z Kişiye Özel Karikatürlü Kupa Bardaklar | En iyi Hediye Fikirleri

kariktürlü kupa
Sevdiklerimize, kendilerini güldürecek, güldükçe daha da güldürecek yani hep güldürecek bir hediye vermek mümkün! Peki ama nasıl mı diyorsunuz? Üstelik bu güldürme eylemini çok kullanışlı bir hediye ile devamlı surette sağlamak da mümkün! Kişiye özel olarak hazırlanan karikatürlü bir kupa, hem sevdiklerinizin çay & kahve saatlerini neşelendirecek, hem de onlara doğanın en büyük mucizesi olan gülmeyi yaşatacak. Blogumuz içerisinde sevgililere özel karikatür çalışmalarını, karikatür nasıl çizilir yazımızı okumuşsunuzdur diye tahmin ediyoruz. Bu kez yine  sizlere, üzerine kişiye özel karikatür çalışması bulunan, hem sevgililere özel, hem kişilerin hobilerine yönelik, hem de mesleklere özel karikatürlü kupa bardak örnekleri bulabileceksiniz. Ancak bu kez, karikatür çalışması elle değil, bilgisayar programları aracılığı ile yapılıyor. Size özel olarak hazırlanacak ve üzerinde portre resminizin karikatür formuna çevrilerek, belli bir şablon üzerine giydirileceği kişiye özel karikatürlü kupa bardaklar ile, sevdiklerinize unutulmayacak güzel sürprizler yapabilirsiniz. Iron Men, Örümcek Adam, zengin ve yakışıklı, basketbolcu, halterci, doktor, avukat, öğretmen, biz bize mahkumuz, asla bir yere bırakmam, ajan sevgililer ve daha bir çok modelini bulabileceğiniz kişiye özel karikatürlü bardağınızla, evde, işte, okulda kısacası her yerde tüm gözler karikatürlü bardağınız üzerinde olacak. 

Ben Sana Mahkum Karikatürlü Kupa

karikatürlü kupa bardak
fiyat bilgisi
İşte bu karikatürlü kupa bardak, sevgilinizin ayaklarını yerden kesecek ve Ona sevginin gücünü esprili bir dille anlatıyor olacak. 2 fotoğrafla hazırlanan ve akıllara durgunluk veren bir hızla, yani aynı gün içerisinde kargoya verilecek olan Ben Sana Mahkum Karikatürlü Kupa, yıldönümü veya sevgililer günü hediyesi olarak sevgilisini şaşırtmak isteyenlere güzel bir seçenek. Karikatürlü kupa bardak nerden satın alınır veya nasıl sipariş verebiliriim diye düşünüyorsanız, FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN Butonuna tıklamanız kafi olacaktır.

Mutlu Aşıklar Karikatürlü Kupa Bardak

karikatürlü kupa
 fiyat bilgisi
İsminize ve karikatürize edilmiş fotoğraflarınıza özel olarak 2 fotoğrafla hazırlanacak olan bu esprili kupa bardak, sevgilinizin yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturacak. Capcanlı bir baskı kalitesi ile hazırlanan bu özel kupa bardak üzerinde hem karikatür çalışmanız yer alıyor, hem de isimleriniz yazılıyor. Sevgilinizi şaşırtacak, güldürecek ve eminiz ki bundan sonra en favori bardağı haline gelecek bu komik kupa ile, patlatın yıldönümünüzde sevgilinize esprinizi. 

Evlendik Ayvayı Yedik Karikatürlü Kupa Bardak

Evlendik Ayvayı Yedik Karikatürlü Kupa Bardak
fiyat bilgisi
Aşk, bile bile bir tutsaklıktır. Ama bu kimin umurunda ki? Yeter ki seveceğimiz ve aşık olacağımız özel biri olsun. Evlendik Ayvayı Yedik Karikatürlü Kupa Bardak, evlilik olayına esprili bir yaklaşımla bakan şirin bir tasarıma sahip. Gelin ve damat figürleri üzerine sizin fotoğraflarınızın karikatürize edilerek yerleştirileceği bu özel kupayı, eşinize veya evlenmek istediğiniz kıza armağan edebilirsiniz. Kişiye özel karikatürlü kupa bardak, hesaplı fiyatı ve üstün kalitesiyle de eminiz ki çok beğenilecek.

Tektaş Yüzük Karikatürlü Kupa Bardak

Karikatürlü Kupa
fiyat bilgisi
İlişkisinde ray değişikliği yaparak evlilik sürecine geçen sevgililer için de tektaş yüzük tasarımlı işte bu esprili kupa bardak var. Oldukça şık, komik, neşeli ve capcanlı bir baskıyla hazırlanan bu kupa bardak, evlilik teklifine hazırlanan çiftler için komik bir seçim olacak. Karikatürlü kupa nereden alınır veya nasıl sipariş verebilirim diyorsanız, güven içerisinde ve dilerseniz kapıda ödeme ile Hediyemen.com sitesinden satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Aşk Gemisi Karikatürlü Kupa Bardak

karikatürlü bardak
fiyat bilgisi
Sevgiliye hediye ne yaptırabilirim ya da sevgilime ne alabilirim düşüncesinde olanlar için, yine şiir gibi ve son derece etkileyici bir karikatürlü kupa bardak modelimiz var. Ellerinde aşk şarapları mavi tura çıkan bu sevgililer, belki de sevgiliniz ile birlikte, baş başa gerçekleştirebileceğiniz en güzel hayallerinizden birini süslüyor. İsminize ve profesyonel olarak karikatür çalışmanıza özel olarak hazırlanacak bu komik kupa, yıldönümü hediyesi olarak sevgilinize sunabileceğiniz en yaratıcı hediyeliklerden bir tanesi.

Aşçı Sevgililer Karikatürlü Kupa Bardak

Aşçı Sevgililer Karikatürlü Kupa Bardak
fiyat bilgisi
Sevgilinizle evinizde yaptığınız en güzel aktivite, yemek yapmak ise, bunu esprili bir bardakla ölümsüz kılabilirsiniz. Ellerinde hamburger ve patates kızartması bulunan servis tabakları, üzerlerindeki mutfak önlükleri, şekli, şemali son derece şirin ve şık bir bardak modeli olan bu özel tasarım üzerine yüzleriniz karikatürize edilerek oturtuluyor. Profesyonel grafiker ekipleri tarafından karikatürize edilecek resimleriniz, bu bardaklar üzerine şahane bir biçimde hatasız olarak oturtuluyor. Siz de hemen karikatürlü kupa bardak siprişlerinizi verin ve sevgilinizi harikulade bir bardakla buluşturun.

Bebeğimizi Beklerken Karikatürlü Kupa Bardak

Bebeğimizi Beklerken Karikatürlü Kupa Bardak
fiyat bilgisi
Çiftlere yönelik olarak hazırlanmış karikatürlü kupa bardaklardan bu sefer ki bardak modeli, bebeklerini bekleyen çiftler için tasarlanmış. Hamile bir anne ve koca şablonu ile hazırlanmış Bebeğimizi Beklerken Karikatürlü Kupa Bardak ile siz de bebeğinizi bekleyen çiçeği burnunda anne adayı eşinize harika bir sürpriz hediye verebilirsiniz.

Karikatürlü Bardak Modelleri

karikatürlü bardak
fiyat bilgisi
Yukarıdaki linke tıkladığınızda bi dolu karikatürlü kupa bardak modeli görebilmeniz mümkün! Popstar, Süpermen, kuaför, Ebe, doktor, öğretmen, motorcu, Herkül, Spartalı gibi onlarca farklı modeldeki karikatürlü kupa bardaklar, sevdiklerinizin çay saatlerinde kendilerine eşlik ediyorlar.

Hiçbir Yere Bırakmam Karikatürlü Kupa Bardak

Hiçbir Yere Bırakmam Karikatürlü Kupa Bardak
fiyat bilgisi
Yukarıda, konumuza giriş yaparken resmini paylaştığımız Hiçbir Yere Bırakmam Karikatürlü Kupa Bardak isimli bardağı nasıl satın alabilirim diye düşünenleri endişe içerisinde bırakmamak için, hemen bu bardak modelinin de satış linkini yukarıda bilgilerinize sunuyoruz. Aşkı, ve aşıkların birbirlerine olan ısrarlarını esprili bir dille tasarımına taşıyan bu özel bardak, kadından erkeğe hediye olarak sunulabilecek en yaratıcı komik bardak modellerinden bir tanesi.

Evlendik Mutluyuz Karikatürlü Kupa Bardak

Evlendik Mutluyuz Karikatürlü Kupa Bardak
fiyat bilgisi
Öncelikle çiftlere özel olarak hazırlanmış karikatürlü kupa bardak modellerimizi sizlere sunalım, sonra mesleklere ve hobi alanlarına yönelik bardak modellerimizi sizlere sunmaya özen gösteririz. Şimdi de karşınızda gelin ve damat figürü ile hazırlanmış oldukça şık ve komik tasarımlı bir bardak modeli var karşınızda. Kişiye özel şekilde isimlerinizle hazırlanacak bu karikatürlü bardak ile müstakbel eşinize, aşkınızın gücünü her yudum çayda hissettirecek değerli bir armağan hazırlatabilirsiniz.

Aşk Sarhoşu Karikatürlü Kupa Bardak

karikatürlü kupa bardak
fiyat bilgisi
Birbirini kalpten ve yürekten seven sevgililer için oluşturulmuş bu komik kahve kupası, sevgilinizin yüzünde gülücükleri hiç eksik etmeyecek. İster yıldönümü hediyesi olarak, isterseniz de sevgilinize sırf içinizden geldiği için, yani kendisini mutlu etmek istediğiniz için alabileceğiniz bu kahve kupası ile, aşkınızın gücünü esprili bir dille kendisine geçirebilirsiniz. Bundan böyle bardak rafının en favori, ve iş yerinde elinden kesinlikle düşürmeyeceği en özel kupası haline dönüşecek olan Aşk Sarhoşu Karikatürlü Kupa Bardak, Hediyemen.com kalitesi ile huzurlarınızda. Satın almak istediğiniz bardak modeli için kırmızı butona tıklamanız gerekmektedir.

Biz Bize Mahkumuz Karikatürlü Kupa Bardak

Biz Bize Mahkumuz Karikatürlü Kupa Bardak
fiyat bilgisi
Aşkınıza karşı direnen ve haydut gibi kaçakları oynayan ve bazen de tatlı kabahatler işleyen biricik erkek arkadaşınıza, gerçek patronun kim olduğunu bu esprili bardakla hatırlatabilirsiniz. Polis kadın ve tutuklu erkek figürlerinin esprili bir şekilde tasarımına taşındığı bu komik kupa bardağı kendinize özel hale getirerek, sevgilinize yüzünde tatlı bir gülümseme oluşturacak en orijinal hediyeyi hazırlatabilirsiniz.

Ruh İkizim Karikatürlü Kupa Bardak

Ruh İkizim Karikatürlü Kupa Bardak
fiyat bilgisi
İşte bu bardak modeli de, yediği içtiği ayrı gitmeyen, her ortamda ve her platformda birlikte hareket eden özgür ruhlu çiftler için hazırlandı. Ruh İkizim Karikatürlü Kupa Bardak, sevgilisini mutlu etmek isteyenlerin ilk başvurabileceği en orijinal karikatürlü kupa bardak modellerinden bir tanesi.

Egzotik Aşıklar Karikatürlü Kupa Bardak

Egzotik Aşıklar Karikatürlü Kupa Bardak
fiyat bilgisi
Sevgilinizi bu bardakla mest edeceğinize eminiz. Kişiye özel olarak hazırlanacak olan bu komik bardağı kız arkadaşınıza sunduğunuzda, yüzündeki gülümseme ifadesi benzersiz olacak. Hızlı ve kaliteli bir şekilde hazırlanacak bu bardağı sipariş vermek için siz de hemen harekete geçebilirsiniz.

Sporcu Çiftler Karikatürlü Kupa Bardak

Sporcu Çiftler Karikatürlü Kupa Bardak
fiyat bilgisi
Çay ve kahve molalarınızı keyifle yapabilmeniz için sizin de ve dolayısıyla da sevgilinizin de karikatürlü bir kupa bardağına ihtiyacınız var. Kendiniz için alabileceğiniz veya aynı modelden bir tane de sevgiliniz için yaptırabileceğiniz karikatürlü sevgili kupa bardakları, capcanlı tasarımlarıyla oldukça şık. Kişiye özel karikatürlü sevgili kupa bardaklarından bu model de yine oldukça komik ve dikkat çekici. Formuna ve fit görünümüne önem veren sevgililer için hazırlanmış olan bu kupa bardakla eşinize veya kız arkadaşınıza etkileyici bir hediye vermeniz mümkün.

Karikatürlü Kişiye Özel Bardak Çeşitleri

karikatürlü bardaklar
fiyat bilgisi
Bugünlük bizlerden bu kadar. Gördüğünüz gibi, onlarca farklı modelde karikatürlü kupa bardaklar arasında dilediğinizi seçebilmeniz mümkün. Sevdiklerinizin hobilerine, hayallerine, gerçek durumlarına, mesleklerine, ilgi alanlarına yani kısacası hayata dair her şeye uygun bir karikatürlü kupa bardak modeli yukarıdaki adreste sizleri bekliyor. Sabır gösterip, yazımızı sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ediyoruz.

Yorum Gönder

 
Top