z Kişiye Özel Led Işıklı Kalp Pano | En iyi Hediye Fikirleri

Led Işıklı Kalp Pano
İşte bu romantik sürpriziniz sevgilinizi mest edecek, duygulanmasını ve sizi her zaman hatırlamasını sağlayacaktır. Kişiye özel led işıklı kalp pano ile en özel fotoğraflarınız her an karşınızda olsun, duvarlarınızda yer alsın ister misiniz? Hepimiz için fotoğraflarımız son derece değerli ve özeldir. Çünkü fotoğraflarımız geçmişimizi yansıtır. Onlara bakarken kah, mutlu olur, kah hüzünlenir, kah sevdiklerimize olan özlemimizi yaşarız. Üstünde istediğiniz 23 adet fotoğrafın yer alacağı ve çevresini saran led ışıkları ile muhteşem biçimde resimlerinizin aydınlanacağı LED ışıklı kalp pano ile duvarlarınız sizi yansıtıyor olacak. Kişiye özel hediyelerin en güzeli ve en özeli olabilecek son derece romantik bir armağan olan Işıklı Led Pano, kalp şeklindeki tasarımıyla da oldukça iddialı ve romantik bir tasarım. Dahası, tüm özel günler için sevgiliye hediye edilebilecek en yaratıcı ve orijinal armağanlardan biridir diyebiliriz.

Kişiye Özel Led Işıklı Kalp Pano Nereden Sipariş Verilebilir?

fiyat
Siz yeter ki odanızın hangi bölümünde bu özel dekoratif objeye yer ayıracağınıza karar verin. Gerisi kolay. Yukarıda yer alan fiyat bilgisi için tıklayın butonunuza tıkladığınızda, Hediyemen online alış veriş sitesinden hemen siparişinizi oluşturabiliyorsunuz. O halde davranın ve telefonunuzda kayıtladığınız en güzel 23 fotoğrafınızı hemen belirleyiniz. Ardından da fotoğraflarınızı siteye yükleyerek, hemen siparişinizi tatmamlayın. Çalışma odanıza, salonunuza hatta ofislerinizin duvarlarına çok yakışacak olan bu harika romantik obje, en güzel fotoğraflarınıza da ev sahipliği yapacak. Yeni yıl, ilişkinizin yıl dönümü, sevgilinizin doğum günü, hatta kadınlar günü gibi tüm özel günler için bu harika objeyi satın almayı düşünebilirsiniz. Kalp şeklinde hazırlanmış aydınlatmalı ahşap pano ile duvarlarınız sizi tam anlamıyla loş duvarlara yansıtıyor olacaktır. 23 adet fotoğrafla hazırlanacak olan bu özel ışıklı kalp pano, estetikle romantizmin şahane bir birlikteliğini temsil ediyor. 2 adet kalem pille ışıklarını yakabileceğiniz ve kablo kirliliği yaşamadan odanızın istediğiniz bölümünde sergileyebileceğiniz bu şahane ürün sevgiliniz için unutulmayacak bir hediye olmaya aday. Üst düzey kalitede mdf ahşap üzerine canlı baskıyla hazırlanacak ışıklı pano, kalp şeklindeki tasarımıyla da odanıza sevgi ışıkları saçıyor olacaktır. 
Led Işıklı Kalp Pano
Kız arkadaşa hediye olarak en ışıltılı hediye önerisi led ışıklı kalp panodur diyebiliriz! Yıldönümünüzde ya da sevgililer gününde bi tanecik aşkınıza duygulu bir hediye hazırlatmak isterseniz, en isabetli olacak armağan tabiki de kişiye özel LED ışıklı kalp pano.

Kalp Şeklinde Işıklı Panoyu Neden Almalı?

Kişiye Özel Led Işıklı Kalp Pano
Siparişi vermeniz durumunda ışıkları takılı şekilde hazırlanarak, direkt duvara asılacak biçimde adrese ulaştırılan led Işıklı kalp pano, sevgilinizi etkisi altına alacak şahane bir hediye seçeneğidir. Biricik aşkınıza, en yakın kankanıza, anneler gününde annenize yönelik biçimde hazırlatarak adrese yollayabileceğiniz kişiye özel led işıklı kalp pano, hesaplı fiyatıyla da adından söz ettirmeyi başarabiliyor. Hadi sizler de, an itibariyle hemen erken davranın ve sevgilinizi böylesine özel bir hediye ile gecikmeden buluşturun.
Led Işıklı Kalp Pano

Kişiye Özel Led Işıklı Kalp Pano İle İlgili Teknik Bilgiler

1 -) Ürün, el yapımı olarak hazırlanmaktadır. Işıklandırması yapılı ve hazır bir şekilde gönderilmektedir. 
2 -) Hemen duvarlarınıza asılabilir. Kurulum için sizin ekstra bir şey yapmanıza gerek yoktur.
3 -) Kutu içerisinden 2 adet AA boy kalem pil çıkmaktadır. 
4 -) Kalp Şeklinde Panonun Ölçüleri: 29 X 26,5 cm. ölçülerindedir.
5 -) Kişiye Özel Işıklı Kalp Pano, hafta içi saat 14.00'a kadar verilecek siparişlerde aynı gün kargoya teslim edilmektedir. Bu da, acil şekilde hediyesini bekleyen sizin için güzel bir özellik:)))

Yorum Gönder

 
Top