z Sevgili İçin Yılbaşı Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Aynı heyecanı, aynı umutları taşıdığınız sevgilinizle güzel bir yılbaşı için planlar yapmaya başlamış olabilirsiniz. Unutulmayacak bir yılın ilk adımını dolu dolu geçirmek isteyenler için çeşitli alternatifler var. Yeni yıla girdiğimiz ilk anlarda sevgilinizi hediyeniz ile ilk mutlu edecek siz olun. Geceye damgasını vuracak, unutulmayacak hediyeler sayesinde yeni hayallere yelken açabilirsiniz. Bir arada olmanın, birlikte eğlenmenin tadını güzel bir hediyeyle taçlandırabilirsiniz. Son yıllarda hediyeler yılbaşı gecelerinin gözdesi olmayı başardı. Gelenekselleşen çekilişlerde bunlardan bir tanesi. Sevgiliniz ise sizin en özeliniz. Bu nedenle ona alacağınız armağanda bugüne kadar aldıklarınızdan çok daha farklı ürünlere Hediyemen ile sahip olabileceksiniz. 

Gülmek bulaşıcıdır. Biri güldüğümüzde bizde güleriz. En çokta sevdiklerimizin mutluluğundan mutluluk duyarız. Onların mutluluğunu gözlerine baktığımızda bile görebiliriz. Vereceğiniz hediye ile sevgilinizin mutluluğunu iliklerine kadar hissettireceksiniz. Bugüne kadar acı, tatlı birçok şeyi paylaştıktan sonra yeni anılarınıza bir mutluluk daha eklemeye ne dersiniz? Ne kadar çok emeğiniz olursa o kadar çok mutlu edeceğinize de emin olun. Bu nedenle kişiye özel armağanlar sizin için ilk sırada olmalıdır. Sevgiliye sürpriz 20 yılbaşı hediyesi listesinde derlediğimiz ürünler doğru kararı vermenize yardımcı olacak. İncelediğinizde hepsini almak dahi isteyebilirsiniz. Sıradandan uzakta yenilikçi tasarımlar sadece sevgilinize özel imal ediliyor. 

Dönen Küp Resim Çerçevesi

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Bizi biz yapan anılarımızı çok daha farklı değerlendirmeye hazır olun. Mutluluklarımızı ölümsüzleştirdiğimiz fotoğraflara farklı bir pencereden yaklaşıyoruz. Bir fotoğraf seçerek, duvara ya da masaya koyabileceğiniz ürünlerden farklı olarak aynı anda birden fazlasını görebileceğiniz özel bir ürünümüz var. En mutlu anlarınızdan derlediğiniz 6 fotoğrafla dönen küp resim çerçevesini süslüyoruz. Hep gözünüzün önünde olacak dönen resim çerçevesi birden fazla duyguya aynı anda sizi sürükleyecek. 360 derece dönme özelliği sürekli farklı resimlere bakabilmenize olanak tanıyor. Aynı zamanda şık tasarımı koyduğunuz yerin havasını değiştirecek. 

Hayat Seninle Güzel Romantik Hediye Kutusu

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Yılbaşında sevgilinize gülümseten bir hediye almaya ne dersiniz? Sadece verdiğiniz anı değil her baktığı anı gülümseyerek hatırlayacak. Çünkü gülen yüzün ön plana çıkarıldığı ürünler istemsiz yüzde tebessümler açtıracak. Birden fazla ürünün bir araya getirilerek, özel bir kutuda sizlere sunuluyor. Kutu üzerinde yer alan mesajınız ve isimler, henüz kutuyu açmadan mutlu olmalarını sağlıyor. Ona özel olduğunu hissettiren vurgunuz, ürünler içinde de devam ediyor. Kut içinde sevgilinizi 1 adet kitap, 1 adet dilek tohumu, 1 adet emoji ikonlu kupa bardak, 1 adet emoji anahtarlık, 1 adet emoji stres topu ve 1 adet mini emoji kar küresi karşılıyor. Hepsi birbirinden güzel olan ürünlerin bir araya gelmesi sevinci artıracak. 

Kişiye Özel Beyaz Erkek Gömlek

erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi
Sevdiğimiz kişi bizim için enleri barındırır. Onun aşık olduğunuz özelliğini ön plana çıkaracak olan bu gömlekle yılbaşında sürpriz yapabilirsiniz. Dünyanın en yakışıklı erkeğine vereceğiniz armağan, kişiye özel görünüme sahip. Kol manşetinde ve cebine ismin baş harfleri nakış gibi işleniyor. Gömleğe zarafet ve şıklık katan dokunuşlar verdiğiniz öneminde bir göstergesi olacak. Dünyada on binlerce belki de milyonlarca farklı gömlek varken, bu vereceğinizden sadece bir tane ve ona özel olacak. Her giydiğinde yüzünde oluşturacağınız tebessümü hayal edebilirsiniz. Bu duygu seçimi yapmak için yeterli sebeplerden biridir. 

Kalbimde Bir Tek Sen Varsın Taş Baskı

bayan sevgiliye yılbaşı hediyesi
Aşkınızı en iyi anlatacak olan ürünlerden bir tanesi de kalbimde bir tek sen varsın taş baskısı. Seçeceğiniz resim üzerlerinde isimleriniz ile taş üzerine basılıyor. Dikdörtgen formu koyacağınız yerlerin öne çıkan detayı olacak. Kalplerle dolu tasarımı birde içinde sizin belirleyeceğini mesaj veya tarihi barındırıyor. Hayatınızda önemli bir yere sahip olan tarihi veya aranızdaki özel duyguya ithafen mesajınızı ekleyebilirsiniz. Yılbaşında verilebilecek renkli armağanlardan biri olduğunu kolaylıkla söyleyebiliriz. Kendisi için en özel yerde saklayacağına emin olabilirsiniz. Sadece sizi hatırlatacak ürün yeni mutluluklara yelken açmasını sağlayacak.

Kişiye Özel Aşk Film Posteri

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Aşkınızı masallardan fırlamış gibi tutkulu hissediyorsanız, bu film posteri tam size göre diyebiliriz. Çünkü buda sizin hikayenizin posteri olacak. Başrolde ise ikinizin fotoğrafları yer alacak. İsimlerinizin büyük puntolarla öne çıkarıldığı posterde filminizin adını da siz belirleyeceksiniz. Bu aşk masalına koyacağınız isim büyük yankı uyandıracak. Sizde dilden dile dolaşan aşkınızı filmlerdekinden hiçbir farkı olmayan afişlerde süsleyebilirsiniz. Yaratacağı etkinin çok yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Tam anlamıyla sevgiliniz için bir sürpriz olacak. Alışagelmiş bir hediye olmaması itibariyle de değeri katlanacak. Böyle bir armağan ile yılbaşı sürprizini düşündüğünüzden daha renkli hale getirebileceksiniz. 

Sonsuz Aşk iPhone Telefon Kapağı

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Elimizden düşürmez hale geldiğimiz telefonlara bakmak için şimdi bir sebebimiz daha olacak. iPhone kullanıcıları için telefon kapağına aşkınızı yansıtıyoruz. Bugüne kadar kullanılan telefon kapaklarından farklı olarak büyük bir aşkı anlatıyor olması, gözlerinizi alamamanıza neden olacak. İsimlerinizin yer aldığı kapakta bir de ona olan sevginizi anlatan sözcükler yer alacak. Sevgiliniz telefonu her eline aldığında uzaklara gitmeden hemen arkasını çevirerek, özlemini dindirebilecek. Kendinizi her an hatırlatabilmek içinde güzel bir seçim olacak. Hazırlamış olduğunuz yılbaşı sürprizinin içine böylesine anlamlı bir hediyeyi entegre edebilirsiniz. 

100 Dilde Seni Seviyorum Kutusu

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Sevmek, sevilmek duyguların en güzelidir. Sevdiğinize sevginizi anlatacak sözler artık yeterli gelmiyorsa, bunu 100 dile taşıyabilirsiniz. Seni seviyorum sözcüğünün etkisini farklı dillerde de göreceksiniz. Örneğin; İngilizce Seni Seviyorum: I love you iken İspanyolca Seni Seviyorum: Te qulero şeklinde söylenir. Tüm bunları içinde barından kutu, onu hep mutlu eden “Seni Seviyorum” sözünü birden farklı dillerde söylemenize imkan tanıyor. Şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken kutu asıl etkiyi içerikleri ile yapıyor. İçinde yer alan sözler her okunduğunda büyük bir tebessümü beraberinde getirecek. Kalp şeklinde kağıtlar aşkın rengi kırmızıyla süslendi.

Fotoğraf Baskılı Dekoratif Taş

erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi
Güzel bir anınızı ölümsüzleştirmek ister misiniz? Elbette bunu çektiğiniz fotoğraf karesi ile yaptınız. Ancak bu fotoğraf karesini özel bir baskıyla dijitalden çıkarabilirsiniz. Böylelikle her yerde göz önünde olmasını sağlayabilirsiniz. Elbette tablo gibi sıradan yöntemlerden bahsetmiyoruz. Bugüne kadar örneğini görmeye pek alışık olmadığınız dekoratif taş üzerine fotoğrafını işliyoruz. Her ortamda farkını ortaya koyacak olan bir tasarıma sahip. Yılbaşı hediyeleri arasında düşünülebilecek başyapıtlardan bir tanesi olacaktır. Kaya gibi sevginizi taş üzerinde sergileyecek olmanızda sevgilinizin duyacağı güzel hislerin dozunu biraz daha artıracak.

Benim Tatliş Sevgilim Hediye Sepeti

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Her şeyden çok sevdiğiniz sevgilinize hem lezzetli hem de romantik bir armağan verebilirsiniz. İçinde 1 adet Nutella Çikolata Kavanozu, 1 adet Senin hakkında sevdiğim şeyler kartları, 1 adet Love sevimli peluş ayıcık ve 1 Adet Nutella Go olan hediye sepeti birçok duyguyu anda hissetmesine neden olacak. Yani onun en sevdiklerini bir araya getireceğiniz bir kutudan söz ediyoruz. Yılbaşının eğlenceli anlarını böylesine etkileyici bir hediye ile taçlandırabilirsiniz. Hediye sepetinin o güzel anlara tam uyum sağlayacağını söyleyebiliriz. Sihirli bir dokunuşla kalbini bir kez daha kazanacaksınız.

Baykuş Sevgililer Lüks Çay Fincanı

bayan sevgiliye yılbaşı hediyesi
Elimizden düşürmediğimiz fincanlar yeni anlamlar kazanıyor. Böylelikle daha çok sıvı tüketileceğinin garantisini verebiliriz. Çünkü romantik bir ürün olan bu fincanlar hem de çok sevimli özelliklere sahip. Bir pembe birde mavi baykuştan oluşan sevgililer sizi niteliyor. Yazılacak olan isimlerle uyum tamamlanıyor. Ahşap fincan altlığı ve özel kaşığı ile gelen lüks çay fincanı, dekoratif açıdan da çok etkileyici özelliklere sahip. Böylelikle bir fincanın bile aslında ne kadar değerli hale geldiğini görebilirsiniz. Sevimliliği ile elden düşmeyecek bu ürünü yılbaşında sevgiliniz için hediye olarak seçebilirsiniz. 

Kişiye Özel Fotoğraf Tutucu Bellboy

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Tamamı el yapımı olan ürün ile hediyenin maneviyatını artırabilirsiniz. Kişiye özel fotoğraf tutucu bellboy tamda bu özelliklere sahip. Bugüne kadar fotoğraflarınızın alışık olduğunuz gösterim şekillerinde çok farklı bir yapıya sahip. Buda onu özel kılan en önemli özelliği oluyor. Yılbaşının heyecan yaratan sürprizi olabilir. Tüm yüzleri güldürecek olan ürün, bulunduğu yerin havasını da değiştirecek. Zarif biçimde tasarlanmış olan ürünün resimlerinizi tutmak için harika bir çözüm olduğunu söyleyebiliriz. Deneyenlerden tam not alan ürün sizin de tercih listesiniz içinde yerini alabilir.

Sihirli Yastık Kalp Tasarımlı Gümüş

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Sevgiliye yapacağınız sürprizlerde gizemli hediyelere yönelebilirsiniz. Beklemediği türden hediye ile yüzlerindeki şaşırmış ifadenin tonunu bir kat daha artırabileceksiniz. Yılbaşında ilginç ürünler daha çok ilgi görüyor. O anın heyecanını taşıyabilecek sürprizler ile beklentiyi karşılayabilirsiniz. Rahat etmek için kullandığımız yastıkları sıra dışı hale getiriyoruz. Gümüş rengi pullara sahip olan ürün altında size ait çok bir fotoğraf karesini saklıyor. Sizi fotoğrafa ulaştıracak olan ise parmaklarınızdaki sihir. Başlangıçta sadece şık bir yastık olarak görünen ürün, pulların yönü değiştirildiğinde altından çıkan eserle harika bir yapıya dönüşüyor. O anki mutluluk pek çok şeye bedel anlam taşıyacak. Ayrıca sevgilinizin en sevdiği eşyalar arasında yerini alacağını da garanti edebiliriz. 

Sevgiliye Özel Aşk Tapusu

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Değerli eşyalarımızın bize ait olduklarının tasdiki tapu ile yapılır. Hayatta sahip olduğumuz en değerli şey ise aşkımızdır. Ona ait tapuya ise artık Hediyeme farkı ile sahip olabileceksiniz. Aşk cumhuriyetinin size özel hazırladığı tapular sevginizin bir nişanesi olacak. Paha biçilmez tapu değerine sahip olmak için yapmanız gerekenler çok kolay. İçinde size ait bilgilerin yer alacağı evrak ile yılbaşı hediyenizi oluşturabilirsiniz. Sevgilinize yapacağınız bu sürpriz sevginizi anlatacak önemli parçalardan biri haline dönüşecek. Ahşap çerçeve içinde gönderilen ürünün kolay saklama imkanı sunduğunu da belirtelim. 

Ahşap Kutulu Seni Seviyorum Bardak ve Altlık Seti

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Bugüne kadar ona sevginizi birçok şekilde anlatmış olabilirsiniz. Yenilik arıyorsanız ahşap kutulu seni seviyorum bardak ve altlık setini tercih edebilirsiniz. Üzerinde birçok dilden seni seviyorum yazıları bulunan bardak ve altlık setini çok seveceğinden emin olabilirsiniz. Öyle ki aynı zamanda gülümseten bir armağan olacak. Takım olarak hazırlanan ürün sevgilinizin en sevdiği bardak haline dönüşecek. Gün içinde sıklıkla kullandığımız ürünün üzerinde böylesine sevginizi anlattığınız özellikler olması beğeniyi artıracak. Yılbaşı için sürprizinizi taçlandıracak hediye olarak bardak ve altlık setini tercih edebilirsiniz. 

Film Şeridi Tasarımlı Romantik Yastık

bayan sevgiliye yılbaşı hediyesi
Aşkınız bir masal gibiyse gelin bunu film şeridi haline getirelim. Fotoğraflarınızı tam anlamıyla masallaştıralım. Aşkınız 4 adet fotoğrafla nostaljik film şeridi üzerinde anlatılıyor. Kullanmayı çok sevdiğimiz yastıkları bu şekilde romantik hale getirebilirsiniz. Öyle ki başınızı koymaya dahi kıyamayacaksınız. Varlığı ile sevgilinizi başındı döndürecek bu sürprize hemen sahip olabilirsiniz. Belirleyeceğiniz bir mesaj ile aşkınıza vurgu yapabilirsiniz. Öze çıkarılan bu sözcük, filminizin adı gibi görünecek. Saten kumaştan üretilen yastık, kare formunda ve boncuk elyaf dolguludur.

Fotoğraf Baskılı Metal Makyaj Aynası

bayan sevgiliye yılbaşı hediyesi
Kadınların gün içinde en çok yardımına başvurduğu ürünlerden bir tanesi de makyaj aynasıdır. Sıklıkla yüzlerine bakma gereksinimi duyan kadınların bunu yapmadan önce sizi görmesi gerekecek. Özelleştirilen makyaj aynası üzerine seçeceğiniz bir fotoğraf özenle işleniyor. Böylelikle sadece makyajı için değil bir hatırayı tazelemek için dahi daha sık bakması gerekecek. Zarif ve küçük tasarımı her yer de sorunsuz kullanım için olanak tanıyor. Güzelliğine önem veren sevgilinize bu yönde yüz güldüren bir armağan verebilirsiniz. Sizi gün içinde daha çok hatırlayacağını da unutmayın. 

Aşk Sarhoşu Karikatürlü Kanvas Tablo

erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi
Yılbaşı için ürün seçimi yaparken hediyenizin romantik olduğu kadar eğlenceli bir hediye olmasına da özen gösterin. Öyle ki kahkaha seslerinin ortamı doldurduğu en mutlu anınızı daha da neşelendirebilsin. Bakmaktan hiçbir zaman sıkılmadığınız fotoğraflarınızı karikatürize hale getirebilirsiniz. Böylelikle iki kat daha çok ilginizi çekmeye başlayacak. Hele de karikatürlere ilgisi varsa bu hediyeyi çok beğeneceğine emin olabilirsiniz. Kendisini ve sizi böylesine bir resmin kahramanı olarak görmekten büyük mutluluk duyacaktır. Yaşatacağınız heyecan ve hevesi tahmin bile edemezsiniz. Resimlerinizin altında yazacak olan isimler ise bütünlüğü sağlayan dokunuşlardır.

Fotoğraf Baskılı Asimetrik Kristal Ödül

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Buram buram zarafet kokan bir hediye ile yılbaşında sevgilinizin başını döndürebilirsiniz. Minimal tasarımlar son yıllara damgasını vururken, asimetrik kristal ödülün çok beğenileceğine emin olabilirsiniz. Yapısı ve kalitesi ile itibari ile göz alıcı özelliklere sahip. Kendisine verilecek olan değerde bu anlamda çok yüksek olacak. Bakmayı çok sevdiğiniz pozlar böylesi bir ödülün üzerinde görmenin yaratacağı mutluluğu kestiremezsiniz. Geleceğe umutla baktığınız anda bir ömür yanından ayırmak istemeyeceği armağan ile son dokunuşu yapabilirsiniz. Harika görüntüsü ile tüm görenlerinde ilgisini çekecek özelliklerde. Hızlı kargosu sayesinde bekleme süreleri de en az seviyeye iniyor. 

Kalp ve Gül Motifli Sevgili Çikolataları

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Sizin için unutulmaz anılardan biri olacak yılbaşı kutlamanızda hediyenizde unutulmazlar arasına girebilir. Sevgilinizin tüm duyu organlarına hitap edecek kalp ve gül motifli sevgili çikolatalarını kaçırmayın. Yılbaşı için aradığınız doğru hediye bu olabilir. Ağız tadını yerine getireceği gibi gönül keyfinizi de en güzel noktaya taşıyacak. Kutu içinde yer alan resminiz ve isminiz zarafetin değerini artırıyor. Çikolatalar bittikten sonra bile atılmaya kıyılamayacak hale geliyor. Kutuda olduğu gibi tüm çikolatalar üzerinde resim ve isimlerinizin yer aldığını belirtelim. Tüm ayrıntıları fazlaca düşünülmüş ve özenle hazırlanmış ürün karşısında sevgiliniz kayıtsız kalamayacaktır. Onun mutluluğu ise bir anda sizin mutluluğunuz haline dönüşecek. Yüzündeki tatlı gülümsemeyi görebilmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz. 

Aşk Bahçesi 3D Lamba Minyatür Bahçe

sevgiliye yılbaşı hediyesi
Yeni yıla girerken geleceği hayal ettiğiniz tamda o anda geleceğe dair bir görüntüyü sevgilinize hediye edebilirsiniz. Hayalinizde olmasını istediklerinizi minyatür bahçe içine sığdırdık. Mutlu ve yaşlanmış bir çiftin yanında yemyeşil bir hayat ve uçan balon ev. 3 boyutlu balon ve bulutları ile de bakmaktan hiç sıkılmayacağınız bir görüntüyü ortaya çıkarıyor. Bulunduğu her yerde tüm dikkatleri üzerine çekecek ürünü süs eşyası olarak kullanılabileceğiz gibi gecelerinizi aydınlatan bir lamba olarak da kullanabilirsiniz. Üzerinde bahçenize vereceğiniz isim, kendi isimleriniz ve belirlediğiniz bir tarih yer alacak. Anlam bütünlüğünü her yönü ile tamamlayan armağanı tercih edebilirsiniz. Yaşatacağınız neşe uzun yıllar yetecek.

Yorum Gönder

 
Top