z Klişe Olmayan Hediye Alternatifleri | En iyi Hediye Fikirleri

özel hediye fikirleri
Hediye denildiğinde kafanda canlanan şey tam olarak nedir? Bir koca kutu, bir kere kullanıp atabileceği bir hediye seçimi, bir demet çiçek, bir tişört… Genellikle hediye denildiğinde hemen hemen herkesin aklıma ilk gelenlerden biri klişe hediyeler oluyor. Klasik hediyelerden artık biraz sıyrılma zamanı gelmedi mi? Elbette herkes şık bir gömlekten ya da bir demek çiçekten memnun kalabilir ama biz sevdiklerinizi hediye konusunda şaşırtmanızı ve onlara çok özel ve tarz bir hediye vermenizi öneriyoruz.

Klasik hediyelerden uzaklaşma zamanı

özel hediye fikirleri
Sevdiğinize hediye alırken, babanıza hediye alırken, annenize hediye alırken yani sevdiklerinize hediye alırken artık o her yerde satılan klasik hediye seçimlerinden koşarak uzaklaşın deriz. Sizlere bambaşka, yepyeni ve farklı hediye alternatifleri sunmaya geldik. Bu sunacağımız hediyeler ne çok yüksek ücretli, ne de uçuk kaçık seçimler olacak. Herkesin bütçesine uyumlu olacak ama karşı tarafı çok şaşırtıp sevindirecek bir hediye olacak. Klasik hediyelerin çok dışında ama kişinin çok işine yarayacak hediye seçimleri ile onları şaşırtmaya hazırlananın

Kişiye özel hediye alternatifleri

özel hediye fikirleri
Klişe olmayan hediyelerin en başında kişiye özel hediye seçenekleri geliyor. Kolay kolay birçok yerde bulamayacağınız bu hediyeler genellikle isme özel ya da dilediğiniz notun üzerine işlendiği hediyeler oluyor. Bu da hediyeyi hem daha benzersiz hem de daha özenli bir hale getirmiş oluyor. Örneğin sıradan bir kupa hediyesini bile kişiye özel bir tasarım haline getirerek alabiliyorsunuz. Aslında hem çok klasik gibi duran bir hediye ama bir o kadar da farklı ve sıra dışı.

Konsept Hediye Kutuları ile Aklını Başından Alın!

özel hediye fikirleri
Örneğin birkaç tane daha örnek vermek isteriz. Bir kaleme ne dersiniz? Evet evet bir kalem. Ama bu bildiğiniz klasik hediyelerden değil. Üzerinde ismi yazılı olan ve özel kutusu içinde teslim edilecek bir kalemden bahsediyoruz. 

Sıra dışı hediyeler

özel hediye fikirleri
Klişe olmayan hediyelerin başında sıra dışı hediye seçimleri geliyor. Karikatürize edilerek yapılan hediye alternatifleri, sihirli teması olan hediyeler, şifreli hediyeler, kişiye özel temalı panolar ve çok daha fazlası. Hediyemen sizlere en ilginç ve sıra dışı hediyelerde sunuyor ve hediye seçeneklerinizi oldukça arttırıyor. Dilerseniz sevgiliye özel, dilerseniz arkadaşa özel, dilerseniz babaya ya da anneye özel yani herkese hitap eden ve çok özel hediyeler bulmak mümkün. 

Kişiye Özel Çoraplarla Onu Şaşırtın!

özel hediye fikirleri
Örneğin sevdiğinizi geçmişe götüren nostaljik bir hediyeye ne dersiniz? Ya da onu tanıdığınız gün gökyüzünde neler olup bittiğini gösteren bir kanvas tablo için ne düşünürsünüz. Kısaca klasik hediyelerden biraz uzaklaşın ve değişik hediyeler ile sevdiklerinizin kalbini çalmaya hazırlananın.

Yorum Gönder

 
Top