z Akrep Burcuna Hediye Önerileri | En iyi Hediye Fikirleri

akrep burcuna hediye

Akrep kadınları iyi dikilmiş klasik elbiselerden hoşlanır. Her yerde rahat giyebileceği elbiseleri tercih ederler. Renk olarak siyah rengine özel ilgileri vardır. Çalışkan akreplere deri bir evrak çantası alabilirsiniz. Gece mesaisine çok sık kalan ve dışarı çıkmak zorunda kalan akreplere mini bir el feneri alabilirsiniz. Akrepler masa üstü aksesuarlara ilgi duyarlar. Ayakkabı tercihini genelde sivri ve topuklu ayakkabıdan yana kullanırlar. Sutyen ve dantelli siyah çoraplardan hoşlanırlar. Su burcu olan akrepler hediye olarak parfüme hayır diyemezler. 


Kişiye Özel Led Işıklı Kalp Pano

akrep burcuna hediye

Akrep erkekleri güvenlikle ilgili konulara ilgi duyar. Arabası için radar detektörü ve CD çalar, evi içinde güvenlik kamerası ve alarm sistemi hediye alınabilir.  Akrepler deriden yapılmış şeyleri severler. Deri ceket, deri cüzdan, deri evrak çantası, deri kemer ilgisini çeker. Hediye olarak akrebe uzun süre kullanabileceği klasik şeyler almalısınız. Kitap alacaksanız casusluk ve cinayet gibi içinde gizem ve sır konulu kitapları almalısınız. Akrep burcuna sıradan hediyelerin dışında özgün tarzda hediye alacaksınız yazı dizimizi dikkatlice takip edin. Akrep burcuna alabileceğiniz özgün hediye önerileri şunladır: 


Aşk Temalı Sevgililere Özel Çalar Saat

akrep burcuna hediye

Akrep burcu sevdiğinize hem sevginizi göstermek, hem de vaktin ne kadar değerli olduğunu hatırlatmak için ona Aşk Temalı Sevgililere Özel Çalar Saat hediye edebilirsiniz. Akrep burçlu sevdiğiniz,  bu çalar saati çalışma masasında uzun yıllar muhafaza edebilir, bu saate baktıkça sizi hatırlayabilir. 

Ben Sana Mahkum Karikatürlü Tişört

akrep burcuna hediye

Akrep burçlu sevdiğinize komik ve duygusal bir hediye almak istiyorsanız ona Ben Sana Mahkum Karikatürlü Tişört hediye edebilirsiniz. Bu tişört ile ona aşkınızı ilan edebilir, onun aşkının ve sevgisinin sizin için ne kadar önemli olduğunu ona bu hediye ile anlatmış olursunuz. 

Dönen Küp Resim Çerçevesi

akrep burcuna hediye

Akrep burçlu dostunuza alabileceğiniz en güzel hediye Dönen Küp Resim Çerçevesidir. En güzel resminizi bu dönen küp resim çerçevesine ekleyebilirsiniz. Akrep burçlu dostunuz bu resim çerçevesine baktıkça onunla olan dostluğunuz bir kat daha güçlenecektir. 

İki İsimli Elips Metal Siyah Kolye

akrep burcuna hediye

Akrepler takı takmayı çok severler. Özel günlerde ve toplantılarda mutlaka takılarla dikkat çekmek isterler. Akrep burçlu sevdiğinize hediye olarak güzel bir takı almayı düşünüyorsanız ona İki İsimli Elips Metal Siyah Kolye alabilirsiniz. Bu kolye akrep burçlu sevdiğinizin aklını başından alacak, onu mutlu edecektir. 

İsme Özel Tespih Koyu Gri T073

akrep burcuna hediye

Hediye alacağınız akrep burçu dostunuzun tespihe özel bir ilgisi varsa ona hediye olarak İsme Özel Tespih satın alabilirsiniz. Bu hediye akrep burcu dostunuzun dikkatini çekecek, onu ne kadar yakından tanıdığınızı gösterecektir. 

Kişiye Özel Ahşap Tarak

akrep burcuna hediye

Kendisine bakmayı seven, bakımlı akrep burçlu dostunuza Kişiye Özel Ahşap Tarak hediye edebilirsiniz. Nostaljik değerli olan bu tarak akrep burçlu dostunuzun işine fazlasıyla yarayacaktır. Bu hediye akrep burcu dostunuzu mutlu etmeyi başaracaktır. 

Kişiye Özel Fotoğraflı Sigara Tabakası

akrep burcuna hediye

Akrep burçlu dostunuzun sigaraya özel bir ilgisi varsa ve tütün kullanıyorsa ona hediye olarak Kişiye Özel Fotoğraflı Sigara Tabakası satın alabilirsiniz. Bu hediye onun ihtiyacını karşıladığı gibi her tütün sardığında sizi hatırına getirecektir.

Kişiye Özel Işıklı Sevgili Biblosu

akrep burcuna hediye

Hediye alacağınız akrep burcu sevgilinizse ona sevginizi ifade edecek olan Kişiye Özel Işıklı Sevgili Biblosunu hediye olarak alabilirsiniz. Bu hediye ile aşkınızın ve sevginizin ne kadar ulvi ve yüksek olduğunu, ona ne kadar değer verdiğinizi göstermiş olacaksınız. 

Kişiye Özel Nostaljik Erkek Tıraş Seti

akrep burcuna hediye

Hediye alacağınız akrep burçlu kişi erkekse onu geçmişe 90'lı yıllara götürmek için ona hediye olarak Kişiye Özel Nostaljik Erkek Tıraş Seti satın alabilirsiniz. Bu hediye akrep burçlu sevdiğinizin ilgisini çekecek ve onu geçmişe tarihe bir yolculuk yaptıracaktır.

Kişiye Özel Tiyatrocu Ödülü

akrep burcuna hediye

Hediye alacağınız akrep burçlu sevdiğinizin tiyatroya özel ilgisi varsa, tiyatroda oynuyorsa ona hediye olarak Kişiye Özel Tiyatrocu Ödülü satın alabilirsiniz. Bu hediye onu onure edecek, edebiyata olan sevgisini ve bağlılığını arttıracaktır. 

Külçe Altın Şeklinde Çakmak

akrep burcuna hediye

Sigara içen Akrep burçlu dostunuza hediye olarak Külçe Altın Şeklinde Çakmak satın alabilirsiniz. Çakmağını her çakıp sigarasını yaktığı zaman bu çakmak sizi aklına getirecek, size olan sevgisi ve bağlılığı bu hediye ile 10 kat artacaktır. 

Mini Kitap Okuma Lambası

akrep burcuna hediye

Kitap okumayı seven Akrep burçlu sevdiğinize hediye olarak Mini Kitap Okuma Lambası satın alabilirsiniz. Bu hediye ile akrep burçlu sevdiğiniz daha çok kitap okuyacak, kitap okuma öncesi ve sonrası bu lambayı her açtığında ve kapattığında aklına gelecek sizi düşünecektir. 

Ne Mutlu Türküm Diyene Mousepad

akrep burcuna hediye

Bu hediye ile Akrep burçlu dostunuzun içindeki milli duygusu ayağa kaldırabilirsiniz. Bu hediye akrep burçlu dostunuzun günlük hayatta çok işine yarayacaktır. Her bilgisayar başına oturup eline maus alıp mausu sürüklediğinde aklına siz geleceksiniz. 

Orijinal Metal Bisiklet Siyah

akrep burcuna hediye

Akrep burcuna nostaljik değeri olan bir hediye almak istiyorsanız ona Orijinal Metal Bisiklet hediye edebilirsiniz. Bu hediyeyi çalışma masasında uzun yıllar saklayacak, hediyeye her baktığında sizi anacaktır.

Piyano Tasarımlı Müzik Kutusu

akrep burcuna hediye

Akrep burcuna alabileceğiniz bir diğer nostaljik hediye de Piyano Tasarımlı Müzik Kutusudur. Bu müzik kutusunda çalan duygusal patçalar akrep burçu dostunuzun daha derin duygular yaşamasını sağlayacaktır. Size olan sevgi ve bağlılığı artacak, bu müzik kutusunu her açtığında sizi anacaktır. Ona böylesine güzel ve eşsiz bir hediye aldığınız için size olan sevgi ve saygısı artacaktır.

Yorum Gönder

 
Top