z Terazi Burcuna Hediye Seçenekleri | En iyi Hediye Fikirleri

Terazi Burcuna Hediye

Terazi burçları tam bir takı ve mücevher meraklısıdır. Hediye olarak onlara zarif opal bir yüzük ya da safir bir kolye satın alabilirsiniz. Sosyal yaşamda aktif olan terazi burçlarına hediye olarak bir gece çantası, ipek bir şal, topluklu gece ayakkabısı satın alabilirsiniz. Cazibesini kokusundan alan terazi burçlarına hediye seçimini parfümden yana kullanabilirsiniz. İpekli iç çamaşırdan vazgeçemezler. Şampanya rengi bir gecelik çok hoşlarına gidecektir. 


Terazi Burcuna Özel Konsept Hediye Kutusu

Terazi burçlarının metali bakırdır. Ev eşyası alacaksanız bakır bir ev eşyası, zarif bir duvar saati, duvara asabileceği bir ayna alabilirsiniz. Gülü seven terazilere gülü koyabileceği kristal bir vazo alabilirsiniz. İnsanlarla ilgili olan terazi burçlarına kitap alacaksanız kitabın konusu biyografi olmalıdır.

Terazi Burcuna Hediye Kupa Bardak

Terazi erkekleri sosyal takılırlar. Onlara hediye olarak bir klasik ya da rock müzik konser bileti satın alabilirsiniz. Arabasını seven teraziler içinse CD çalar ve hoparlör satın alabilirsiniz. Hediye alırken terazi burcuna işe yarar, güncel ve modaya uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Terazi burcunu mutlu edecek hediye önerileri şunlardır;

1-Sevgililere Özel Foto Kitap Albüm

Teraziler nostaljiyi severler. Her terazinin mutlaka bir fotoğraf albüm oluşturma tutkusu vardır. Terazilerin bu duygusuna hizmet etmek için onlara Nostaljik İstanbul Temalı Fotoğraf Albümü hediye edebilirsiniz. Bu albüm içine her resim koyduğunda sizi aklına getirecek ve sizi anacaktır.

2-Sevgililere Özel Mavi ve Pembe Vosvos Araba

Terazilere duygu ve düşüncelerini yazacakları güzel bir hatıra defteri hediye etmek isterseniz onlara Vosvos Temalı Defter satın alabilirsiniz. Bu deftere en güzel anılarını yazabilirler. Kim bilir bu defteri hediye ettiniz diye sizin için de güzel şeyler yazacaklardır.

3-Kişiye Özel Fotoğraflı Sürpriz Kutu

Fotoğraflarınızla terazi burcu sevgilinize hem sürprizli, hem de duygu yüklü özel bir hediye verebilirsiniz. Ya da Ona gülümseten bir armağan verin! Terazi burçlu sevdiğinizi stresten kurtarmak onları rahatlatmak için güzel bir hediye arıyorsanız onlara Göğüs Şeklinde Stres Topu satın alabilirsiniz. Bu hediye biraz tuhaf bir hediyedir. Mutlaka iyi paketleyin ve ulu orta yerde vermeyin. Hediyeyi de herkesin içinde açmamasına dikkat edin. 

4-İsme Özel Led Işıklı Anahtarlık

Teraziler çoğu zaman unutkan ve dalgın olurlar. Çok sık anahtar kaybederler. Onları bu sıkıntıdan kurtarmak için onlara özel günde hediye olarak İsme Özel Led Işıklı Anahtarlık satın alabilirsiniz. Led ışığını gece lambası olarak kullanabilirsiniz. Şık ve kullanışlı olan bu anahtarlık sevdiğiniz terazi burçlarının çok hoşuna gidecektir. 

5-Kaliteli İsme Özel Kapaklı Çelik Termos

Çayını kahvesini afiyetle içeceği kendi ismine özel kaliteli bir termosa ne dersiniz? Harika bir fikir. Terazi burçlu sevdiğiniz eğer çalıştığı iş yerinde öğlen yemeğini kendi imkanı ile yiyorsa ve her gün iş yerine saklama kabında yemek götürüyorsa ona hediye olarak Kişiye Özel Yemek Saklama Kabı satın alabilirsiniz. Bu hediye sevdiğiniz terazi burçlarının çok işine yarayacaktır. Bu kapta her yemek taşıdığı zaman sizi hatırına getirecektir.

6-İsim Yazılı Kahve Fincanı


Hediye alacağınız terazi burçlu kimse annenizse  ona alabileceğiniz en güzel hediye Canım Annem Kahve fincanıdır. Bu kahve seti ile annenizin sevgisini kazanabilirsiniz. Bu kahve fincanına anneniz bayılacaktır.

7-Kişiye Özel LED Işıklı USB Bellek


Terazi burçlu sevdiğiniz bilgisayar başında uzun vakit geçiriyor ve çoğu zaman işe dalıp çayını içmeyi unutuyor ve çayı soğuduğu için çayını dökmek zorunda kalıyorsa onu bu sıkıntıdan kurtarmaya ne dersiniz. USB Kupa Isıtıcı ile terazi burçlu dostunuzun her daim sıcak çay içmesini sağlayabilirsiniz. USB ile bilgisayara bağlanan ve enerjisin bilgisayardan alan bu kupa oldukça kullanışlı bir kupadır. Bu kupa Terazi burçlu dostunuzun çok hoşuna gidecektir. 

8-Kişiye Özel Çok Amaçlı Çakı

Çakı taşımak bir tutku işidir. Terazi burçlu dostunuzun çakı hevesi varsa ona hediye olarak Kişiye Özel Çok Amaçlı Çakı almaya ne dersiniz. Çok amaçlı olarak kullanabileceği bu çakılar terazi burçlu sevdiğinizin çok işine yarayacaktır. 

9-İsme Özel 2'li Puantiye Desenli Kalem

Terazi burçlu dostunuz kağıt kalemle çok haşir neşir biriyse ona hediye olarak İsme Özel 2'li Puantiye Desenli Kalem satın alabilirsiniz. Bu hediye sevdiğinize kendini önemli ve değerli birisi olduğunu hissettirecektir. Şık ve estetik görünen bu kalemleri hayat boyu yanında taşıyacak ve her yazı yazdığında sizi anacaktır. 

10-Gitar Şeklinde Deri Bileklik:


Teraziler bileklik takmayı severler. Hele bir de bileklik deriyse asla hayır diyemezler. Bir terazi erkeğine alınabilecek en güzel hediye deri bilekliktir. Hele bir de müziğe ilgisi varsa ona hediye olarak Gitar Şeklinde Deri Bileklik satın alabilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top