z Yeni Yıl Kutlama Mesajlı Kavanozlar | En iyi Hediye Fikirleri

Yeni Yıl Kutlama Mesajlı Kavanozlar

Yeni yılda sevdiğiniz kişilere en güzel dileklerinizi son derecede şık ve dekoratif bir şekilde sunmak istiyorsanız yeni yıl kutlama mesajı kavanozları yaparak mesajlarınızı sevdiklerinize iletebilirsiniz. Yapımı son derecede kolay ve keyifli olan bu dekoratif kavanozlar ile sevdiklerinizin yeni yılını oldukça özel bir şekilde kutlayabilirsiniz. 

Yeni Yıl Kutlama Mesajlı Kavanozlar

Düz bir mesaj atmak, kâğıt vermek ya da sözlü olarak söylemek yerine daha farklı şekilde yeni yıl dileklerinizi iletmek istiyorsanız eğer bu kavanozlar kesinlikle sizlere göre. Hatıra olarak saklanabilecek ve oldukça şık görünen bu kavanozlar ile sevdiklerinize en içten yılbaşı dileklerinizi ulaştırabileceksiniz. 

En Güzel Yeni Yıl Mesajları ve Hediyelikler

Yeni Yıl Kutlama Mesajlı Kavanozlar

Yeni yıla çok az bir zaman kalmışken en güzel yeni yıl mesajları ile sevdiklerinizin yeni yılını kutlayabilirsiniz. Yeni yılını kuru kuru kutlamak yerine oldukça şık bir jest yapmak istiyorsanız eğer kendi ellerinizle harika bir hediyelik hazırlayabilirsiniz. Basit ve son derecede şık yeni yıl kavanozları hazırlayarak sevdiğiniz kişilere iletmek istediğiniz mesajları bu kavanozlar içerisine koyabilirsiniz. Böylelikle de sevdiklerinizin bu jestiniz karşısında son derecede mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz. Pahalı ve abartılı hediyeler yerine el emeğiniz ile yapacağınız bu kavanozlar sayesinde sevdiklerinizin yeni yılını en güzel şekilde kutlayabilirsiniz.

Yeni Yıl Kutlama Mesajlı Kavanozlar

Yeni yıl kavanozları hazırlamak için ihtiyacınız olan malzemeler ise son derecede basit. Minik boyutta bir kavanoz, yılbaşı süsleri, boncuklar ve yapıştırıcı gibi kolay temin edilen malzemeler ile yeni yıl kavanozunuzu hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz hazırlayacağınız kavanoza kar küresi imajı vererek daha anlamlı ve şık bir şekilde yeni yıl mesajınızı iletebilirsiniz. Yeni yıl kavanozu hazırlarken sevdiğiniz kişiye ileteceğiniz notu şık bir kâğıda yazabilirsiniz. Daha sonrasında bu kâğıdı rulo haline getirerek açılmaması adına kurdele gibi bir eşyayla ağlamanız gerekiyor. Ardından kurdele ya da başka süs eşyaları ile kavanozun ağız kısmı çevrelenerek süslenmelidir. Eğer dilerseniz kavanoz içerisine de birtakım süslemeler yapabilirsiniz. Yine kavanozun kapağını da istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Böylelikle de bu son derecede keyifle yapılan kavanoz ile sevdiklerinizin yeni yıllarını kutlayabilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top