z 2021 Yılbaşı Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

2021 Yılbaşı Mesajları

Yılbaşı heyecanı içerisinde ve bir yılı daha geride bırakmanın burukluğuyla birlikte, o an yanımızda olamayan sevdiklerinize mesaj atarak mesafeleri ortadan kaldırabiliriz. Tabii ki hepimiz yılbaşında ailemiz ve arkadaşımız ile beraber olamayabiliyoruz. İşte böyle anlar için, arkadaşlarımızın yeni yılını kutlamak ve ona 2021 yılbaşına özel mesajlarla dileklerimizi iletmemiz mümkün. Siz de sevdiklerinize 2021 yılbaşında mesaj atarak iyi dileklerinizi iletebilir, onların yanında olduğunuzu iliklerine kadar hissettirebilirsiniz. Bu sayfadaki resimli 2021 yılbaşı tebrik sözlerini sevdiğiniz kişiye yılbaşı mesajı olarak gönderebilir ya da direkt olarak yüzüne söyleyebilirsiniz. Yeni yılda sevdiklerinize olan özleminizi en güzel bu sözlerle dindirebilirsiniz. Yılbaşında sevdiklerinizden uzakta da olsanız varlığınızı 2021 yılbaşına özel resimli sözler ile sevdiklerinize hissettirebilirsiniz. Son derecede anlamlı ve şiirsel nitelikte olan bu duygusal mesajlar sayesinde arkadaşınızın de duygulanmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle arkadaşa anlamlı ifadeler barındıran resimli sözler, arkadaşınızın mutluluktan mest olmasını sağlayabilir. Yılbaşı ve sizin için özel diğer zamanlarda kullanabileceğiniz arkadaşa resimli 2021 yeni yıl sözlerini sizin için derledik. Sevdiklerinize yılbaşında resimli whatsapp mesajları atmak, sevgiyi dillendirerek sevdiklerinize kendisini iyi hissettirmek, arkadaşınızı düşündüğünüzü anlayabiliyor olmasının en nazik yollarından biri olabilir.

2021 Resimli Yılbaşı Mesajları

2021 yılbaşı mesajları

~ Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dilerim.

~ Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

~ Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

~ Seninle bir yılı daha geride bırakırken her yıl seni daha çok seveceğime söz veriyorum sevgilim. Mutlu yıllar aşkım, mutluluk dolu yıllar…

~ 2020'a elveda, 2021'e Merhaba! Hoş geldin Yeni Yıl…

2021 yılbaşı mesajları

~ Bu dünyada sana olan sevgimi zayıflatacak hiçbir şey yok. Zamanın sonuna kadar seninim. Bize sevgi dolu bir yıl diliyorum!

~ Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğiyle...

~ Her son yeni ve güzel bir başlangıcı getirir beraberinde. Bu yıl da neşeni ve umudunu kaybetmediğin sürece; cesaret, inanç ve çaba ile arzu ettiğin her şeye ulaşacağına eminim. Mutlu yıllar!

~ Yaşamınız boyunca güzel yıllar, mutlu yarınlar hep sizinle olsun. Mutlu Yıllar!!!

2021 yılbaşı mesajları

~ Hiç hata yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2021 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle mutlu yıllar

~ Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

~ Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar yapma ve eski pişmanlıkları unutmak için bir şanstır. Mutlu yıllar!

~ Bu yıl senin yılın olacak, buna inanıyorum. Başta sağlık, mutluluk ve huzur, nice başarılar hep seninle olsun. Yeni yılın kutlu olsun!

2021 yılbaşı mesajları

~ Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Yıllar!

~ Gökkuşağı gibi rengarenk, güneş gibi parlak ve güller gibi mis kokulu mutlu bir yeni yıl dileğiyle…

~ Dünya’nın en anlayışlı en tatlı en güzel kocasına… Yeni yılımız kutlu olsun sevgilim. 2020 bize, yuvamıza sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazanç getirsin.

~ Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de?

~ Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2021 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Mutlu yıllar...

2021 yılbaşı mesajları

~ Artık sana daha fazla başarı dilemek istemiyorum. Zaten birçok şeyi başardın. Bu yıl benim olmalı. Bana mutlu yıllar dile!

~ Geçen yılı benim için çok özel bir hale getirdin. Önümüzdeki yılın senin için özel olması en büyük dileğim. Birbirimiz için sevgi, ilgi ve şefkat dolu bir yıl daha olsun; aşkımız, yıldan yıla güçlensin sevgilim!

~ Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2020 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

~ Hayalsiz büyük şeyler yapılamaz. 2021 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.

2021 yılbaşı mesajları

~ 2021 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirin inşallah.

~ Yılbaşından beş dakika önce bir pizza sipariş edeceğim ve geldiklerinde bu siparişi bir yıl önce verdiğimi söyleyeceğim. Mutlu yıllar!

~ Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.

~ Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.

2021 yılbaşı mesajları

~ Yeni yılda her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Neşe bol olsun!

~ Yelkovan akrebe meydan okurken zaman hızla geçerken geriye unutulmamış dostluklar kalır. İyi ki dostumsun. 2021 yılın kutlu olsun.

~ Dünya yeni bir başlangıç yaptığında, aşkımızı tekrar kutlayalım ve eğlence dolu bir yeni yıl geçirelim!

~ Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yіne de sevgі dolu nіce yıllara!

~ Yeni yılda ve bundan sonraki ömrümde uğruna ölmek değil, uğruna yaşamaya hazırım bitanem. Yeni yılımız kutlu olsun aşkım.

2021 yılbaşı mesajları

~ Bu sene erken kalkmaya, diyet yapmaya ve tüm gün internette gezinmemeye söz veriyorum. Umarım geçtiğimiz beş senede tutamadığım bu sözlerin hepsini bu sene tutarım.

~ Dostluğumuza bir yıl daha eklemenin sevincini yaşıyorum. Yeni yıldan dileğim ise; birlikte nice yıllara, sağlıkla ve mutlulukla... İyi ki varsın!

~ Çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle.

~ Dünyayı değiştirmek istersen kendine inan, dürüstlükten asla vazgeçme! Mutlu Yıllar!

~ Bugün 365 günlük yeni bir öykü başlıyor. Her güne bir yaprağa bir öykü sığdır. Mutluluk de adına. Nice güzel öyküler seninle olsun. Mutlu Yıllar!

2021 yılbaşı mesajları

~ Geçmiş hatalardan ders almak, şu an yeni şeyleri kucaklamak ve gelecek ise hayaller kurmak içindir. 2021 yılında hayallerin gerçeğin olsun… Mutlu yıllar!

~ 2020 yılbaşı gecesinde bütün umutlarınız ve hayallerinizin gerçek olması dileğiyle yeni yılınızı kutlarım.

~ Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim. Mutlu yıllar.

~ Yeni yılın ilk günü umarım en mutlu günün olur. Çünkü önümüzdeki 364 gün boyunca varlığınızı tamamen göz ardı etmeyi düşünüyorum. İyi yıllar!

2021 yılbaşı mesajları

~ Sen ve ben aynı ağacın aynı kökünü paylaşıyoruz. Birbirimizden ne kadar uzakta olduğumuz önemli değil, her zaman kalplerimiz beraber olacak. Mutlu Yıllar!

~ Aşkım, senin varlığına alıştım ve buna seneye de ihtiyacım var. Mutlu yıllar!

~ Geçen sene bunu söyleyerek çok eğlendiğim için 365 gündür bu anı bekliyorum. İyi seneler arkadaşım! :)

~ Her yılı birkaç iyi ders ile bitirip her yeni yıla geçmişten öğrendiğin derslerle başlamanı diliyorum. Yeni yıl sana yeni ve güzel bir sayfa açma şansı getirsin!

2021 yılbaşı mesajları

~ Anneciğim, sen benim hayatımda sahip olduğum en önemli değersin. En büyük aşk sende gizli. Senin karşılıksız sevgin, benim için yıllar yılı verdiğin mücadeleyi hiç unutmadım. 2021 yılı bizim olsun. Seni çok seviyorum.

~ Yeni bir yıl boş bir kitap gibidir; kalem ise senin elinde. Kendine güzel bir hikaye yazacağın, mutlu sonlu bir yıl olsun!

~ Geçmişi unutup yeni bir başlangıcı kutlamanın zamanı geldi. Mutlu yıllar!

~ İyi, güzel şeylerin olacağı, yüzlerin güleceği bir yıl olsun. Mutlu senelere...

2021 yılbaşı mesajları

~ Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu yıllar...

~ En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar.

~ Yeni yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiçbir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.

~ Gözlerime baktığın her an eriyorum. Lütfen bunu yeni yılda daha sık yap. Mutlu yıllar aşkım!

2021 yılbaşı mesajları

~ Ay, güneş ve yıldızlar gibi, hayalleriniz her zaman parıldamaya devam etsin. Yeni yılınız kutlu olsun!

~ Yeni yıl, hayat yolculuğunda sana; yeni umutlar, yeni beklentiler, yeni sevinçler ve yeni başarılar getirsin. Yeni yılınız kutlu olsun!

~ Seni yeni yıl partisi için bir servet harcamaktan kurtardım. Hemen mail’lerine bak ve online yapacağımız partinin hazırlıklarına hemen başla. Mutlu yıllar!

~ Seni sevmekle o kadar meşguldüm ki, bir yılın daha geçtiğini zar zor fark ettim. Mutlu yıllar aşkım… Bu dünyadaki tüm mutluluklar senin olsun, sen benimle ol!

~ Yeni yıl yeni hayaller getirir, benim tek hayalim ise seninle beraber olmak. Yeni yılın kutlu olsun aşkım!

2021 yılbaşı mesajları

~ Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Tüm dostlarım yeni yılınız kutlu olsun...

~ 2020 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2021 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Mutlu Yıllar!

~ Yeni yıl bize yeni umutlar getirir. Sen ve sevdiklerin için de yeni umutların, hayallerin ve bol mutluluğun olduğu bir yıl diliyorum!

~ Bu sene akıllı telefonunu sadece Instagram için değil, gerçekten işe yarayacak bir şeyler için kullanman dileğiyle...

2021 yılbaşı mesajları

~ 2021 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2020 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle.

~ Yeni yıl, taze ve temiz bir başlangıç ​​yapmak için harika bir zamandır. Kredi kartını veren bankanın da sana aynı şansı vermesini dilerim! Mutlu yıllar...

~ 2021yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Mutlu yıllar...

~ Telefon hatları sıkışmadan ve internete çökmeden önce sana mutlu yıllar dilemek istedim. Yeni yılın kutlu olsun!

2021 yılbaşı mesajları

~ Etrafının her zaman en sevdiğin insanlarla çevrili olduğu, mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim. Yeni yılın kutlu olsun!

~ Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle… Nice mutlu yıllara...

~ Acı ve gözyaşının daha güçlü olmamanıza yardımcı olduğunu söylüyorlar, bu yüzden ben de sana bu sene daha fazla gözyaşı ve acı diliyorum. Böylece geçen yıldan daha güçlü olabilirsin. Mutlu Yıllar!

~ Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar.

~ 2021 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!

2021 yılbaşı mesajları

~ Gelecek hakkında düşünün ki bir geleceğiniz olsun. Yeni yılınız kutlu olsun mutlu yıllar.

~ Aşkın büyülü ve beni tamamlıyor. Beni yeni yılda da sevmeye devam et. Yeni yılın kutlu olsun!

~ En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.

~ Her yeni yıl bir başka güzel. 2021 yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

~ Kapının aşk ile çalacağı, mutluluğa doyamayacağın, sürprizlerle dolu şahane bir yıl diliyorum sana. Yeni yılın kutlu olsun.

2021 yılbaşı mesajları

~ Yıl boyunca yaptığım tüm sinir bozucu davranışlar için özür dilerim. Önümüzdeki yılda bunları yapmam için bana bir şans daha verebilir misin?

~ Yıllar geçiyor ama değişmeyen tek bir şey var; sana olan aşkım. Eğlence ve mutluluk dolu bir yıl bizimle olsun sevgilim...

~ Yeni yılınızı kutlar; sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar dilerim. Kucak dolusu sevgiler...

~ Saat on ikiye geldiğinde, sayısız Facebook arkadaşınızla birlikte mutlu yıllar dilerim.

~ Koskoca bir yıl daha devrildi gitti; keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim.

2021 yılbaşı mesajları

~ 2021 yılında neşeniz, sağlığınız, mutluluğuz ve huzurunuz eksik olmasın. Nice güzel yıllara...

~ 2021 yılının dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.

~ Geçen yıl hayatımda özel bir yıldı çünkü seninle tanıştım. Önümüzdeki yıl özel olacak çünkü şimdiden en iyi arkadaşım sensin! Mutlu yıllar…

~ Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2021 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. Mutlu Seneler...

~ Sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yіne de sevgі dolu nіce yıllara!

2021 yılbaşı mesajları

~ Varsın iki göz odalı bir evimiz olmasın, yeter ki senin iki gözün bende olsun. Yeni yılın kutlu olsun sevdiceğim.

~ İşte sonunda buldum. Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; Mutlu yıllar.

~ Yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş diyorlar. Ben de yeni yıla seni gülümseterek başlamak istedim. :) Yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın.

2021 yılbaşı mesajları

~ 2021 size unutamayacağınız güzel anılar yaşatsın, yeni yılınız kutlu olsun!

~ Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

2021 yılbaşı mesajları

~ Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2021 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun… Nice Yıllara...

~ Bu yıl, hafta içi bile güzellik uykunuz için daha fazla zaman ayırın. Mutlu yıllar!

2021 yılbaşı mesajları

~ Ömrünüzün son gününe kadar sağlık ve huzur dolu nice güzel yıllar diler, yeni yılınızı tebrik ederim.

~ Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

~ 2021 yılında hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine... Sağlıklı bir yıl dilerim!

2021 yılbaşı mesajları

~ Bu yeni yılda küçük mutluluklar diliyorum; sıcak çikolatalar, tarçınlı kurabiyeler, yağmurdan sonraki toprak kokusu, her zaman trafikte yeşil ışık yanması, fallarda balıklar, nice mutlu ve huzurlu yıllar! :)

~ Sonunda yazıyorum! Neyi mi? Senin için sevgi dolu bir yeni yıl mesajını.:) Mutlu, huzurlu ve eğlenceli bir yıl diliyorum!

~ 2021 Yılının En Güzel Saatleri Sizlerle Olsun, Tek Derdiniz Mutluluk Olsun.

~ Hoş geldin yeni yıl! 2021 yılı sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

2021 yılbaşı mesajları

İlginizi Çekebilecek Kategorimiz;

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi >>

Yorum Gönder

 
Top