z Etkileyici Konsept Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Konsept Hediyeler

Özel Günler İçin Konsept Hediye Kutusu! Hemen hemen herkesin hediyeleşmek istediği özel günleri ve anları vardır. Bazen özel bir gün dahi olmasa sevdiklerimize, ebeveynlerimize, arkadaşlarımıza ya da kardeşlerimize hediyeler vermek isteriz. Fakat nasıl bir hediye vereceğimiz konusunda da tereddütler yaşadığımız olur. Hangi hediyenin daha uygun olduğunu ya da hangi hediye ile daha iyi kendimizi ifade edeceğimizi bilemeyiz. Aslında sevdiklerimize özel günler için konsept hediye kutusu vererek bir hediye yerine birden fazla hediye ile kendimizi karşımızdaki kişiye daha iyi bir şekilde ifade edebilmemizde mümkün. 

Anlamlı ve Özel Konsept Hediye Kutuları!

Sevgililer Günü Hediyesi Konsept Hediye Kutusu

Peki, ne tür bir hediyeyi sevdiklerimize armağan edebiliriz? Birlikte yaşlanmak istenilen, birlikte uzun bir ömür geçirilen ve birlikte dostluğun paylaşıldığı bir kişi için hangi hediyeler daha uygundur? İşte, konsept hediye kutuları!

Birlikte Güzel Yıllara Hediye Kutusu!

konsept hediye kutuları

O sizin için çok kıymetli bir hanım efendi değil mi? Değer verdiğiniz ve sizin için çok özel birisi ya da uzun yıllar bir evi paylaştığınız eşiniz ise bu hediye tamda sizin ona olan duygularınızı ifade edebilir. Ayna onun ne kadar güzel olduğunu, papatya kolye onun ne kadar değerli olduğunu, isme özel kahve bardağı sıcacık bir yaşamı birlikte paylaşmak istediğinizi anlatır. İsme özel defter ise en güzel anları birlikte yaşayıp bir defter içerisinde biriktirmek istediğinizi ifade eder. 

Viski Severlere Özel Hediye Kutusu

Sizce bir saygıdeğer hanımefendi için budan daha özel bir hediye olabilir mi? Birlikte nice güzel yılları birlikte yaşama isteği kuşkusuz bir hanımefendiyi oldukça mutlu edecektir. Bu hediyeyi yeni yılda, doğum gününde, özel bir gününüzde ya da bir teklif için düşünebilirsiniz. Hem eşiniz hem bayan arkadaşınız hem de en sevgiliniz için çok uygun bir hediye olacaktır.

Dünyanın En İyi Babası Konsept Hediye Kutusu!

Dünyanın En İyi Babası Konsept Hediye Kutusu

Dünyanın en iyi babası konsept hediye kutusu pipo, turunç çayı ve kahve tutkunu bir baba için çok anlamlı bir hediye olacaktır. Fotoğraf çerçevesi içerisine birlikte çekildiğiniz bir fotoğrafı yerleştirerek bu hediyeyi babanıza armağan edebilirsiniz. Babalar gününde, doğum gününde ya da onun için çok büyük anlam taşıyan bir anda ona bu hediyeyi verebilirsiniz. Eğer babanız yazmayı seviyorsa ismine özel olarak hazırlanan kalemde çok hoşuna gidecektir. Eğer bir iş adamı babanız varsa özel kalemiyle birçok işe imza atacaktır. Bir baba için en uygun hediyelerden birisi kendi asına hazırlanmış bu özel hediye olacaktır.

En İyi Arkadaşım Konsept Hediye Kutusu!

En İyi Arkadaşım Konsept Hediye Kutusu

En iyi arkadaşınız için bir konsept hediye kutusu arıyorsanız eğer, bu hediye arkadaşlığınızı daha da pekiştirecek bir hediye olacaktır. Arkadaşlığınızı mühürleyebileceğiniz bir mühür, birlikte kahvelerinizi yudumlayabileceğiniz ismine özel bir bardak, zamanı durdurup en güzel zamanları beraber paylaşabileceğiniz bir saat arkadaşınızın ilgisini çekecektir. Ayrıca en iyi arkadaşlığı simgeleyen bir tişörtte onu çok mutlu edecektir. Arkadaşınızın doğum gününde ya da arkadaşlık gününüzde bu hediyeyi kendisine verebilirsiniz. Hatta bu hediye kanka olanlar içinde uygun bir hediyedir.

Yılın Erkeği Kişiye Özel Konsept Hediye Kutusu


Yılın Erkeği Kişiye Özel Konsept Hediye Kutusu

Yılın erkeği olarak düşündüğünüz bir erkek için bu hediye mükemmeli bir konsept hediye kutusu olabilir. Kendisini yılın erkeği olarak kabul ettiğinizi bu hediyeyi verdiğinde kuşkusuz anlayacaktır. Yalnızca sevgililere ya da sevilen bir erkek arkadaşa değil, babanıza da bu hediyeyi verebilirsiniz. Kahve kupası, termos ve çakı seti ile birlikte ismine özel olarak hazırlanmış olan Oscar ödülü hediyeyi verdiğiniz kişinin ruhuna dokunacaktır ve hislerinizi ona yansıtacaktır. Özellikle kitap okumayı seven biri ise ismine özel kitap ayracı da çok hoşuna gidecektir. Bu hediyeyi, tüm özel günlerde sevdiğiniz erkeklere armağan edebilirsiniz. Sizin için özel olan bir erkeği özel gün haricinde de böyle bir hediye ile duygulandırabilirsiniz. 

Benim Babam Her Şeyi Bilir Konsept Kutusu


Benim Babam Her Şeyi Bilir Konsept Kutusu

Teknoloji düşkünü bir babaya verilebilecek en değerli hediye kuşkusuz benim babam her şeyi bilir konsept hediye kutusu olacaktır. Özellikle zeki olduğunu düşündüğünüzü ifade eden Oscar ödülü babanızı çok sevindirecektir. İsmine özel bir kupa ve tişört ise onun en sevdiği eşyaları olacaktır. Emin olun hemen tişörtünü armağan ettiğinizde giyinecektir. Babanızın tüm özel günleri için uygun bir hediyedir. Kendisini bu kadar özel bir hediye ile mutlu etmeye değmez mi ve böyle bir hediye onun yıllarca saklayacağı bir hediye olmaz mı?

Bira Severlere Özel Hediye Kutusu

Bira Severlere Özel Hediye Kutusu

Bira seven bir yakınınız varsa ve bu kişi bayan ya da erkek hiç fark etmeksizin böylesine özel bir hediyeyi kendisine armağan edebilirsiniz. Üstelik ismine özel olarak hazırlanmış biraz bardağı ile birlikte kendisine vereceğiniz kuruyemişler ve bardak altlığından oldukça memnun kalacaktır. Belki çok özel günlerde birlikte bira bardaklarınızı da tokuşturabilirsiniz. Her türlü özel günler için uygun bir hediyedir. Hatta bu hediye kutlamayı düşündüğünüz özel bir anınızda da armağan edilebilir.

Kadınlar Günü Temalı Konsept Hediye Kutusu

Kadınlar Günü Temalı Konsept Hediye Kutusu

Güzelliğinizi kendisine borçlu olduğunuz annenize ya da kıymetli kız kardeşinize veya en sevdiğiniz bayan arkadaşınıza Dünya Kadınlar Günü’nde özel bir hediye mi vermek istiyorsunuz? Ona dilek kutusu, yüreğinin güzelliğini görebilmesi için bir ayna ve çayını ismine özel bardağından içebilmesi için bir kupa armağan etmeye ne dersiniz? İster kendi resmini isterseniz birlikte çekildiğiniz bir fotoğrafınızı da hediyenizi ekleyerek, dünyanın neresinde olursanız olun, uzaklığınızı yakınlaştırabilirsiniz. İster kendisine bu hediyeyi göndererek isterseniz bir demet çiçekle beraber bu özel günde bu özel armağanı en değerlinize verebilirsiniz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü konsept hediye kutusu tüm bayanların hoşuna gidecektir ve çok anlamlı bir hediye olacaktır. Kadınlar özeldir dediğiniz en özel hanımefendiye bu hediye çok yakışacaktır.

Nihayetinde Bir Güzel Kolay Yetişmiyor Ofis Hediyesi

Nihayetinde Bir Güzel Kolay Yetişmiyor Ofis Hediyesi

O sizin en sevdiğiniz kızınız ya da kızınız kadar çok sevdiğiniz değerli bir yavrunuz, tabii ablanız olabilir ya da kız kardeşinizde olabilir. Yeni bir işe başlayan kıymetlinize bir hediye arayışı içindeyseniz, işte tam da bir ofis çalışanı için mükemmel bir hediye değil mi? Tüm ofis malzemelerinin içinde bulunduğu ismine özel bir set ve bir kupa anlamlı bir hediye olmaz mı? Kendisinin her zaman yanında olduğunuzu böyle bir hediyeyle ona ifade edebilirsiniz ve yeni işinde başarılar dileyebilirsiniz. Her zaman özel insanlar için verilebilecek bir hediye muhakkak vardır. İşte bu hediyede en değerlinizi mutu edecektir. Ayrıca bu hediyenin erkekler içinde olanını da sitemizde bulabilirsiniz. 

Öğretmene Özel Hediye Kutusu

Öğretmene Özel Hediye Kutusu

Bilgilenmemizi sağlayan ve yıllarca bize emek veren öğretmenlerimiz, hepimiz için çok özel insanlardır. Bu kadar kıymetli ve değerli kişileri hem onlar için özel bir günde, yani öğretmenler gününde, hem de tüm özel günlerinde anmak gerekir. Öğretmenler gününe özel olarak ve ismine özel olarak hazırlanan bu özel konsept hediye kutusu ile onları unutmadığınızı ve onları hep anımsadığınızı kendilerine ifade edebilirsiniz. Kalem ve defter zaten tüm öğretmenlerin yanlarından ayırmadıkları eşyalarıdır. Onlara böylesine özel bir set emin olun mutluluk verecektir. Ayrıca sitemizde erkek öğretmenler içinde uygun hediyeler bulabilirsiniz.

Burçlara Özel Hediye Konsept Kutusu


Yay Burcuna Özel Konsept Hediye Kutusu

Tüm burçlara özel olarak hazırlanan hediye konsept kutusu ve isme özel olarak hazırlanan bu kutular sevdiklerinize verebileceğiniz kıymetli bir hediye olacaktır. Özellikle astrolojiye meraklı bir dostunuz, ahbabınız ya da bir yakınınız varsa bu hediyeyi hiç düşünmeden kendisine armağan edebilirsiniz. Kupa, kitap ayracı, defter, anahtarlık ve bardak altı hediye konsepti ile kendisini çok ama çok sevindirebilirsiniz. Ayrıca tüm burçlar için sitemizde mevcut olan hediyelere bakabilirsiniz. 

Bayanlara Karikatürlü Yılbaşı Konsept Hediye Kutusu

Bayanlara Karikatürlü Yılbaşı Konsept Hediye Kutusu

Karikatür yapmayı ve mizahı seven bir bayan arkadaşınız varsa bu hediye tam da ona göredir. Birlikte güldüğünü hatta kahkahalar attığınız anneniz, kız kardeşiniz ya da dostunuz için böylesine bir hediye mükemmel olmaz mıydı? En sevilenler en özel hediyeleri hak ederler diyorsanız, kahkahalarınızı daha fazla artırmak istiyorsanız böyle bir hediyeyi kendisine hem yılbaşında hem de özel bir gününüzde armağan edebilirsiniz. İsmine özel olarak hazırlanan bu konsept hediye kutusu ilgisini fazlasıyla çekecektir. Bu tür karikatür konseptli hediyeler hem erkekler hem de bayanlar için sitemizde mevcuttur.

Seccade ve Dualar Hediye Kutusu

Seccade ve Dualar Hediye Kutusu MAVİ

Dua kitabı, seccade ve tespih konsept hediye kutusu en değerli hediyelerdendir. Böylesine kıymetli bir hediye kuşkusuz en sevilenlere verilen kıymeti ifade edecektir. Sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyenler için uygun bir hediye olacaktır. Böyle bir hediyeyi dostlarımıza, eşimize ya da en kıymetli yakınımıza verdiğimizde çok mutlu olacaktır. 

Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Konsept Hediye Kutusu

Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Konsept Hediye Kutusu

Annem hakkında sevdiğim şeyler defterine tüm sevgi sözlerinizi yazmalısınız. Sizin için kıymeti çok büyük olan annenize bu kadar özel bir konsept hediye kutusu vermesiniz onun duygulanmasını sağlayacaktır. Ayna, kupa, çay, çay yapma makinası, saat ve kitap onun gözlerini yaşartacaktır. Sizin kıymetliniz için ya da anne kadar çok sevdiğiniz bir kişi için verebileceğiniz mükemmel bir hediye olacaktır. Onların tüm özel günleri için böyle bir hediyeyi düşünebilirsiniz ve onlara armağan edebilirsiniz. 

Romantik Ayıcıklar Kişiye Özel Konsept Hediye Kutusu

Romantik Ayıcıklar Kişiye Özel Konsept Hediye Kutusu

Ayıcıklı bir konsept hediye kutusu hem erkeklerin hem de bayanların çok hoşuna gider ve onların çok ilgisini çeker. Sevgiliniz ya da eşiniz için böyle sempatik bir hediye özel olmaz mı? İsimlerinize özel hazırlanan ve anlarınızın tarihinin yazılı kupalarınızı tokuşturarak kahvelerinizi içebilirsiniz. Belki çok küçük ama anlamı çok büyük bir hediye değil mi? Resimlerinizi yerleştirdiğiniz bir tutacakla geleceğin hayalini birlikte kurabilirsiniz. Hem erkekler sevdikleri bayanlara hem de kadınlar sevdikleri erkeklere bu hediyeyi tüm özel günlerinde armağan edebilirler. Eşiniz içinde sevgiliniz içinde çok uygun şirin ve sempatik bir hediyedir. 

Rakı Severlere Özel Konsept Hediye Kutusu

Rakı Severlere Özel Konsept Hediye Kutusu

Sanat müziğiyle en derin duyguları yaşayan ya da anımsayanlarla, muhabbet etmek ve rakı keyfi bir başkadır diyorsunuz değil mi? Rakı tadında bir sohbet yaşamak istediğiniz en özel insan için bu hediyede en özel armağan olacaktır. Rakı sever dostunuzla, sevgilinizle ya da babanızla kadehlerinizi tokuşturmak size de keyif verecektir.  Aslında en başta da bahsettiğimiz gibi, değerlilerinize hediye bulmakta belki zorlanıyor olabilirsiniz. Fakat bu kadar özel ve hatta isimlerine özel olarak hazırlattığınız hediyelerle tüm sevdiklerinizin bir kez daha gönüllerini alabilirsiniz. Kendilerini özel günlerinde hatırladıklarını bilmeleri onları da mutlu edecektir. Kıymetli kişilere hediye vermek gerek diyorsanız eğer, onlar için kıymetli bir hediye seçebilirsiniz ve onlara armağan edebilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top