z Videolu Anlatımla El Yapımı Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye kolay el yapımı hediyeler
Bu yazımız, sevgilisine el yapımı hediye hazırlamak isteyen ancak, bu tip hediyelerin nasıl hazırlandığıyla ilgili videolu örnekler arayan sevgili okurlarımız için! Neden böyle bir yazı yazma gereği duyduğumuzu da hemen siz değerli okurlarımızla paylaşalım! El Yapımı Hediyeler özellikle son dönemin yükselen trendi haline geldi. El emeği ile hazırlanan hediyelerin neden bu kadar ilgi çektiği ile ilgili bizim bir yorumumuz var; Katılır mısınız bilemeyiz ama "Galiba insanlar artık, fabrikasyon üretimi olan ve standart hale gelmiş ürünlerden ciddi anlamda sıkılmaya başladı!". Çünkü bu tip hediyeler gerçekten de hem duygu yoksunu, hem de oldukça yüzeysel kalmaya başladı! Eğer siz de bizimle aynı fikirdeyseniz, şimdi söyleyeceklerimizin bu yazımızı neden yazdığımızı tam olarak izah edeceğini düşünüyoruz.

Sorun şu ki; Sevgiliye el emeği ile romantik bir hediye hazırlayalım hazırlamasına da, acaba yeteneğimiz hangi ürünü yapmaya uygun? Ya da sevgilimize hangi hediyeyi el emeğimiz ile nasıl hazırlayabilecektik? Aslına internette sevgiliye el yapımı hediyeler ile ilgili bizleri yönlendirebilecek yüzlerce dokümana ulaşabilmek son derece kolay! Ancak işte sorun tam da kaynağı bu; El yapımı hediye fikirleri veren bir çok hediye sitesinde hediyelerin hazırlanışı anlatılırken sadece basit şekiller ve bir kaç fotoğrafla yetinilmiş! Yani anlayacağınız doyurucu bilgiye ulaşmayı bir kenara bırakın ve herkesin adım adım rahatlıkla hazırlayabileceği hediyeleri bulabilene aşk olsun! Dolayısıyla, büyük bir iştahla bilgisayar başına oturan ve sevgilisine kendi yetenekleri doğrultusunda hediye hazırlamak isteyen bir kişi, tıpkı bulmaca çözer gibi bir çok anlamsız şekiller ya da fotoğraflarla v.s. karşılaşıyor. İşte biz de bu nedenle, sevgilisine sürpriz yapmak isteyen ve Ona el yapımı hediye hazırlamak isteyen okurlarımız için, anlatımı kolay ve izleyip rahatlıkla hazırlayabileceği videolu anlatımla el yapımı hediye fikirleri oluşturmaya karar verdik...

Videolu Anlatımla El Yapımı Hediyeler


Konu Çizgisi

Sevgiliye El Yapımı Romantik Kibrit Kutusu Hazırlama


Söz konusu kalbimizin yegane sahibi sevgilimiz olunca, klasik hediyelerden ziyade, Ona el yapımı hediyeler yapmak çok daha özel ve değerli bir anlam taşımaya başladı. Sevgilisine değer veren ve Ona duyduğu sevgiyi klişeleşmiş hediyeler ile göstermek istemeyen birçok kişi, el yapımı hediyelere yönelmeye başladı! Eğer siz de bu akıma kapıldıysanız, hazırlanması ile son derece kolay, ancak sevgilinizin üzerindeki etkisi oldukça fazla olacak el yapımı kibrit kutusu sürprizini kaçırmayın 
Konu Çizgisi

Sevgiliye El Yapımı Romantik Hediye Kutusu Hazırlama


Sevgilinize doğum gününde bin bir zahmetle bir hediye aldınız ama bunu daha değerli ve romantik hale nasıl getirebilirim diyorsanız, işte size uygulaması son derece kolay el yapımı hediye kutusu hazırlama yöntemi.Konu Çizgisi

Sevgiliye El Yapımı Kağıt Dekoratif Tablo 


Sevgilinize kağıtlardan romantik bir tablo hazırlamaya ne dersiniz? Biraz emek vererek sevgilinize kağıtlardan romantik bir tablo hazırlayabilirsiniz. Kısa bir video ancak, çok uzun uzadıya anlatılmasının da bir mantığının olmayacağı aşikar! Sevgilinize, Sevgilinize 
Konu Çizgisi

El Yapımı Elbise Askısından Kolye Askısı Yapımı Videolu Anlatımı 


Kız Arkadaşınıza, üzerine mücevherlerini, takı ve aksesuarlarını asabileceği el yapımı güzel bir askıya ne dersiniz? El Yapımı Kolye Askısı yapımı ile ilgili bayan arkadaş oldukça açıklayıcı ve adım adım nasıl yapıldığını bir güzel anlatmış. Yeri gelmişken bu çalışmasından dolayı kendisini bir kez daha tebrik ediyoruz. 
Konu Çizgisi

El Yapımı Hediyeler - Bağcıklardan Anahtarlık Yapımı Videolu Anlatımı

Renkli ayakkabı bağcıklarından şirin bir anahtarlık yapılabileceğini biliyor muydunuz? Eğer bilmiyorsanız, adım adım ne şekilde yapılabildiği bu videoda oldukça güzel gösteriliyor... Basit ancak, yine sevgiliniz için hazırlayabileceğiniz hoş bir el emeği armağan.  
Konu Çizgisi

Sevgililer Günü için Sevgiliye El Yapımı Özel Hediye

Hadi, romantik bir hediye ile sevgilinizin ağzını tatlandırın! İddia ediyoruz ki, 14 Şubat Sevgililer Günü için sevgilinize satın alabileceğiniz hiç bir armağan, kendi elleriniz ile hazırlayabileceğiniz bu özel el emeği hediyeden daha anlamlı ve romantik olamaz! Cam kavanozlardan mükemmel bir hediyenin nasıl hazırlanabildiği, "Meleklerin Elinden" anlatılıyor. Bu güzel paylaşım için kendilerine sonsuz teşekkürler. 
Konu Çizgisi

El Yapımı Hediyeler-Yünden Dekoratif Avize Yapımı Videolu Anlatım


Plastik Toptan dekoratif bir hediye hazırlamak ister misiniz? Sevdiklerinize ev hediyesi olarak da verebileceğiniz el yapımı dekoratif avize oldukça etkileyici! Siz ne düşünüyorsunuz?
Konu Çizgisi

Sevgilinize Romantik El Yapımı Hediye Kartı Hazırlama 

Kendi ellerinizle görüntüsüyle son derece hoş ve etkileyici bir hediye kartı yapmak ister misiniz? Cevabınız "Evet" ise, bu videoda oldukça açıklayıcı ve bilgilendirici bir anlatımla hediye kartının nasıl hazırlandığını anlatılıyor. Sevgilinize vereceğiniz hediye üzerine, bu şekilde bir hediye kartı koyarak, daha romantik bir hale getirmeniz mümkün!  
Konu Çizgisi

El Yapımı Hediyeler & Zarftan Romantik Hediye Paketi Yapmak

Minik zarflardan nasıl etkileyici bir hediye paketi hazırlanabildiği oldukça açık bir şekilde bu videoda anlatılıyor. El yapımı Zarf içerisine sevgiliniz için satın aldığınız minik hediyeleri koyabilir ve sevgilinizi inanılmaz şekilde etkileyebilirsiniz.
Konu Çizgisi

Sevgiliye El Yapımı Hediyeler & Aşk Kavanozu Hazırlama Videolu 

Sitemiz içerisinde de bir çok yayında yer verdiğimiz gibi, özellikle el yapımı aşk kavanozunun nasıl hazırlandığı en fazla merak edilen konulardan biri. Daha açıklayıcı olması açısından ve el yapımı romantik aşk kavanozunun nasıl hazırlandığını daha iyi göstermesi açısından yukarıdaki videoyu paylaşma gereği duyduk! Kolay Gelsin:)) 
Konu Çizgisi

Bunu Mutlaka Yapın & Yıldönümü İçin Anı Defteri Hazırlama

Samimi konuşmak gerekirse bu videoyu izlerken biz çok duygulandık! Eminiz ki, böylesine anlamlı ve romantik hediyeyi hazırlarken, siz de çok ama çok duygulanacaksınız! Sevgiliye El Yapımı Anı Defteri tüm özel günler için sevgilinize/eşinize kendi elleriniz ile hazırlayabileceğiniz en değerli armağanlardan biri! Ancak bu hediye konsept olarak daha çok yıldönümü hediyesi olarak düşünülebilir.
Konu Çizgisi

El Yapımı Hediye Videoları & Kağıttan Hediye Kutusu Yapmak

Özellikle el yapımı hediye kutusu, okuyucularımızın nasıl yapıldığı ile ilgili en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Biz de bu nedenle, bol bol hediye kutusu yapımı ile ilgili videolar seçmeye çalıştık!  
Konu Çizgisi

Sevgiliye Romantik Hediye Kutusu Yapmak

Yukarıdaki videoda, hediye kutusunu bir kaç minik dokunuşla nasıl daha romantik bir hale getirebileceğiniz çok net bir şekilde anlatılıyor. Düşünebiliyor musunuz, şimdi bu video olmasa ve biz size el emeği ile romantik hediye kutusu yapımını sadece şekillerle anlatmaya kalkışsak, inanın hem biz anlatmakta zorlanır, hem de siz nasıl yapılabildiği ile ilgili kafanızda bir çok soru işareti ile kala kalırdınız! Bunu sadece bu video için demiyor, geneli için söylüyoruz. İyi ki Youtube var:) 
Konu Çizgisi

Sevgiliye El Yapımı Kalpli Hediye Kutusu Hazırlama

Elbette ki sevgiliye el yapımı bir hediye kutusu yapılacaksa, bunun şeklinin kalp dışında bir şey olması beklenemezdi. İşte yukarıdaki videoda, el yapımı kalp hediye kutusu anlatılıyor. Sevgilinize hediyenizi daha özel hale getirmek için, bu videoyu dikkatlice izleyin ve Ona el yapımı kalp bir kutu içerisinde hediyenizi sunun! 
Konu Çizgisi

El Yapımı Kağıtlardan Kalp Hazırlama - Videolu Anlatım (İngilizce)


Öncelikle böylesine güzel bir el yapımı hediye videosunun TÜRKÇE versiyonunu bulamadığımız için bizi bağışlayın:) Ancak siz de videoyu izlediğinizde aslında İngilizce hazırlanmış bir video olmasının pek de bir öneminin olmadığını göreceksiniz! Kağıtlardan el yapımı minik kalpler hazırlayarak, sevgilinize kavanoz içerisinde verebilir ya da hediye kutusunu daha zengin ve romantik göstermek için içerisine serpiştirebilirsiniz. 
Konu Çizgisi

Sevgiliye El Yapımı Romantik Kirigami (İngilizce)


Yapımı biraz emek isteyen ancak bitip de vücuda geldiğinde eminiz ki, sevgilinizin aklını başından alacak Kirigami ile el yapımı özel bir hediye. Sevgilinize, romantik el yapımı doğum günü hediyesi arıyorsanız, bu ürün tam size göre. Yalnız üzülerek belirtmek gerekirse bu video da İngilizce     
Konu Çizgisi

 El Yapımı Hediyeler & Şık Bayan Çanta Yapımı Videolu (İngilizce)

Kız Arkadaşınıza el yapımı bayan çanta yapmak ister misiniz? Görünümü ile oldukça şık el yapımı çanta, bir çok bayanın beğenisini kazanacak cinsten. Yalnız yine üzülerek belirtmek gerekirse video İngilizce...
Konu Çizgisi

El Emeği İle Hazırlanan Hediyeler & Dekoratif Romantik Tablo Yapımı (İngilizce)


Konu Çizgisi

Sevgiliye El Yapımı Sürpriz Yumurta Yapımı Videolu (İngilizce) 


Erkek Arkadaşınıza, muhteşem bir sürpriz yapabilirsiniz. Piyasada daha çok ismi Kinder sürpriz yumurta olarak bilinen çikolata yumurta, sürprizlerin de ötesinde acayip güzel bir armağana dönüşüyor! El Yapımı Sürpriz Yumurtaya eminiz ki erkek arkadaşınız değim yerindeyse bitecek! Yukarıda İngilizce olarak adım adım sürpriz yumurtanın nasıl hazırlandığı anlatılıyor... 
Sevgiliye hediye fikirleri

Yorum Gönder

 
Top