z Doktorlara Özel Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Doktora Hediyeler
Bu yazımızda doktorlara özel oluşturduğumuz hediye fikirleri ile "Doktora Hediye Ne Alınır?" sorusuna bir nokta koymayı amaçlıyoruz. Çünkü çok iyi biliyoruz ki siz sevgili okuyucumuz da, özellikle doktorlara alınabilecek hediyeler konusunda internette doyurucu hediye fikirleri bulamamaktan şikayetçisiniz. Bu nedenle doktorlara alınabilecek hediyeleri bu başlık altında bir araya getirerek, hem doktorunuza güzel ve alakalı bir hediye seçin istedik, hem de yüzlerce alakasız hediyelik ürün içerisinde kafa karışıklığı yaratmak istemedik!

Gerçekten de çoğu zaman çok yakın ilişkilerde bulunduğumuz kişilere bile hediye seçmekte zorlayabiliyorken, bir de nelerden hoşlandığı, neleri sevdiği ya da neyi beğendiği hakkında en ufak bir fikir sahibi dahi olmadığımız doktorlarımıza ne hediye alabilirdik? İşte bu yazımızı yayına sokma nedenimiz de tam olarak bu! Sizlere bu yazımızda doktorluk mesleği ile çok yakından ilgili, doktorluk temasını merkezine alan, çok güzel hediye fikirleri oluşturduk! Örneğin sürekli muayeneye çıktığımız, saat gecenin kaçı olursa olsun bizimle fedakarca ilgilenen, hiçbir yardımı esirgemeyen sevgili doktorumuza doğum gününde ne hediye alabiliriz? Ya da gerçekleştirdiği başarılı bir ameliyatla sağlığımızı geri kazandığımıza yardımcı olan doktorumuza hem teşekkürlerimizi, hem takdir ve şükranlarımızı sunabileceğimiz hediyeler hangileri? İşte aşağıda sizin için seçtiğimiz ve inanıyoruz ki sizin de çok beğeneceğiniz her biri birbirinden güzel, etkileyici, sürprizlerle dolu ve ilginç doktora hediyeleri...

Erkek ve Bayan Doktorlara Alınabilecek Hediyeler


doktorlara ne hediye alınır

Doktorlara Hediye Fikirleri & Yılın En İyi Doktoru Kupa


Doktorlar için hediye önerilerimize hem son derece ilginç, hem de sevgili doktorunuzun her zaman rahatlıkla kullanabileceği ilginç bir hediye ile başlayalım! Üzerinde stetoskop yer alan ve sevgili doktorunuza özel bir kupa bardak! Ya da aşağıda bulabileceğiniz cerrah Görünümlü USB Bellek, sevgili doktorunuzu hem çok şaşırtacak, hem de size güzel ve alakalı bir hediye seçmenin gururunu yaşatacak! 8 GB elektronik veri kaydetme özelliği bulunan Cerrah USB Bellek, doktorunuzun her an yanında taşıyabileceği ve her kullandığında da sizi tebessümle anacağı son derece etkileyici bir hediye! Bu ürünü özellikle beyin, kalp cerrahı gibi ameliyathanelere giren doktorlar için öneriyoruz. 

Şırınga Şeklinde Kalem

Doktora Ne Hediye Alınır & Şırınga Şeklinde Kalem


Dediğimiz gibi bu yazımızı sağlık dünyasının en önemli aktörlerinden doktorlar için alınabilecek hediyeler konusuna ayırdık! Sizi belki de hayati derecede çok önemli bir sağlık sorunundan, bilgisiyle, birikimiyle, ilgisiyle kurtaran doktorunuza, teşekkür etmek için özel bir hediye arıyorsanız, tamamı doktorlara yönelik olan bu hediyeler ilginizi çekecektir diye düşünüyoruz. Şırınga şeklinde tasarlanmış olan bu ilginç kalem, sevgili doktorunuza verebileceğiniz bu kategorideki en ilginç hediyelerden biri. Diğer farklı model kalemlere göz atmak isterseniz lütfen tıklayın: Kişiye Özel Kalem

doktorlara hediye

Doktora Ne Hediye Alınır & Kişiye Özel Kalem


Yan tarafta gördüğünüz kalem üzerinde "Canım Babam" yazısı yer almakta ancak bu sizi yanıltmasın! Çünkü bu kalem kişiye özel olarak hazırlanıyor! Yani dilerseniz doktorunuzun ismine, unvanına özel olarak hazırlayabilirsiniz. Gerçekten de doktorluk mesleğini hakkıyla yerine getirebilmek için yıllarını TIP okumaya vermiş, dirsek çürütmüş ve bol bol mürekkep yalamış doktorunuza pek tabi ki en güzel ve en anlamlı hediye, Kişiye özel kalemlerdir. Siz de ister profesör olmuş, ister uzmanlık sınavlarına hazırlanan bir doktor adayına, son derece prestijli kişiye özel kalem hediye edebilirsiniz! 

diş doktoruna ne hediye alınır

Diş Doktoruna Hediye & Dişçi Kupa Bardak


Yaşadığınız o tarifi imkansız diş ağrılarından geceler boyu uykusuz kaldınız ama kendinizi O'nun hünerli ve şefkatli ellerine bıraktınız! Sizi o kadar büyük bir acıdan ve stresten kurtardı ki, diş doktorunuza ne kadar teşekkür etsem azdır diye düşünüyorsunuz. Bu yazımızda yer verdiğimiz hediyeler, sağlığımızı gözümüzü kırpmadan emanet ettiğimiz, her türlü saygıyı ve teşekkürü sonuna kadar hak eden sevgili doktorlarımız için. Gerçekten de bazı kritik anlar gelir tüm hayatımızı, tüm geleceğimizi bir doktorun şefkatli ellerine bırakırız. O'na o kadar çok güveniriz ki tüm heyecanımızı korkumuzu yenerek ameliyat masasına boylu boyunca uzanırız! An gelir, feryat figan yapar, "Aman doktor kurtar beni bu dertten" diye kapısına dayanırız!

Doktoruma Hediye

Doktoruma Hediye & Doktorlara Özel Kupa Bardak


Yıllarını insanlara şifa dağıtmaya adamış olan ve bu uğurda yıllarca eğitim gören doktorlara ne kadar teşekkür etsek azdır. İşte sevgili doktorunuza küçük ancak son derece anlamlı bir armağan daha; Sevgili doktorunuzun hem ismine, hem cinsiyetine ve hem de çalıştığı hastaneyi yazabileceğiniz Doktorlara Özel Kupa Bardak! Sevgili doktorunuz nöbette geçirdiği her zaman, sizin hediyeniz bu özel kupa bardaktan kahvesini içecek ve sizi sevgiyle anacak!

doktorlar için hediyeler

Diş Doktoruna Hediye & Diş Şeklinde Diş Fırçalığı


İstisnasız hemen hemen herkes diş doktoruna gitmekten feci şekilde korkar! Ama diş doktorunuz size o kadar güven verdi ki, sizi o kadar rahatlattı ki, hiç korkmadan karşısına geçip dişçi koltuğuna kuruldunuz! Elbette ki O'na kocaman bir teşekkür etmek istiyorsunuz! Dilerseniz doktorunuza teşekkür edeceğiniz esnada, O'na mesleği ile çok alakalı olan Diş Şeklinde Diş Fırçalık armağan edebilirsiniz. Diş Şeklinde Diş Fırçalık, "Diş Doktoruna Hediye Ne Alınabilir?" sorusuna en güzel cevap olabilecek hediye! Diş Doktoruna alabileceğiniz diğer hediyelere aşağıda göz atabilirsiniz.

doktorlara ne hediye alınır

Doktorlara Hediye & Doktorlara Özel Duvar Saati


Kalp, beyin, göz, kulak-burun-boğaz, ortopedi kısacası TIP alanında uzmanlık gerektiren her branş, bilgi anlamında başlı başına bir derya! Her hangi bir nedenle doktorunuza gidip, bir şekilde şifa bulmanıza yardımcı olduysa ve siz de O'na emeklerinin karşılığı olarak, ucuz ve aynı zamanda etkileyici bir armağan almayı düşünüyorsanız, Kişiye Özel olarak hazırlanan En İyi Doktor Duvar Saati ilginizi çekebilir. 

doktorlar için hediye fikirleri

Doktorlara Hediye & Veteriner Doktora Özel Kupa Bardak


Veteriner doktorlar için tasarlanmış bu özel kupa bardakla, güler yüzlü doktorunuza şahane bir hediye verebilirsiniz. Bu kupa bardak üzerine dilerseniz doktorunuza duyduğunuz saygı ve sevgiyi bardak üzerinde yer alan 6 sticker alanına yazdırarak gösterebilirsiniz. Örneğin "Sizi çok seviyoruz Sayın Hocam..." , "Tüm emekleriniz için teşekkürler." , "Özverinize minnettarız.", "Doktorumuza sonsuz sevgiler...", "Sizi şükranlarımızla hatırlayacağız..." şeklinde mesajlar. Kişiye özel hazırlanan bu anlamlı kupa bardağı erkek ve bayan doktorlara gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz.

doktorlara özel hediyeler

Doktorlar İçin Hediye & Nostaljik Daktilo


Hayati tehlikesi bulunan bir hastaya, başarılı bir ameliyat gerçekleştiren ve hastanın yaşama geri dönmesinde inanılmaz fedakarlık örneği sergileyen bir doktora, ne kadar pahalı bir hediye alınırsa alınsın, sevgili doktorunuzun göstermiş olduğu emeklerinin bir karşılığı asla olamaz. Ama işte hediyenin güzelliği de burada ortaya çıkıyor! Önemli olan küçük de olsa bir hediye ile doktorunuzu takdir etmek, teşekkürlerinizi O'na sunmaktır. Gerçekten de doktorluk ne zor iş yahu! Tüm hayatınız ağlayan, sızlayan acı çeken insanlarla birlikte geçiyor. Ne kadar sağlam bir iradeye sahip olsanız da, ne kadar engin bir sabrınız olsa da yine de etkilenmemek olanaksız bir şey!

Göz Doktorlarına Özel Kupa Bardak

Göz Doktoruna Hediye & Göz Doktorlarına Özel Kupa Bardak


Şimdiki hediye önerimiz, göz doktorlarına yönelik bir armağan! Üzerinde görme ile ilgili sorunları olanların yakından bildiği irili ufaklı harflerin yer aldığı bu kupa bardak, göz doktorunuzun ismine özel olarak hazırlanıyor. Bu kupa bardağa, sevgili doktorunuzun unvanını (Örneğin Prof. Uzm. Doç. Yrd. Doç.) ve ismini yazarak, doktorunuza unutulmaz bir armağan verebilirsiniz.

doktorlara hediye fikirleri

Doktorunuza Anlamlı Bir Hediye & En İyi Doktor Sertifikası


14 Mart 1827 Türkiye'de modern tıp eğitiminin başlangıç tarihi olarak kutlanıyor! İşte bu tarihten beri ülkemizde 14 Mart Tıp Bayramı olarak kullanıyor. Eğer sevgili doktorunuza 14 mart Tıp bayramı için anlamlı bir hediye arıyorsanız, Kişiye Özel Yüzyılın En İyi Doktoru Sertifikası aradığınız o özel hediye olabilir. Sadece TIP bayramı için değil, diğer sıradan herhangi günlerde de doktorunuzu bu hediye ile onurlandırmanız mümkün! Kişiye özel olarak hazırlanan bu özel sertifika üzerine doktorunuzun ismini yazdırın ve O'na duvarında veya masasının üzerinde gururla sergileyebileceği çok anlamlı bir armağan verin!

Gramofon Müzik Kutusu

Doktora İlginç Hediyeler & Gramofon Müzik Kutusu


Doktor olmak her anlamıyla çok zor bir serüven! Yıllarca okuyorsunuz bir de yetmiyormuş gibi Üniversite bittikten sonra uzmanlık sınavı denen baş belası var! Hadi diyelim ki O'nu da verdiniz, bir de Türkiye'de doktor olmak var... Gerçekten de ülkemizde doktorluk mesleğini icra etmek başlı başına bir cesaret örneği! Bunun örneklerini acil servislerde yaşanan olumsuz tablolardan görebiliyoruz! Gün geçmiyor ki, bir doktor hasta yakınları tarafından bir saldırıya uğramasın ya da darp edilmesin! Bir kez daha insanları bu konuda gerçekten ama gerçekten sağ duyulu olmaya davet ediyoruz! 

Fotoğraflı Yılın En İyi Doktoru Madalyonu

Doktora Anlamlı Hediyeler & Doktorunuza Madalyon


Sevgili doktorlarımıza alabileceğiniz bu özel hediye, erkek ya da kadın doktorlarımız için onur veya gurur verici çok anlamlı bir armağan önerisi! Sevgili doktorunuza üzerinde fotoğrafının yer alacağı ve isminin yazılı olacağı altın sarısı renginde olan ve tamamı kişiye özel olarak hazırlanacak bu madalyonu armağan edebilirsiniz.Bu şekilde biricik doktorunuzu hem çok memnun, hem de çok mutlu edebilirsiniz.

doktorlara güzel hediyeler

Erkek Doktora Hediye& Kişiye Özel İsim Yazılı Cüzdan


Cüzdan, her erkeğin ihtiyacı olan en temel aksesuarlardan biri. Hele hele bir de kişiye özel hazırlanıyorsa, değeri de kullanılabilirliği de daha yüksek olur! Eğer siz de erkek doktorunuza ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız, hediye arayışınıza bir son verecek Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan ile tanışın! %100 hakiki deriden yapılmış olan ve üzerinde sahibinin ismini taşıyacak olan bu özel cüzdan ile, erkek doktorunuza yıllarca rahatlıkla kullanabileceği özel bir armağan verebilirsiniz! Erkeğe alınabilecek diğer hediyelere göz atmak isterseniz lütfen şu linke TIKLAYINIZ: Erkeğe Hediye

Doktorlara Özel Hediyelik Mousepad

Doktorlara Özel İsim Yazılı Mousepad


Bilgisayar kullanmayan doktor düşünülemez bile! İşte bu hediye, masasında bilgisayar olan doktor tanıdıklarınızın çok beğeneceği hediyeliklerden biri! Kişiye Özel Unvan İşlemeli Mousepad üzerine doktorunuzun ismini yazdırarak, O'na son derece kullanışlı bir armağan vermeniz mümkün! 

Doktorlara Özel İsim ve Mesajlı Plaket

Bayan Doktora Hediye & Kişiye Özel En İyi Doktor Plaketi


Bir aile için bebeklerinin olması yer yüzünde yaşanabilecek mutlulukların en büyüğü. Ancak gelin görün ki, bazen o kadar riskli, o kadar tehlikeli doğumlar yaşanıyor ki, hem anne, hem de bebek sağlığı açısından hayati tehlikeler yaşanabiliyor. İşte böyle anlarda işinin ehli bir kadın doğum uzmanı bazı anlarda hayat kurtarabiliyor. Eğer sizin de bu şekilde bir evladınız dünyaya geldiyse ve doktorunuza alacağınız minik bir hediye ile O'na teşekkürlerinizi sunmak istiyorsanız Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Seti ilginizi çekebilir. Bayan doktora ne hediye alınabilir diyorsanız, bu ürün gerçekten de çok isabetli ve şık bir armağan! Orijinal ve son derece şık bir hediye kutusu içerisinde satışa sunulan Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Seti, doktorunuzun ismine özel olarak düzenleniyor. 

doktorlara ne hediye alınır

Doktora Teşekkür Hediyesi & Dev Tebrik Çikolatası


Erkek ya da bayan doktorunuz için, muayene ziyaretinizde yanınızda götürebileceğiniz Dev bir tebrik çikolatasına ne dersiniz? Üzerine istediğiniz özel mesajı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Dev Tebrik Çikolatası 300 gr. ağırlığında ve özel ahşap kutusu içerisinde yer almaktadır. Bilgisayar klavyesi şeklindeki ambalajı ile oldukça dikkat çekici bir görünüme sahip. Bu ürünle ilgili fiyat ve detaylı bilgiye "Detaylı İncele" butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

En Güzel Hemşire Kupa Bardak

Hemşirelere Hediye & Kişiye Özel Kupa Bardak


Hani bir dua vardır ya "Allah kimseye dermansız dert vermesin." diye. Gerçekten de çok sağlıklı olduğunuzu düşündüğünüz bir anda kendinizi o hastane senin, bu hastane benim dolaşırken bulabiliyorsunuz! Ya da Allah korusun ama siz olmasanız bile, babanız, anneniz, çocuğunuz, kardeşiniz ya da eşiniz hiç hesapta yokken günlerce hastahane köşelerinde oradan oraya kendinizi gezerken bulabiliyorsunuz. İşte böyle anlarda sağlığın da, sağlıkçının da kıymeti çok daha iyi anlaşılıyor. Şimdiki hediye önerimiz, hemşirelere yönelik! Sizi hastanedeyken asla yalnız bırakmayan, her sorununuzda soluğu hasta yatağı başında alan güler yüzlü hemşire hanım efendiye bir hediye arıyorsanız, Hemşirelere Özel Kupa Bardak‏ ilginizi çekecektir. Hemşirelere Özel Kupa Bardak‏, Hemşireye ne hediye alınır sorusunun da en şirin cevabı niteliğinde.  

Doktorlara Alınabilecek Diğer İlginç Hediyeler

doktorlara hediyeDoktorlara özel hediyelerDoktorlara hediyeler
doktorlara hediye fikirleriDoktorlara hediyeDiş doktoruna hediye
Ben Doktorum Beyaz KupaBayan doktora hediyeDoktorlara hediye fikirleri
Cerrah USB Bellekİlginç doktor hediyeleriDİŞ Diş Fırçalık
Doktorlara hediyeGöz Doktorlarına Özel Kupa BardakDoktoruma özel bir hediye
Doktorlara anlamlı hediyelerErkek doktora hediyeDoktorlara hediye ne alınır
Bayan doktora hediyeDoktora teşekkür ediyesiHemşireye Hediye
en ilginç hediye fikirleri

Yorum Gönder

 
Top