z İlginç Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

ilginç hediye fikirleri
Eğlenceli ruh halinizi, renkli ve komik kişiliğinizi, sevdiklerinize armağan edeceğiniz sıra dışı hediyelerle göstermek ister misiniz? O halde çok doğru bir adrestesiniz! Çünkü burası ilginç hediyeler dünyası! Sitemizden seçeceğiniz ilginç ve orijinal hediyeler ile, hem farkınızı ortaya koyacak, hem de hediye vereceğiniz kişinin yüzünde şaşkınlık ifadesi yaratacaksınız. Burada yer alan şaşırtıcı derecede ilginç hediyelerden daha önce gördüğünüzü hiç sanmıyoruz! Tasarım harikası kol saatleri, enteresan sevgi mesajları veren duvar saatleri, hem kitaplık hem de okuma lambası olarak kullanılan dekoratif ürünler, konuşan alarm saatler, pratik mutfak ürünleri, akıllı banyo ürünleri, fotoğraf baskılı enteresan sihirli kupa bardaklar ve daha birçok ilginç hediye sizleri bekliyor! Zaten, sizin de aradığınız bu tarz hediyeler değil miydi? Sevdiklerinizin aklını başından alacak, orijinal, farklı, enteresan ve ilginç hediye fikirleri. Tüketim toplumu olduğumuzdan mıdır ya da teknoloji çağında yaşıyor olmamızdan mıdır bilinmez ama, bu çağın insanı, her şeyden çok çabuk sıkılıyor! Sıkılganlık yaratan şeylerin içerisine, maddi veya manevi aklınıza ne geliyorsa dâhil edebilirsiniz! Gerçekten de insanlar artık tek düze, geleneksel, klasik, alışılmış ya da monoton diye tabir edilen bir hayat biçimini reddediyor! Hep daha yeni, daha heyecanlı, daha farklı ve ilginç olanı görmek veya yaşamak istiyor! Bu ruh hali, hediye seçerken de kendisini iyiden iyiye hissettiriyor! Örneğin, geçmişte bir kalem, insanların birbirlerine en çok armağan etmeyi düşündükleri hediyeliklerin başında gelirken, günümüzde hiç kimsenin aklının ucundan bile geçmiyor! Eğer, resmi bir makama ya da resmi bir kişiye vermeyecekseniz, sevdiğiniz bir kişiye kalem hediye ettiğinizde, bu hediye büyük bir heyecan yaratmaz! Günümüzde her şey de yaşandığı gibi hediyelerde de artık bir doygunluk söz konusu! Sizlere vereceğimiz ilginç hediye fikirleri ile, hediye doygunluğuna bir son vereceğiz! Burada yer alan hediyelikleri ister sevgilinize doğum günü hediyesi olarak verin, ister 14 Şubat sevgililer gününde kız arkadaşınıza armağan edin! Akıl ve tasarım harikası ürünler ile sevdiklerinize sıra dışı bir hediye deneyimi yaşatın!

Görenleri Şaşkına Çeviren En İlginç Hediyeler


İlginç hediye fikirleri

El Bombası Şeklinde Kupa Bardak


Dünya barışı, kardeşlik, ülkelerin silahsızlanması! Hepsine tamam ve Eyvallah. Ama kim ne derse desin, erkekler askeri üniformalardan, silahlardan, ya da askeri araç ve gereçlerden çok hoşlanıyor. İşte karşınızda askerlerin dünyasından kopup gelmiş ve hiç kimsenin gözünü üzerinden alamayacağı son derece ilginç bir kupa bardak! Çalışma masanıza tarz katacak olan ve sert kahvenizi keyifle yudumlamanızı sağlayacak olan en sıra dışı kupa bardak El Bombası Şeklinde Kupa Bardak karşınızda. Sevdiğiniz erkek arkadaşlarınıza ilginç hediyelerden dikkat çekici bir armağan seçmek istiyorsanız, El Bombası Şeklinde Kupa Bardak tam size göre.

ilginç hediyeler

İlginç Hediyeler & Çakmaklı Kol Saati


Anahtarlar, sigara paketi, cep telefonu, cüzdan bir de yetmiyormuş gibi çakmak! Bu kadar şey üst üste cepte taşınır mı? En azından çakmaklar cebimizde taşınmasa? Hiç merak etmeyin. Çünkü zeka küpü tasarımcılar bu konuya enteresan bir çözüm çoktan getirmişler bile! Şöyle ki; hem çakmağın, hem de kol saatinin bir arada olduğu Çakmaklı Kol Saatini tasarlamışlar. Bundan böyle saatinizle birlikte çakmağınız da kolunuzda olacak! Elbette ki size bu konforu yaşatacak olan Çakmaklı kol saati ile! Dahası Çakmaklı Kol Saati masada veya bir başkasının sigarasını yakarken unuttuğunuz çakmak problemine de son veriyor! Klasik bir kibrit kutusu içerisinde yaklaşık 30 adet kibrit çöpü bulunmaktadır. Her defasında bakkaldan yeni bir kibrit kutusu istemekten artık sıkıldıysanız Çakmaklı Kol Saati sigara tiryakilerini çok mutlu edeceğe benziyor. Fonksiyonel olduğu kadar son derece de şık bir kol saati olan çakmak-saat erkeğe armağan edilebilecek en ilginç hediye...

Sevimli Minion Kulaklık

Sevimli Minions Telefon Müzik Kulaklığı


Çok beğenilen ve devam filmleri çekilen Minions'un maceraları bu kez de cep telefonu müzik kulaklıklarında devam ediyor. Bu sevimli şeylerle müzik dinlemek bir harika olacak. Hem renkli, hem de dikkat çekici bir kulaklık modeli olan Minion Kulaklıklar cep telefonlarından müzik dinlemeyi çok daha sevimli kılıyor. Filmin hayranları için ilginç bir hediye olacağını düşündüğüm Minions Kulaklıklar aynı gün kargo ve kapıda ödeme kolaylığıyla işte karşınızda.

Bikinili Dövmeli Kız Kupa Bardak

Kişiye Özel Bikinili Dövmeli Kız Kupa Bardak


İsminizi göğüs dekoltesi olan, bikinili bir kız figürü üzerine yazdırmak ister misiniz? Ofis masanızda Sizin de ilgi çekici bir kave kupanız olsun! Hem de öyle böyle değil, herkesin pür dikkat kesileceği seksi bir şey olsun! İşte karşınızda sımsıcak bikinili görüntüsüyle yürekleri hop hop edecek Dövmeli Kız Kupa Bardağı. Üzerine dövme şeklinde isminizi veya mesajınızı yazdırabileceğiniz, bu ilginç kupa bardak, esprili ürünlerden hoşlanan sevdiklerinize verebileceğiniz en farklı hediye seçeneklerinden biri. 

ilginç hediye fikirleri

İlginç Kalem Modelleri


Sıradan bir kalemden sizin için sadece yazmasını, çizmesini veya karalamasını bekliyor ve başkaca bir şey istemiyorsanız, her biri oldukça ilginç olan bu kalem modellerine hiç bakmayın bile! Ancak elinizdeki kalem, tüm arkadaş çevreniz içinde ilgi odağı haline gelsin ya da tüm görenleri şaşırtsın istiyorsanız o halde bu enteresan kalem modellerinden eminiz ki zevkinize uygun bir model vardır. Balta, çekiç, İngiliz Anahtarı, silah, Eyfel Kulesi, Big Ben Saat Kulesi, Testere, Papatya, Pizza dilimi, ekmek, şırınga kalemler görenleri hayretler içerisinde bırakıyor. Öğretmen, öğrenci, masa başı iş yapan, kalemle sürekli çalışan tüm sevdiklerinize, ilginç kalem modellerinden hediye edebilirsiniz.

Kişiye Özel Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı

Kişiye Özel Sevgili Cüzdanı - Fotoğraflı


Evli çiftlerin karı - koca olduklarını belgeleyen evlilik cüzdanları varsa; sevgililerin de birbirlerine deliler gibi aşık olduklarını ispatlayacak sevgililik cüzdanları var! İşte olay bu kadar basit:) Sevgilinizi çok şaşırtacak en ilginç hediyelerden biri de, tıpkı evlilik cüzdanı şeklinde tasarlanmış olan Sevgililik Cüzdanı! Fotoğrafınıza özel olarak hazırlanacak Sevgili Cüzdanı ile kız arkadaşınıza harika bir sürpriz yapabilirsiniz.  

Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası

Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası


Geceleri romantizm bir başkadır. Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası ile duvarlarınıza aşk ışıkları yayılsın. Kalp figürleri, romantik aşıklar, yıldızlar, kısacası kafanızı yastığınızı koyup yatağınızda tatlı hayallerde dalabileceğiniz en şahane gece lambası modellerinden biri. Bu hem romantik, hem de ilginç gece lambasını kız arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. 

En Yakışıklı Erkek Madalyonu

En Yakışıklı Erkek Madalyonu Kişiye Özel


Yakışıklılık bazen de başa bela da olabiliyor:) Çünkü herkesin gözü üzerinizde ve ne yapsanız olay oluyor. Dahası, bir de kıskanç bir sevgiliniz varsa, ilişkinizin süresi de uzun soluklu olmayabiliyor:) Ne kadar yakışıklı olduğu okulda, mahallede veya ofiste olay olan erkek arkadaşınıza sıra dışı bir hediye verin ve eh birazcıkta koltuklarını kabartın! Altın rengindeki kişiye özel en yakışıklı erkek madalyonu ile sevdiklerinize unutuamayacakları çok ilginç bir armağan verebilirsiniz.

İlginç hediye fikirleri

Erotik Görevler İçeren Aşk Kavanozu


İlişkinizi ateşleyecek erotik bir kavanozunuz olsunister misiniz? İşte karşınızda, içerisinde 100'den fazla, hem erkek, hem de kadınlar için erotik görevler içeren Erotik Kavanoz.  Şık sunumu ve içerisinde yer alan KamaSutra Pozisyon zarlarıyla ateşli geceler sizi bekliyor. Rutin ve hareketsiz geçen aşk hayatınıza heyecanlı erotik oyunlar katmak istiyorsanız, bu ilginç ve rımantik kavanoz tam size göre. 

İlginç Hediyeler

Karakterli Çim Adamlar


Eskiden, çocuklar için şimdiki kadar geniş bir oyuncak yelpazesi bulunmamaktaydı. O zamanlar ebeveynler çocuklarına eski çorapların içerisine kum v.s. doldurarak ve üzerini de boyayarak eğlenceli oyuncaklar yaparlardı. Bunlardan biri de sevimli Çim adamlar. İşte karşınızda yenilenmiş versiyonuyla son derece karakter sahibi neşeli çim adamlar. Hem oldukça sevimli, hem de sevdiklerinize armağan edebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri Karakterli Çim Adamlar karşınızda.

ilginç hediyeler

İlginç Hediye Önerileri & Dolar Görünümlü Cüzdan


Cebinizden dolarlar, kalbinizden sevgiler hiç eksik olmasın! Günümüzde "Silah icat edildi mertlik bozuldu..." sözü mü geçerli sizce, yoksa para icat edildikten sonra mı mertlik yerlerde sürünmeye başladı? Gelin bunun tartışmasını başka bir bahara erteleyelim ve sizi Dolar Görünümlü Sıra dışı bu cüzdan ile tanıştıralım! Tasarımını orijinal görüntüsünden alan Dolar Cüzdan ile havanız batmayacak bilakis zirvelerde gezinecek! Para beni bozmaz, hele hele dolarsa dönüp de bakmak diyorsanız, Dolar Tasarımlı Cüzdanı cebinizde huşu içerisinde taşıyabileceksiniz! Dolar Görünümlü Cüzdan, son derece dayanıklı ve sağlıklı bir malzeme olan kağıt liflerinden yapılmıştır. Haliyle deri cüzdanlar gibi cebinizde terletmez ve aşınmaz! Cebinizden çıkartığınızda herkesin pür dikkat kesileceği Dolar cüzdan, aynı zamanda sevdiğiniz arkadaşlarınıza da armağan edebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri!

İlginç hediyeler

Sinema Klaketi Şeklinde Ahşap Duvar Saati


Kendi adıma açıkçası en beğendiğim ofisler, özellikle dekorasyonunda enteresan ve nostaljik süs eşyaları bulunan, maket gemi, bisiklet, daktilo, gramofon gibi dekoratif ürünlerin yer aldığı ofislerdir. İşte Size, ister kendi ofisiniz için, isterseniz de sevdiklerinize hediye olarak düşünebileceğiniz Sinema Klaketi Duvar Saati. Orijinal bir sinema klaketi görünümünde olan bu duvar saati, sıkı Sinema takipçileri için düşünülebilecek en ilginç hediyelerden biri.

Clock Safe - Saat Kasa

İlginç Hediyeler & Gizli Kasa Duvar Saati


Evinizde, içerisine mücevher, takı, mektup gibi Size özel eşyaları koyabileceğiniz gizli bir kasanız yok mu? O halde Size mükemmel bir haberimiz var! İşte karşınızda kimselerin içinde Özel eşyalarınızın olabileceğiniz asla akıl edemeyeceği, hem bir duvar saati, hem de gizli kasa olarak kullanabileceğiniz Clock Safe - Saat Kasa. Hırsızlığa karşı ev ve ofisinizde kullanabileceğiniz saat kasa, klasik duvar saatlerinden farklı olarak arka bölmesinde gizli bir kasaya sahip! 3 bölmeden oluşan gizli kasa içerisine ister aşk mektuplarınızı, ister kıymetli ziynet eşyalarınızı güvenle saklayabilirsiniz. Bu sıra dışı ürünü sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz tabi ki!

ilginç hediye

Dinamit Lokumu Alarm Saat


Bir bu eksikti dedirtecek kadar şaşırtıcı ve ilginç hediyelerden bir tanesini daha Sizlerle palaşmaktan mutluluk duyuyoruz; İşte karşınızda Dinamit Şeklinde Alarm Saat! Uykucu, sabahları uyanmakta güçlük çeken sevdiklerinize adeta patlamaya hazırmış gibi geriye sayan ve durdurmak için kablosunu çekeceği Dinamit Alarm Saat armağan edebilirsiniz. Bu sıra dışı saatin çalışma prensiplerini, nerede satıldığını veya kaç liraya alabileceğinizi öğrenmek için "Fiyat Bilgisi İçin Tıklayın" butonuna tıklayarak ilgili siteye ulaşabilir ve alış verişinizi güvenle yapabilirsiniz. 

ilginç hediye seçenekleri

LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü


Eşinizi hiç rahatsız etmeden, gecenin karanlığında bile kitap okumak okumak LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü ile mümkün! Eskiden en sevdiğiniz romanı yatağınızda okumak için, ışık açmak zorunda kalıyor ve bu sebeple eşinizden şikayetler duyuyordunuz; "Hayatım ışığı kapatabilir misin uyuyamıyorum." Ancak, artık bu durum süper bir buluşla tarih oluyor! Üzerinde güçlü LED ışıkları bulunan Kitap Okuma Gözlüğü ile, heyecan verici romanlar artık tek çırpıda okunup bitirilecek! İçerisinde gözlük camı bulunmayan LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü ile, ister karanlıkta en sevdiğiniz kitapları daha güçlü bir motivasyonla okuyun, ister yetersiz ışıklandırılmış ortamlarda net görmeniz gereken ufak parçaları daha iyi görmek için kullanın! LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü, evinizde de her an ihtiyaç duyabileceğiniz bir nevi el feneri görevi de görüyor! Ancak bu sefer ihtiyaç duyduğunuz ışık elinizde değil, gözlerinizde olacak! Kendinizi adeta Ultraviyole ışınları olan süper kahraman Süper-men gibi hissedeceksiniz! LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü sevdiklerinize de armağan edebileceğiniz en ilginç hediye!

Sevgililere Özel Ahşap Aşk Defteri

Enteresan Hediyeler & Aşkınızın Defteri


Sevgilinize, romantik ahşap kapağı bulunan ve dikkat çekici sevgili figürleriyle süslenmiş Aşk Defteri de armağan edebilirsiniz. Elbette ki boş bir şekilde değil. İçerisindeki sayfaları fotoğraflarınız ve Ona olan duygularınızla anlamlı kılabileceğiniz Sevgililere Özel Aşk Defteri, hem sizin için ilginç bir deneyim, hem de sevgiliniz için son derece anlamlı hediyelerden birine dönüşecek!

ilginç hediyeler

Enteresan Hediyeler & 100 Dolar Tuvalet Kağıdı


Ultra zenginlere ait özel tropikal adalar, altın tozu ile çorba hazırlatan zengin iş adamları, Disney Land'ı kapatan ünlüler, Tuvaletinin klozetini ya da musluklarını bile altın kaplama yaptıran Zengin Arap Şeyleri... Bu tip haberleri zaman zaman basında ya da İnternet de görüp, iç geçirdiğimiz anlar olur! Aramızda "Aman, Bize ne! Önemli olan gönül zenginliği" diyenler de çıkıyordur muhtemelen. "Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış!" O yüzden biz kendi gerçek yaşamımıza dönelim dilerseniz! Evinize gelen misafirlerinize şu sözü söylettirmek ister misiniz? "Vay be! Evinizde tuvalet kağıdı olarak dolar kullanılıyor." Hem sevdiğiniz dostlarınızı şaşırtmak, hem de tuvaletinize ilginç bir hava katmak için, gerçek 100 Dolar şeklinde tasarlanmış 100 Dolar Tuvalet Kağıtları şimdi burada!

ilginç hediyeler

Projeksiyonlu Okyanus Dalgaları Gece Lambası


Deniz ve mavi sizi rahatlatan, kendinizi özgür hissetmenizi sağlayan önemli şeyler mi? Denizden uzaklaştığınızda kendinizi gergin mi hissediyorsunuz? Deniz manzarası göremeden kendinizi dinlenmiş saymıyor musunuz? O halde size çok güzel bir haberimiz var! Denizlerin veya okyanusların masmavi dalgalarını yatak odanıza getiriyoruz! Dalgalar Gece Işığı Projektör Hoparlörün yatak odası tavanına yansıttığı masmavi dalga görüntüleri ile, kendinizi büyülü bir dünyanın kollarında hissedeceksiniz! Üzerinde yer alan USB bağlantısı ile, ister bilgisayarınıza, ister müzik setinize bağlayın ve hem manzaranın, hem de en sevdiğiniz müziklerin keyfini çıkarın! Dalgalar Gece Işığı Projektör Hoparlör ile sizi en çok rahatsız eden beton binalar, kalabalıklar, ses kirliliği, stres gibi faktörlerden o an için uzaklaşmış olacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz! Bu şahane ürünü, yatak odanızda gece lambası olarak kullanabileceğiniz gibi, çocuk odalarında da kullanabilirsiniz!

ilginç hediyeler

İlginç Hediye fikirleri & Gramofon Müzik Kutusu


Geçmişe ve geçmişin nostaljik ürünlerine meraklı biriyseniz, şimdi önereceğimiz hediyelik ürün fazlası ile beğeninizi kazanacaktır! Gramofon Müzik Kutusu, tıpkı gerçek (Orijinal) gramofon şeklinde tasarlanmış olan bir müzik kutusu! Altın sarısı renginde ses ileten borusu, üzerinde yer alan altın sarısı plağı ve iğnesi ile çok orijinal, çok dekoratif! İçerisinde yer alan çekmecesine isterseniz mücevherlerinizi, takılarınızı ya da değerli ufak eşyalarınızı koyabiliyorsunuz! Kurma kolunu çevirdiğinizde ise, kulağı yormayan hoş bir melodi duyabileceğiniz Gramofon Müzik Kutusu, sevdiklerinize armağan edebileceğiniz hem dekoratif, hem de çok sıra dışı bir ürün!

ilginç hediyeler

Kişiye Özel Aşkbiyotik


Asprin marka ağrı kesici ilaç kutusu ile tıpa tıp benzerlik gösteren Kişiye Özel Aşkıbiyotik, sevgilinize armağan edebileceğiniz en ilginç ve aynı zamanda en romantik armağanlardan biri! İlaç kutusu şeklinde tasarlanmış olan esprili Kişiye Özel Aşkıbiyotik Prospektüsünde "Aşk Dolu" romantik sözler yer alıyor! Kahkahayı, romantizmi ve espriyi bir arada bulunduran Kişiye Özel Aşkıbiyotik, kız arkadaşınızın yüzünde gülümsemelere neden olacak çok yaratıcı bir hediye düşüncesi!

ilginç hediye fikirleri

Karanlıkta Parlayan Kamasutra Zarları


Partnerinize sürpriz yapmak ve aşk hayatınızı renklendirmek isterseniz, üzerinde farklı pozisyonlar ve mekanlar yer alan Parlayan Kama Sutra Zarları ideal! Karanlıkta parlama özelliği ile gecelerinize gerçek zevk Parlayan Kama Sutra Zarları ile geliyor!

ilginç hediyeler

İlginç Hediye Seçenekleri & Ctrl Alt Delete Kupalar


İlginç hediyeler kategorisinde şimdi önereceğimiz ürün, bilgisayar kullanıcılarını çok mutlu edecek türden! Hani bilgisayar ekranı donduğunda, hareketsiz kaldığında veya sistem kararsızlığı yaşandığında klavyeden müdahale bu durumu çözmek için CTRL+ALT+DEL tuş kombinasyonlarına aynı anda basarız ya? İşte bu ritüel şu an sıra dışı kupa bardaklarla yeniden karşımızdan. Hem dekoratif, hem de tarz bir ürün olan bu kupa bardaklar sevdiklerinize, arkadaşlarınıza verebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri. Ctrl Alt Delete Kupalar, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle mutfağınıza, çalışma masanıza veya ofisinize hava katacak! 3 Parça kupa bardaktan oluşan bu set, aynı zamanda mükemmel de birer ev hediyesi!

ilginç hediye fikirleri

Objektif Görünümlü Kupa Bardak


Eminiz ki, bir çok kişi gibi sizin de aklınızın ucundan, bir gün Profesyonel Fotoğraf Makinesi Objektifi şeklinde Shot bardaklardan bir şeyler içebileceğiniz düşüncesi kesinlikle geçmemiştir. Ancak, tasarım ve hayal gücü bir araya gelince, ortaya böyle kusursuz güzellikte, ve son derece ilginç Objektif Shot Bardak 2’li Set çıkıveriyor. İçi paslanmaz çelikten yapılmış ve orijinal fotoğraf makinesi objektifi şeklinde tasarlanmış Objektif Shot Bardak, sipariş etmeniz durumunda 2’li Set olarak adresinize gönderilir. Özel kutusu içerisinde yer alan Objektif Shot Bardak 2’li Setini ister kendiniz için satın alın, ister böyle ilginç ürünlerden hoşlanan sevdiklerinize armağan edin!

ilginç hediye fikirleri

Telefon Kulübesi Şeklinde Dokunmatik Gece Lambası


İngilizlerin meşhur telefon kulübeleri şeklinde sıra dışı bir tasarıma sahip olan bu özel gece lambası, dokunmatik çalışıyor! Uyku öncesi odanıza loş ve huzur dolu bir ışık yayacak olan Telefon Klübesi Gece Lambasıyla yatağa girmek mutlu veya huzurlu bir uykunun ilk adımı olacaktır. Tepesine avuç içinizle dokunduğunuzda, özel sensörü bunu algılıyor ve otomatik olarak çalışmaya başlıyor. Bir kez daha dokunduğunuzda ise bu kez Off pozisyonuna geçiyor ve kapanıyor! Fantastik görüntüsüyle Telefon Kulübesi Lamba yatak odanıza renk katıyor, gecelerinizi aydınlanıyor. İster içerisine çocuklarınızın, eşinizin ve sizin birlikte yer aldığınız mutlu bir aile fotoğrafınızı yerleştirin, ister sevgilinizin gülümsediği özel bir fotoğraf karesini! Gündüzleri, duvarda bir tablo, geceleri ise karanlığı aydınlatan bir gece lambası ve yine özel bir tablo! Fotoğraf Çerçevesi Gece Lambaları, pratik ve akıl dolu bir zekanın tasarladığı harika bir ürün!

ilginç hediye seçenekleri

Araçlar İçin Termos Kupa Bardak


Trafik çilesi özellikle İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde yaşayanlar ve zamanının çoğunu araç içerisinde bekleyerek geçirenler için büyük bir kabus! Bu sorunun yakın bir zamanda giderilebileceğini düşünmek de ütopyadan öteye geçmez! Madem trafikte ve otomobil içerisinde zaman geçirmek zorundayız, o halde bu bekleyişleri keyifli bir molaya çevirebiliriz. Nasıl mı? Enerjisini çakmatan alan Araçlar İçin Termos Kupa Bardak ile... İşte bu süper buluşla, kahveniz, çayınız istediğiniz an sıcacık bir şekilde elinizin altında! Bu ilginç ürünü ister kendiniz için sipariş edin, isterseniz de aracı olan sevdiklerinize hediye edin.

ilginç hediye fikirleri

İlginç Hediye Seçenekleri & Abajur Şeklinde Mum


Mum ışığında kendinizi daha rahatlamış ve huzurlu mu hissediyorsunuz? O halde size müjdeli bir haberimiz var! Artık evinizde romantik bir atmosfer yaratmak için, köşe bucak, nereye koyduğunuzu bir türlü hatırlayamadığınız mumları aramak zorunda kalmayacaksınız! Çünkü sıradan mumların aksine Abajur Mum cam, mum ışığına ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda olacak! Aynı zamanda dekoratif bir ürün de olan Abajur Mum, ateşini söndürdüğünüzde diğer klasik mumlar gibi yerinden kaldırıp saklamak isteyeceğiniz bir ürün değil. Çünkü altındaki cam kavanozu sayesinde bıraktığınız yerde öylece kalacak ve mum ışığına kavuşmak istediğiniz her an, ulaşabileceğiniz bir noktada bulunacak! Yatak odanıza romantizm taşımak isterseniz, üzerinde "Love" baskısı bulunan Abajur Mum bunun için mükemmel bir ürün!

ilginç hediyeler

Kişiye Özel Google Sertifika


Görüşmek istediğinizde, çeşitli sebeplerle ("Sınavım var","Bugün çıkamayacağım","Hayatım hafta sonu görüşelim") bahaneler uyduran bir sevgiliniz mi var? Ya da deliler gibi sevdiğiniz ve onsuz bir dakika bile nefes almak istemediğiniz bir kız arkadaşınız mı var? O halde bu sevgi hırsızına güzel bir ders vermenin zamanı geldi! Kişiye Özel Google Sertifikası ile sevgilinize hem eğlenceli, hem de kinayeli bir hediye hazırlayabilirsiniz! Ahşap çerçeve içerisinde Kişiye özel hazırlanan bu sertifika ile sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi ve Ona verdiğiniz değeri eğlenceli bir hediye göstermiş olacaksınız! Sevgililer günü için kız arkadaşınıza bir demet çiçeğin yanında böylesine ilginç bir sevgililer günü hediyesi de verebilirsiniz!

ilginç hediye fikirleri

İlginç Hediyeler & Kişiye Özel Esprili İlaç Kutusu


Sevgilinize hasta olduğunuzu düşünüyorsanız, bunu O'na ilginç bir hediye ile gösterme şansına sahipsiniz! İşte karşınızda Kişiye Özel Çok Seviyorum Aşk Drajeleri. Halihazırda piyasada da satılan orijinal ilaç kutusu şeklinde tasarlanmış ve kişiye özel hazırlanan Esprili ilaç kutusu ile, arkadaşlarınıza emsalsiz ve son derece eğlenceli bir hediye hazırlayabilirsiniz! Bu kutunun üzerine hangi esprili cümlenin geleceği ise, sizin yaratıcı hayal gücünüze kalmış durumda!

Müzik Aşığı Arkadaşınıza İlginç Hediyeler


Müzik ruhun gıdasıysa, Solo Plus hoparlör ile bu gıdayı yanınızdan asla eksik etmeyeceksiniz! Portratif taşınabilme özelliği, son derece güçlü ses kalitesi ve en önemlisi ise telefonunuzda (tak-kullan) rahatlıkla kullanabilme yeteneği ile yeni nesil hoparlör ile tanışmaya hazır mısınız? İşte bu hoparlörden müzik dinlemeyi çok seveceksiniz! Gideceğiniz her yere rahatlıkla götürebileceğiniz Taşınabilir USB Hoparlör ile müziğinizin tınısı hep kulaklarınızda olacak! Parkta, bahçede, piknikte, denizde, plajda, masanızın üzerinde kısacası her yerde onun güçlü sesi ile müziğe doyacaksınız! Telefonunuzun hafızasında yüzlerce şarkı var ama telefon hoparlöründen çıkan müzik sesi sizi tatmin etmiyorsa, bir de Yarım Elma Hoparlörü deneyin! Yarım Elma Hoparlör, cep telefonları ile uyumlu olduğu gibi, dizüstü bilgisayarınızda da rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün! Yeşil, beyaz ve kırmızı renk seçenekleri bulunan bu sıra dışı ve son derece ilginç hoparlörü kendiniz için satın alabileceğiniz gibi, arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz!

İlginç hediyeler

Klasik Müzikler -Kurmalı Müzik Kutusu


Gelmiş geçmiş en güzel melodiler Kikkerland Music Box'da. Pembe Panter, İyi ki Doğdun, Düğün Marşı gibi klasik melodiler işte bu müzik kutusunda! Yanda çevirme kolunu çevirdiğinizde meşhur nostaljik müzik kutusu ile efsane şarkıları dinleyebiliyorsunuz! Hem dekoratif hem de şahane bir müzik kutusu olarak sevdiklerinize ilginç bir hediye verebilirsiniz! Evinizde, ofisinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz ve muhteşem fantastik görüntüsü ile mekanlara bambaşka bir hava katacak olan Müzik Kutusu satın alınmak üzere siparişlerinizi bekliyor! Yan tarafında yer alan kolu çevirerek yeniden kurabileceğiniz müzik kutusundan müzik dinlemek içinse kapısını açmak kafi! İlginç hediyeler kategorisinde sevdiklerinize de armağan edebileceğiniz Müzik Kutusu çok şık bir dekor hediyesi olacaktır.

ilginç hediyeler

Dijital Rakamlı Doğum Günü Mumları


Doğum günü olanlar için sıra dışı pasta mumları işte karşınızda! Hangi yaşınızı kutluyor olursanız olun, bundan böyle pasta üzerine yaşınız kadar mum dikmek zorunda kalmayacaksınız! Çünkü bu enteresan mumlarla yaş pasta üzerinde 1-99'a kadar rakamları mum adedi olarak değil, rakamsal olarak kolaylıkla gösterebiliyorsunuz. 1'den 99'a kadar bütün yaşları yazabileceğiniz doğum günü mumları, en sade pastalarda bile çok havalı duruyor. İşte Doğum günü pastası hazır ve mumlar yakılsın! 

ilginç kalem modelleri

İlginç Hediyeler - Dudak Kalem


Sınıfınızda tüm dikkatler, kırmızı ruj sürülmüş gibi parlak dudak kaleminizde olacak. Dudak kalem, diğer kalem modelleri içerisinde açık ara en alımlı ve en çekici kalemlerden biri. Onunla ders çalışırken zamanın nasıl aktığını hiç anlayamayacaksınız! Normal bir kurşun kalemden beklediğiniz performansı fazlasıyla Dudak Kalemde de bulabileceksiniz. Üstelik can sıkıcı kalem modellerinden daha ilgi çekici ve daha eğlenceli! Ofiste, evde, okulda herkesin gözü kaleminiz üzerinde olacak! Özellikle de bayanların:) Bu enteresan kalemi kendiniz için sipariş edebilir veya arkadaşlarınıza hediye de edebilirsiniz.

ilginç hediyeler

Bıyıklı Seramik Kupa Bardak


Dikkat çekici görüntüsüyle Gözlüklü-Bıyıklı Seramik Kupa Bardak, diğer kupa bardak modellerine değim yerindeyse meydan okuyor! Hem şık, hem kaliteli, hem de dev boy! Onunla kahve içmek bir ayrıcalık! Sabahları güne keyifli bir başlangıç yapmak istiyorsanız, üzerinde gözlük-bıyık figürleri bulunan ve son derece Süslü Seramik Kupa Bardak tam size göre. Üstelik bu kupa bardağın bazı ayırt edici özellikleri daha var! Özel silikon kapağı sayesinde sıcak içeceklerinizi, klasik kupa bardaklardan çok daha uzun süre sıcacık içebiliyorsunuz! Üstelik üzerinde "I Love You" yazısı ile de oldukça da romantik! İlginç ürünlerden hoşlanan bayan sevdiklerinize ofis hediyesi olarak Bıyıklı Seramik Kupa Bardak armağan edebilirsiniz. 

ilginç ürünler

İlginç Hediyeler & Dudak Telefon


Akıllı telefonlar mı? Siz asıl bu telefonu elinizden düşürmek istemeyeceksiniz. Çalışma masanızın üzerinde dolgun dudaklarıyla ağzını açmış size bakan bir telefon varken, ondan gözlerinizi alabilmek mümkün mü? Çünkü olağan üstü ve son derece orijinal tasarımı ile bu telefon asla dikkatlerden kaçmıyor! Dudak Dil ve Diş şeklindeki orijinal tasarımıyla son derece çarpıcı! Masanıza renk katacak olan dudak telefon, sevdiklerinize de hediye edebileceğiniz son derece ilginç ürünlerden biri!

ilginç hediye fikirleri

Sarsam Seni Kollarıma Kalpli Yastık


Sevgilinize ilginç ve aynı zamanda romantik sayılabilecek bir hediye vermek isterseniz, Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum Yastık bunun düşünülebilecek en ideal hediyelerden biri! Kalp şeklindeki romantik tasarımı ve her iki yanında el figürleri bulunan bu özel yastıkla O'nu adeta kalbinize açık bir şekilde davet ediyorsunuz! Ortasında fotoğrafınızın yer alacağı Sarsam Seni Kollarıma Kalpli Yastık sevgilinizin baş ucundan hiçbir zaman eksik olmayacak! Hem tasarımsal, hem de şipşirin görüntüsüyle Sarsam Seni Kollarıma Kalpli Yastık, sevgilinizin yanında olmadığınız zamanlarda O'na sizi tebessümle hatırlatacak ilginç bir hediye olacaktır!

ilginç ürünler

İlginç Hediyeler & Tasarım Telefonlar


Ofisinizde, evinizde sıra dışı tarz ürünler kullanmaktan hoşlanır mısınız? Eğer bu soruya cevabınız "Evet" ise, şimdi önereceğim ilginç duvar saati beklentilerinizi kesinlikle boşa çıkartmayacaktır! Ofisinizin veya salonunuzun duvarlarında dekorunuzla hiçbir alakası olmayan klasik görünümlü duvar saatlerini şimdi bir kenara itin! Çünkü, Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati görenlerin şaşkınlıklarını gizleyemeyecekleri kadar sıra dışı ve çok ilginç! Bu şahane ürün ile, odanıza bambaşka bir hava katabilirsiniz! Araba tekerleği şeklindeki tasarımıyla göz kamaştıran duvar saati, görenleri büyüleyecek! Tekerlek Saat aynı zamanda sevdiklerinize ofis hediyesi olarak da düşünülebilecek sıra dışı ürünlerden biri!

ilginç ürünler

Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu


Masanızı nostaljik dikiş makinesi müzik kutusu ile dekore edebilirsiniz! Tıpkı, Anneannelerimiz, babaannelerimizin kullandığı klasik dikiş makinelerinin adeta minyatür bir kopyası! Siz de Türk Kahvesinin baştan çıkartan kokusuna dayanamayanlardan mısınız? O halde şimdiki ilginç hediye önerimiz kahve tiryakileri için gelsin! Dünya'nın en güzel kahvesini benim eşim yapar diyorsanız, kendisini bu konuda daha da çok geliştirebilmesi için Ona Kişiye Özel Ahşap Kahve Öğütücü hediye edin! Kişiye özel olarak hazırlanan bu ürün, paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve üzerine istediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz! Kişiye Özel Ahşap Kahve Öğütücüyü ister kahve keyfiniz için kullanın, isterseniz salonunuza dekoratif bir ürün olarak koyun.

ilginç hediyeler

Kişiye Özel Kalplerimiz Birleşsin 2'li Yastık


Mutluluk adeta bir trene benzer! Doğru zamanda, doğru durakta olmak lazım! Aksi halde kaçan balık büyük olabiliyor! Hayatınızın aşkını bulduysanız, bir şekilde doğru zamanda ve çok doğru bir yerde Onunla karşılaşmış ve bu saadete erişmişsiniz demektir. Eğer hayatınızın gerçek aşkını bulduysanız, kaybetmemek için O'na sultanlar, kraliçeler gibi davranıyorsunuzdur. O halde gelin bu davranış şeklinizi daha fazla perçinleyecek özel bir ürünle sizi tanıştıralım! Prens ve Prenseslere Özel 2’li Yastık Seti, kalbinizin gerçek kraliçesine gelsin! Kişiye özel olarak hazırlanabilen Prens ve Prenseslere Özel 2’li Yastık Seti, yatak odasına kraliyet saadeti getirmeye aday! Üzerine istediğiniz isimleri yazarak kişiye özel hale getirebileceğiniz bu özel yastık setini, dilerseniz yeni evlenmiş çiftlere de hediye edebilirsiniz! Veyahut, bu ilginç yastık setini biricik eşinize evlilik yıl dönümünüzde de takdim edip, Onu bir kraliçe gibi hissettirebilirsiniz!

Kalp Fotoğraf Mandalları

İlginç Hediyeler & Kalp Fotoğraf Mandalları


Tahtadan yapılmış olan ve üzerinde kalp figürleri bulunan bu mandallar yapacağınız tüm güzel sürprizler için şahane bir efekt olacaktır... Örneğin sicim ip üzerine fotoğraflarınızı bu romantik mandallarla tutturabilir ve sevgilinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Ya da uçan balonların ucuna asacağınız romantik mesaj kağıtlarını bu mandallarla tutturabilirsiniz. Kalp Fotoğraf Mandalları, her türlü romantik sürprizleriniz için çok işinize yarayacak bir ürün! 

ilginç hediyeler

İlginç Hediyeler & Seyahat Tipi Mini Ütü


Metropollerde yaşamanın iyi tarafları olduğu kadar kötü yanları da yok değil! Mesela pek azımız evinin hemen yanı başında bir işte çalışma şansına sahip oluyoruz! Bir çoğumuz ise iş yerimize varmak için uzun mesafeler kat ediyoruz. Haliyle de sabah evden işe çıktığımızda acil ihtiyaçlarımız için tekrar eve dönüş yolculuğu uzun saatler alabiliyor. Düşünün ki, acil bir şekilde bir toplantıya katılmanız lazım ve bir de bakıyorsunuz gömleğiniz kırış kırış olmuş. İşte böyle bir anda insanın çekmecesinde Seyahat Tipi Mini Ütü olması büyük bir avantaj olacaktır. İş yerinizde, seyahatlerinizde veya acil bir şekilde ütüye ihtiyacınız olduğunda Seyahat Tipi Mini Ütü imdadınıza yetişiyor.

ilginç hediyeler

İlginç Hediye Fikirleri & Koşucu Alarm Saat


Bu saat çıldırmış olmalı! İşi gereği sürekli seyahat etmek durumunda kalan bir eşiniz ya da sevgiliniz mi var? O halde O'nun için seçebileceğiniz ilginç hediyelerden biri tam da karşınızda size bakıyor! Yanda tekerlekleri bulunan ve alarm saati geldiğinde ortalığı birbirine katan Koşucu Alarm Saati tutabilene aşk olsun! Şaka değil, bu saat gerçekten de hareket halinde bir saat. Şirin ve sıra dışı tasarımı; çantada kolay taşınabilme özelliği ile Koşucu Alarm Saat, sevdiklerinize verebileceğiniz en çılgın alarm saatlerden biri. Koşucu Alarm Saat ile eşiniz şehir dışı iş seyahatlerinde, kendisi için önemli olan iş görüşmelerinde ya da toplantılara sabahları kesinlikle geç kalmayacak!

ilginç hediyeler

Orijinal Hediye Fikirleri & Dönen Küp Resim Çerçevesi


İlk okula başladığınız o ilk gün, kim bilir nasıl da heyecanlıydınız! O an, belki Annenizin, belki de Babanızın elini asla bırakmak istememiştiniz! O anı yakalayan bir fotoğraf karesi! İlk karnenizi aldığınız anı belgeleyen bir fotoğraf karesi! Yüzlerce arkadaşınızla birlikte, havaya fırlattığınız kepler, yüzünüzdeki mutlu sevinç ifadesi ve üniversite mezuniyet töreni belgeleyen özel fotoğrafınız! İlk işe başladığınız an masa başında çektirdiğiniz heyecan dolu fotoğrafınız! Albümünüzde heyecanlı, mutlu belki hüzünlü, belki de efkarlı onlarca fotoğraf varsa, bunlar içerisinden sizi etkileyen en özel 6 fotoğrafı çıkartma zamanı geldi! Neden 6 fotoğraf? Çünkü, içerisine uygun ebatlarda tam 6 adet fotoğraflarınızı koyabileceğiniz Dönen Küp Resim Çerçevesi, bu özel fotoğraflarınızı en şık şekilde sergileyebilmeniz için var! Son derece şık bir tasarıma sahip olan bu özel çerçeve ile, hayatınız adeta bir film şeridi gibi masanızın üzerinde dönüp duracak! Şık bir tasarıma sahip olan Dönen Küp Resim Çerçevesi, sevdiklerinize ev hediyesi olarak düşünülebilecek bir ürün olduğu gibi, kendiniz için de sipariş edebileceğiniz ilginç bir ürün!

ilginç hediyeler

Sun Jar - Güneş Kavanozu


Güneş gibi tertemiz bir enerji kaynağı varken, nükleer santraller gibi riskli enerji kaynaklarına ne gerek var? İşte bunu pratikteki en başarılı örneği Sun Jar - Güneş Kavanozu! Tüm enerjisini güneşten alan Sun Jar - Güneş Kavanozu, geceleri odanızı aydınlatan harika bir gece lambasına dönüşüyor. Hem de kesintisi bir şekilde 5 saat süresince bulunduğu mekana güzel bir ışık yayıyor. Koyun güneş kavanozu pencere kenarına, herhangi bir prize takma ihtiyacı duymadan geceleri ışığından istifade edin! Yıldızımız Güneş'ten aldığı enerjiyi tüm gün depolayarak geceleri ışıl ışıl parlayan Sun Jar - Güneş Kavanozu erkeğe/bayana verilebilecek en ilginç hediyelerden biri.

İlaç Kapsüllü Mini Mesaj Şişesi

Mini Mesaj Şişeleri İlaç Kapsüllü Model


Sevdiklerinize vereceğiniz hediyelere sürpriz katmak istiyorsanız, mini mesaj şişeleri bir hayli işinize yarayacak! İçerisinde ilaç kapsülleri ve o kapsüllerin içinde de mini mesaj kağıtları bulunan mini mesaj şişeleri içerisine sevgi dolu notlarınızı yazarak hediye kutularınız içerisinde sevdiklerinize verebilirsiniz. 

İlginç hediye fikirleri

Kişiye Özel Bisiktirol


Hayatınızdan sonsuza kadar çıkıp gitmesini istediğiniz birileri mi var? Ya da eski sevgilinize yanınıza bir daha yaklaşmaması için imalı bir mesaj mı vermek istiyorsunuz? Hem eğlenceli, hem kinayeli, hem de zekice kurgulanmış son derece ilginç bir hediye önerimiz var! Samimi arkadaşlarınıza, yüzlerinde belki tebessüm, belki de kızgınlık ifadesi yaratacak şaka gibi bir hediye vermek ister misiniz? İşte ilaç kutusu şeklinde tasarlanmış olan ve eminiz ki arkadaşlarınızın da çok beğeneceği en esprili hediyelerden biri olan Kişiye Özel Bisiktirol! Orijinal ilaç kutusu şeklindeki tasarımıyla Bisiktirol, içerisine esprili mesajlarınızı yazabileceğiniz rengarenk ilaç kapsülleri ve prospektüsü ile tamamen size özel!

ilginç hediye fikirleri

İlginç Hediyeler & Doğum Günü Takvimi


Sen Doğduğun Gün Neler Olmuştu? Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi, sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en ilginç armağanlardan biri. Şöyle ki; Siz sevdiğiniz herhangi bir kişinin doğum günü tarihini belirtiyorsunuz ve takvim doğum günü tarihine geri dönerek, O gün gerçekleşen en ilgi çekici olayları, durumları, ünlü kişileri, ekmeğin kaç lira olduğunu, gol kralı kimin olduğunu veya Hürriyet Gazetesinin manşetinde neler olduğunu birbir listeliyor. Sen doğduğunda Ay hangi konumdaydı?, yükselen burcun hangisi, Doğduğundan bu yana kaç gün, kaç hafta, kaç saat geçti? Sen doğduğunda dünya nüfusu ne kadardı? İşte bu enteresan soruların yanıtları Kişiye Özel Doğum Günü Takviminde yer alıyor.

ilginç hediyeler

Love Matter - Aşk Ölçer


Aşk Ölçerle Aşk testi yapmak biraz cesaret ister! Çünkü Aşk Ölçeri avuç içinize koyduğunuzda seviyorsanız, içerisindeki kırmızı sıvı fokur fokur fokurdamaya başlıyor, tersi durumda da hiçbir hareket olmuyor. Esasen vücut ısısını alma prensibine göre çalışan Love Aşk Ölçer, sevgilinize yapabileceğiniz en ilginç sürprizlerden biri olacaktır. Ürünle ilgili detaylı bilgiye resim üzerine tıkladığınızda ulaşabilirsiniz. Bunun dışında bayan sevgilinize ilginç bir doğum günü hediyesi mi bakmıştınız? Kasvetli ve yağmurlu günlerde, insanın gözünü ve gönlünü açan Gökkuşağı Şemsiye aradığınız hediye olabilir mi? Gökkuşağının tüm canlı renkleri bu özel şemsiye üzerine toplandı! Gökkuşağı Şemsiye sevgiliniz, yazın kavurucu güneş ışıklarından korurken, yağmurlu havalarda da ıslanmasına engel olacak!

ilginç hediyeler

İlginç Hediye Önerileri & Çikolata Not Defteri


En karşı konulamaz ve en tatlı not defteri işte karşınızda! Çikolata dilimleri şeklinde tasarlanmış olan bu not defterine istediğiniz şeyi yazın, çizin! İnsanın iştahını kabartan ve bir ısırık almayı aklından geçireceği çikolata not defteri, masanıza renk katacak! Siz de her defasında, bugün çok abarttım deyip, daha bir gün bile geçmeden yine çikolataya saldıranlardan mısınız? Çikolata Not Defteri belki gerçek bir çikolatanın lezzetine sahip olmayabilir ama, en az gerçek bir çikolata kadar çekici ve cezbedici!

ilginç hediye fikirleri

iPhone 4/4S Kılıfları Rengarenk Kılıflar


iPhone cep telefonunuz çizilmesin, toza maruz kalmasın ve darbelerden korunsun diyorsanız, birbirinden farklı renk seçeneği ile iPhone 4/4S Kılıfları telefonunuza çok yakışacak! Romantik ve renkli tasarımlarıyla tüm Samsung, iPhone Akıllı Cep telefonları için modelleri bulunan bu kapaklarla telefonunuza şıklık katın! Kişiye özel olarak düzenlenen telefon kapakları üzerine isim, mesaj, fotoğraf taşıyabiliyorsunuz. Rengarenk Kılıflar cep telefonunuza çok yakışacak! Beyaz, sarı, turkuaz, kırmızı, mavi, pembe renk seçeneklerinden size en hoş gelen rengi seçip, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz!

ilginç hediye seçenekleri

İlginç ve Farklı Hediye Seçenekleri & Mini Kitap Lambası


Kullanımı son derece kolay Mini Kitap Lambası ile gece karanlığında kimseye rahatsızlık vermeden kitaplarınızı keyifle okuyabilirsiniz. İster evde, ister işte, isterseniz de uzun seyahatlerinizde canınız kitap okumak istediğinde okuma lambanız her an elinizin altında! Kalem şeklinde tasarlanmış olan kitap okuma gözlüğü, pratik zekanın en güzel örneklerinden biri! Kolaylıkla çantada taşınabilme özelliği ile ihtiyaç duyduğunuz her an, Mini kitap lambası imdadınıza yetişiyor! Ürünle ilgili detaylı bilgiye "Fiyat Bilgisi İçin Taklayın" butonuna tıklayarak erişebilirsiniz. 

ilginç ürünler

Dikkat! Arabada Bebek Var Tişörtü


İşte bu esprili ve ilginç hediye de arabası olan sevdiklerinize gelsin! "Dikkat Arabada Bebek Var tişörtü, araba mesajlarına esprili bir bakış açısı getiriyor. Arabanızın camına asabileceğiniz bu mini tişört ile en tüm dikkatleri üzerinize toplayacaksınız! Sıra dışı desenleri ve erkek-kadın için farklı bir çok modeli ile geçmişin papyon modası hayatımıza tekrar giriyor! İster özel günlerde, ister sıradan günlerde dış görünümünüze gerçek bir stil katmak isterseniz, bu papyon modellerini çok beğeneceğinizi düşünüyoruz! Erkek ve bayan için bir çok farklı renk ve desen çeşitleri bulunan Papyonlar, tarzınıza tarz katacak!

İlginç hediyeler

İlginç Hediyeler & Manyetik Kum Saati


Evinizin dekoruna daha eğlenceli bir şeyler dahil etmek ister misiniz? Örneğin resmini gördüğünüz Manyetik Kum Saati gibi! Yorgun bir iş günü dönüşünde kendinizi evinize attınız ve gözlerinizi bu nostaljik saatten alamayacaksınız! Ofisteki masanıza, evinizdeki çalışma masasına çok yakışacak Manyetik Kum Saatini daha gördüğünüz ilk an, kendinizi nostaljik bir Dünya'nın içinde hissedecek ve yorgunluğunuzu unutmuş olacaksınız! Retro Manyetik Kum Saat evinizde ilginç dekoratif ürünler kullanmaktan hoşlanıyorsanız, bu özel ürüne de evinizin dekorunda yer açmalısınız!

ilginç hediye fikirleri

İlginç Hediye Fikirleri & Adını Camlara Yazdım


Capcanlı görüntüleri ile duvarlarınıza hareket kazandıracak Çerçeveli Adını Yazdım ürünleri taamen size özel olarak hazırlanıyor. Sevgilinize hediye edebileceğiniz bu harika çerçeve ile, aşkınızı buğulu camlara taşıyacaksınız! Dünya'nın en önemli meydanları ve şehir manzaralarıyla görenlerde gerçekmiş izlenimi uyandırıyor! Gondol'ları ile ünlü Venedik Tablosu, Paris Sokakları, Londra Saat Kulesi, Eyfel Kulesi önünde klasik otomobil manzarası, Times Meydanı manzarası, Efsane otomobil Cadillac, Çerçeveli 3D Tablo modellerinden sadece bazıları! Ev veya ofis dekorunuza canlılık katacak Çerçeveli 3D Tablolar, elinizi uzattığınızda sanki manzaranın içerisine girecekmişsiniz gibi bir his uyandırıyor! Bu ürünü ister kendi evinizin dekoru için düşünün, ister sevdiklerinize ev hediyesi olarak armağan edin!

İlginç hediye fikirleri

Yorum Gönder

 
Top