z Romantik Tasarım Kişiye Özel Yastıklar | En iyi Hediye Fikirleri

Kişiye özel yastık modelleri
Omzuna sevgiyle yasladığınız, elini aşkla tuttuğunuz ve mutluluğu gözlerinde bulduğunuz biricik sevgilinizi, yastığınız üzerinde görmek istemez miydiniz? İşte karşınızda üzerine dilediğiniz fotoğrafı, istediğiniz romantik mesajı veya sevgilinizle birlikte isimlerinizi bastırabileceğiniz birbirinden şık romantik Kişiye özel yastıklar. Son şeklini tamamen kendinizin vereceği ve size özel olarak hazırlanacak olan Kişiye özel yastıklar, özel günlerde sevgilinize hediye edebileceğiniz en romantik hediye seçeneklerinden de biri.

Sevgililer günü, yılbaşı, doğum günü veya yıl dönümü gibi özel günler, sevgilisi olan kişiler için apayrı ve çok özel bir öneme sahiptir. İnsan bu günlerde sevgilisine ne hediye alacağını bir türlü karar veremez! Hele ki, uzun süren bir aşk ilişkisiyse, hediye kararsızlığı had safhaya ulaşır. Çünkü, ilişkinin başladığı günden bugüne hemen hemen her hediye sevgiliye verilmiş ve denenmiştir. Şu an siz de sevgilinize etkileyici ve romantik bir hediye bulmakta zorlanıyorsanız, Kişiye Özel Yastıklar sizin için gerçekten de biçilmiş kaftan!

Sevgililerin birbirlerine romantik, aşk dolu ve etkileyici bir hediye bulamama sıkıntısı elbette ki evli çiftler için de son derece geçerli bir durum! Kişiye Özel Yastıklar evlilik yıldönümü hediyesi araştıran karı-koca için de adeta Hızır gibi imdada yetişiyor. Eğer eşinize orijinal bir hediye araştırıyor ancak, baktığınız hiçbir hediyeyi romantik bulmuyor ya da eşinize layık olmadığını düşünüyorsanız, işte size evlilik yıldönümünüzde eşinize hediye edebileceğiniz harika bir armağan önerisi. Kişiye Özel Yastıklar, tüm özel günler için erkeğe ve bayana hediye edilebilecek en sevgi dolu hediyelerden biri! Aşağıda beğeninize sunduğumuz Kişiye Özel Yastık modellerinden istediğinizi seçin ve sevdiğiniz, aşık olduğunuz kişiye duygularınızı en etkili biçimde gösterin.

Aşağıda yer alan ve sizin için seçmiş olduğumuz yastık modelleri; hem erkekler, hem de bayanlar için hazırlanabilecek, başka hiçbir yerde bulamayacağınız tasarım harikası çok özel yastık modelleridir. İçerisinde fotoğraf baskılı kişiye özel yastıklar, romantik tasarımlı kişiye özel yastıklar, isim ve mesaj yazılı kişiye özel yastıklar olmak üzere 3 farklı kategorisi bulunan bu yastıklardan istediğiniz modeli seçin ve sevgilinize ne kadar değerli olduğunu doyasıya yaşatın!

Kişiye Özel Yastık Modelleri

nokta
Kişiye Özel Yastık

Sevgiliye Özel Kalpli Fotoğraf Baskılı Yastık


Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak, Sevgiliye Özel Kalpli Fotoğraf Baskılı Yastık hediye edin ve O'nu ne kadar çok sevdiğinizi bu romantik yastıkla gösterin. Yumuşacık ve kaliteli saten kumaştan hazırlanan kişiye özel yastık modeli, kalp içerisine yerleştirilecek 2 adet fotoğraf ve isimlerinize özel olarak hazırlanıyor. 
nokta
kişiye özel yastık

Kişiye Özel Instagram Yastık


Bu çağın hastalığı da kabul edelim ki sosyal medya bağımlılığı! Akıllı Cep telefonlarının da desteği ile artık her an sosyal medya ile iç içeyiz! Eğer Instagram kullanıcısı bayan sevdiklerinize etkileyici bir hediye vermek isterseniz, dört bir yanını instagram fotoğraflarıyla doldurabileceğiniz Kişiye Özel Instagram Yastık tam size göre. Dekoratif bir süs eşyası niteliğindeki instagram yastık, tamamen kişiye özel fotoğraf baskılı bir yastık! İçi boncuk elyaf dolgulu olan bu yastıkla sevdiklerinize harika bir sürpriz yapma fırsatı sizi bekliyor.  
nokta
kişiye özel yastık

Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Yastık


Sevgilinize hissettiklerinizi, O'na olan duygularınızı içine yazabilesiniz diye size özel olarak ayrılmış 6 adet irili ufaklı kalp sembol ve en güzel fotoğrafınızı üzerine taşıyabilesiniz diye de 1 adet fotoğraf alanı Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Yastıkta! Diğer yastık modelleri içerisinde de bizim açık ara favori olarak gördüğümüz konuşan kalpler yastıkla sevgilinize buram buram aşkınızı anlatan çok romantik bir hediye verebilirsiniz. 
nokta
kişiye özel yastık

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık


İşte bu yastık da aşkınızın adeta bir özeti niteliğinde! O'na olan aşkınızı ilk günkü heyecanla, mutlulukla ifade edebileceğiniz fotoğraf baskılı, yıl dönümü tarihi ve kişisel mesajınızla hazırlanacak romantik bir kare yastık! Aynı gün kargo ve kapıda ödeme ile satışa sunulan Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık, bu özel gününüzde sevgilinizi bulutların üzerine taşıyacak! 
nokta
Kişiye özel yastıklar

Kişiye Özel Aşkıma Seni Seviyorum Kare Yastık


Hediyelik bir yastıkla aşk ilanı nasıl yapılır? İşte size cevabı; Şirin ve romantik tasarımı bulunan bir diğer kişiye özel yastık modeli ise, el ele tutuşarak aşklarını yaşayan çöp adam figürlü isme özel bu yastık modeli. Size özel mesaj ekleyebileceğiniz ve isimlerinize özel hazırlanacak Aşkım Seni Çok Seviyorum Kare Yastık, sade tasarımı ve romantik unsurlar taşıyan temasıyla sevgilinize harika bir hediye seçeneği.
nokta
Kişiye Özel Yastıklar

Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti


Yan yana geldiğinde romantizmi doruklara taşıyan Sevgiliye Özel Ellerimi Bırakma Yastık Seti, eşinize evlilik yıldönümü hediyesi olarak verebileceğiniz en romantik hediyelerden biri! 2'li set olarak satışa sunulan Ellerimi Bırakma Yastık Seti, isimlerinize özel olarak hazırlanıyor. Bu yastıklardan birinde damat, diğerinde ise gelin figürü yer alıyor. Yan yana konulduklarında ise muhteşem bir anlam ifade ediyor; tıpkı nikah esnasında evlilik yemini edilirken verilen söz gibi "Sonsuza Dek Ellerimi Bırakma" 
nokta
Kişiye özel yastık

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Yastık


"Onunla birlikte çektirdiğimiz herhangi bir fotoğraf, aşkımızı en güzel şekilde ifade ediyor zaten! Başka söze ne hacet..." İşte üzerine sözsüz, yazısız olarak yalnızca fotoğrafınızı bastırıp hazırlatabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Yastık! Şimdi, şu dakika en güzel fotoğrafınızı seçin ve Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Yastık hazırlatarak sevgililer günü hediyesi olarak kız arkadaşınıza hediye edin! 
nokta
Kişiye özel yastık

Sevgililere Özel Fotoğraflı Aşk Kare Yastık


Üzerinde kırmızının her tonunun yer aldığı "I Love You-Amour" yazılı desenleri ve şirin kalp figürleri ile Sevgililere Özel Fotoğraflı Aşk Kare Yastık, sevgilinisine aşkını göstermek isteyenler için tasarlandı! Romantik tasarımı ile diğer kişiye özel yastıkları açık ara sollayan bu özel yastık, sevgilinizin evinde muhteşem bir dekor olacak! Her baktığında sizin O'nu ne kadar sevdiğini hatırlayacağı Sevgililere Özel Fotoğraflı Aşk Kare Yastık, sevgiliye hediye edilebilecek en güzel hediyelerden biri! 
nokta
Kişiye özel yastık

Yıldönümüne Özel Mesaj ve Tarih Yazılı Yastık


Aşkınızın yıl dönümde sevgilinizi çok ama çok mutlu edecek bir romantik bir yıldönümü hediyesi arıyorsanız, işte aşkınıza layık Yıldönümüne Özel Mesaj ve Tarih Yazılı Yastık! Üzerine yıl dönümü tarihi, sevgi dolu mesajınızı ve isimlerinizi yazdırarak hazırlatabileceğiniz bu özel yastık, yıllarca unutulmayacak en anlamlı hediyelerden birine dönüşecek! 
nokta
Kişiye özel yastık hediyesi

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık


İlişkinizin en başından itibaren bugüne kadar aşkınızı en iyi anlatan 3 özel fotoğrafınızı seçin! Pe ki ne mi olacak? Sizin için derin anlamları olan bu üç özel fotoğrafla Kişiye Özel Film Şeridi Yastık hazırlanacak!Ortaya ise kusursuz güzellikte, hem romantik, hem de dekoratif bir yastık çıkacak! Üzerine isimlerinizin gelmesiyle birlikte sevgilinize hediyelerin en anlamlısına dönüşecek olan Kişiye Özel Film Şeridi Yastık, muhteşem bir yılbaşı hediyesi!
nokta
kişiye özel isim yazılı yastık

Kişiye Özel Kalplerimiz Birleşsin 2'li Yastık


Şirin, esprili, çok iddialı ve sevgilinizi mest edecek derecede romantik! Bu yastık modeli için ancak bu şekilde bir tanımlama yapılabilir! Üzerinde kız ve erkek çöp adam figürleri bulunan, isimlerinize özel olarak hazırlanacak 2'li yastık, kalbinizin yarısına hediye olarak gelsin! Ellerinde Puzzle şeklinde birbirini tamamleyen kalp sembolü tutan bu şirin çöp adamlar sizi temsil ediyor! Sevgililer günü hediyesi olarak farklı bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye Özel Kalplerimiz Birleşsin 2'li Yastık en güzel yastık modellerimden biri. 
nokta
hediye yastık

Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun Yastık


Minik kalpler fotoğraflarınızın etrafını süslerken, Siz de biricik sevgilinize duygularınızı en güzel şekilde geçirecek mesajlarınızı yazın! İki köşesini de fotoğraflarınızın süsleyeceği bu yastık modeli 14 Şubat Sevgililer Günü için tasarlandı! İsimlerinize özel olarak hazırlanan Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun Yastıkla sevgilinize rüya gibi bir armağan verebilirsiniz!
nokta
kişiye özel yastıklar

Kişiye Özel İsim Yazılı Efsane Aşıklar Yastık


Hediyelik yastıklarla sevgilinize şahane sürprizler yapabilirsiniz! İşte bunun bir örneği daha. Gelmiş geçmiş en meşhur aşıklar arasında isimlerinizin özel tasarım bir yastık üzerinde yazılı olmasını ister misiniz? Efsane aşıklar yastık, sevgilinize asla unutamayacağı en özel hediyelerden biri. Sağlı sollu her yanının kırmızı ve siyah kalp desenleri ile süslendiği ve isimlerinizin büyük puntolarla yazılı olacağı Efsane Aşıklar yastık, Kişiye Özel Yastık Modelleri içerisinde en romantik ürünlerden biri.
nokta
kişiye özel yastıklar

Kişiye Özel Romantik Yastık Modelleri


Soluksuz bir şekilde aşk yaşadığınız kız arkadaşınıza bu özel ve romantik yastığı hediye ederek, acayip derecede mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanacak rom antik yastık üzerine 2 adet kalp içerisine eklenecek fotoğraflarınız, isimleriniz, size özel bir tarihi yazdırabiliyorsunuz! Koyu pembe tonlardaki kalp semboller içerisine zarif yazı karakteri ile yazılacak isimleriniz, yastığın şıklığına şıklık; anlamına ise anlam katacak!
nokta
kişiye özel yastık

Kişiye Özel 100 Dilde Seni Seviyorum Yastık


Sevgilinize aşkınızı ifade etmek için, O'na armağan edebileceğiniz birbirinden renkli ve özel yastık modelleri paylaşmaya devam ediyoruz. İşte bu yastıklardan bir tanesi daha karşınızda. Üzerinde (İngilizce, Romence, Fransızca, Farsça, İspanyolca, Özbekçe, Rusça, Kürtçe, Arnavutça, Kazakça gibi ) tan 100 dilde "Seni Seviyorum" mesajının yer aldığı bu özel yastık, sevgilinizin ismi ile anlamlı bir armağana dönüşüyor.
nokta
kişiye özel yastık

Kişiye Özel I Love You Yastık


Aynı gün kargo ve kapıda ödeme avantajlarıyla satışa sunulan ve güvenilir bir şekilde sipariş edebileceğiniz Kişiye Özel Yastıklar, sevgilinize armağan edebileceğiniz en farklı hediyelerden biri. Bu sefer ki yastık modelimiz ise, 2'li bir set. İngilizce Seni Seviyorum anlamına gelen "I Love You" temalı bu yastıklardan birinde "I", diğerinde ise "U" harfleri var. İstediğiniz takdirde bu harfleri isimlerinizin baş harfleri şeklinde de sipariş edebilirsiniz.
nokta
bayanlara özel hediye sepetleri

Yorum Gönder

 
Top