z El Yapımı Sevgililer Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye el yapımı sevgililer günü hediyesi
14 Şubat Sevgililer günü hediyenizi neden kendiniz yapmayasınız ki? Hadi bu sefer işin kolayına hiç kaçmadan ve tembellik yapmayı bir kenara iterek bir biraz emek, biraz sabır, biraz da yeteneğinizi konuşturarak, sevgililer günü için kendi hediyenizi kendiniz yapın! Sakın ha, "El emeği hediye" lafını duydunuz diye gözünüz filan hiç korkmasın! Çünkü biraz sonra sizin de göreceğiniz üzere, aşağıda yer alan hediyelerin yapımı ve hazırlanması gerçekten de hiç zor değil! Öncelikle bu iş için kendinize genişçe bir zaman ayırmalısınız! Mesela hafta sonu, cumartesi ya da pazar gününe ne dersiniz? Bence oldukça iyi bir fikir. Neden hafta sonu için direttiğime gelince, hafta içi hem iş yorgunluğu hem de zaman baskısı nedeniyle başladığınız işi yarım bırakabilirsiniz. Bu nedenle el yapımı hediye hazırlama konusunu hafta sonuna bırakırsanız daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz kanaatindeyim. Çünkü böylece hem başladığınız işi aynı gün içerisinde bitirecek; hem de sıkılma ya da pes etme durumuyla karşılaşmayacaksınız. Eğer sevgililer gününe özel olarak el emeğiniz ile bir hediye hazırlamaya karar verdiyseniz, artık bir sonraki aşamaya geçebiliriz demektir.

Aşağıda yer alan el yapımı sevgililer günü hediyeleri içerisinden beğendiğinizi seçin ve gerekli malzemeleri temin etmeye çalışın! İşe koyulmadan önce derin bir nefes alarak, kendi kendinize "Ben Bunu Yapabilirim" diye öz güven aşılayın! Artık en nihayetinde de kollarınızı sıvayarak işe başlayabilirsiniz. İşte hepsi bu kadar basit. Gördüğünüz gibi size sadece el yapımı hediye fikirleri vermekle kalmıyor; aynı zamanda bu işin keyifle yürütülebilmesi için psikolojik destek de sunuyorum:) Sevgilinize el yapımı sevgililer günü hediyesi tasarlayarak hem keyifli bir hafta sonu geçirecek, hem sevgilinize aşkınızı en güzel şekilde göstermiş olacak, hem de yıllarca aklından hiç çıkmayacak, hep saklayacağı en en anlamlı hediyelerden birini vermiş olacaksınız.

Beğeninize sunduğum el yapımı hediyelerin malzemelerini temin etmek de oldukça kolay! Eminim ki bir çoğu, şu an evinizde hali hazırda var olan araç gereçlerden oluşuyor. Bu anlamda da sizlere malzeme sıkıntısı yaşatmadan yapımı kolay hediyeler seçmeye çalıştım. İşte emeğinizi ve sevginizi katarak hazırlayacağınız el emeği, göz nuru en güzel sevgililer günü hediyeleri. 
konu çizgisi

Kara Tahtadan Kalp Çerçeveler

Kara Tahtadan Kalp Çerçeve
Kare şeklinde resim çerçevesi ya da dekoratif süs olarak kullanılabilen Ahşap İçi Kalp Şeklinde Kesilmiş Çerçeve ile sevgilinize harika bir el yapımı hediye verebilirsiniz. Malzemeler: ahşap kalp çerçeveler, siyah sprey boya, zımpara, ve beyaz tebeşir.
Yapımı;
1. Ahşap çerçeve üzerine iki kat olacak şekilde siyah sprey sıkın ve 24 saat kurumasını bekleyin.
2. Eskitme ahşap görüntüsü vermek içinse zımpara ile ahşap üzerini tıraşlayın! Daha sonra üzerini beyaz tebeşir ile boyayın! 
3. 2 resim çerçevesinin arkasına sevgilinizle birlikte çektirdiğiniz fotoğraflardan birini yerleştirin ve çerçeve arkasını koli kağıdı ile kaplayın! Son olarak pembe renk ok resmi çizerek kalpleri birleştirin!
konu çizgisi

Minik Kalp Çorap Yastıklar

Çorap Yastıklar
Kim demiş aşkın rengi kırmızı diye? İşte karşınızda gök kuşağının renklerini andıran, şirin çorap kalp yastıklar. Çorap çekmecesindeki en renkli çoraplarınızı bulun! Çünkü, sevgilinize rengarenk çoraplarınızı hediye edeceksiniz:) İğne ve iplikle kolaylıkla yapabileceğiniz ve içerisine dolgu malzemesi olarak ister pirinç, isterseniz de yumuşak elyafla doldurabileceğiniz çorap kalp yastıklarla sevgilinize yine çok hoş bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz. 
konu çizgisi

El Yapımı Kalp Baskılı Aşk Taşları

Sevgililer günü hediyesi
Etrafınızda yukarıdaki resimdeki gibi şekilli taşlar varsa, üzerini rengarenk kalplerle boyayarak, sevgilinize yine oldukça basit ancak son derece romantik bir sevgililer günü hediyesi hazırlayabilirsiniz. Yalnız, bulduğunuz taşları önce kaynar suda iyice kaynatın! Ardından kurumaya bırakın ve iyice kuruduğundan emin olduktan sonra üzerini yağlı boya ile dikkatlice boyayın! Kuruduktan sonra da üzerine cile ya da vernik sürerek parlamasını sağlayabilirsiniz. Aşk Taşları, sevgilinizin kalemliğinde, masasının üzerinde ya da sehpa üzerinde oldukça dekoratif bir süs eşyası olacaktır.
konu çizgisi

El Yapımı Sevgililer Günü Hediyeleri & Kağıttan Kalpler

Sevgililer günü hediyesi el yapımı
Sevgililer gününün amacı sevgiye dikkat çekmek ise, işte karşınızda aşk dolu kalpli kağıtlar. Yapımı ve hazırlanması oldukça kolay! Daire şeklinde desenli ve renkli kağıtlar kesip, içerisinde kalp yapıştırarak hazırlanıyor. Bana  sorarsanız, güzel bir saksı bulup, içerisini de toprakla doldurarak, hazırlayacağınız bu kağıt kalplerden birini içerisine yerleştirin! Türkiye'de de maalesef sevgililer günü, adeta maddi anlamda gövde gösterisine dönüşmüş durumda. Nedense bütçesi uygun olmayan kişiler de, kendisini pahalı bir hediye almaya mecbur hissediyor. Oysa, az önce dediğim gibi, önemli olan hediyemiz ile sevgilimize aşkınızı göstermekse, emekten daha değerli ne olabilir ki? 
konu çizgisi

El Yapımı Mini Mesaj Şişesi

El Yapımı Sevgililer günü hediyesi
Züccaciyelerde rahatlıkla temin edebileceğiniz ağzı mantar tıpa ile kapalı bir şişe ile sevgilinize romantik bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz. İçerisine kendi el yazınızla sevgililer günü kutlama mesajınızı yazabilir ya da O'na olan aşkınızı romantik cümlelerle anlatabilirsiniz. 
konu çizgisi

El Yapımı Sevgililer Günü Hediyesi & Kalp Boncuklu Bere

El Yapımı Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgilinize, taşlı boncuklarla romantik bir bere tasarlamaya ne dersiniz? Özellikle şıklığına özen gösteren bayanların bu bereyi çok beğeneceğini düşünüyorum. Taşlı bere yapımı için, öncelikle bere üzerinde beyaz tebeşir ile kalp şekli çizin ve boncukları güçlü bir yapıştırıcı ile dikkatli bir şekilde yapıştırın. El yapımı kalp taşlı bere ile bu kışın moda trendini siz belirleyin:) 
konu çizgisi

El Yapımı Kalpli Kavanoz İçerisinde Gül

El Yapımı Romantik Sevgililer günü hediyesi
Sevgililer gününde kız arkadaşınıza kırmızı güllerle aşkınızı gösterecekseniz, işte size muhteşem bir öneri! Gülleri neden al yapımı bir kavanoz içerisinde vermeyesiniz ki? Hem sevgilinize ne kadar romantik bir erkek olduğunuzu bir kez daha gösterme fırsatı yakalayacak, hem de hediyenize emeğinizi katacaksınız. Renkli ipler ve keçe kalplerle çevresini süsleyeceğiniz, içerisini de güllerle donatarak romantik bir hediyeye dönüştürebileceğiniz bu el yapımı hediye ile sevgilinizin ayaklarını yerden kesin! 
konu çizgisi

El Yapımı Kupa Bardak

El yapımı sevgililer günü hediyesi
Hem kalıcı, hem kullanışlı, hem de sevgi mesajınızı taşıyacak anlamlı bir sevgililer günü hediyesi isterseniz, sizin için de heybemde parlak fikirler var:) Mesela yukarıda yer alan el yapımı kupa bardaklar gibi. Kupa bardağın ne şekilde yapılacağını merak ediyorsanız, daha önce bu konuda kaleme aldığımız şu yazıya göz atabilirsiniz. Lütfen tıklayın: El Yapımı Kupa Bardak
konu çizgisi

El Yapımı Yün Ponpon Çiçek Buketi

Sevgililer günü hediyesi
Örgü, nakış, dikiş işleri ile ilgili olan bayanların rahatlıkla üstesinden gelebileceği Ponpon Çiçek buketi, sevgililer günü için yine şirin ve etkileyici hediyelerden biri. 

Şimdilik bu kadar. Bu yazının tamamını okuma nezaketini gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca sevgililer günü için hediye fikirleri istiyorsanız, şu yazıma bakabilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top