z Hediyelerle Sürpriz Evlilik Teklifi | En iyi Hediye Fikirleri

evlilik teklifi fikirleri
Siz zaten sevgilinizin kalbini kazanmakla, evlilik yolunda aşılması gereken en zor eşiği geçtiniz! Geriye, sadece sevgilinize unutmayacağı özel bir evlilik teklifi yapmak kaldı! Gerçek olan şu ki, sürpriz ya da romantik bir evlilik teklifine hiçbir bayan kayıtsız kalamaz! Önemli olan yaratıcı evlilik tekliflerine imza atmaktır! Aşağıda yer alan sürpriz ve mesajlı hediyeler ile "Evlilik Teklifi" çok daha özel ve çok daha romantik bir hale geliyor! Sevgililerin yaşamında en önemli, en duygusal, en heyecan verici anların başında, şahitler ve davetliler huzurunda onları karı-koca ilan eden nikah/düğün töreni gelir! Ancak nikah, daha öncesinden evlenmeye karar vermiş sevgililer için, resmi bir formalitedir ya da bir finaldir! Çünkü sevgililer, evlenme kararlarını nikah anının çok daha öncesinde vermişlerdir! Peki sevgilileri, evlilik kararı almaya götüren süreç nasıl işler? Adına kader de diyebilirsiniz, buna tesadüf diyen de çıkabilir veya birilerinin vasıtasıyla da olabilir bu, bir şekilde erkek ve bayanı evliliğe götüren ilk adım, tanışma ile atılmış olur! İkinci adımda ise, karşılıklı bir güven oluşur ve kalplerde yavaş yavaş sevgi tohumları filizlenmeye başlar!

Birlikte geçirilen zaman süresi arttıkça, sevgililer birbirlerini daha iyi tanımaya başlar! Kişilik, karakter özellikleri, olaylara ve hayata bakış açısı gibi, bir çok konuda birbirleri hakkında fikir sahibi olurlar! Son adımda ise, içlerindeki sevgi, zamanla büyük bir bağlılığa ve aşka dönüşür! O dakikadan sonra, sevgililer artık duygularından emindirler! Günler ilerleyip, maddi ve fiziki şartlar elverdiğinde, sevgililerden biri (ki bu genellikle erkektir.), çok güzel devam eden bu birlikteliği, "evlilik çatısı" altında sürdürmeye karar verir! Elbette ki erkek, kız arkadaşına evlilik teklifini iletmeden önce, sevgilisinin duygularından emindir! Ancak, kız arkadaşının bu teklife vereceği tepkiyi ya da alacağı cevabı, sadece tahmin edebilir! Evlilik Teklifi, bir kadının hayatındaki en özel ve en heyecan verici andır! Hatta, düğünden ya da nikah töreninden daha da önemlidir dersek, hiç de abartmış olmayız!

Bu özel anı, kız arkadaşınıza dolu dolu yaşatmak ve unutulmaz kılmak için, yaratıcı bir evlilik teklifine imza atmanız gerekmektedir. O halde sevgilinizi mutlu edecek, ayaklarını yerden kesecek, üzerinden asırlar bile geçse asla unutamayacağı şık evlilik teklifi nasıl yapılabilir? İşte bugünkü yazımızda sizlere, hediyeler eşliğinde sevgilinize sürpriz bir evlilik teklifinin nasıl yapabileceğini anlatmaya çalışacağız. Evlilik teklifi mesajınızı yansıtan "Benimle evlenir misin?" türünden özel mesajlar taşıyan kişiye özel hediyeler ile, sevgilinize hem reddedemeyeceği, hem de asla unutamayacağı çok özel bir evlilik teklifi yapacaksınız!

Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz Sürpriz Hediyeler

çizgi
Sürpriz evlilik teklifleri

Kalp Puzzle İle Sürpriz Evlilik Teklifi


Diyelim ki, özel ve son derece şık, tek taş yüzüğünüzü seçtiniz ve sevgilinize "Sürpriz Evlenme Teklifi" yapmak istiyorsunuz! Ancak bu teklif öyle sürpriz bir şekilde olmalı ki, kız arkadaşınız neye uğradığını şaşırsın. İşte bu tarz bir ürün önerebiliriz. Özel kalp şeklindeki kadife kutusu içerisinde kişiye özel olarak hazırlanan tam 99 parçadan oluşan Puzzle! Bu parçaları bir araya getirmek sevgilinizin biraz vaktini alacaktır ancak, tüm parçalar bir araya geldiğinde "Benimle Evlenir misin?" yazısı ortaya çıktığında, sevgilinizin mutluluk çığlığını emin olun biz bile duyabileceğiz. Bu ürünü kişiye özel hale getirmek için gerekli...
çizgi

Kişiye Özel Çikolata ile Evlilik Teklifi


Üzerine "Evlilik Teklifinizi" yazdırabileceğiniz ve aynı zamanda sevgilinizin ve sizin olduğunuz bir fotoğrafın baskısı yer alan Kişiye özel çikolata da yine parlak hediye fikirlerinden biri! Altın sarısı kabı ve üzerindeki tül süslemesi ile son derece şık!
çizgi
Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle Çikolata

Kişiye Özel Puzzle Çikolata Sürprizi


Özel bir ahşap kutu içerisinde, tüller ile süslenmiş 30 x 9 cm. ebatlarında ve 300 gr ağırlığında dev bir çikolata ile evlilik teklifinde bulunabilirsiniz! "Benimle evlenir misin?" yazısı bu çikolatanın ambalajı üzerine yazılıyor! Böylesine tatlı bir teklifi kim geri çevirebilir ki?
çizgi
Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi

Kişiye Özel İçinde Mesaj Taşıyan Şişe


Bir şişe ile "Evlilik teklifi" yapabileceğiniz düşüncesi eminiz ki daha önce hiç aklınıza gelmemiştir. Çok haklısınız çünkü bu şişe çok farklı ve çok özel! Böyle bir evlilik teklifi sizi heyecanlandırıyorsa, sevgilinizi hayli hayli heyecanlandıracaktır! Ağzı mantar ile kapatılmış Kişiye Özel Mesajlı Şişe içerisinde, deniz kumları, çakıl taşları ve kırmızı mesaj kağıdı bulunuyor! Kırmızı mesaj kağıdı bu özel şişenin en can alıcı noktası. Çünkü evlilik teklifinizi bu mesaj kağıdı üzerine yazdıracaksınız! Kişiye Özel Şişede Mesaj kesinlikle en orijinal evlilik teklifi fikirlerinden...
çizgi
Kişiye Özel Aşk Gazetesi

Kişiye Özel Aşk Gazetesi ile Sürpriz Evlilik Teklifi


Sizlere son derece orijinal ve şık bir evlilik teklifi önerisi sunmaktan gurur duyarız. Deri ferman üzerine hem sevgilinize olan büyük aşkınızı ifade edecek, hem de üzerinden asırlar bile geçse asla aklından çıkartamayacağı şık bir evlilik teklifinde bulunacaksınız! Deri tuğra desenli kılıfı ile Kişiye Özel Ferman, sizin belirteceğiniz özel metin doğrultusunda lazer işleme ile hazırlanıyor!
çizgi

sürpriz evlilik teklifi

Sevgiliye Evlilik Teklifi - Aşkınız Film 


Böyle bir evlenme teklifi ne görüldü, ne duyuldu! Sinema ve Tv mezunu profesyonel bir ekip tarafından aşkınız için 4-5 dakikalık film hazırlanıyor! Belkide hayatınızda hiç görmediğiniz, kişiler size ait bu özel filmde oynuyor! Ve bu oyuncular sizin adınıza sevgilinize Onu ne kadar çok sevdiğinizi söylüyor ya da "Evlenme Teklifinizi" sizin adınıza 5 dakikalık film içerisinde kız arkadaşınıza iletiyor! Bu filmin fon müziğini de kendiniz seçebiliyorsunuz! Bu ürün ile ilgili ayrıntılı bilgileri "Satın Al" butonuna tıklayarak görebilirsiniz.
çizgi

Evlilik Teklifi Yüzüğü Nasıl Olmalıdır?

evlenme teklifi için yüzük
Çok klasik bir söz olmasına rağmen tekrar söylemekte yarar görüyoruz! Neymiş Efendim o söz? "İnsan bu hayatta bir kere evlenir..." Biz de umuyoruz ki, bu özel an sadece bir kere yaşansın! Hal böyle olunca, etkileyici bir evlilik teklifi yapmak için, bütçenizin imkanları dahilinde, sevgilinize layık şık bir "Tek Taş Yüzük" alınması gerekiyor! Piyasada çeşitli fiyat aralıklarına sahip bir çok tek taş yüzük modeli bulabilirsiniz! Hatta daha somut ifade etmek gerekirse; "50-100 TL'den başlayıp, 5 bin TL'ye kadar, üzerindeki pırlantanın değeri ve yüzüğün kendisinin özelliklerine göre değişik modellerde tek taş yüzük bulabilirsiniz! Peki bu "Tek taş yüzük" nasıl olmalı? Bu konudaki önerimiz, abartıya kaçmayacak şekilde, mümkünse üzerindeki pırlanta taşı büyük sade ve zarif modeller tercih edilmeli! Elbette daha öncesinden sevgilinizin yüzük parmağının ölçülerini bilmeniz gerekiyor!
çizgi
sevgiliye hediyeler

Yorum Gönder

 
Top