z Kişiye Özel Erkek Cüzdan Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

Erkeğe cüzdan hediyeleri
Bugünkü yazımızda sizlere birbirinden kaliteli ve üzerinde sahibinin ismini veya isim baş harfini yazdırabileceğiniz, erkek için Kişiye Özel Erkek Cüzdan modelleri önereceğiz. Sitemiz içerisinde erkekler için yüzlerce hediye önerisi varken, neden sadece erkek cüzdanlarını konu alan böyle bir yayın başlığı oluşturma gereksinimi duyduk? Abartmıyoruz çünkü, erkekler için piyasada gerçekten de kıt hediye seçenekleri bulunmaktadır! Sığ hediye seçenekleri içerisinde ise, açık ara bayanlar tarafından en fazla tercih edilen hediyelerin başında erkek cüzdanları gelmektedir. Bu yüzden başlı başına, sadece içerisinde erkek için cüzdan modellerinin olduğu bir başlık açmanın uygun olacağını düşündük! 

Erkeğe özel günlerde cüzdan hediye etmek neden en doğru hediye tercihlerinden biridir? Birincisi; erkek için hem kalıcı, hem de uzun yıllar kullanabileceği bir hediye arayışınız varsa, cüzdan hediye seçenekleri içerisinde en öne çıkan hediyelerden biridir. Özellikle kaliteli hakiki deriden yapılmış, kullandıkça ezilip bükülmeyecek, dikişleri sağlam bir cüzdan seçerseniz böylesi bir ürün, uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir! İkincisi, sizi sürekli olarak hatırlatacak bir hediye olmasını istiyorsanız, yine cüzdanlar en ideal hediye fikirleri arasındadır. Çünkü cüzdan, erkeğin sürekli cebinde ya da çantasında taşıdığı, içerisinde banknot, kimlik, sürücü belgesi, değerli evraklarını taşıdığı ve yanından hiç ayırmadığı kişisel bir eşyadır! Elbette ki burada hediye edilmesi yönünde tavsiye ettiğimiz cüzdan modelleri, klasik ve düz modeller olmayıp üzerinde isim yazılı cüzdan modelleridir! Çünkü, kişiye özel olarak hazırlattığınız erkek cüzdanı, daha anlamlı ve daha özel sayılacaktır! Kişiye özel isim yazılı cüzdanlar, erkek arkadaşlarınıza sevgililer günü hediyesi olarak, babanıza babalar gününde, erkek öğretmeninize öğretmenler günü için veya patronunuza doğum günü hediyesi olarak armağan edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri olacaktır..

Hediyelik Kişiye Özel Cüzdanlar


Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan


Kahve rengi ve siyah renk seçenekleri ile Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan, üzerinde sahibinin isminin yazılması ile daha anlamlı ve değerli hale geliyor! Erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri! Kaliteli ve hakiki dana derisi kullanılarak üretilmiş olan bu özel cüzdanı kişiye özel hale getirmek için, sahibinin ismini ve isim baş harfini belirtmeyi unutmayınız! Aynı gün kargo ve kapıda ödeme seçenekleri ile ilgili olarak resim üzerine tıklayıp bilgi alabilirsiniz. 

kişiye özel siyah isim yazılı cüzdan

İsme Özel Deri Yatay Siyah Erkek Cüzdanı


Yumuşacık dokusu, üzeri isim yazılabilen düz alana kadar desen süslemeli ve en önemlisi kaliteli derisi ile uzun yıllar kullanılabilecek, İsme Özel Deri Yatay Siyah Erkek Cüzdanı! Erkek dostlarınıza, eşinize ya da babanıza hem prestijli, hem de kendi ismine özel bir hediye arayışınız varsa bu ürünü şiddetle tavsiye ediyoruz! Paylaşmış olduğumuz cüzdanlar için en uygun fiyat garantisi veremiyoruz ancak, en güvenilir hediye sitelerinden cüzdan modelleri paylaştığımızı rahatlıkla söyleyebiliriz. Cüzdan fiyatlarıyla ilgili daha kapsamlı bir araştırma yapmak için, akakce.com sitesi veya diğer fiyat karşılaştırma sitelerine bakabilirsiniz. 

isim yazılı erkek cüzdan kahverengi

Kişiye Özel İsim Yazılı Erkek Deri Cüzdan


Bu sayfada yer alan erkek cüzdan modellerine yüzeysel olarak baktığınızda, sanki tüm cüzdan modellerinin birbirinin kopyasıymış gibi bir değerlendirmeye sahip olabilirsiniz! Ancak bu noktada sizi hemen uyarmak isteriz ki, buradaki erkek cüzdanlarının hepsi ya deri dokusu ile farklı, ya renk seçenekleri ile birbirinden farklı, ya üzerine yazılacak isim ve soy isim tercihleri, yazı karakterleri, markaları ile birbirinden farklı modellerdir! Resmini gördüğünüz Kişiye Özel Zenga Erkek Deri Cüzdan, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı gibi tüm özel günlerde erkek sevdiklerinizin ayaklarını yerden kesecek özel bir deri cüzdan! Siyah, taba ve kahverengi seçenekleri ile sizleri bekliyor!

hediye deri cüzdan

Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan Model 1


Üç farklı modeli bulunan ve üzeri iki farklı renk ile kombine edilmiş kişiye özel cüzdan! Bu ürün üzerine de hediye edeceğiniz erkeğin ismini yazdırabiliyorsunuz! Fiyatı ile de ucuz olduğunu düşündüğümüz bu model 1 cüzdan, daha çok spor giyinmekten hoşlanan erkeklere hediye edilebilir! Kişiye özel ürünler bir çok hediye sitesinde ortalama 2 veya 3 iş günü içerisinde hazırlanıyor. Aynı Gün Kargo yapan siteler için Google'da araştırma yapabilirsiniz. 

erkeğe cüzdan hediyesi

Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan Model 2


Gerçek deriden imal edilmiş olan ve son derece hesaplı fiyatı ile Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan! Bu ürün üst tarafta görmekte olduğunuz deri cüzdan ile benzer bir görünüm sergiliyor! Ancak yukarıdaki cüzdandan farklı olarak bu cüzdan modelinde İsim ve soy isim baş harfleri yer alıyor!

kişiye özel cüzdan

Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan Model 3


Burada görmekte olduğunuz cüzdan modellerinin tamamı üzerine sizin belirleyeceğiniz isim lazer baskı teknolojisi ile yazıldığından zamanla silinmez! Çift renkli, kaliteli deri malzemesi ile Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdanın 3. Modelinde ise isim ve soy isim baş harfleri cüzdanın sağ alt köşesine işleniyor!

isim yazılı cüzdan

Kişiye Özel Gerçek Deri Kartvizitlik Cüzdan Model 1


Zarif ve esnek yapısı, cepte çok rahat bir şekilde taşıma kolaylığı ve son derece kaliteli deri olma özelliği ile Kişiye Özel Gerçek Deri Kartvizitlik Cüzdan Model 1, erkek sevgilinize en güzel aksesuar hediyelerinden biri!

deri cüzdan isim yazılı

Kişiye Özel Gerçek Deri Kartvizitlik Cüzdan Model 2


Hem içerisinde kredi kartlarınızı taşıyabileceğiniz bir kredi kartlık, hem de son derece şık bir para cüzdanı olarak kullanılabilecek Kişiye Özel Gerçek Deri Kartvizitlik Cüzdan! Üzerindeki şık dikişleri ve mükemmel görünümü ile çok spor ve çift renk özelliği ile erkek arkadaşınıza süper bir hediye! Bu ürün de, yine kişiye özel olarak hazırlanabiliyor!

cüzdan modelleri

Kişiye Özel Cüzdan Harfli ve İsimli Model 1


Göz kamaştıran şıklığı ve kaliteli deri malzemeden Kahve rengi Kişiye Özel Cüzdan Harfli ve İsimli Model sizlerle! İçerisinde nüfus cüzdanı bölmesi, kredi kartları bölmesi, banknot bölmesi, extra gözleri ve bozuk para bölmesi ile Granit Marka son derece kullanışlı bir cüzdan! İsim yazılan veya kişiye özel düzenlenen diğer hediyeler için lütfen tıklayın: Kişiye özel hediyeler

erkeğe hediye cüzdan

Kişiye Özel Deri İsim Yazılı Kartvizitlik


İçerisinde kartvizitinizi güvenle taşıyabileceğiniz, üzerinde isim ve soy isim yazılı son derece şık metal kartvizitlik! Kişiye Özel Deri Kartvizitlik ile bundan böyle cebinizde buruşan, kırışan kartvizitler tarih olacak! Kişiye Özel Deri Kartvizitlik içerisinde tüm kartvizitler gıcır gıcır! Bu ürünü özellikle patrona hediye fikirleri içerisinde düşünmenin doğru olacağı kanaatindeyiz! %100 gerçek deriden imal edilmiş ve üzeri desenlerle süslü Siyah Erkek Guess Cüzdan! Bu ürün Türkiye'nin en büyük online satış platformlarından biri olan Hediyemen.com sitesine ait bir ürün!

kişiye özel kahverengi cüzdan

Kişiye Özel Cüzdan Harfli ve İsimli Model 2


Erkeğe özel, içinize sinen, etkileyici bir hediye bulabildiyseniz ne mutlu size! Kendinizi günün en şanslı kişisi ilan edebilirsiniz. Çünkü erkekler için gerçekten de maalesef, çok sığ hediye fikirleri ve hediyelik ürünler yer almaktadır. Bu sebeple, örneğin sevgilinizin doğum gününde daha önce armağan etmediyseniz, kişiye özel erkek cüzdan modellerinden birini seçerek, sizin için olabilecek en iyi hediye tercihlerinden birini yapmış olacaksınız! Özel hediye paketi içerisinde, kaliteli deri malzeme ile Kişiye Özel Cüzdan! Babalar günü hediyesi olarak babanıza verebileceğiniz siyah deri cüzdan!

isim yazılı kaliteli cüzdan

Kişiye Özel Erkek Cüzdan & İsim Yazılı


Siyah ve Taba renk seçenekleri ile, erkek arkadaşınıza, babanıza, eşinize ve erkek dostlarınıza armağan edebileceğiniz yine orijinal, yine kaliteli Kişiye Özel Erkek Cüzdan Modeli. Görmekte olduğunuz bu ürün, "Granit" marka erkek deri cüzdan modelidir. 6 adet kredi kartı bölmesi, 2 adet fotoğraf bölmesi, 2 adet banknot gözü, 2 adet herkesin görmesini istemediğiniz evrak, para veya değerli belgelerinizi koyabileceğiniz gizli göz bulunmaktadır. Üzerine, hediye edeceğiniz erkeğin ismi, lazer baskı teknolojisi ile yazılmaktadır. Ürün, %100 gerçek deriden imal edilmiştir. Sipariş etmeniz halinde üründe renk ton farklılıkları olabilir. Ürün orijinal kutusunun yanında ücretsiz özel hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

erkekler için isim yazılı cüzdan

Kaliteli İsim Yazılı Erkek Deri Cüzdan


Babanızın doğum günü için orijinal bir hediye mi arıyorsunuz? Hem uzun yıllar kullanabileceği, hem de üzerinde "Baba Sevgisini" işleyen kaliteli bir hediye mi olsun istiyorsunuz? O halde sizin için güzel bir hediye önerimi var! Değerli Babanıza üzerinde standart olarak "Canım Babam" yazılı kaliteli Erkek Deri Cüzdan hediye ederek, O'nu çok mutlu hissettirebilirsiniz. Ürün "Granit" markadır ve %100 gerçek deriden imal edilmiştir. "Canım Babam" Yazılı Erkek Deri Cüzdan özellikleri; 6 adet kredi kartı gözü, 1 adet nüfus cüzdanı yerleştirilebilecek göz, 1 adet fotoğraf konulabilen göz, 2 adet banknot gözü ve 1 adet de ekstra göz bulunmaktadır. Üzerinde ki "Canım Babam" yazısı lazer baskı ile yazıldığından uzun yıllar kalıcıdır.

Erkek için hediye sepeti

Yorum Gönder

 
Top