z Erkeklere Bir Dünya Hediye | En iyi Hediye Fikirleri

Erkek hediyeleri
Dahiyane hediye fikirlerimiz ile, artık "Sağır Sultanların" bile duyduğu, hatta duymakla kalmayıp "kıs kıs" gülmeye başladıkları ve kadınların en büyük kabusu haline gelen "Erkeğe Hediye" bulamama sorununa kökten son vermeyi umuyoruz! Çünkü bu yazımızda, sevgililer günü, yılbaşı, doğum günü gibi özel günlerde, sevgilinize, erkek arkadaşınıza, eşinize, patronunuza kısacası tüm erkeklere alınabilecek dikkat çekici bir Dünya hediye önerisi var! Bir erkeğe doğum gününde ne hediye alınır? Erkekleri etkileyecek en güzel hediyeler hangileridir? Kadınlar niçin erkeklere hediye alırken çok zorlanıyor? İşte tüm bu sorulara cevaplar ve çok beğeneceğinizi düşündüğümüz birbirinden renkli hediyeler bu yazımda sizi bekliyor. Bir kadınla bir erkek arasındaki en belirgin farkı en rahat ne zaman anlarsınız biliyor musunuz? Özel günlerde birbirlerine hediye seçerken! Erkekler, bayanlara hediye seçerken sadece bir ya da bilemediniz iki kez düşünür. Sonra ne mi olur? Hiç vakit kaybetmeden ne hediye alacaklarına daha girdikleri ilk mağazada karar verirler ve o hediyeyi satın alırlar! Üstelik mağazadan çıkarken kafalarında, "Olabilecek en mükemmel, en güzel hediyeyi satın aldım..." düşüncesiyle çıkarlar.

Kadınlar ise, erkeklere hediye seçerken, günler öncesinden hazırlık yapmaya başlarlar! Bu sürecin ilk adımı şöyledir; Kendi başlarına en az 40 kez düşünürler! Yetmez, 40 farklı kişiden farklı fikirler almaya çalışırlar. Daha sonra kararsız bir şekilde o mağaza senin, bu hediye sitesi benim gezinip dolaşırlar! Mümkünse tek tek, her hediyeye elleriyle dokunup, orasını burasını en ince detayına kadar incelemeye çalışırlar. Hediye olabilecek bir ürünü beğenseler bile, daha iyisini bulabilirim düşüncesiyle ilk seferde hemen satın almazlar! Sonra aynı hediyeyi dönüp dolaşıp bir kaç kez daha inceler! En nihayetinde tam anlamıyla %100 emin olmadan, bir üründe karar kılarlar! Ancak, kafalarında hala, satın aldıkları değil, satın almadıkları ürün acaba daha mı iyi olurdu şeklinde soru işaretleri ile!

Peki, neden kadınlar erkeğe hediye seçmekte bu kadar zorlanıyor? Bu konuda iki görüş ileri sürülebilir. Bunlardan birincisi; Kadınların gereğinden fazla mükemmeliyetçi davranmaları, son derece hassas duygusal yapılarının olması ve en iyiye ulaşıncaya kadar pes etmeme arzusu olabilir. İkincisi ise, 2014 yılında yaşıyor olmamıza ve modern çağın tüm nimetlerinden yararlandığımızı düşünmemize rağmen, hala erkekler için hediye seçeneklerinin sığ olması! Hangi görüşe inandığınızı bilemeyiz ama, biz her iki görüşü de birlikte doğru kabul ediyoruz! Hem bayanlar hediye seçerken çok hassas; hem de erkeklere yönelik hediyelik ürün sayısı çok fazla değil!

İşte Sizin İçin Seçtiğimiz Erkek Hediyeleri


Mesaj Baskılı Granit Taş Çerçeve

Mesaj Baskılı Granit Taş Çerçeve


Hayatınızda duygu dünyası geniş, hassa ve aynı zamanda romantik bir erkek (Bu tip erkek sayısı çok fazla değil ama) varsa, O'nu etkileyebilecek en güzel armağanlardan biri üzerine fotoğraf baskısı yapılabilen ve aynı zamanda dilediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz Mesaj Baskılı Granit Taş Çerçeve... Bu ürünü özellikle doğum gününü kutlayan erkeğe/sevgilinize/erkek arkadaşınıza armağan edebilirsiniz! Dekoratif görüntüsü ve içerdiği özel mesajı ile uzun yıllar unutulmayacak güzel ve sürpriz bir armağan!

Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Kişiye Özel Deri Hediye Seti


Erkekler doğası gereği hayatı, kadınların gördüğünden çok farklı görürler! Böyle olması da son derece doğal! Bizim üzerinde durmak istediğimiz nokta farklı! Erkeklerin hediyelere bakış açısı, bir hediyeden ne anladıkları ile, yine kadınlarınki inanılmaz derecede farklılıklar gösterir. Örneğin, bir çiçeği ele alalım! Kadınlar kendilerine uzatılan bir tek dal çiçekle, bir anda tüm Dünyaların kendilerinin olduğu hissine kapılırken, erkek için o çiçek, kadınların kalbine uzanan bir araçtır. Yani çiçeğin pek de fazla bir önemi yok! Eğer erkek arkadaşınıza, sevgilinize etkileyici bir hediye satın almak istiyorsanız, illa da romantik hediyeler peşinde koşmanız hata olabilir. Bunun yerine örneğin doğum günü hediyesi olarak görmekte olduğunuz Kişiye Özel Deri Hediye Seti düşünülebilir.

Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve

Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve


Hayatınızdaki özel adama hediyeniz ile romantik aşk mesajlar mı vermek istiyorsunuz? Örneğin kalbinizde ne kadar özel bir yer kapladığını O'na hissettirmek ya da ne kadar sevildiğini göstermek gibi? O halde, Erkek arkadaşınıza, eşinize yıl dönümü hediyesi olarak şöyle romantik özel bir hediye düşünüyorsanız, içerisine en güzel fotoğraflarınızdan birini koyabileceğiniz, etrafı isimleriniz ile işlenmiş Kişiye Özel Ahşap Çerçeve tam size göre! Sevgililer günü hediyesi olarak erkek arkadaşıma hediye arıyorsum diyorsanız, bu ürünü şiddetle tavsiye ederiz! 

Erkek hediyeleri

Erkeğe İlginç Hediyeler & Sıra Dışı T-Shirt


Bu T-Shirt'i görenler bir daha, hatta bir kaç defa dönüp ilkin korku, ardından da tebessümle tekrar tekrar bakıyor! Acayip derecede ilginç bir tasarıma sahip olan bu sıra dışı T-Shirt, ilginç ürünlerden hoşlanan erkek arkadaşınıza en doğru hediyelerden biri! Boyun kısımında idam ipi baskısı bulunan bir hayli dikkat çekici T-Shirt ile, erkek arkadaşınızı çok ama çok şaşırtacaksınız!  

Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesi

Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesi


Erkek arkadaşınızla mutlu anlardan birini belgeleyen özel bir fotoğraf, bazen bir ilişkinin tüm özeti yerine geçebiliyor! Örneğin sevgilinizle baş başa geçirdiğiniz özel bir günün fotoğrafı! Öyle ki, bu fotoğrafa her baktığınızda, o inanılmaz derecede keyif aldığınız ve belki de kendinizi hayatınızda en çok mutlu hissettiğiniz anın içinde yeniden buluyorsunuz! Aynı şey sevgiliniz için de geçerli bir durum! Doğum gününde erkek arkadaşınıza, etrafı doğum günü balonları ile süslenmiş, doğum günü mesajı ve doğum günü tarihinin yer alacağı Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesi içerisine en özel fotoğrafınızı koyup O'na armağan edin!

Kişiye Özel Aşk Tescil Sertifikası

Kişiye Özel Aşk Tescil Sertifikası


Sevgililer Gününde erkek arkadaşınıza hem romantik, hem de şaşırtıcı derecede sürpriz bir armağana var mısınız? Kişiye Özel Aşk Tescil Sertifikası, hayatınızdaki erkeğin bu güne kadar almış olduğu en enteresan ve bir o kadar da sevgi dolu hediye olacak! İçerisinde göndereceğiniz fotoğrafın baskısının yer alacağı, isimleriniz ile anlamını arttıran bu özel sertifika, şık resim çerçevesi ile adresinize gönderiliyor!

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan


Acaba cüzdana sıra ne zaman gelecek diye, meraklı gözlerle bu sayfada erkek cüzdan modeli bakan sevgili bayanları fazla merakta bırakmadan hemen Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdanımızı paylaşalım! Siyah ve kahverengi seçenekleri bulunan, üzerine erkeğin ismini yazdırabileceğiniz %100 hakiki derinden üretilmiş Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan, erkekler için her zaman düşünülebilecek en ideal hediyelerden biri! Daha fazla cüzdan modeli görmek ister misiniz? O halde lütfen tıklayın: Kişiye Özel Cüzdan

Rugan Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti

Rugan Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti


Şık Beylerin vazgeçilmez iki önemli aksesuarı deri kemer-deri cüzdan, Rugan Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti içerisinde sizlerle! %100 Hakiki deriden ve el işçiliği ile imal edilmiş bu özel set, erkeğe doğum günü hediyesi, asker hediyesi ya da patronunuza özel günler için armağan edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri! Rugan  Kutusu ile daha ilk görüldüğünde bile göz kamaştıran bu özel hediye seti, erkeğin uzun yıllar kullanabileceği deri ürünlerden oluşuyor! GRANİT marka bu özel seti kaçırmayın deriz. Sitemiz içerisinde yer alan diğer erkek hediye sepetlerine göz atmak isterseniz lütfen şu linke tıklayınız: Erkek Hediye Sepetleri  

erkeklere hediye

Kişiye Özel Granit Taş Çerçeve


En özel anlarınızı taş yüzeyinde ölümsüzleştirmek ister misiniz? Dekoratif görüntüsü ile Kişiye Özel Granit Taş Çerçeve size özel fotoğraflarınızı sonsuza kadar taşıyor. Erkek arkadaşınızla çektirdiğiniz fotoğraflardan en güzelini seçin ve O'na doğum günü hediyesi olarak armağan edin! Aynı zamanda dekoratif bir ürün de olan Kişiye Özel Granit Taş Çerçeve, arka destek ayakları sayesinde 7/24 masa üzerine aşkınızı taşıyor. Eğer erkeğe özel ne hediye alınabilir diye kara kara düşünüyorsanız, kişiye özel olarak hazırlanan bu ürünü şiddetle tavsiye ediyoruz!

erkeğe hediye

Kişiye Özel Granit Taş Çerçeve


Sevginizin sağlamlığından hiç şüpheniz yoksa, bu sevgi taş üzerine taşınmayı fazlasıyla hak ediyor demektir. Sevdiklerinize olan sevginizi Granit Taşın doğallığı ile anlatın! Üzerine göndereceğiniz fotoğrafın baskısının yapılacağı Kişiye Özel Granit Taş Çerçeve, erkeğe verilebilecek en güzel doğum günü hediyelerinden biri! Sizin yapmanız gereken tek şey, bilgisayarınızda dijital ortamda sakladığınız size özel bir tane fotoğraf seçip göndermek! Gerisi ise tıpkı bir rüya gibi! Gönderdiğiniz fotoğraf Kişiye Özel Granit Taş Çerçeve üzerine basılıyor ve dilediğiniz adrese gönderiliyor! Kalıcı ve ölümsüz bir hediye işte böylece ortaya çıkıveriyor. 

erkeğe romantik hediyeler

Kişiye Özel Romantik Çerçeve


Olağanüstü tasarımı ile son derece şık bir ahşap çerçeve içerisinde yer alan Kişiye Özel Romantik Çerçeve, erkek sevgilinize olan aşkınızı haykırmaya geliyor! Göz alıcı beyaz renk dekoratif ağaç üzerinde aşklarını yaşayan çifte kumruların yer aldığı Kişiye Özel Romantik Çerçeve, isminize, mesajınıza ve sizin için önem arz eden tarihe özel hazırlanıyor! Erkeğe yıl dönümü hediyesi olarak romantik ne hediye önerirsiniz diye soracak olursanız, Kişiye Özel Romantik Çerçeve düşünülebilecek en mükemmel hediye seçeneklerinden biri!

Erkek hediyesi

Kişiye Özel Kare Çerçeveli Kol Düğmesi


İşine, mesleğine tutkuyla bağlı olan erkeklere prestijli bir hediye Kişiye Özel Kare Çerçeveli Kol Düğmesi! Erkekler için iş her şeyin başında gelir. Başarılı olma, hırs, para kazanma arzusu bir erkeğin kendisiyle en büyük savaşıdır! Hatta bazı erkekler yaptığı işe kendilerini o kadar kaptırırlar ki, bu durum özellikle eşleri tarafından büyük bir şikayet konusu olur! Elbette ki her şeyin tadında olması en iyisi. Konumuza dönecek olursak; özel siyah hediye kutusu içerisinde yer alan kol düğmeleri her erkeğin sahip olmak isteyeceği türden şık bir ürün! Kişiye Özel Kare Çerçeveli Kol Düğmesi, sevdiğiniz erkeğin isim baş harfine göre düzenleniyor. Şıklığı ile tüm dikkatleri üzerine toplayacak olan Kişiye Özel Kare Çerçeveli Kol Düğmesi, prestijli olduğu kadar son derece de etkileyici bir armağan!  

Erkeğe ilginç hediyeler

Beyaz El Fotoğraf Tutucu Çerçeve


Yoksa siz erkeğe ilginç hediyeler mi bakıyorsunuz? O halde arşivimizde sizin için de etkileyici ürünlerimiz var! Beyaz El şeklinde tasarlanmış olan bu resim tutucu dikkatinizi çekmeyi başardıysa, hediye edilmeyi de fazlasıyla hak ediyor demektir. Masanızda dilediğiniz yerde bulundurabileceğiniz Beyaz El Resim Tutucu, hem fotoğrafınıza dikkat çekmeyi başarıyor, hem de dekoratif görüntüsüyle odanıza şıklık katıyor! Erkeğe ilginç hediye ne alınabilir derseniz, bu ürünü tavsiye ediyoruz! 

erkeğe sürpriz hediyeler

Kişiye Özel Time Dergi Kapağı


Erkeğe Sürpriz Hediyeler kuşağında şimdiki ürün, Dünyaca bilinen TIME Dergi Kapağı! Kapağına taşıdığı herkesin bir anda Dünya'nın gündemine oturduğu bu popüler dergi, şimdi sevdiklerinize yapabileceğiniz özel bir sürpriz hediyeye dönüşüyor! Ancak bu sefer durum biraz farklı. Çünkü, TIME Dergi Kapağında, sevdiğiniz adamın fotoğrafı ve sizin belirteceğiniz kapak yazıları yer alıyor! Erkek sevgilinize, patronunuza, erkek dostlarınıza sıra dışı ve oldukça orijinal bir hediye vermek istiyorsanız, baş vurabileceğiniz en iyi hediye Çerçeve Kişiye Özel TIME Dergi Kapağı. 

Erkeğe nostaljik hediyeler

Parlak Altın Renkli Köstekli Cep Saati


Herhangi bir nedenle sevdiğiniz bir erkeğe bir hediye beğenir ve satın alırsınız! Örneğin bu yılbaşı için bir hediye de olabilir, sevgililer günü hediyesi ya da doğum günü hediyesi de. Peki seçmiş olduğunuz hediyenin üzerinde yıllar geçse bile hala konuşuluyor olması sizi çok mutlu eder mi? Kimi etmez ki, elbette ki eder! İşte Parlak Altın Renkli Köstekli Cep Saati,  hediye ettiğiniz tarihten sonra bile üzerinde en çok konuşulacak, en güzel hediyelerden biri! Dikkat çekici altın sarısı rengi, parlak görüntüsü ile Köstekli Cep Saati,  kişiye özel hazırlanan bir armağan olduğu için son derece de anlamlı! 

erkeğe hediye

İsme Özel Ahşap Kutulu Pusula


Hayatınızdaki erkeğe tüm özel günler için aynı kategorilerde yer alan hediyelik ürünlerden seçmek size sıkıntı vermeye başladıysa, şimdi size harika bir haberimiz var! Üzerinde isim yazılı son derece şık bir ahşap kutu içerisinde Altın renkli Pusula ile yönünüz hep doğru! Erkeğe sıra dışı bir armağan vermek isterseniz, İsme Özel düzenlenen Ahşap Kutulu Pusula aradığınız armağan olabilir. 

Erkeğe Hediye

Orient Bay Kol Saati


Kol saatleri, hem erkekler, hem de kadınlar için zamanı gösteren araç olmalarının ötesinde farklı bir amaç için de kullanılırlar. O da kol saatlerinin şık görünmek için vazgeçilmez aksesuarlardan biri olmasıdır. Sevdiğiniz özel adama doğum günü için klasik, ancak her zaman etkili bir hediye satın almak istiyorsanız, siyah deri kayışı, safir cam, paslanmaz kasası ve su geçirmez özelliği ile Orient Bay Kol Saati çok beğenebileceğiniz bir ürün!

Erkeğe hediye

Granit Marka Spor El Çantası


Çalışan erkeklerin günlük yaşamlarında kullanabilecekleri şık Granit Marka Spor El Çantası hediye edilmek üzere sizi bekliyor! Bir çok fonksiyona sahip, suni deriden imal edilmiş Granit Marka Spor El Çantası, mobil yaşama oldukça uygun! İçerisinde araç ruhsatı, anahtarlık, cep telefonu, şarj cihazı gibi bir çok kişisel eşyanın sığdırılabileceği Granit Marka Spor El Çantası, erkeklere farklı hediye arayışında olanların rahatlıkla tercih edebileceği bir hediye!

Erkeğe farklı hediyeler

Mustafa Kemal Atatürk Çay&Kahve Kupası


Atatürk sevgisini, hayatının her alanına koyanlar için tasarlanan Mustafa Kemal Atatürk Çay&Kahve Kupası, erkek arkadaşınıza hediye edilmek üzere sizi bekliyor! Ön ve arka yüzünde Atatürk'e ait en özel fotoğraflardan birinin yer aldığı bu anlamlı kupa bardak, erkek arkadaşınızı çok ama çok duygulandıracak! Çay içerken de, kahve yudumlarken de her an karşınızda tüm kalbinizle saygı duyduğunuz Mustafa Kemal Atatürk'ü bulabileceksiniz! 

Erkeğe Hediye

Kişiye Özel 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi


Bazen küçük bir hediye, kendisinden daha büyük boyutlardaki bir hediyeden daha etkileyici ve anlamlı olabilir. Bu tip hediyeler genellikle, içerisinde anlam taşıyan, ruh katılabilmiş özel hediyelerdir. Eğer siz de hayatınızda özel bir yere sahip çok özel bir erkeğe anlamlı bir armağan bakıyorsanız, şimdi önereceğimiz ürünü eminiz ki çok beğeneceksiniz! Tamamı El Yazısı formatında el yapımı ile hazırlanan, siparişiniz halinde kapınıza kadar sigortalanmış bir şekilde gönderilecek olan, Kişiye Özel 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi. Kendisi küçük ama, etkileyiciliği derseniz oldukça büyük! Bu özel hediye, kendisine armağan ettiğiniz erkeğin uzun yıllar en nadide aksesuarlarından biri olacak! 

Deri Cüzdan ve Kemer Seti

Karton Kutu İçerisinde Erkek Deri Aksesuarları Seti 


İlginizi çeker mi bilemeyiz ama, karton Kutu içerisinde kaliteli erkek aksesuarları oldukça uygun fiyata satışta! Bir erkeğin en temel aksesuarlarında, deri cüzdan, deri kemer ve deri anahtarlık bu hediye seti içerisinde kendisine yer buldu! Erkeğe hediye almanızı gerektiren tüm özel günlerde bu ürünü gönül rahatlığı ile armağan edebilirsiniz! İçerisinde yer alan deri ürünlerin tamamı kaliteli deriden imal edilmiştir. İster doğum günü hediyesi, ister yılbaşı hediyesi! Ucuz ve hesaplı fiyata kaliteli erkek aksesuarları bu hediye seti içerisinde sizi bekliyor! 

Erkeğe Hediye

Kişiye Özel Desenli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi


İşine, mesleğine aşkla bağlı olan erkeklere son derece prestijli bir hediye Kişiye Özel Desenli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi! İş hayatında hırslı olan erkekler için, icra ettikleri meslekleri diğer her şeyin başında gelir. Çünkü, bu tip erkekler, işlerini büyük bir aşkla yaparlar! Onlar için önemli olan sadece para kazanmak değildir. Bu aynı zamanda her alanda kazanma arzusudur! İşine önem veren, mesleğine saygılı ve prestijli olmaya özen gösteren erkeklere ne hediye mi alınır? Kişiye Özel Desenli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi, sevdiğiniz erkeğin isim baş harfine göre düzenleniyor. Şıklığı ile tüm dikkatleri üzerine toplayacak olan Kişiye Özel Desenli 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi, prestijli olduğu kadar son derece de etkileyici bir armağan!  

Erkeğe Hediyeler

Harfli Siyah Metal Sigara Tabakası 


Siyah ve desenli motifleriyle Harfli Siyah Metal Sigara Tabakası üzerinde istediğiniz ismin baş harflerini yazdırabiliyorsunuz! Harfli Siyah Metal Sigara Tabakası ile sigaranız büzülmeden, eğilip bükülmeden sapasağlam muhafaza ediliyor. Harfli Siyah Metal Sigara Tabakası sizin seçeceğiniz ismin baş harfine özel olarak hazırlanıyor ve erkeğin karizmasına karizma katıyor. İçerisine 20 tane sigara yerleştirilebilen Harfli Siyah Metal Sigara Tabakasını kendiniz kullanabileceğiniz gibi, erkek arkadaşınıza, patronunuza, erkek dostlarınıza da armağan edebilirsiniz! 

Anlamlı Hediyeler erkek için

Atatürk Bombeli Cam Duvar Saati


Kurtuluş mücadelemiz, esarete karşı kanla yazılmış destansı bir öykü! Mustafa Kemal, bu öyküde adının altın harflerle yazılması gereken en özel insanlardan biri! O, sadece askeri bir deha değil, aynı zamanda yaşadığı çağın da ötesini görebilen müthiş bir biri zeka! Taraflı tarafsız, yerli yabancı herkesin saygısını kazanan bu özel insan, kurtuluş mücadelemizin simgelerinden biri olan at üzerindeki pozu ile şık bir duvar saati üzerine taşındı! Atatürk Bombeli Cam Duvar Saati, kalbinde sımsıcak Atatürk sevgisi taşıyan tüm erkek dostlarınıza, öğretmenlerinize, patronunuza, babanıza hediye edebileceğiniz en anlamlı armağanlardan biri!  

Erkeğe farklı hediyeler

Kişiye Özel Desenli Ahşap Küllük


Üzerinde isminizin ve soy isminiz yazılı olduğu her şey, size çok güzel geliyor ve sizin için özel anlam taşıyorsa, o halde yine kendi isminize özel bir ürünle sizi tanıştırabiliriz. Kendisi küçük ama, bulunduğu ortamda fark yaratabilecek Kişiye Özel Desenli Ahşap Küllük, tüm doğal güzelliği ile karşınızda. Ahşabın doğal güzelliği her zaman içinizi mi rahatlatıyordu? Fırsatınız olsa, çevrenizdeki tüm ürünleri ahşaptan yaptırmayı mı isterdiniz? İşte size bu düşüncelerinizle çok paralel, hem ahşabın şıklığını en güzel şekilde yansıtan; hem de sadece kendi isminize özel olan Kişiye Özel Desenli Ahşap Küllük! Dilerseniz bu ürünü, aşırı derecede sigara kullanan bir sevdiklerinize, üzerinde uyarıcı mesajınızı yazıp hediye de edebilirsiniz! 

Erkeklere hediyeler

eJOYA 925 Ayar Gümüş Erkek Yüzük


Şıklığı ile göz kamaştıran, üzeri zarif hatlarla kesilmiş parlak taşla süslenmiş eJOYA Marka 925 Ayar Gümüş Erkek Yüzük, tüm erkeklerin beğenisini kazanacak özel bir tasarım! Yüzük kullanmaktan hoşlanan erkeğe ne hediye edebileceğiniz en zarif modellerden biri! Göze oldukça hoş gelen motiflerle süslenmiş eJOYA 925 Ayar Gümüş Erkek Yüzük, doğum günü hediyesi, yıl dönümü hediyesi olarak görülebilecek oldukça etkileyici bir armağan!    

Erkeklere hediyeler

925 Ayar Gümüş Doğal Oniks Taşlı Erkek Yüzük


Yukarıda yer alan erkek yüzük modeline ek olarak, daha fazla erkek yüzük modeli bulmak isteyenler için yine harika çizgiler taşıyan bir model ile karşınızdayız! 925 Ayar Gümüşten üretilmiş, üzerinde doğal Oniks taşı bulunan  bu erkek Erkek Yüzük modeli de, yine beğenileri fazlasıyla kazanabilecek türden. Yüzük aksesuarlardan hoşlanan erkeğe hediye edilebilecek en özel tasarımlardan biri! 

eJOYA Deri Klasik Kemer Camel

eJOYA Marka Deri Klasik Kemer Camel


Şıklığından taviz vermeyen erkekler için eJOYA Marka Deri Klasik Kemer Camel... Erkekler için hediye seçenekleri içerisinde aksesuarlar maalesef ki çok fazla çeşitlilik göstermez! Bunun nedeni erkeklerin giyim alternatiflerinin fazla olmamasından ileri gelmektedir. Erkek aksesuarlarını sayın deseniz en fazla; Kravat, Kravat iğnesi, Mendil, kol düğmeleri ve deri kemer sayabiliriz. Sevgilinize, babanıza, patronunuza şık bir aksesuar hediye etmek isterseniz eJOYA Marka Deri Klasik Kemer Camel ilginizi çekebilir. 

Erkeklere sürpriz hediyeler

Kişiye Özel Forbes Dergi Kapağı


Dünya'nın en popüler, en prestijli iş yaşamı dergilerinden Forbes'in bu ayki kapağı sevdiğiniz erkeğe özel hazırlanıyor! Patronunuza, Babanıza sıra dışı, oldukça orijinal ve aynı zamanda sürpriz bir hediye vermek isterseniz Kişiye Özel Forbes Dergi Kapağı bunun için biçilmiş kaftan! Üzerine göndereceğiniz fotoğrafın baskısının yapılacağı, kapak yazısını kendinizin belirleyeceğiniz Kişiye Özel Forbes Dergi Kapağı ile unutulmayacak bir armağan sizi bekliyor!

Erkeğe anlamlı hediyeler

Atatürk İmzalı Erkek Yüzük


Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk imzalı 925 Ayar Gümüş Yüzük, erkek arkadaşınıza, babanıza, eşinize armağan edebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri. Üzerinde, Atatürk'ün aramızdan ayrılış yılı olan 1938 tarihi, "8" rakamının "Sonsuzluk" sembolü ile gösterildiği bu anlamlı yüzük, tüm özel güler için bir erkeğe verilebilecek en zarif ve en anlamlı hediye! Else Silver Atatürk İmzalı Erkek Yüzük üzerinde, "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazısı, Mustafa Kemal Atatürk'e ait imza, ve Türk Bayrağı bulunuyor. üzeri oksit kaplama bu özel yüzük, inanılmaz derecede şık ELSE SILVER hediye kutusu içerisinde belirteceğiniz adrese gönderilmektedir.

Erkeğe ilginç hediyeler

iPhone Tasarımlı Çakmak


Madem çakmak kullanıyorum, şöyle havalı ve prestijli bir çakmak olsun bari diyenlere iPhone Tasarımlı Çakmak geliyor. Kullanıcısı için adeta bağımlılık yaratan ve başka telefonları eline dahi almak istemeyen iPhone sevdalılarına müjde! Artık aşığı olduğunuz telefonunuz görüntüsünde sıra dışı bir çakmağınız olacak! iPhone Tasarımlı Çakmak, ekran görüntüsüyle, alışık olduğunuz iPhone menusu, kamera ve çelik dış çerçevesi ile bildiğiniz iPhone telefon gibi. iPhone Tasarımlı Çakmak manyetolu bir özelliğe sahip olup, uzun ömürlüdür. Sevdiğiniz erkeğe ilginç bir hediye satın almak istiyorsanız, ucuz fiyatı ve etkileyici görüntüsü ile iPhone Tasarımlı Çakmak tam size göre!

Kişiye Özel Aşkını Göster Saat

Kişiye Özel Aşkını Göster Saat


O'nu bir gördünüz hayatınız her anlamı ile değişmeye başladı! Artık varsa yoksa tamamen O'ndan ibaret bir hayat! Aklınızda, kalbinizde bu kadar yer etmiş Erkek arkadaşınıza romantik bir hediye bulmak ise amacınız, sizin için özel bir duvar saati öneriyoruz! Üzerinde aşklarını şirin ve romantik bir şekilde paylaşan çiftlerin yer aldığı, isimleriniz-özel mesajınız ile değerine değer katacak Kişiye Özel Aşkını Göster Saat, bir erkek için en güzel sevgililer günü hediyesi.

Kişiye Özel İşlemeli Gümüş Kol Düğmesi

Kişiye Özel İşlemeli Gümüş Kol Düğmesi 


Erkeğe aksesuar armağan etmeyi düşünür müsünüz? Şık giyinmeyi seven, stil sahibi erkeklere ne hediye alınır diye düşünüyorsanız, Kişiye Özel İşlemeli Gümüş Kol Düğmesi önce sizin, sonra da hediye edeceğiniz erkeğin kalbini kazanmayı başaracaktır. Üzerine isim-soy isim baş harfleri yazılabilen kol düğmeleri erkeğin şıklığına prestij katıyor. Resmi giyinmeyi gerektiren tüm zamanlarda, örneğin düğün, toplantı, davetlerde isim baş harflerine özel kol düğmeleri en çok dikkat çeken aksesuarlardan biri olacak!         

Kişiye Özel Tekli Kalem Seti

Kişiye Özel Tekli Kalem Seti


Her devrin hediyesi kalem! Bu cümleyi bilerek kullandık çünkü, geçmişten günümüze kalem, erkeğe hediye fikirleri içerisinde en fazla yer alan ürünlerin başında geliyor. Görmekte olduğunuz bu zarif kalem, yazı yazmaya estetik katıyor! Üzerine hediye edeceğiniz erkeğin isminin yazılıyor olması ise bu ürüne ekstra bir anlam ve değer katıyor! Şık kalem kutusu içerisinde yer alan Kişiye Özel Tekli Kalem Seti tüm özel günler için erkeğe verilecek en resmi, en klasik armağanlardan biri! Örneğin patronunuza, öğretmeninize, altın sarısı ve üzerinde sahibinin ismini taşıyan bu özel kalemi hediye edebilirsiniz! Daha fazla hediyelik kalem modeli bakmak ister misiniz? O zaman lütfen tıklayın: Kişiye Özel Kalemler  

Erkek İçin Hediyeler & Erkek Kol Saatleri

Erkek için Hediyeler
Her erkeğin, günlük kıyafeti ile uyumlu olacak şekilde, çekmecesinde 1-2 tane kol saatinin olduğunu düşünecek olursak, kol saatlerine olan meraklarını daha iyi kavramış oluruz! Erkeğe özel günler için, bayanlar tarafından en çok tercih edilen armağanlardan biri de, erkeğin tarzına uygun kol saatleridir. Klasik, spor ve hem klasik hem de spor kol saatleri, şık Prestijli, şık, markalı, kaliteli bir çok erkek kol saati modeli bu sayfada sizi bekliyor.  

Erkeğe Alınabilecek Hediye Sepetleri

Erkeğe hediyeler
Hasır sepet içerisinde, deri hediye kutusunda ya da tüllerle sarılmış, içerisinde erkeğin kullanımına uygun aksesuar-giyim-kırtasiye hediyeliklerin yer aldığı erkeğe hediye sepetlerini çok beğeneceksiniz! Kişiye özel gömlek modelleri, Kişiye özel cüdan, kişiye özel kalemler, bakım-güzellik ürünleri-parfümler kısacası bir erkeğe yıl dönümü hediyesi-sevgililer günü hediyesi olarak verilebilecek en göz kamaştıran hediye sepetleri bu başlıkta!   

Babaya Alınabilecek Hediye Fikirleri

Babalar İçin Hediyeler
Biricik Babamız, hayatımızdaki en özel erkek! 15 Haziran 2014 Babalar Günü de göz önüne alacak olursa, sizlere, Babalar Günü Hediyesi olarak seçtiğimiz hediyelere göz atmanızı tavsiye ediyoruz!

Yorum Gönder

 
Top