z Sevgiliye Kalıcı ve Uzun Ömürlü Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgilimiz için kalıcı hediyeler
Hepimiz, sevdiğimiz, saydığımız, aşık olduğumuz ya da kısacası değer verdiğimiz insanlara, hem özel; hem de kalıcı bir hediye vermek isteriz öyle değil mi? Hediyemiz kalıcı ve uzun ömürlü olmalı ki, sevdiklerimiz bu hediyeye her baktıklarında ya da her gördüklerinde, kendilerine duyduğumuz o muazzam sevgiyi bir kez daha anlasın ya da hatırlamış olsun. Ancak doğada maalesef ki her şeyin bir sonu olduğu gibi, hediyelerin de ancak belli bir süre ömrü vardır.

Büyük bir özen ve zahmetle satın aldığımız herhangi bir hediye, belli bir süre kullanıldıktan sonra, ya eskimeye, ya bozulmaya, ya zamana karşı direnemeyip yok olup gitmeye mahkum olur. Hatta bazı hediyelerin ömrü değil yıllar; bir kaç gün ile sınırlıdır. Örnek vermek gerekirse, sevgilimize hediye ettiğimiz canlı bir çiçek, buna en güzel örneklerden biridir. Bakımı ne kadar titizlikle yapılırsa yapılsın, hangi vazo içerisine konulursa konulsun canlı çiçeklerin ömrü bir kaç haftayı geçmez. Tıpkı çiçekler gibi kıyafetler de mesela bir kaç ay/yıl kullanıldıktan sonra eskimeye, renk değiştirmeye veya yıpranmaya başlar. Ya da bir parfümü ele alalım! Her kullanıldığında azar azar tükenir ve bir süre sonra şişenin sadece dibi kalır:) Çikolataların ne kadar kalıcı ya da uzun ömürlü olduklarından hiç bahsetmiyorum bile:) Çünkü daha hediye edildiği gün kutusu boşalır:)

"Sevgilime hediye olarak, aşkımız, sevdamı, özlemimi her an hatırlatacak ömürlük ve kalıcı bir şeyler arıyorum" diye o site senin, bu site benim hediye arayışında olanlara şimdi güzel bir haberimiz var! www.eniyihediyefikirleri.com olarak, siz değerli okurlarımız için; zamana karşı dirençli/dayanıklı/kalıcı ve yıllar yılı sizi hatırlatacak, sevdiklerinizi her baktıklarında mutlu edecek; hangi vesileyle ya da hangi o özel gün için hediye edildiyse, o özel anlara yeniden geri götürecek son derece kalıcı hediyeler seçtik! Sevgilinize/Sevgilinize özel günler için kalıcı ve aynı zamanda ömürlük bir hediye almayı düşünüyorsanız bu yazımızdaki hediye fikirleri tam size göre. Hem erkeğe, hem de bayana özel olarak hazırlatabileceğiniz fotoğraf, mesaj ve isim baskısı yapılabilen kalıcı hediyelerle sevdiklerinize yıllara adeta meydan okuyan çok özel bir armağan vermiş olacaksınız! Hediye önerilerimiz içerisinde Kişiye Özel Taş Baskılar, Duvar Saatleri, masa saatleri, üzeri muhafazalı karakalem portre resimler, kişiye özel kaliteli cüzdanlar, kolye modelleri, kişiye özel yastıklar ve daha bir çok sürpriz, romantik ve anlamlı hediyeler bulabileceksiniz.

Yıllara Meydan Okuyan Kalıcı Hediye Fikirleri

çizgi

1-Fotoğraf ve Mesajlı Kişiye Özel Taş Baskılar


Yıllarca değerinden hiçbir şey kaybetmeyecek kalıcı ve ömürlük hediyelerden konuya giriş yapmışken, özellikle kişiye özel taş baskılardan bahsetmemek olmaz! Sevgilinize üzerinde fotoğrafınızın, kişisel mesajlarınızın, size özel bir tarihin ve isimlerinizin yer alacağı dekoratif taş baskılardan hediye etmeye ne dersiniz? Sevgililer günü, yıl dönümünüz ya da sevgilinize doğum günü hediyesi olarak romantik taşş üzerine fotoğraf baskısı hazırlatabilirsiniz. 
kalıcı hediyelersevgiliye anlamlı hediyelersevgiliye ömürlük hediyeler
Sevgiliye kalıcı hediyelerSevgiliye alınabilecek kalıcı hediyelerkız arkadaşa kalıcı hediyeler
çizgi

2-Kişiye Özel Kupa Bardaklar


Seçeceğiniz modele bağlı olarak fotoğraf, mesaj ve isim yazılı kupa bardaklar, Kişiye özel seçenekleri ile karşınızda. Düz beyaz ve sihirli kupa bardak olmak üzere 2 farklı modeli bulunan kupa bardaklar ile sevgilinize hem kalıcı, hem de sürpriz dolu bir hediye verebilirsiniz. 
kalıcı hediyelersevgiliye hediyesevgili için kalıcı hediyeler
kalıcı hediye fikirleriKişiye Özel Fotoğraflı Aşk Kupa BardakKalıcı hediyeler
çizgi

3-Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesajlı Yastık Modelleri


Birbirinden güzel kişiye özel yastık modellerinden beğendiğinizi seçin ve sevgilinize unutamayacağı en anlamlı hediyelerden birini ve rin. Dekoratif oldukları kadar, romantik de bir hediye alternatifi olan Kişiye Özel Yastıklar, hem erkek, hem de bayan sevgililer için düşünülebilecek kalıcı hediyelerden biri. Doğum günü için, sevgililer günü için, yıl dönümü için bu yastıklar sevgiliye olabilecek en güzel armağan seçeneklerinden. 
Sevgiliye kalıcı hediyelerSevgiliye kalıcı hediyelersevgili için kalıcı ve uzun ömürlü hediyeler
sevgiliye kalıcı ve güzel hediyelersevgiliye hediye edilebilecek kalıcı hediyelerbayana kalıcı hediyeler
çizgi

4-Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar/Masa Saatleri


Zaman aktıkça aşkınız da, sevginiz de dolu dizgin devam etsin! Aşağıda modellerini göreceğiniz duvar/masa saatleri tamamen kişiye özel olarak hazırlanmakta. Doğum gününde erkeğe ve bayana alınabilecek kişiye özel duvar saatleri yine, yıllar yılı kullanılabilecek en kalıcı hediye seçeneklerinden biri. 
sevgiliye kalıcı hediyelersevdiklerimiz için kalıcı ne hediye alabilirizkalıcı hediyeler
Sevgiliye hediye fikirleriKalıcı ve ömürlük hediyelergüzel hediyeler
kişiye özel masa saatikişiye özel hediyekalıcı ve sürekli kullanılabilecek hediye fikirleri
çizgi

5-Sevgilinize Hediye Edebileceğiniz Diğer Kalıcı ve Anlamlı Hediyeler


Erkek sevgilinize üzerinde fotoğrafınızın ve kişisel mesajınızın yer alacağı kişiye özel bir çakmak hediye etmeye ne dersiniz? Ya da yıl dönümü hediyesi olarak bayan sevgilinize Plaket vermek ister miydiniz? Kişiye özel mousepad'lar, İçerisinde size özel bir fotoğrafın yer alacağı ve çevresini isimleriniz ve romantik mesajlarınızın saracağı Sevgililere özel fotoğraf çerçevesi, fotoğraf baskılı şirin bir kalp anahtarlık, kız arkadaşınızın her zaman çantasında taşıyabileceği paslanmaz kişiye özel kalp ayna kalıcı ve ömürlük diğer hediyelerden bazıları. 
Sevgilime hediyeErkeğe Hediye fikirlerisevgiliye hediye
bayana kalıcı hediyeAnlamlı hediyelersevgiliye hediye fikirleri
çizgi
Doğum Günü Hediyesi

Yorum Gönder

 
Top