z Anneye Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

anneye hediye fikirleriBu hayatta bize en yakın, her sırrımızı paylaştığımız, her derdimizi hiç çekinmeden konuştuğumuz ve dolayısıyla en çok inanıp, en iyi tanıdığımızı düşündüğümüz kişi ANNEMİZDİR. İşte bu özel insanın yüceltildiği, değerinin anlatılmaya çalışıldığı en özel gün olan Anneler Günü Yaklaşıyor. Gün, Anneler Günü olunca, haklı olarak bizlerde de "Acaba Anneme ne hediye alsam?" ya da "Anneler günü hediyesi ne alınabilir?" şeklinde sorular ya da meraklı düşüncesi oluşmaya başlar. Şu dakikaya kadar anneler günü hediyenizi seçmediyseniz, bu yazımızda yer alan hediye fikirlerinden istifade edebileceğinizi düşünüyoruz. Dahası, biz bu yazımızda sadece anneler günü için güzel hediye önerileri sunmakla kalmadık, annelerin karakter özelliklerine, hobilerine, meraklarına göre anneler günü hediyeleri oluşturduk. Çünkü çok iyi biliyoruz ki, hepimizin bu özel gündeki asıl amacı; anneler günü için biricik annemize en güzel hediyeyi vermek ve mutluluğunu gözlerinde görebilmektir. Bu nedenle hediye tavsiyelerimizi hazırlarken, örneğin çalışan annelere farklı, ev hanımı annelere farklı, meraklı, neşeli, dindar annelere farklı hediyeler seçtik! Annelerin karakter, kişilik ya da meslek özelliklerini, hobilerini, zevklerini göz önünde bulundurarak hazırladığımız anneler günü hediyeleri ile inanıyoruz ki siz de sevgili annenize ne hediye alabileceğinize bu şekilde daha iyi ve daha doğru karar vereceksiniz.

Her Anneye Verilebilecek Anneler Günü Hediyesi: Çiçekler

Anneye hediyeler
Herkesin annesi, farklı karaktere, farklı meziyetlere ya da farklı yapıya sahiptir. Mesela bazı anneler, rahattır, hiçbir şeyi kafaya takmaz, esprili ve her durumda neşelidirler. Kimi anneler ise her şeyi kendine evham etmeye bayılır, sorunlarını içine atar, hassas bir iç dünyası vardır ve yapı olarak fazlasıyla pimpiriklidir. Mesela bazı anneler haddinden fazla meraklıdır, çocukları üzerinde otorite sahibi olmak ister, kimi anneler ise yumuşak yüzlü naif bir yapıdadır. Bazı anneler, çok konuşmayı sever, girişken ve hırslı bir yapıya sahiptir, her konuda fikri sahibidir, çocukları ile ilgili her şeyi iğneden ipliğe merak ederler, her şeyden haberdar olmayı, her olaya müdahil olmayı severler. Bazı anneler ise daha sessiz sakin kalmayı, her şeye ılımlı bakmayı huy edinmişlerdir, aile ortamındaki karışık işleri daha çok babaya yüklemeyi tercih eder. Ama hangi karakterden olursa olsun, her anne evladı tarafından, kendisine sevgi dolu bakan gözlerle çiçek uzatıldığında o an kendini dünyanın en mutlu insanı hisseder. Gerçi normalde de çiçek aldığında kendini kaybetmeyen kadın var mıdır? Kırmızı, pembe, beyaz güller, laleler, karanfiller... Annenizin en favori çiçeğini biliyorsanız, bu anneler gününde çiçekle annenizin anneler gününü kutlayabilirsiniz. Başka bir hediye almış olsanız bile, hediyenizle birlikte özel bir buket çiçek yaptırmayı ihmal etmeyin deriz.

Anneye Kişiye Özel Anneler Günü Hediyeleri

Anneye Hediye Fikirleri
Hem çalışan Annelere, hem de ev hanımı annelere en anlamlı anneler günü hediyeleri kişiye özel olanlar: Pek siz anneler günü için kişiye özel hediyelere ne dersiniz? Üzerine mesaj yazdırabileceğiniz şık duvar saatleri, Yılın en İyi Anneasi Oscar ödülü ve Çiçek Yüzlü Anneme Plaketler, Üzeri sevgi dolu mesajlarınızla anlam kazanacak dekoratif taş baskılar, Annenize özel fotoğraf baskılı kişiye özel kupa bardaklar. Gül motifleri ile süslenmiş mesaj ve fotoğraf baskılı kişiye özel yastık modelleri, Annenizin ismine özel olarak hazırlanacak kolyeler. Eminiz ki içerisinden hangisini seçeceğinize karar vermenizin bir hayli zor olacak. Yukarıdaki hediyeleri nerede bulabileceğinizi soruyorsanız, işte adres: Lütfen TIKLAYIN: Anneler Günü Hediyesi


Güzelliğine Düşkün Anneye Anneler Günü Hediyeleri

Anneye Hediye
Elbetteki, her kadın bakımlı ve güzel görünmek ister. Kozmetik dünyasında bayanların ilgisini çekebilecek binlerce güzel ürün bulunuyor. el, ayak ve yüz cilt bakım ürünleri, kokular, makyaj malzemeleri, saç bakım ürünleri, nemlendiriciler ve daha bir çok ürün! Eğer sizinde güzelliğine ve bakımına düşkün çalışan bir anneniz varsa, güzellik ve bakım ürünleri Anneler günü için olabilecek en isabetli bir hediyelerden.

Anneler Günü Hediyeleri Teknoloji Ürünleri

Anneye hediye
Genellikle kadınların teknolojik ürünlere mesafeli olduğu, bu konulara meraklı olmadıkları toplumumuzda yaygın bir kanaattir. Bu yüzden de anneler gününde annelerimize hiç teknoloji ürünleri hediye etmek aklımıza gelmez! "Benim Annem televizyon kumandasını bile kullanamaz! O kadar teknoloji özürlüdür." İyi de bunda senin hiç mi kabahatin yok! Al biricik anneni karşına, O sana nasıl bebekken sabırla konuşmayı öğrettiyse, sen de Ona dokunmatik telefonunun özelliklerini anlat... Mesela iPad kullanmayı öğret ya da bu anneler gününde dijital bir fotoğraf makinesi hediye ederek bundan böyle güzel bir hobi edinmesini sağla:) Bu kadar zor mu yani?:) 

Anneler Günü İçin Takı ve Aksesuar Hediyeleri

Anneye hediye
Mayıs Ayı içerisinde kutlanan ve en özel günlerden biri olan Anneler Günü yaklaşıyor. Anneler gününe artık sayılı günlerin kaldığı şu dönemde, hepimiz kıymetli annemize güzel bir anneler günü hediyesi seçme çabası içerisindeyiz. Belki kafanızda bu özel günü nasıl ve hangi hediye ile kutlayacağınıza dair net bir fikri vardır; belki de henüz değerli annenize tam olarak nasıl bir hediye alabileceğinize karar vermemişsinizdir. Her şey bir yana da, önemli olan bu özel günde en değerli varlığımız olan Annemizi hatırladığımızı göstermek, yanında olmaya çalışmak ve Ona duyduğumuz sonsuz sevgimizi küçük de olsa anlamlı bir hediye ile hissettirmektir. Hediyenizin pahalı olmasının veya fiyat açısından ucuz bir hediye olmasının anne gözüyle bir önemi yok aslında! Gerçi anneler günü için şimdi önereceğimiz hediyeler biraz pahalı guruptan! Bilirsiniz, Türk Kadınları, altın, gümüş ve değerli taşlardan hazırlanmış takıları çok severler. Siz de annenize bu anneler gününde, güzel bir küpe, altın bir bilezik, ismine özel olarak hazırlanmış isim yazılı bir kolye ya da sonsuz sevgiyi  anlatan sonsuzluk kolye hediye edebilirsiniz. 

Anneler Günü için Hediyelik Deri Çanta ve Cüzdan Modelleri

Anneler günü için hediye
Annenizin hem günlük yaşamında, hem de ofis ya da çalışma hayatındaki ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak da O'na hediye alabilirsiniz. Mesela örnek vermek gerekirse, Ona görüntüsüyle zarif, kaliteli bir cüzdan hediye edebilirsiniz. Ya da çantasını yenileyebilirsiniz. Çalışan bir anneniz varsa masasına güzel bir isimlik yaptırtabilirsiniz. Çanta mesela bayanlar için en büyük ihtiyaçlardan biri. Annenize favori kıyafetleriyle uyumlu güzel bir el çantası hediye edebilirsiniz.

Kendini Mutfağa Adamış Anneye Anneler Günü Hediyesi

Anneye hediye fikirleri
Ev hanımı anneye ne hediye alınır? Gününün büyük bir bölümünü mutfakta geçiren, güzel ve farklı lezzetler çıkarmaya uğraşan ev hanımı Annelere en güzel anneler günü hediyelerinden biri de, ahşaptan yapılmış mutfak araç gereçleridir. Doğal ahşaptan yapılmış bu ürünler hem sağlıklı, hem de çok şık... Kesme tahtası, yemek kaşıkları, baharatlıklar, tuzluklar v.s. düşünülebilir. 

Şık ve Kokulu Banyo Hediye Sepetleri

anneye hediye
Temizlik düşkünü bir anneniz varsa, hasır sepet içerisinde hoş kokulu dekoratif sabunlar, üzerinde isim el  havlusu, kalp şeklinde lifler, banyo süsleri olabilecek en güzel anneler günü hediyelerinden biri.

anneler günü hediyesi
Anneler Günü Hediyesi

Yorum Gönder

 
Top