z Onlarca Fotoğrafla Sevgilinize Sürpriz | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye sürprizler
Kabul edin ya da etmeyin; Etkileyici sürprizler bulabilmek adına sosyal medya-internet ortamının birazcık da kötü bir yönü var! Çünkü tüm bilgilerin ışık hızıyla herkese yayıldığı ve parmaklarımızın altında ulaştığı bu zamanda, hangi sürprizi sevgilimize yapmayı düşünsek, birileri bizden önce onu bulmuş; sevgilisine de çoktan yapmış oluyor! Hatta yapmış olmakla kalmıyor; aynı zamanda yaptığı sürprizini de cümle aleme de gösterişli bir şekilde ilan etmiş oluyor. Dolayısıyla herkes tarafından çok fazla bilinmeyen orijinal sürprizler bulabilmek hele ki bu zamanda pek de kolay değil. Şayet sevgilinize yaratıcı sürpriz fikirleri istiyorsanız bu yazımızda Size en azından bizim çok fazla rastlamadığımız son derece etkileyici ve güzel bir sürprizle tanıştıracağız. Bu seferki sürprizimiz, onlarca fotoğraf kullanılarak ve bu fotoğraflarda yaratıcı bir şekilde kullanacağınız vücut dilinizle olacak! Bu yolla ister sevgilinize aşkınızı muhteşem bir şekilde ilan edin, ister Ona unutamayacağı bir evlilik teklifinde bulunun! Aynı açıdan çekilmiş yüzlerce değişik fotoğraflarınızı kullanarak sevgilinize inanılmaz güzel bir sürpriz yapabilirsiniz! Nasıl çok heyecanlandınız değil mi? Eğer bu sürpriz önerimizi beğendiyeseniz yakın arkadaşlarınızdan birileri fark etmeden ve çok fazla ele ayağa düşmeden tez elden bu sürprizi sevgilinize ilk yapan siz olun:)

Onlarca Fotoğraflarla Sevgiliye Kalp Yapma Sürprizi

fotoğraflarda kalp oluşturma sürprizi

Şimdi bu inanılmaz sürprizi adım adım nasıl yapacağınıza geçelim! 

  • Cep telefonunuzun kamerasını sabit bir yere konumlandırın ve fotoğraf makinesini otomatik çekim moduna ayarlayın! Fotoğraflarınızı ister Retrica fotoğraflar şeklinde, isterseniz her zamanki bildiğiniz şekilde çekebilirsiniz. 
  • Kollarınızı her bir fotoğrafta farklı bir şekle getirerek "KALP" oluşturmaya çalışın! Son olarak da "Seni Seviyorum" mesajını A4 boyutlarındaki beyaz bir kağıda "harf harf" yazdıktan sonra kağıtları elinize alın ve bir kez daha fotoğraflarınızı aynı yöntemle çekin! 
  • Fotoğraflama işlemi bittikten sonra da, çekmiş olduğunuz bütün fotoğrafları sırasıyla bilgisayarınıza yükleyin. 
  • Bilgisayara yüklediğiniz tüm fotoğrafları aynı boyutta ölçeklendirin ve sırasıyla kalp şeklini oluşturacak biçimde birleştirin. 
  • Tüm fotoğraflarınızı anlam bütünlüğü oluşturacak şekilde birleştirme işlemi tamamlandıktan sonra, "Print" yapın. 
  • Yazıcıdan çıktısını aldığınız fotoğraflarınızı ister çerçeveleterek sevgilinize hediye edin, ister Onun için hazırladığınız hediye sepeti içerisinde sunun. 
DİKKAT: Bu sürprizi hazırlarken özellikle şuna dikkat etmelisiniz; Birincisi cep telefonunuzu Tripot gibi sabit bir araç üzerine konumlandırarak fotoğraflarınızı aynı açıdan çekmeye çalışın. İkincisi ise anlam bütünlüğünü bozmaması ve renk cümbüşü oluşturmaması için renkli kıyafetler giyinmekten kaçının:) Son olarak da aynı ışık değeri altında fotoğraflarınızı çekmeye çalışın.

Vücut dili kullanılarak "KALP" şekli oluşturulan fotoğraflı sürpriz için, siz de kendi yaratıcılığınızı kullanarak daha farklı şeyler hazırlayabilirsiniz. Sevgilinize tüm özel günlerde yapabileceğiniz bu romantik sürprizle Ona hem hediyelerin en güzelini vermiş olacak, hem de sevginizi en etkileyici şekilde göstermiş olacaksınız!
erkeğe sürpriz önerileri

Yorum Gönder

 
Top