z Sevgililere Özel İsim Yazılı Vosvos | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgililere Özel Plaka YAzılı Vosvos Arabalar
Aşkınızı göstermenin en sempatik yolu Kişiye Özel Vosvos arabalar. Sevgilinize tüm özel günler için, plakasında isimlerinizi yazdırabileceğiniz Sevgililere Özel Volkswagen Beetle Oyuncak arabalardan hediye edebilirsiniz. Hem sıra dışı, hem de alışılmışın çok ötesinde sevimli mi sevimli bir hediye seçeneği.

1945 yılında 2. Dünya Savaşı yıllarında Almanlar tüm Dünya'ya kullanıcısını kesinlikle yarı yolda bırakmayan sloganıyla kaplumbağa tasarımlı ilginç bir otomobil armağan eder. Bu otomobil sonraki yıllarda o kadar çok beğenilir ve o kadar çok tercih edilir ki, Volkswagen Beetle'nin üretimini ta 2003 yılına kadar devam ettiri. Tabi bu arada Vosvos'lar tüm dünya da kırılması neredeyse imkansız olan önemli bir başarıya imza atar. İşte bu efsane otomobil, herkesin sevgilisi haline gelen araç, şimdi plakasına isimlerinizi yazdırıp, sevgilinize sürpriz yapabileceğiniz özel bir hediyeye dönüşüyor. 

fiyatı
Eğer erkek arkadaşınıza hediye için kılı kırk yararcasına dikkatli ve özenli hediyeler seçmeye çalışıyorsanız, Sevgililere Özel Vosvoslar tam da sizlik! Klasik haline gelmiş olan mini vosvoslar(Tosbağa) erkek arkadaşınızı kesinlikle çok mutlu edecek! Dahası sevgilinizin mutluluğu plakasında da isimlerinizin yazılı olduğunu görünce bir kat daha artmış olacak! Erkek arkadaşınıza alelade bir armağan vermek yerine, şık hediye kutusunda pembe ve lacivert renklerdeki efsane otomobilin oyuncak versiyonu mini vosvoslardan armağan edebilirsiniz. 2'li olarak satılan ve plakasına isim yazdırılabilen süslü Sevgililere Özel Vosvos'larla kız/erkek arkadaşınıza hem romantik, hem de ofis/evinde gururla sergileyebileceği dekoratif bir hediye verebilirsiniz. 
hediyelik vosvos arabalar
Üzeri tüller, uğur böceği ve nazar boncuğuyla süslenmiş olan olan Vosvoslar, Aynı zamanda şık da bir hediye kutusu içerisinde adresinize gönderiliyor. Aynı kutu içerisinde 2 adet olarak satılan Vosvosların, kız için pembe (üzerinde uğur böceği süsü ile), erkek için lacivert (üzerinde nazar boncuğu süsü ile) modeli var. Bu sevimli araçları sipariş vermek istiyorsanız, siparişiniz esnasında lacivert araç için erkek arkadaşınızın ismini, pambe olan modeli içinse kendi isminizi yazmanız yeterli. Aynı gün kargoya teslim edilen Kişiye Özel Vosvoslar, kapıda ödeme seçeneğine da sahip! 
sevgililere özel vosvoslar

Yorum Gönder

 
Top