z Kişiye Özel Kanvas Tablo Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

fotoğraf baskılı kanvas kişiye özel
Özel günlere kalıcı bir armağan olan Kişiye Özel Kanvas Tablolarla şık, dekoratif ve her zaman hatırlanabilir çok özel bir hatıra bırakabilirsiniz. İsim ve mesaj yazılabilir ve üzerine istediğiniz fotoğraf baskısının yapılacağı kişiye özel kanvaslar bugünkü yazımızın konusunu teşkil ediyor. Tatil fotoğraflarımız, nişan, düğün veya doğum günü partisinde sevdiklerimizle çektirmiş olduğumu her fotoğraf, gözümüzde oldukça değerli ve anlamlıdır. Çünkü fotoğraflar, geçmişte yaşadığımız en güzel anları, en unutulmaz hatıraları ölümsüz kılar. Dahası anlamı olan her fotoğraf, içerisinde bir sevgi kümesi de barındırır. Mesela sevgilimizle birlikte çektirdiğimiz anısı olan bir fotoğrafa bakarken, Ona olan aşkımız yeniden alevlenir, mutluluk yaşarız ve eğer yanımızda değilse Ona özlem duyarız. Hayat, an be an olanca hızıyla devam ederken, geçmişimize dair en güzel anları da bir çırpıda silip süpürüyor. Bir nehir misali akan zamana "dur" demenin pratikte bir esprisi yoktur ancak, çektirdiğimiz her fotoğrafla anı ölümsüz kılabilir donuk bir fotoğraf karesi üzerinde tekrar o güzel anları ve anıları yeniden yaşayabiliriz. Eğer bu duyguları biz yaşıyor isek, sevdiklerimize de yaşatabiliriz öyle değil mi? Önemli olan sevdiklerimize vereceğimiz hediyelerle Onları mutlu görmek değil midir? Biraz sonra göreceğiniz birbirinden çarpıcı kişiye özel kanvas tablo modellerinden istediğiniz modeli seçerek kendinize özel hale getirebilir ve sevdiklerinize en unutulmaz hediyeyi hazırlatabilirsiniz. Kişiye özel şık ve kalıcı bir hediye seçeneği olan kanvas tablo modellerine geçmeden önce tekrar hatırlamakta yarar gördüğüm şu soruyu sormak isterim; kanvas tablo nedir? Kanvas tablo, klasik anlamda bilinen ve ressamların resim yaparken kullandığı bez tuvaller üzerine dijital baskı uygulamasıyla elde edilen tabloya verilen isimdir. Baskı yapılan bez tuval, daha sonra bir takım gerdirme ve sabitleme yöntemleri kullanılarak dikdörtgen, kare ya da tablo modeline bağlı olarak ahşap çerçeveler üzerine giydirilir. Kanvas tablolarla ilgili kısaca bilgi verdikten sonra etkileyici kişiye özel Canvas Tablo modellerine birlikte bakabiliriz. 

Etkileyici Kişiye Özel Kanvaslar


Kişiye Özel 3 Parçalı Kanvas Tablo

kişiye özel kanvas tablolar
fiyat
Ev dekorasyonunda yeni trend, parçalı kanvas tablolar! İşte Size harika bir fırsat, en beğendiğiniz fotoğrafınız 3 parça kanvas tabloya dönüşsün! Yani tamamen kendinize özel bir kanvas tablo. Sıralı bir şekilde ve belli bir simetri ile duvarınıza asabileceğiniz parçalı kanvas tablolar üzerine istediğiniz fotoğraflarınızı taşıyabilirsiniz. Kanvas tablolar üzerindeki resimlerle duvarlarınıza hareket ve renk katabilirsiniz.  

Kişiye Özel Doğum Günü Kutlama Mesajlı Kanvas Tablo

Doğum Gününe Özel Kanvas Tablo
fiyat
Ev veya ofisinizde size özel hazırlanacak kanvas tablolarla sevgi ve şıklık katabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz kanvas tablo modellerinin bazı modelleri tamamen yazılardan, bazı modelleri tamamen fotoğraflardan, ve bazı modelleri ise hem yazı; hem de fotoğraflardan oluşmakta. Yukarıda örneğini gördüğünüz kişiselleştirilebilir Kanvas, tamamen mesajlardan ve isimden oluşmakta! Doğum gününe özel olarak hazırlanmış Kanvas Tablo modeli ile, arkadaşlarınızın, sevgilinizin kısacası tüm sevdiklerinizin yaş gününü bu dekoratif kanvasla kutlayabilirsiniz. 

Yıldönümü Hediyesi Olarak Kişiye Özel Kanvas

kişiye özel kanvas tablo
fiyat
Ona olan aşkınız, sevgilinizin duvarlarını süsleyen kalıcı kanvas hediyesine dönüşsün! Şayet yıldönümünüz için güzeller güzeli sevgilinize ne hediye alacağınıza karar veremiyorsanız, kanvas tablo düşünebileceğiniz en etkileyici armağanlardan biri. Yıldönümüne özel olarak hazırlanmış kanvas tablo üzerine yıldönümü tarihinizi, sevgilinizle birlikte isimleriniz, yıldönümü mesajınızı ve 5 adet fotoğrafınızı taşıyabiliyorsunuz! Aynı gün kargoya teslim prensibi ile çalışan Hediyemen.com'da hızlı ve güvenilir bir şekilde aşkınıza özel yıldönümü kanvas tablo siparişinizi verebilirsiniz.

Kişiye Özel Mr. Mrs. Şık Kanvas Tablo

Kişiye Özel Büyük Aşkımız Kanvas Tablo
fiyat
İçinizi de, dışınızı da kanvas tablolara dökebilirsiniz! Üzerinde esprili ve romantik bir biçimde Mr. ve Mrs. (Bay ve Bayan) yazan, bıyık ve kadın dudağı şeklinde sembolize edilmiş; isimlerinize, mesajınıza ve 3 adet film şeridi şeklinde tasarlanacak fotoğraflarınıza özel olarak hazırlanacak bu şık kanvas tablo ile sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz. 

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kanvas Tablo

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kanvas Tablo
fiyat
Kanvas tablolarda model çok! Tek fotoğraflı veya yüzlerce fotoğrafla hazırlanabilecek bir sürü model bulunuyor. Örneğin yukarıda görmüş oldupunuz Canvas Modeli tek fotoğrafınızla hazırlanacak son derece şık bir tablo! Üzerine ister düğün, ister nişan, isterseniz de tatil fotoğraflarınızdan biriyle hazırlatabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kanvas, sevdiklerinizin duvarlarına renk ve duygu taşıyacak!

7 Fotoğrafınızla Hazırlanacak Kişiye Özel Kanvas Tablo 

dijital fotoğraf baskılı kanvas
fiyat
Tek fotoğraflı kanvas ile 7 fotoğraflı kanvas arasında ne fark var? Bu hediyelik kanvas tablonuzla ne anlatmak istediğinize bağlı! Kişiye özel olarak hazırlanan 7 fotoğraflı kanvas ile aşkınızın hikayesini anlatabilirsiniz. Bir nevi sevgili fotoromanı gibi. Örneğin sevgilinizle ilk tanıştığınız günlere ait fotoğrafı en başa, daha sonra kronolojik bir biçimde, söz, nişan resimlerinizi altlara, ortaya yerleştirilecek büyük resim için de düğün fotoğrafınızı yerleştirebilirsiniz. Hem şık, hem romantik, hem de Size özel bir tablo ile sevgilinize şahane bir hediye hazırlatabilirsiniz. 

Nostaljik Film Şeridi Şeklinde İsim Yazılı Kanvas Tablo

kişiselleştirilebilir kanvas tablolar
fiyat
Sevgilinize aşkınızı çarpıcı ve dikkat çekici nostaljik görünümlü Kişiye Özel Kanvas Tablo ile de gösterebilirsiniz. Hem romantik ve hem de sürpriz içerikli bir armağana dönüşecek olan film şeridi kanvas, 3 adet fotoğrafınızın film şeridi efekti verilerek süslenmesinden ve altına da isimlerinizin yazılmasından hazırlanıyor. İster resimlerinizi siyah beyaz yaparak sepya görüntü elde edebilir, isterseniz de renkli bir şekilde kanvasınızı kendinize özel hale getirebilirsiniz. 

Kişiye Özel Sonsuz Aşkım Kanvas Tablo

Kişiye Özel Sonsuz Aşkımızın Tablosu
fiyat
Modellerini paylaştığımız kanvaslar daha çok sevgiliye hediye edilebilecek modellerden ibaret! Ancak bu tabloları, annenize, babanıza, eşinize veya arkadaşlarınıza özel hale de getirebilirsiniz. Şimdiki Canvas modelimi ise yine fotoğrafsız ve mesajlardan ibaret! Ayrıca bir duyguyu işlemek için her zaman da fotoğraf kullanacağız diye bir şekil şartımız da yok! Kız arkadaşınıza sonsuz aşkınızı üzerinde romantik yıldönümü mesajınızı aşkınızın başlama tarihini ve isimlerinizi yazarak acayip derecede etkileyici bir tablo oluşturabilirsiniz. Sade ve şık tasarıma sahip 2 isim, yıldönümü tarihi ve aşk dolu mesajınızla hazırlanacak bu kanvas tablo beyaz tonlardaki duvarlarınıza şahane bir şıklık katacaktır.

Erkek Bebeklere Özel İyi ki Doğdun Kanvas Tablo

kişiye özel kanvas tablo
fiyat
Bebeğinizin ilk yaş gününü dekoratif bir hediye olan Kişiye Özel Canım Oğlum İyi ki Doğdun Kanvas Tablosuyla kutlayabilirsiniz. Bebeğinizin fotoğrafına ve ismine özel olarak hazırlanacak özel tasarım bu tabloya yanı sıra doğum günü tarihini de yazdırabiliyorsunuz!

fiyat
Bebeğinizin en güzel fotoğrafları, albümlerde solmasın! Şık ve göz kamaştırıcı bir tasarıma sahip olan Kız bebeklere özel kanvas tablo ile duvarlarınıza renk katsın! Akrabalarınızın, aile dostlarınızın bebekleri için bebek hediyesi almakta zorlanıyorsanız, 1. veya 2. yaş günü armağanı olarak bu özel tabloyu düşünebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top