z En Güzel Bebek Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Bebeğe hediye
Bugünkü yazımızda yeni doğan, 0-1 yaş Bebekler için hediyelik ürünleri mercek altına alıyoruz. Yeni doğan bir bebeğe ne hediye alınabilir? Hangi hediyelik ürünler bebekler için daha sağlıklı veya daha organik? 6 aylık erkek ya da kız bebeğe, hangi ürünlerden sağlıklı hediyelikler seçilebilir? Bebekler için seçilecek hangi hediyelik ürünler, tehlike ya da sağlık açısından zarar teşkil etmez? Doğum yapmış bir Anneye ne hediyeler alınabilir? İşte tüm bu soruların cevabı, en güzel hediye önerileri ile bu yazımızda! Eminiz ki, bebeğe hediye fikirleri sunan böyle bir makale, şu dakikalarda kız ya da erkek bebekler için hediye arayışında olan, siz değerli okurlarımıza büyük kolaylıklar sağlayacaktır! Büyük bir çoğunluğumuz (Anne-Baba olmayan ya da bekar arkadaşlarımızı kast ediyoruz), özel günlerde genellikle yetişkinlere alınabilecek hediyelere göz atmış veya daha çok büyükler için hediyeler satın almışızdır. Ancak iş, Dünya'ya henüz gözlerini yeni açmış ya da 0-1 yaş aralığında olan Dünya Tatlısı Bebeklere hediye seçmeye gelince, adeta bu konudaki tecrübesizliğimizin kurbanı oluruz. Ya gider hiç olmadık, bebek sağlığı açısından tehlike oluşturabilecek riskli ürünler seçeriz, ya da daha 5-6 aylık bir bebeğe 2-3 yaş çocuklar için alınabilecek hediyeler beğenmeye kalkışırız. Siz de bu şekildeyseniz kendinizi kötü hissetmenize hiç gerek yok, çünkü yalnız değilsiniz! Yani anlayacağınız, bebeklere hediye seçme konusunda fazla bir tecrübe sahip olmayışınızda garipsenecek ya da anlaşılmayacak bir durum yok.

Genellikle, arkadaşlarımızdan, komşularımızdan veya akrabalarımızdan biri, ya da sevdiğimiz kişinin eşi doğum yaptığında, doğan bebekleri için ne hediyeler alınabileceğini, düşüncelerine değer verdiğimiz insanlara sorarak, onlardan fikirler almaya çalışırız. Peki, etrafınızda bu tarzda tecrübeli ve sizlere bebekler için hediye fikirleri verebilecek kimseler yoksa ne yapmalı? Elbette yapılacak en güzel şey; koltuğunuza rahat bir şekilde kurulup, "Eniyihediyefikirleri.com" sitesinin özenle seçmiş olduğu, yeni doğan erkek ve kız bebekler için hediye önerilerini incelemek olacaktır! Her zaman olduğu gibi, İnternet ortamında Online satış yapan en iyi, en güvenilir hediye siteleri içerisinden sizler için en kaliteli ve en güzel bebek hediyelerini seçmeye çalıştık! Umarız sizler için, güzel ürünler seçip bulmuşuzdur. 

İşte En Güzel Bebek Hediye Fikirleri


Bebek Hediyeleri & Kişiye Özel Hoş Geldin Bebek Body

kişiye özel bebek body
fiyat bilgisi
Seni Leylekler Getirdi Yavrucuğum esprisini şirin bir şekilde tasarımına taşıyan ve bir leylek, gagası üzerinde kundağa sarılı sevimli bebek figürü yer alan Kişiye Özel Hoşgeldin Bebek Body, bebeğinizin ismine özel olarak hazırlanıyor. Üzerine dilediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz bebeklere özel Body, yeni doğan bebeklere en güzel hediye seçeneklerinden biri.

Bebeğe ne Hediye Alınır? - Bebeklere Özel Fotoğraf Çerçevesi

erkek bebek hediyesi
fiyat bilgisi
İçerisine tek başına oğlunuzun veya tüm ailecek çektirmiş olduğunuz özel bir fotoğrafı yerleştirebileceğiniz bu özel resim çerçevesi de harika bir bebek hediyesi! Çevresini sevimli bebek figürlerinin süslediği ve üzerine bebeğinizin ismi ile doğum tarihini yazdırabileceğiniz Erkek Bebeklere Özel Fotoğraf Çerçevesi, hem çok şık, hem de oldukça güzel bir yaş günü hediyesi. 

Bebek Hediyeleri - Erkek Bebeklere Özel Buzdolabı Magneti

bebek magnetleri
fiyat bilgisi
Buzdolabınızın kapağını, bebeğinizin mutlu yüzü süslesin! Hem erkek, hem de kız bebeklere özel olarak tasarlanmış bebek magnetleri ile mutfağınıza bebeksi bir dokunuş yapabilirsiniz. Erkek bebekler için mavi; kız bebekler içinse pembe renk tonlarında hazırlanmış buzdolabı magnetleri, çok şık ve çok sevimli.  

Bebeğe ne Hediye Alınır? - Kız Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastık

Bebeklere ne hediye alınabilir
fiyat bilgisi
Bebeğinizin birinci yaşını kutlamak için şık bir hediye düşünüyorsanız, pembe tasarımı, fotoğraf eklenebilme özelliği ve isim-mesaj yazılmasıyla bebeğinize özel hale gelecek bu yastık modeli hediye edilmek üzere düşünülebilir. Kız bebeklere özel olarak hazırlanmış fotoğraf baskılı bebek yastık, 1. yaş, 2. yaş için doğum günlerine özel verilebilecek en güzel bebek hediyelerinden.

Erkek Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastık

erkek bebekler için hediye
fiyat bilgisi
Sevimliliği, tombişliği ve cennet kokan teniyle "kırk bir kere Maşallah" dedirten bebeğinize bir diğer özel hediye seçeneği ise, erkek bebekler için tasarlanmış olan bu maviş yastık! Üzerine bebeğinizin en güzel fotoğrafını taşıyabileceğiniz, bebeğinizin ismine ve mesajınıza özel olarak hazırlanacak bebek yastığı, komşularınıza, akrabalarınıza, eş ve dostlarınıza 1. yaş bebek hediyesi olarak verebileceğiniz en şık armağanlardan!

Erkek Bebeğe Masalsı Hediye Sepeti

Erkek Bebek Hediye Sepeti
fiyat bilgisi
Yakışıklı prense, doğum hediyesi olarak şık bir sepet sunumuna sahip, çok özel bir hediye sepeti var karşınızda. Üzeri parlak kristal tüllerle süslenmiş ve beyaz benekli (Puantiyeli) mavi hediye sepeti, sadece erkek bebeklere özel hazırlandı. Minik yavrunuza yaş günü için anne ve babasının da uzun yıllar saklayıp koruyacağı özel bir hediye düşünüyorsanız, şık hediye kutusuna sahip Erkek Bebeğe Masalsı Hediye Sepeti ilginizi çekebilir. İçerisinde mavi atlı karınca müzik kutusu, Ponny dolap kokuları, minik bir resim çerçevesi ve bebekler için sağlıklı penye battaniye bulunan bu sepet, en güzel erkek bebek hediyelerinden biri.  

Bebeğe 1. Yaş Günü Hediyesi - Bebek Kanvas Tablosu

Kız Bebeklere Özel Kanvas Tablo
fiyat bilgisi
Tüm sevimliliği ile evinizin neşe kaynağı olan biricik kızınızın ne çabuk da yaş günü geldi:)) "Siz onu bir de bana sorun..." dediğinizi duyar gibiyim:) Çocuk büyütmek kolay olsaydı, herkesin kucağında üçer beşer tane bebek olurdu:) Ama olsun! Tüm zorluklarına, uykusuz gecelere ve fedakarlıklara rağmen, çocuk hayat kaynağıdır. Şimdi gelelim, biricik kızınızın birinci yaş günü için hediye önerimize. Kız bebekler için özel olarak tasarlanmış ancak sizin bebeğinize özel hale getirilecek bu özel kanvas tablo ile bebişinizin doğum gününü kutlayabilirsiniz. 

Bebeklere Özel Hediye Fikirleri - Kız Bebek Taş Baskı

Kız Bebeklere Özel Fotoğraflı Taş Baskı
fiyat bilgisi
Yeni doğan minik bebeklere amcası, halası, teyze veya dayısı olarak hediye seçmek, bazen insana saç baş yoldurtabiliyor. Bunun en büyük nedeni ise, henüz bebeğiniz daha çok minik olduğu için, oyuncak, kıyafet veya benzeri tarzda hediyeliklerin uygun kaçmayacağıdır. İyisi mi Siz işinizi şansa bırakmadan, hem kalıcı bir hatıra olabilecek; hem de anne ve babasını çok mutlu edecek, bebeklere özel taş baskı modellerinden birini seçin. Bebeğinizin fotoğrafına özel olarak dizayn edilecek Bebekler İçin Fotoğraflı Taş Baskı şık ve oldukça kaliteli. 

Mavi Hoş Geldin Bebek Duvar Saati

erkek bebekler için en güzel hediyeler
fiyat bilgisi
Biberonlar, emzikleri sevimli yıldız figürleri, balonlarla son derece şık bir görünüm sergileyen erkek bebeklere özel "Dünya'ya hoş geldin duvar saati" istediğiniz mesajlar ve bebeğinizin ismine özel olarak hazırlanıyor. İster kendi bebeğiniz için, isterseniz de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu şık duvar saati, bebeklerin yatak odasına çok yakışacak!

Puset Şeklinde Kız Bebek Pembe Hediye Sepeti

Kız Bebeklere Hastane Çıkışı Hediye Sepeti
fiyat bilgisi
En sonunda minik prensesiniz doğdu ve annesi da Maşallah çok sağlıklı! Bundan güzel haber olamazdı. Ya şı eşsiz ebek kokusuna ne demeli? Dünyanın en güzel kokusudur o. Bundan böyle evinizin dört bir yanını buram buram cennet kokusu sarmaya başlayacaktır. İşte bu özel ve değerli günler hiç unutulmayacak. Elbette ki, dayısı, halası, teyzesi veya amcası olarak Siz de bebeğinize en güzel şekilde hoş geldin hediyesi vermek düşüncesindesiniz. İşte karşınızda, doğum sonrasında hastane çıkış hediyesi olarak götürebileceğiniz kız bebeklere özel Puset şeklinde şık sunumlu hediye sepeti. Başarılı bir şekilde puset tasarımına sahip olan bu sepet içerisinde kaliteli ve şık bebek ürünleri yer alıyor. Hem sepet içerisinde detaylı  olarak nelerin olduğunu görmek, hem de fiyatını öğrenmek için "FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN" butonuna tıklamalısınız. 

Minik Prens & Minik Prenses Sertifikaları

fiyat bilgisi
Doğumuyla birlikte ailenizi sevince boğan güzel bebeğinize kalıcı ve ileride özel bir hatıraya dönüşecek olan anlamlı bir armağan vermek ister misiniz? İşte karşınızda hem kız, hem de oğlan bebeklere özel olarak hazırlanan özel sertifikalar! Minik Prens Sertifikası veya Minik Prenses Sertifikasını bebeğinize özel hale getirerek yılları yılı hiç unutulmayacak çok özel  bir hediye hazırlatabilirsiniz. 

Hoş Geldin Oğlum Hediye Sepeti

Erkek Bebek Hediye Sepeti
fiyat bilgisi
1. Yaşındaki bebeğe ne hediye alınabilir? Erkek bebeklere özel olarak tasarlanmış şık ve şirin bir sunumu bulunan bu sepetle bebek sevinci yaşayan anne ve babaya güzel bir armağan verebilirsiniz. Hem mavi puantiyeli güzel kutu tasarımı, hem de içerisinde yer alan şipşirin hediyelikleri ile son derece etkileyici doğum günü hediyesi. Puantiyeli Kutuda Erkek Bebek Hediye Sepeti içerisinde bebeğinize özel şahane ürünler var. Beyaz benekli ve ayıcıklı şık hediye sepeti içinde, "It's A Boy" yazılı Teddy Ayıcık, bebeğinizin fotoğrafını içerisine yerleştirebileceğiniz güzel bir resim çerçevesi, ayıcık desenli şık penye pijama takımı ve "its a boy" mesajlı mini süs çubuk bulunuyor. .

"Hoş Geldin Minik Prenses" Duvar Saati

Bebek hediyesi
fiyat bilgisi
Doğum sonrası, dünya tatlısı, güzeller güzeli minik prensesinize (bebeğinize) şık bir hediye ile hoş geldin demek ister misiniz? Üzerinde "Hoş geldin Minik Prenses" yazılı ve dört bir yanı biberonlarla, emzik, bebek arabasıyla, sevimli ayıcıklar ve küplerle süslenmiş olan bu pembe duvar saati, bebeğinizin odasına şıklık ve anlam katacak! Yeni doğan bebekler için ne alacağınıza karar veremiyorsanız, tercihinizi bu şirin duvar saatinden yana kullanabilirsiniz!

Bebekler İçin Hediye & Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu

bebeklere güzel hediyeler
fiyat bilgisi
Çocukken anne ve babamızın ellerine sımsıkı sarılarak gittiğimiz ve kendimizi inanılmaz büyük bir eğlencenin tam ortasında bulduğumuz Lunapark eğlencesi Atlı Karınca, müzik kutusuyla bir kez daha karşımızda! Çocukluğumuzun bu en eğlencesi dekoratif ve oldukça hoş bir şekilde bebek hediyesi olmaya aday! Bebekler için düşünülebilecek en keyifli, en renkli ve en nostaljik hediyelerden biri de Nostaljik Atlı karınca Müzik Kutusu! Rengarenk görüntüsüyle son derece sempaptik bir yapısı olan Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu, hem erkek bebeğe, hem de kız bebeğe uygun modelleri ile işte karşınızda.

İlginç Bir Bebek Hediyesi & Özel Bebek Banyo Şapkası

bebekler için hediye
fiyat bilgisi
Her ne kadar "Göz yakmaz" denilse de, X marka bebek şampuanlarının yaktığı o sevimli minik gözler, süper bir buluş olan Bebek Banyo Şapkası ile bundan böyle çok rahat edecekler. Bebeğinizin tenini kesinlikle rahatsız etmeyecek özel kaliteli malzemesi, erkek/kız bebeklerin kafa yapılarına muhteşem uyumu ve şahane tasarımıyla bebek banyo şapkası, ilginç bebek hediyeleri kategorisinde adeta bir numara! Ürünle ilgili daha teknik ve kapsamlı bilgiye, "Fiyat İçin Tıklayın" butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Erkek Bebek Hediyeleri & Küçük Bey Bebek Önlüğü

Küçük Bey Bebek Önlüğü
fiyat bilgisi
Gülüşü ile size dünyaları armağan eden minik yavrunuza sevimli-şirin bir hediye düşünüyorsanız, papyonlu ve kravatlı modelleri ile Küçük Bey Bebek Önlüğü tam size göre! Havlu kumaştan yapılmış olan ve boyun kısmında cırt cırtı bulunan Küçük Bey Bebek Önlüğü, bebeğe yemek yedirmeyi çok eğlenceli bir hale getiriyor. 

Kız Bebek Hediyeleri & Küçük Hanım Bebek Önlüğü

Küçük Hanım Bebek Önlüğü
fiyat bilgisi
Allah tüm güzellikleri, tüm şirinlikleri bebeklere vermiş adeta! Bu şirinlikleri de olmasa acaba kim katlanırdı bu kadar zahmete! Bebek bakımı; ağlaması, acıkması, maması, ateşlenmesi, gaz problemi, bezi derken müthiş bir emek, çok büyük bir fedakarlık gerektiriyor! Şimdi önereceğimiz hediye ile, küçük prenseslerin şıklığına şıklık katacaksınız! Mama yemeği ve yedirmeyi eğlenceli hale getiren Küçük Hanım Bebek Önlüğü, havlu kumaştan üretilmiş olması ile de son derece sağlıklı! Üzerine bebeğin isminin yazılacağı Küçük Hanım Bebek Önlüğü, doğum sonrası verilebilecek en güzel hediyelerden biri!

Bebeklere Özel Tasarım Çerçeveler

Bebeklere Özel Tasarım Çerçeveler
fiyat bilgisi
O'nun o ilk doğduğu an, minik elleri ile kıpırdanışları, ilk anne sütünü çektiği an, ilk kez mışıl mışıl uyuduğu an! Tüm bunlar hiç gözünüzün önünden geçmiyor öyle değil mi? İşte tüm bu özel anları hayatınız boyunca ilk günkü gibi hatırlayabilmeniz için, birbirinden renkli ve farklı tasarımlara sahip Bebeklere Özel Çerçeveler sizi bekliyor. Biberon, At, Kalp, Elbise ve "One Year" modellerinden istediğinizi seçin!

Öpmek İsteyen 5 Lirayı Bastırır Bebek Mama Önlüğü

bebekler için mama önlüğü
fiyat bilgisi
Hem bu kadar şirin olacaksınız; hem de öpülmek bedava! Yooook Yaa, var mı öyle şey:) Erkek ve Kız Bebeklere Özel esprili öpücüklü bebek mama önlükleri işte karşınızda. Pembe ve mavi renk seçenekleri ile beğeninize sunulan şirin mama önlükleri ile bebeğinizin halası, amcası, teyze veya dedesi Onu öperken bir daha düşünecek:) İşin şakası bir yana bebeklerin ebeveynleri tarafından çok öpülmesi pek tavsiye edilmez. Bu esprili mama önlüğü ile, öpülme vakıasına esprili bir bakış açısı katabilirsiniz. 

Erkek Bebekler İçin Bisikletli Hediye Sepeti

bebeklere ne hediye alınır
fiyat bilgisi
Yeni doğan erkek bebekler için ne hediye alınabilir? Sancılı ve uykusuz geçen hamilelik süresi boyunca oldukça yorgun düşen doğum yapan Anneye, en lezzetli hediyeyi bebeğinin ismine özel çikolatalarla vermek ister misiniz? Erkek bebekler için mavi olarak tasarlanan ve üzerine "Hoş geldin Anıl Bebek" tarzında dilediğiniz mesajları yazdırabileceğiniz Erkek Bebekler İçin Bisikletli Hediye Sepeti, hem lezzetli, hem de son derece şık bir hediye seçeneği!

Erkek Bebekler İçin Fotoğraflı Masa Saati

Erkek Bebeklere Özel Masa Saati
fiyat bilgisi
Bebeklere ne hediye alınır? sorusu bebek yetiştirme konusunda tecrübe sahibi olmayan ve ekseriyetle bir çok kimsenin ne gibi hediyeler alınabileceği konusunda pek de fikir sahibi olmadıkları bir alandır. Doğum sonrası bebeğin ailesi tarafından örneğin şu bebek ürünleri muhtemelen temin edildiği için, sizin bir kez daha hediye olarak bu tarz ürünleri götürmenizin pratikte bir yararı olmayacak ve dolayısıyla da hediyenizin kullanılabilirliği ortadan kalkacaktır. Örneğin, bebeklere zeka geliştirici oyuncaklar, biberon, mama önlüğü, bebek bakım ürünleri, battaniye, şampuan, patik, havlu, bornoz gibi ürünleri hediye olarak almanızı tavsiye etmem! Bunun yerine daha genel ve anne babayı mutlu edecek hediyelere yönelmekte fayda var. İşte size bebek hediyesi konusunda güzel bir seçenek daha; erkek bebekler için mavi, kız bebekler için pembe modelleri bulunan bu masa saati ile de sevdiklerinize güzel bir bebek hediyesi verebilirsiniz. 

"Annem ve Babam Beni Seviyoo" Erkek Bebek Hediye Sepeti

Bebek Hediyeleri
fiyat bilgisi
Üzerinde Anne ve Baba sevgisini ifade eden "Annem Beni Çok Seviyoo","Babam Beni Çok Seviyoo" baskılı mavi renk erkek bebek body'si ve Teddy  Bear Ayıcık bulunan bu şık hediye seti, doğum sonrası erkek bebekler için en şık hediye sepetlerinden biri! Erkek bebeğe özel, çiçekli süslemeleri ile son derece şık bu bebek sepetini sipariş etmeniz halinde, tüllerle süslenerek gönderiliyor. 

"Annem ve Babam Beni Seviyoo" Kız Bebek Hediye Sepeti

Bebek hediyeleri
fiyat bilgisi
Yukarıda yer alan erkek bebek hediye sepetini çok beğenip de "Bunun kız bebekler için olan pembe modeli yok mu?" diye düşünüyorsanız, işte aynı ürünün kız bebekler için olan modeli. Bu hediye sepeti içerisinde de Pembe renk ayıcık ve 2 adet kız bebek body'si bulunuyor!

Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastık

Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastık
fiyat bilgisi
Seni Leylekler Getirdi Yavrum bu klişeleşmiş espri, kendisine çok şirin bir bebek yastığı üzerinde hayat buluyor! Üzerine istediğiniz özel mesajınızı yazdırabileceğiniz ve bebişinizin fotoğrafını ekletebileceğiniz Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastık ile, muhteşem bir hediye tasarlayabilirsiniz! Erkek bebekler için mavi, kız bebekler için pembe modelleri bulunan Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastık, en güzel bebek hediyelerinden biri! Dilerseniz Bebeklere Özel Fotoğraflı Yastığı 1 Yaş doğum günü kutlaması için de düşünebilir ve üzerine "İyi ki doğdun ...." şeklinde bebeğe doğum günü kutlama mesajınızı da yazdırabilirsiniz. 

Bebekler için % 100 Pamuklu Uyku Seti

Bebek hediyesi
fiyat bilgisi
Bebek hediyeleri seçerken, sağlıklı ve bebekler için risk teşkil etmeyen ürünler içerisinden bir tercih yapılmasında çok büyük bir önem vardır! Bebek teni hassas olduğu için, teninin nüfuz ettiği ürünlerin %100 organik ürünlerden seçilmesi son derece önemlidir! Şimdi önereceğimiz ürün, %100 Pamuktan bebek uyku seti! Hepsiburada.com sitesinden seçmiş olduğumuz bu ürün ile, bebekler için çok kullanışlı bir hediye seçmiş olacaksınız!

Kişiye Özel Fotoğraf ve Yazı Baskılı Bebek Önlüğü

Kişiye Özel Fotoğraf ve Yazı Baskılı Bebek Önlüğü
fiyat bilgisi
Dünya tatlısı bebeğinizin en şirin hali, en çok kullandığınız ürünlerden biri olan bebek önlüğü üzerine yer alsın ister misiniz? Üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraf ve Yazı Baskılı Bebek Önlüğü ile, mama saatleri çok ama çok eğlenceli geçecek! Kız bebekler için pembe, erkek bebekler için mavi renk seçenekleri bulunan Kişiye Özel Fotoğraf ve Yazı Baskılı Bebek Önlüğü, havlu kumaş dokusu ile çok son derece sağlıklı, boyun kısmında yer alan cırt cırt yapısı ile çok kullanışlı! 0-6 ay veya yeni doğan erkek ya da kız bebekler için ne hediye alabilirim diye düşünüyorsanız bu ürünü tavsiye ediyoruz!

Puantiyeli Mavi Hediye Kutuda Erkek Bebek Hediyeleri

Bebek Hediyeleri
fiyat bilgisi
Anadolu'nun bir çok yerinde ve büyük şehirlerde yeni doğan bebekler ile ilgili yaygın olan bir gelenek vardır, O da "Bebeklerde Kırk Uçurma" Ya da "Bebekler için Kırk Çıkarma". Bu geleneğe göre; bebek dünyaya geldikten sonra, çok zaruri haller dışında (Aşı, hastalık v.s.) dışarı çıkarılması uygun değildir. Kırk gününü tamamladıktan sonra artık rahat rahat Anne ile dışarı çıkabilir. Kimilerine göre bu batıl bir inanış olsa da, hala bir çok kişi tarafından yoğun bir şekilde bu gelenek devam ettirilmektedir. Konumuza dönecek olursak, yukarıda görmekte olduğunuz mavi Puantiyeli karton kutu içerisinde erkek bebekler için harika hediyeliklerden oluşan özel bir set hazırlandı. Bakın bu set içerisinde neler var; Bebeğimin Güncesi, içerisinde bebeklerin huzurlu ve mutlu uyuması için hazırlanmış ninni perisi müzik CD'si, erkek bebekler için takım halinde yeleği ve papyonu ile şık son derece şık penye patikli tulum, puantiyeli resim çerçevesi, kukuletası ile sevimli ayıcık oyuncak, üzerinde Mışıl Mışıl" yazılı, ev ziyaretine gelenlerin zile basıp uyuyan bebeği uyandırmamaları için kapı askısı bulunuyor. Tüm bu hediyeliklerin tamamı görmekte olduğunuz Puantiyeli şık hediye kutusuna yerleştiriliyor ve kapağı kapatıldıktan sonra üzeri kurdeleler ile süsleniyor! Puantiyeli karton kutu mukavemetli olduğu için, daha sonradan Annenin de bebek ile ilgili ev işlerinde kullanabilmesi için uygundur! "Erkek bebeğe ne hediye alınır?" diye soracak olursanız, bu şık hediye kutusunu öneriyoruz!

"Ailemin Tatlısıyım" Kız Bebek Hediye Sepeti

Bebek Hediyeleri
fiyat bilgisi
Diyelim ki, farklı bir şehirde oturuyorsunuz ve yakın bir arkadaşınızın kız bebeği dünyaya geldi! Bu haber sizi de en az Anne olan arkadaşınız kadar fazlası ile sevince boğdu! Şimdi ise kız bebek için bir hediye araştırıyorsunuz ve nasıl bir hediye alacağınıza bir türlü karar veremiyorsunuz! O halde sıkı durun çünkü çok şık bir bebek armağanı ile karşı karşıyasınız! Tasarımı kitap şeklinde olan beyaz hediye kutusu içerisinde çok şirin hediyelikler sizi bekliyor! İçinde yer alan hediyelikler şöyle; Esprili şekilde düzenlenmiş bebek önlükleri, peluş uyku arkadaşı ve aile soy ağaçlı esprili penye bebek body'si bulunuyor. Havlu penye nakışlı önlük üzerinde "Annem beni çok seviyor", "Babam beni çok seviyor"," Ailemin tatlısıyım" şeklinde çok şirin yazılar yer alıyor! Bebek bodysinde ise Anneanne-dede, Babanne-dede, Anne-baba ve bebek "Ve Ben" soy ağacına işlenmiş durumda. Aynı zaman da bu tatlı mı tatlı hediye sepeti içerisinde ebeveynlerin ağzını tatlandıracak "Baby Girl" çikolata kutusu da yer almaktadır! Esprili, şirin ve son derece tatlı kız bebek hediye sepeti, ürüne ait görselde gördüğünüz şekilde son derece şık ve üzeri tül ile süslenerek hazırlanmaktadır! 0-6 Ay yeni doğan kız bebeğe ne hediye alınır diye düşünüyorsanız, bu sevimli bebek hediye sepeti tam size göre!

Bebekler için Altın Nazar Boncuğu

Bebek Hediyeleri
fiyat bilgisi
Dünyalar tatlısı bir bebek, Anne ve Babanın yaşamına dahil olunca, her şey bir anda değişmeye başlar! Daha önce nazar konusuna mesafeli durmaya çalışan baba bile, en ufak bir hastalıkta bile, bunun nedenini nazara bağlamaya çalışır. Zaten baba nazara inanmama konusunda diretse de, Anneanne veya Babaanne hiç boş durur mu? Her fırsatta çiçeği burnunda Anneye "Kızım Nazar Boncuğunu Takmadan odadan çıkartma" gibilerinden mahalle baskısı uygulamaya başlarlar! Eğer bebişiniz için şık bir nazar boncuğu arıyorsanız, 14 Ayar altından yapılmış olan bu nazar boncuğunu tavsiye ederim. Ancak minik bir uyarı; Aman nazar boncuğunun iğnesine dikkat edin!

Bebeklere Esprili Hediye Sepeti & Bebek Hakları

Bebekler için esprili Hediye sepeti
fiyat bilgisi
Bebek haklarından haberiniz var mı? Eğer bilmiyorsanız, üzerinde esprili şekilde bebek haklarından bahseden Bebek Body'si hem görenleri kahkahaya boğup, yüzlerini güldürecek, hem de bebek özgürlüklerinin neler olduğunu bilmeyenlere anlatacak! Bebekler ağlayacakları vakti size sormazlar, canı istediği an avazı çıktığı kadar bağırır ve ağlamaya başlar! Bebekler, istedikleri zaman uyur, istedikleri zaman sabaha kadar sizi baş ucunda asker eder. Bebeğin gazının ne zaman tutacağını kimse kestiremez! Daha bezini henüz yeni değiştirirsiniz ama, o an size bir kez hatta bir kaç kez daha sürpriz yapma hakkına sahiptir. İşte tüm bu esprili cümleler beyaz renk body üzerinde yazılı! Bebekler için esprili hasır hediye sepeti içinde; 5li Prima bebek bezi, az önce bahsettiğimiz üzerinde "Bebek Hakları" yazılı esprili bebek body'si, çoraplar ve antialerjik (bebekler için sağlıklı) leylek bebek oyuncağı bulunuyor. Sepet beyaz renkli tülle sarılıp sarı kurdelelerle süslenerek hediye sepeti formunda sunuluyor.

Organik Uzun Kollu Bebek Body

Bebek Hediyeleri
fiyat bilgisi
Bebek teni, yetişkin tenine göre daha hassas ve alerjik oluşumuna daha elverişlidir. Bu sebeple bebeğe giydirilecek, tenine nüfuz eden giyeceklerin organik ve pamuklu ürünlerden oluşması son derece önemlidir! Bebeğin kıyafetlerinden dolayı kesintisiz, huzursuzluk duymadan sağlıklı uyuması, terlememesi ve rahatsızlık duymaması için organik kıyafetler tercih edilmelidir! İçerisinde herhangi bir kimyasal barındırmayan, %100 organik pamuktan dokunmuş uzun kollu bebek body'si sizlerle! Bir diğer detay ise, cırt cırt bölümünde bebeğin sağlığını tehlikeye atacak krom ve nikel kullanılmamış olmasıdır! Erkek ve kız bebekler için sağlıklı ve güzel bir hediye arayışınız varsa Organik Uzun Kollu Bebek Body tam size göre!

"Hoş Geldin Prens & Prenses" Şekerlemeleri

"Hoş Geldin Prenses" Şekerlemeleri
fiyat bilgisi
Yeryüzünde geçen her bir saniyede, minik yüreklere sahip, ufacık elleri ve ayakları bulunan, ilk kez oksijenle tanışmış, erkek veya kız olmak üzere farklı cinsiyetlere sahip 4 yeni bebek hayata gözlerini açıyor! O bir saniye içerisinde kimi, ilk kez oğlan ya da kız Annesi-babası olmanın heyecanını yaşarken, kimi ise ikinci veya üçüncü kez benzer mutluluğu yaşar! İşte bu özel anlar, yaşamın en mutluluk verici, en unutulmaz ve en heyecan dolu en güzel anlarıdır! Sevdiklerinizin bu özel mutluluğuna siz de güzel bir armağan ile ortak olmak istiyorsanız, size mükemmel bir hediyelik önereceğiz. Üzerinde 5 farklı mesajın yazılı olduğu şeker, çikolata ve drajelerle bu özel anı daha da özel kılabilirsiniz. "Hoş geldin Prenses" Şekerlemelerini 300 gram Sütlü Napoliten Çikolata modeli, 300 gram 6 farklı aromaya sahip Bonbon Şeker modeli, 500 gram 6 farklı aromadan oluşan Bonbon Şeker modeli ve son olarak 300 gram üzeri çikolata ile kaplı badem draje modeli olmak üzere 4 farklı seçeneği bulunmaktadır. Seçmiş olduğunuz tüm modeller için "Hoş geldin Prenses’ Şekerlemeleri son derece şık ve göz alıcı kırmızı hediyelik kutusunda gönderilecektir. Bu ürüne ait erkek bebekler için modelini görmek istiyorsanız; Hoş Geldin Prens Şekerlemeleri 

Kız Bebekler için Şirin Çikolata Kutusu

Bebek hediyesi
fiyat bilgisi
Bebeğinizin çikolatası da, kendisi kadar şirin olsun! Pembe renkli ev kutu şeklinde tasarlanmış olan son derece şirin bir çikolata kutusu içerisinde "Mabel" marka çikolatalar ile, sevdiklerinizin ağzını tatlandırın! Ev şeklinde tasarlanmış, pembe ekose desenli üzeri kumaş ile kaplanıp süslenmiş olan ve üzerinde "Hoş geldin minik prenses" yazılı kurdele ile acayip güzel! Hediye kutusunun ön tarafında kurdele ve uğur böcekleri yer alıyor! Tüm bu şirin objelerin hepsi takdir edeceğiniz üzere pembe! Kız Bebekler için Ev Şeklinde Şirin Çikolata Kutusu içinde 30 adet ambalajı "Hoş geldin minik prenses" yazılı çikolata bulunuyor.

Organik Keseli Yeni Doğan Hediye Seti

Organik Keseli Yenidoğan Seti
fiyat bilgisi
Bebekler inanılmaz derecede mucizevi varlıklar! Neden mi? Çünkü bebeklerde bedenen o kadar hızlı bir değişim gerçekleşir ki, bir kaç ay görmediğiniz bir bebeği daha sonra gördüğünüzde artık tanıyamazsınız! Her gün gelişen, değişen bedenleri ile ebeveynlerini hayretler içerisinde bırakmayı başarıyorlar! Öyle ki, daha önce alınmış bebek kıyafeti aradan bir kaç ay geçtikten sonra bebeğe olmamaya başlar! İşte bu durum size güzel bir hediye fırsatı yaratır. Görmekte olduğunuz %100 pamuklu dokumaya sahip sertifikalı Organik Keseli Yeni doğan Seti ile bebekleri olan aileye, en kullanışlı, en güzel hediyelerden birini vermiş olacaksınız! 

Kişiye Özel Öpücük Bebek Önlüğü

Bebeğe hediyeler
fiyat bilgisi
Bebek gördüğünde sevinçten ne yapacağını bilmeyenlere, bebeğin orasını burasını mıncıklamaya ve öpmeye doyamayanlara karşı geliştirilen Öpücük Bebek Önlüğü, Eniyihediyefikirleri.com ayrıcalığı ile sizlerle. Kişiye özel Öpücük Bebek Önlüğü üzerine, bebeğinizi öpmek isteyenlere "Hadi Pamuk Eller Ceplere" mesajını verecek bu esprili ürün, aynı zamanda anneler için oldukça da kullanışlı! Bebeğe hediye ne alınabilir sorusuna en esprili cevabı Öpücük Bebek Önlüğü veriyor. 

anneye ne hediye alınır

Yorum Gönder

 
Top