z El Yapımı Kalp Bayan Kolye | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı kolye
Sevgiliye el yapımı hızlı kolye nasıl yapılır? Sevgiliye el yapımı kolye yapmaya ne dersiniz. Bu gün sizlere Çok hızlı ve oldukça kolay bir şekilde sevgilinize uzun süre boynunda taşıyacağı harika bir kolye nasıl yapılır, bunu göstereceğiz. Üstelik aşkı dünyanın her yerinde simgeleyen kalp şekilli bir kolye yapımını sizlere anlatacağız. Ne kadar kolay bir şekilde yapıldığını okuyunca bir an evvel sevgilinize yapmak için sabırsızlanacaksınız. Sevgilisine hediye vermekten hoşlananlar bu yazımıza bayılacaklar. Gümüş tel, pense ve boncuk yardımıyla beş dakika içinde kolyen tamamlanmış olacaktır. Hadi bakalım kolları sıvayın. Sevgiliye kolye yapımı başlasın!

Bu proje için gerekli malzemeler şöyle

  • Karagaburun pense
  • Gümüş tel
  • Kolye zinciri 
  • Kolye ucuna uygun boncuk tanesi

Malzeme olarak gerçek gümüşte kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin bütçenize ve isteğinize kalmış durumda.
kolye yapmak
Gümüş telin ucundan boncuk tanesinin büyüklüğünü düşünerek istediğiniz bir uzunlukta tel yan keskiyi kullanarak kesiniz. Kestiğiniz teli uzun burunlu pense aracılığı ile resimde gördüğünüz gibi şekillendirin.
resimli kalp kolye yapımı
Resimde gördüğünüz gibi ince uzun burunlu pense yardımıyla gümüş teli istediğiniz gibi şekillendire biliyorsunuz. Önce gümüş teli kalp şekli elde edinceye kadar büküyoruz. Kalp şeklini oluşturmak biraz zor olabilir. Zira kalp figürünün biliyorsunuz iki şişkince olan noktasını simetrik bir şekilde tel üzerinde gerçekleştirmelisiniz. Yani kalp şeklini ikiye böldüğünüzü düşünürseniz, iki tarafının da birbirine benzemiş olmasını kast ediyoruz.
el yapımı kolye nasıl yapılır
Boncuk tanesinin ortasındaki delikten gümüş telin uzun olan kısmını geçiriyoruz. Ardında ise kısa olan tarafınızı boncuğu sabit tutması için büküyoruz. Bu arada küçük bir uyarıda bulunalım. Kestiğiniz gümüş telin ucunu biraz törpülemenizde fayda var. Zira sivri bir şekilde kesilen tel boynunuzdayken size zarar verebilir. Bu sebeple zımpara yardımıyla açıkta kalan uçları törpüleyin.
kolay kolye yapımı
Ve işte final. Sizce de sevgiliniz için yapmaya değmez mi?. Bizce değer. Oldukça sade ama etkileyici bir kolye. Bu günkü yazımızda hızlı bir şekilde sevgiliye hediye edilebilecek kolye nasıl yapabileceğinizi anlattık bir sonraki yazımızda tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın.
bayana ne hediye alınır

Yorum Gönder

 
Top