z El Yapımı Anans Şeklinde Biblo | En iyi Hediye Fikirleri

El yapımı dekoratif süsler
Yaşadığımız mekânlara fark ve güzellik katan şeyler tamamen küçük ayrıntılarda gizlidir. Çok beğendiğiniz bir ortamı güzel kılan, o ortamdaki küçük küçük detayların toplamı olur. Bugün sizlere; evinize veya iş yerinizde görenleri kıskandıracak ve nasıl yapıldığını merak edecekleri harika el yapımı ananas biblo yapımını anlatacağız. Resimde gördüğünüz gibi altın sarısı görünümünde ve sergilediğiniz noktalara kesinlikle zarafet ve görsellik katacak ananas biblolarının nasıl yapabileceğinizi anlatacağız. Talimatları uyguladığınız takdirde, çok kolay bir şekilde yapıldığına şahit olacaksınız. Görenleri kendine hayran bıraktıracak ananas biblolardan yapmaya hazır mısınız? Eminiz ki görenler kendileri içinde sizden yapmanızı isteyecekler. İyisi mi siz bu harika süslerden yapmışken hediye etmeye hazır, fazladan birkaç tane daha yapın. Daha sonra nasıl olsa tekrara yapmak için uğraşacaksınız. Eşinize, dostunuza, Sevgiliye hediye edebileceğiniz harika el yapımı süslerden yapmaya hazırsanız başlayalım.

Bu proje için gereken malzemeler:
  • Yapay ananas
  • Silikon tabancası
  • Altın sarısı sprey boya
  • Tahta kaide
El yapımı dekoratif süsler
Önceden ısıttığınız silikon tabancasından bir miktar silikonu, yapay Anansı oturtacağınız ahşap kaidenin üzerine sıkın. Üzerine anansı oturttuktan sonra bir müddet yapışmasını bekleyin
El yapımı dekoratif süsler
Kuruma işlemi tamamlandıktan sonra Sırada boyama işlemi var. Boyama işlemini balkon tarzı açık bir alanda yapmanızı öneririz. Boya kokusu ve boyanın ortama sıçramaması gibi nedenlerden ötürü boya işlemini açık alanda yapmanızda fayda görüyoruz. Ananas ve tabanını eski bir gazete parçasının üzerine koyup 30 cm uzaklıktan sprey boya ile boyayın. Dikkat edin sprey boyayı çok fazla yakınlaştırırsanız boya yoğun olarak yüzeye nüfuz edeceğinden boyada akma meydana gelebilir. Bu şekilde yaptığınız süs göze hoş görünmeyebilir. En ideal boyama mesafesi 30 cm dır. Boyama için ne çok yakın ne çok uzak bir mesafedir.
El yapımı dekoratif süsler
Bu arada hatırlatmadan geçmeyelim. Bu gün sizlere yapımını anlattığımız ürün yapay bir ananas. Yani siz istediğiniz tarzda bir meyveyi ya da herhangi bir objeyi bu tarzda boyayabilirisiniz. Mesela yapay bir elmada hiç fena olmaz. Bu konuda tercih sizin.
El yapımı dekoratif süsler
Ve işte boyama işlemi tamamlandıktan sonra ortaya çıkan şah eseri görüyorsunuz. Bu şekilde hazırlayacağınız süsleri evin veya işyerinizin neresine koyarsanız koyun kesinlikle zenginlik katacağı kesin. Altın sarısı olması da ortama zenginlik katacağının garantisi gibi. Yazımızın başında belirttiğimiz gibi, bu süslerden fazla sayıda yapıp sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Kesinlikle bundan mutluluk duyacaklarıdır. Bir sonraki el yapımı ürün anlatımında daha görüşmek dileğiyle hoş çakalın.
El yapımı dekoratif süsler

Yorum Gönder

 
Top