z İlginç Ofis Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

ofis için ilginç hediye fikirleri
Ofis için hediyeler ile ilgili araştırmamla beraberiz! Sizler için seçilen en güvenli web sitesi içerisinde yer alan en kaliteli şık ofis hediyeleri ile ilgili yazımız sonunda fazlasıyla bilgi sahibi olacaksınız. O nedenle başka yerde aramanıza gerek yok ofis hediyelerini. Şimdi iyice odaklanın. Çünkü bugüne kadar görmediğiniz ilginç ofis hediyelerini sizler için burada toplayacağım. Avukatlarımız, Doktorlarımız, Mühendislerimiz, İş Adamlarımız ve Kendi işinin patronu olan her insanın hemen hemen ofisi vardır. Kimisi tercihine göre ofis kullanmayabilir. Sadece bu saydıklarım mesleklerden değil birçok meslek grubunun ofisler ile haşır neşir olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu yazımızla birlikte, eminim ki ofis hediyesi olarak ne alınır veya erkek ve bayanlar için alınabilecek ofis hediyeleri nelerdir gibi bazı sorular, harika armağanlarla birlikte üç aşağı beş yukarı cavabını da bulmuş olacak. Çünkü mümkün mertebe geniş bir yelpaze içerisinde hediye fikirleri oluşturduğumuz en değişik ofis hediyesi önerileri içerisinde, nostaljik ürünler, kırtasiye ürünleri, masa başı iş yapanlar için kullanışlı hediyeler, ofis hayatını renklendirecek eğlenceli ofis hediyeleri ve daha bir çok sıra dışı hediye seçenekleri bulabileceksiniz. O halde, hadi o zaman sizin için seçtiğimiz, kapıda ödeme ile sipariş verebileceğiniz ve aynı gün kargoya teslim ile hizmet veren hediye siteleri içerisinden derlediğimiz en güzel ofis hediyelerine birlikte göz atalım.

En İlginç Ofis Hediyeleri


Gramofon Müzik Kutusu

İlginç Ofis Hediyesi & Gramofon Müzik Kutusu


Ofisler, sahibi için çok önemlidir. Orada çalışan için daha çok önemlidir. Çünkü günün büyük bir bölümü ofis içerisinde geçirilir. En zor zamanlar, en stresli çalışma saatleri ofis içerisinde olur. Kendimden biliyorum çünkü. Hayatımız sanki sadece ofisin içerisinde geçiyor gibi hissediyoruz. Sürekli ofiste gibiyiz. Bu nedenle evimiz kadar ofisimiz de önemli olmaktadır. Geçenler de kendim için aldığım küçük duvar saati bile gün içerisinde beni ne kadar pozitif etkiliyor anlatamam. İşte karşınızda, sevdiklerinize ofis hediyesi olarak verebileceğiniz 60 ve 70'li yıllardan nostaljik esintiler sunan Gramofon Müzik Kutusu!

Dekoratif Taksim Tünel Metal Tramvay

Masasına Nostalji Rüzgarları Estirecek Tramvay Oyuncak


Ofisime hediye alındığında ise onu güzel bir yere koyuyor ve gün içinde bakıp bakıp mutlu oluyorum. Zor ve stresli saatlerde yanımda olabiliyor. Ve şuan sizin hediye almayı düşündüğünüz kişinin de bu tarz ürünlere ihtiyacı var. Ofisinde eğer vakit geçiriyorsa! Stresli bir işi varsa (ki eminim, o yüzden buradasınız ve doğru yoldasınız) ofisinde onu rahatlatacak ürünler olmalı. Baktığında sizi hatırlatacak, gülümsetecek ve o an telefon açtıracak kadar hoşuna gidecek bir hediye! Nostaljik hediyeler, bir ofis için düşünülebilecek en güzel masa süsleri ve en etkileyici armağanların başında gelmektedir. Taksim - Tünel Tarmvayı da bu tipten ofis hediyesi olarak düşünülebilecek en güzel armağanlardan.

Kompakt Mikro Ofis Seti

Her Ofisin İhtiyacı Olan Kırtasiye Ürünleri


Kırrtasiye ürünleri her ofisteki çalışma masası üzerindeki olmazsa olmaz eşyalardandır. Micro Offıce Toolbox ile ofis için ihtiyaç malzemelerin tamamı bu şahane set içerisinde bir araya getirilmiş. Son derece kompakt ve kullanışlı bir ofis hediyesi olan Mikro Ofis Seti, aynı zamanda seyahatlerinizde de beraberinizde götürebileceğiniz ürünlerden oluşuyor. İçerisinde mini fosforlu kaleminden, zımbasına, seloteyp bantından not kağıtlarına kadar acil olarak lazım olacak her şeyin yer aldığı Micro Offıce Toolbox ilginç ofis hediyesi düşünenler için ideal bir tercih olacak! 

ofis hediyesi ne alınabilir

Antika Model Oyuncaklar Kişiye Özel


Sevgiliye ofis hediyesi ne alınır? Erkek arkadaşınızın çalıştığı büro veya ofise hediye göndermek istiyorsanız, plakasında Seni Seviyorum yazılı antika bir oyuncak arabadan daha iyisi düşünülemez. Masasına renk ve tarz katacak olan bu model araba, adeta gelin arabası şeklinde süslenmiş ve oldukça dekoratif. İşte bu tarz dekoratif ofis hediyeleri, ilginç ofis hediyeleri ve ucuz ofis hediyelerini sizler için araştırdım. Ve güzel bir derleme yazım ile sizlere şimdi sunuyorum. Yazımı sonuna kadar okuduğunuz da gerçekten hoşunuza gidecek bir ofis hediyesi bulacağınıza eminim.

babaya ofis hediyesi ne alınır

Babanız İçin En Güzel Ofis Hediyelerinden Biri


Evimizin reisi babalarımız için güzel ve minik bir ofis hediyesi almanız gerekmez mi? Eminim eve geldiğinde ne kadar yorgun olduğunu yüzünden okuyabiliyorsunuzdur. Ne kadar stresli bir işi var değil mi? Ancak gün içerisinde onu defalarca mutlu etmek isteyen sizde varsınız! Ve sizlere tanıtacağım bu ürün ile gün içerisinde 1 kaç defa değil belki 10, belki 10 dan daha fazla babanızın yüzünüzü güldürebilecek; stresini alabileceksiniz. Ofis içerisinde bardak kullanımı da çok fazla olur. Çay içilir, kahve içilir, meyve suyu içilir, kola içilir. İçilir de içilir. Bardak çok kullanılıyor ve bir bardak altlığı olsa hiç de fena olmaz. 

en ilginç ofis hediyeleri

En İlginç Ofis Hediyeleri


Ninja Kupa Bardak, ilgi çekici görüntüsüyle, sevdiklerinizin ofis yaşamında kahvelerini keyifle yudumlayabilecekleri en ilginç kupa modellerinden biri. Yukarıda yer alan bardak altlığı da babanız için şahane bir ofis hediyesi olabilir. Çünkü Canım Babacığım 4'lü Bardak Altlığı Seti sizlerin tamamen kişiye özel olarak yazacağı 4 özel mesajı bardak altlarında hazır olarak sunan bir set. Yapacağınız sadece babanıza söylemek istediğiniz, bardak altlığının üstünde yer alacak olan cümleyi yazmanız. Cümleleri yazın ve bu müthiş hediyenin babanızın yüzündeki sağlayacağı mutluluğun keyfini çıkarın. Gün içerisinde babanızı defalarca mutlu etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kesinlikle Babalar için alınabilecek en güzel ofis hediyelerinden birisi.

Galata Kulesi Dekoratif Duvar Saati

Galata Kulesi Dekoratif Duvar Saati


Bir önceki ürün değerlendirme yazımda bardak altlıklarının öneminden bahsetmiştim. Çünkü bir hediye ne kadar kullanılırsa o kadar değerli ve önemli olur. Yine bir o kadar kullanışlı ve değerli bir hediye olan İstiklal Caddesinde Aşk Randevusu Duvar Saatini sizlere önereceğim. Eski âşıkların mekânı istiklal caddesi temalı bu güzel duvar saati ofis içerisinde çok güzel duracaktır. Sevdiğiniz iş stresini her saate baktığında kolaylık atıp gülümseyecektir. Hiç eskimeyecek bir hediye, umuyorum ki hiç eskimeyecek bir aşkınız; sevginiz olacaktır.

Mini LED Spot Işık

Geceleri Rahat Çalışabilmesi İçin LED Işık


Ucuz fiyat etiketine sahip ve bir hayli şaşırtıcı özellikteki klipsli lamba, erkek-bayan arkadaşlarınıza en idela ofis hediyelerinden biri olacaktır. Clip On Spotlight - Mini LED Spot Işık küçük olduğu kadar bir o kadar kullanışlı ve güzel bir hediye ürünü. Özellikle hediye alacağınız kişi ofis içerisinde akşamları gece geç saatlerine kadar çalışıyorsa bu hediye onun için çok değerli olacaktır. Fiyatı da gerçekten uygun olan bu kullanışlı hediyeyi tavsiye ediyoruz.

iPad Manyetik Yazı Tahtası

iPad Şeklinde Tasarlanmış Manyetik Not Tahtası


Eminim ki hepimiz bir hediye aldığımız da karşı tarafın bu hediyeyi çok kullanmasını ve unutmamasını isteriz. Ama bunun olması için de o ürünü ne kadar kullanacağı hakkında iyice düşünmemiz gerekir. Ofis hediyesi arıyorsanız, bu hediye kadar kullanışlı bir ofis hediyesi bulamayabilirsiniz. Ofis içerisinde sürekli not tutmamız gerekebilir, anlık işlerimiz ile ilgili notlar almamız ve küçük dip bilgiler oluşturmamız da gerekebilir. Böyle durumlar da yeri geliyor A4 Kâğıdı ucundan kopartıp yazıyoruz. 

Ağaç Şeklinde Yapışkanlı Not Kağıtları

Ağaç Şeklinde Yapışkanlı Not Kağıtları


Mahvedilen doğaya dikkat çekmek için çevreci dostlarınıza şaşırtıcı bir hediye vermek isterseniz, ofisinde üzerine önemli notlarını yazabileceği yapışkanlı ağaç not kağıtları ilginizi çekebilir. Bu ne kalıcı, ne de hoş oluyor. Buna çözüm olarak üretilen iPad Manyetik Yazı Tahtası gayet kullanışlı ve uygun fiyatlı bir ürün. Sizde ofis hediyesi almayı düşündüğünüz kişiye bu hediyeyi aldığınız da şundan emin olun ki birçok defa size dua ve teşekkür edecek. Bu kadar güzel tasarımlı ve kullanışlı, yaz – sil yazı tahtası hediyesine herkes kavuşamaz : )

Çiçek Sepeti Dekoratif Masa Süsü

Masada Çiçek Olmazsa Olmaz


Yaz geldi. Ortalık cıvıl cıvıl. Ve ofisler de cıvıl cıvıl. Şahsen bizim ofis de masalar üzerinde çiçekler, köşede akvaryum, duvarlar da yapışkan notlar ile çok güzel bir görünüm de şuan. Ne kadar renk, cıvıl cıvıl o kadar rahatlatıcı bir atmosfer. Hediye alacağınız kişinin ofisinde, masasında hala bir çiçek yoksa Çiçek Sepeti Dekoratif Masa Süsünü hiç düşünmeden almanızı tavsiye ederim.

ilginç kalemler

Çok İlginç Kalem Modelleri


Birbirindenilginç kalem modelleri ile sevdiklerinize eğlenceli ofis hediyeleri verebilirsiniz. Mesela yan tarafta gördüğünüz baston şeklindeki ikili tükenmez kalem bir harika. Ayrıca vida, balta, çekiç, tornavida, Big Bang, kaktüs, yosun ve daha yer veremediğimiz bir çok ilginç kalem modeli bulabilirsiniz. Böyle tatlı mı tatlı kulübeli kalem görmedim daha önce. Düşünce çok güzel, düşünceden güzel olan bir başka şey ise kesinlikle tasarımı. Telefon Kulübesi Şeklinde Kalem tasarım olarak 10 Puan aldı. Ofis içerisinde en çok kaleme ihtiyaç duyarız. Güzel, uygun fiyatıyla cazip bir hediye olacaktır.

Mini Duvar Akvaryumu

Duvar Akvaryumu ile Ofis Duvarlarında Şıklık


Hemen hemen birçok ofis de mini akvaryumlar oluyor. Zaten bende bir önceki değerlendirmelerim de ofisimde akvaryum olduğunu belirtmiştim. Çünkü gerçekten güzel bir görüntü oluyor ve onları izlemek, onlarla uğraşmak her zaman rahatlatıyor. Ve Mini Duvar Akvaryumu bulunuyor ofisimde. Kurulumu çok kolay, sadece duvara asıyorsunuz bitti! İçerisinde beta balıkları rahatlıkla yaşayabiliyor. İnanın hediye aldığınız şanslı kişi çok beğenecek! Ofisine renk ve mutluluk getirecek bu akvaryumu kesinlikle almanızı öneriyorum.

Batan Kupa Kalemlik

Dikkat Çekici Kalemlikler de Kullanışlı Bir Ofis Hediyesi Olabilir


Şuana kadar yaptığım ürün değerlendirmeleri arasında daha çok kullanışlı ve ilgiç ofis hediyelerine yer verdim. Bu kalemlik de bildiğiniz üzere o kullanışlı hediyelerden birisi! TITANIC - Batan Kupa Kalemlik tasarımı, kalitesi ve uygun fiyatı ile alınabilir!

Elma Şeklinde Notluk

Elma Şeklinde İlginç Masaüstü Notluk


kalemler, notluklar ve kırtasiye malzemeleri ofisler için gerçekten de hem kullanışlı, hem de etkileyici hediyelerden olacaktır. Özellikle tasarımsal açıdan ilginç ürünler tam da hedefi 12'den vurmanızı sağlayacak benzersiz armağanlar. Mesela örneğini yan tarafta gördüğünüz Elma Notluk, gerçekten çok ilginç ve başarılı bir notluk çalışması olmuş. Ofis içerisinde iştahları açacak bu Elma Şeklinde Notluk hediye aldığınız kişinin çok işine yarayacak!

ilginç ofis hediyeleri

Artık Karanlıkta Bile Bilgisayardan Tam Performans


USB Led Bilgisayar lambası çok pratik, kullanışlı ve uygun fiyatlı bir hediye olacaktır. Sevdiğiniz, arkadaşınız, dostunuz, abiniz veya babanız eğer ki gece geç vakitlere kadar ofis de bilgisayar başında ise bu küçük, uygun fiyatlı dekoratif ofis ürünü ile onlara kolaylık sağlamanız mümkün. Bu ürünü sadece ofis için değil, genel anlamda da kullanabileceği üründür. 

Yorum Gönder

 
Top