z Ananas Tasarımlı Tırnak Süsleme | En iyi Hediye Fikirleri

DIY Ananas Şeklinde Tırnak Süsleme
Tırnaklarınızla çok mu ilgilisiniz? En yeni ve bu yazın en trend tırnak süslemeleri nelerdir diye merak mı ediyorsunuz? O halde bu yazımız tam size göre. Çünkü, bir kaç basit adımla tırnaklarınıza tropikal bir yaz havası taşıyabilirsiniz. Bakımlı tırnaklar, güzelliğine önem veren kadınların üzerinde titizlikle durdukları konuların başında gelmektedir. Özellikle de farklı renk ve konseptlerde tırnak süslemeleri son zamanlarda kadınların ilgi odağı haline gelmiş durumdadır. Haliyle de bu özellikli durum bizim de dikkatlerimizden kaçmadı. Bu yazımızda sizlere hem güzel tırnaklarınıza dikkat çekecek, hem de cıvıl cıvıl yaz modasını tırnaklarınıza taşıyabileceğiniz harika bir tırnak süsleme metodu göstereceğiz. İlginizi fazlasıyla çekeceğine inandığımız Ananas tasarımlı tırnak süslemeleri ile güzelliğinize güzellik katacaksınız. Tropikal bir meyve türü olan ananas figürlerini el tırnaklarınıza uygularken, eminiz ki çok eğlenecek ve bu tasarımla kendinizi çok şımartacaksınız. DIY Ananas Tırnak Süsleri sıcak renklere sahip olduğu için hem oldukça dikkat çekici, hem de tatil veya özel gün kıyafetlerinizle de bir hayli uyumlu bir süsleme. Adım adım, nasıl yapıldığını resimleri ve açıklamalarıyla paylaştığımız DIY Ananas tırnak süslemesi ile tüm gözler tırnaklarınız üzerinde olacak.
Ananas Tasarımlı Tırnak Süsleme
Tırnaklarınızı bir resim tuvali olarak düşünün... Ve yaratıcılığınızı konuşturun. Tüm tatil yerlerinin rengarenk ve ışıl ışıl olduğu bir ortamda siz de güzelliğinizi süslü tırnaklarınızla tamamlayın! Üstelik bu zaman kendinizi şımartmak için mükemmel bir zaman! Tatilde veya sürpriz kutlamalı özel günleriniz için tırnaklarınıza süsleme yapabileceğiniz harika bir tema var karşınızda! Hem tırnaklarınızı boyarken eğlenin; hem de herkesin dikkatini çekmeyi başarın. Ananas meyve tasarımlı tırnak süslemesi ile işte bu kolaylıkla mümkün. Birkaç kolay adımda tırnaklarınıza meyve görünümünü nasıl kazandıracağınızı şimdi göstereceğiz!
Ananas Tasarımlı Tırnak Süsleme
Bu kolay yöntemi öğrendikten sonra tırnaklarınızı bambaşka meyve tasarımları ile de süsleyebilirsiniz. Örneğin ananas dışında çilek, Hindistan Cevizi, şeftali, nar, karpuz, kivi v.b. Öncelikle tınaklarınıza bir kat beyaz renkte tırnak boyası sürün. Daha sonra kurumaya bırakın. Beyaz renk tırnak boyası, bu süsleme için en mükemmel sonucu alabileceğiniz renktir. Ancak dilerseniz kendi yaratıcılığınızı kullanarak alt zemin olarak farklı pastel renkler de kullanabilirsiniz. 

DIY Ananas Tırnak Süslemesi yapabilmeniz için gerekli olan malzemeler 
  • Beyaz, sarı, kahverengi ve yeşil tırnak boyaları
  • Nail Art tırnak Fırçası
  • Tırnak cilası çıkarıcı (temizlik için)
Ananas Tasarımlı Tırnak Süsleme
Fırçanıza sarı renk boya alın ve resimde görüldüğü şekilde, tırnağınız üzerinde 3 ananas şekil oluşturun. Bunu tüm tırnaklarınız için tekrar edin . Sonraki adımda ise, bir kat daha sarı renk boya alarak ananas şekilleri üzerinde detay oluşturacak yatay, çapraz tarzında küçük çizgiler çizin. Bu şekilde hem çiziminize derinlik ve detay kazandıracak hem de tırnaklarınızda ananas olduğu izlenimini daha fazla uyandıracaksınız.
meyve tasarımlı tırnak süslemeleri
Bu adımda ise, ananas meyvesinin yapraklarını tasarlamaya geldi. Yeşil renk tırnak boyası alarak, çok büyük olmayacak şekilde ananasların üzerinde 3-4 çizgi ile yaprak figürleri oluşturun. 
el yapımı tırnak süsleme
Ve işte karşınızda tırnaklarınıza ekstra çekicilik ve tazelik katabileceğiniz Ananas Tırnak süslemeleri. Güle güle kullanın

Yorum Gönder

 
Top