z Burçlara Göre Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

burçlar için hediye seçenekleri
Burçlara göre hediye seçimi kişinin karakterine uygun tercih yapmanızı sağlamaktadır. Kişinin karakteri burcu ile doğru orantılıdır bu yüzden burçlara göre hediye seçimleri yapmak size fayda sağlayacaktır. Burçlara göre hediye seçenekleri genellikle burcun özelliklerini yansıtan ürün gruplarından oluşmaktadır. Bazı burçlar çok detaycıdır bazıları ise hiç değildir. Bu tür özelliklerle sevdiğiniz kişi için en doğru hediyeyi seçebilirsiniz. Burçlara göre hediye seçimleri, erkekler ve kadınlar için ayrı ayrı yapılmalıdır. Burçların bir çok özelliği erkek ve kadında farklılıklara neden olmaktadır. Bu yüzden burcun özelliklerini araştırırken hediye alacağınız kişinin cinsiyetine önem vermelisiniz. Hangi burca hangi hediye alınır konusunda sizler için çok detaylı araştırmalar yaptık. Bu araştırmalar doğrultusunda da sevdikleriniz için en doğru hediyeyi bulabilmenizi amaçlamaktayız. Burçların karakterlerine ve özelliklerine özgü olarak bazı hediye önerilerine de yer verdik. Bu hediyeler arasında yapacağınız seçimler hem bütçenizi aşmayacak hem de kişinin beğenisini toplayacak. Burçların hediye zevklerine dikkat ederken kendi bütçenizi de göz önünde bulundurmalısınız. Bütçenizi aşmayacak türden hediye seçimleri yapabilmeniz için bir çok ürün grubundan tavsiyelere yer vermek istedik. Makalemizdeki hediyelik ürün tavsiyelerin tümü bütçenizi sarsmayacak niteliktedir.

Burçlara Göre Hediye Seçimi


burçlar için hediyeler

Burçlara Göre Hediyeler


Burçlara göre hediye seçimi erkek için kadına göre daha kolaydır. Kadınlar, burçlara çok daha önem verir ve burçlarının karakterleriyle tam bir uyum içinde örtüşür. Bu yüzden hediye seçimi yaparken kadının burcunu iyi incelemelisiniz. Burçlara göre hediye seçimi kadın için çok çeşitli alternatiflerden oluşmaktadır. Bu alternatifler arasından hediye alacağınız kişinin kullanabileceği veya uzun yıllar anı olarak saklayabileceği bir ürün tercih edebilirsiniz. Erkekler için ise; hediye seçimi yaparken mutlaka kullanışlı olmasına dikkat etmelisiniz. 

burçlara özel hediyeler

Hangi Burca Hangi Hediye Alınır?


Kullanışlı olmayan bir hediye erkekler için çok fazla beğenilmemektedir. Erkeğin burcu ile uyumlu olan ürün grupları arasından seçim yapabilirsiniz. Burçlara Göre Hediye Seçenekleri: Her burcun özellikleri ve özelliklerine uygun hediye önerilerine sizler için yer verdik. Bu öneriler doğrultusunda sevdiğiniz için en ideal hediyeyi tercih edebilir ve mutluluk dolu anılar biriktirebilirsiniz. Her burcun erkeği ve kadınına özel hediye alternatiflerini aşağıdaki başlıklardan inceleyebilirsiniz.

burçlar için hediye

Koç Burcu için Hediye Önerileri


Koç burcu özelliklerini taşıyan kişiler, adeta birer küçük çocuk gibidir. Çocuklar gibi sabırsız ve acelecidirler. Özellikle janjanlı hediye paketlerinden çok hoşlanırlar. Sevdiğiniz kişi koç burcu ise; kendisini enerjik hissettirecek özelliklere sahip bir hediye almanızı öneriyoruz. Sıradan olmayan ama bir o kadar da kullanışlı, pratik hediyeler koç burçları için idealdir. Maceraperest özellikleriyle tanınan koç erkeğine alınacak hediyeler; çeşitli spor kıyafetleri, kazaklar, tişörtler, vücuduna tam oturan gömlekler, spor kol saatleri, son moda ayakkabı, cüzdan, çanta ve parfümler ile birlikte araba aksesuarları, maç bileti ideal birere hediye önerisidir. Koç kadınına alınacak hediyeler ise; renkli makyaj malzemeleri, gösterişli ve şık gece elbiseleri, küpeler, gümüş takılar ve daha bir çok renkli aksesuarlar arasında seçim yapabilirsiniz.

koç burcu erkeğe ne hediye alınır

Koç Erkeği için; "Kişiye Özel Taba Renk Erkek Cüzdan"


Koç erkeğinin tarzını yansıtan bu cüzdan ile sevdiğinizi şaşırtabilir ve mutlu edebilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan cüzdan üzerine sevdiğinizin ismini yazdırarak çok farklı ve özel bir görünüm katabilirsiniz.

koç burcu kadına ne hediye alınır

Koç Kadını için; "İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye"


Koç kadınının sahip olduğu özellikler arasında yer alan şık aksesuar zevkine sahip inci kolye ideal bir hediye seçeneğidir. Gerçek inciden oluşan bu kolye, istiridye içinden çıkması nedeniyle de oldukça fazla dikkat çekmektedir.

burçlar için hediye

Boğa Burcu için Hediye Önerileri


Boğa burcuna sahip kişileri mutlu etmek biraz zordur. Espritüel karaktere sahip olan bu kişiler, değerli taşlardan oldukça fazla hoşlanırlar. Altın, gümüş gibi takılar bu burç için ideal hediye alternatifleridir. Boğa kadını için alınabilecek hediyeler arasında güzellik malzemeleri, takılar, aksesuarlar ve şık kıyafetler yer almaktadır. Boğa erkeğine alınabilecek hediyeler; deri aksesuarlar ve kişiye özel olarak hazırlanmış kullanışlı eşyalar iyi birer hediye alternatifidir.

boğa burcu kadına ne hediye alınır

Boğa Kadını için; "Kalbim Yazılı Gümüş Kolye"


Boğa kadınının şıklığına uyum sağlayabilen gümüş kolyeler çok iyi bir hediye alternatifidir. Gümüş kolyeler üzerinde çeşitli terimlerin yer aldığı kolye ucu seçimi yapabilirsiniz. Kalbim yazılı gümüş kolye de çok iyi bir alternatif olabilir.

boğa burcu erkek için hediye seçenekleri

Boğa Erkeği için; "Kişiye Özel Beyaz Erkek Gömlek"


Gömlek üzerindeki kişiye özel isim işlemesiyle çok farklı ve özel bir hediye olarak değerlendirilebilir. Beyaz renkten hoşlanan bir sevgiliniz var ise, bu hediye onun için çok uygun olacaktır.

Burçlara göre hediyeler

İkizler Burcu için Hediye Önerileri


İkizler burcu en kolay hediye alınabilecek burçtur. Çocuksu yönleri ağır basan bu burç için eğlenceli hediyeler seçebilirsiniz. Çeşitli teknolojik eşyalara bayılırlar. Oldukça sosyal bir karaktere sahip olan bu burç karakteri, eğlenceli eşyaları çok sever. Sıradışı tasarıma sahip olan hediyeler, bilimsel ve farklı konusu olan kitaplar, rengarenk eşyalar bu burçlar için ideal hediye seçenekleridir. İkizler burcu erkeği için bilgisayar oyunları karşı konulmaz hediyelerdir. Bilgisayar aksesuarlar ve oyunları en iyi hediye seçimi olabilir. İkizler kadını için de rengarenk takılar, tişörtler ve bunun gibi çeşitli aksesuarlar seçilebilir.

ikizler burcu bayana hediye

İkizler Kadını için; "Sevgiliye Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti"


Bu sepet ile hem eğlenceli hem de romantik bir hediye vermiş olursunuz. Sepet içinde yer alan aşk notları, ikizler burcu sevgilinizi heyecanlandırmaya yetecek. Bunun yanısıra sevimli peluş ayı gümüş sonsuzluk kolye oldukça dikkat çekici ve şık bir hediye olacak.

ikizler burcu için hediyeler

İkizler Erkeği için; "Mini Masaüstü Basketbol Oyun Seti"


Hangi burca ne hediye alınır? İkizler erkeğinin eğlenceli yönünü ortaya çıkaracak olan bu oyun seti ile çok keyifli bir hediye vermiş olacaksınız. Sevgilinizin bu hediye ile oyun oynarken sizi hatırlaması için müthiş bir hediye seçimi olacaktır.

Yengeç Burcu için Hediye Önerileri

Yengeç Burcu için Hediye Önerileri


Yengeç burcu kişileri sadık, duygusal, yaratıcı ve yeme içmekten hoşlanan karaktere sahiptirler. Bu kişileri zarif hediyeler ile mutlu edebilirsiniz. Yengeç kadını için hediye önerileri olarak; iç çamaşırları, romantik ev dekorasyonu süsleri, şık mutfak eşyaları, çeşitli dekorasyon malzemeleri, bir buket gül ve takı setlerini değerlendirebilirsiniz. Yengeç erkeği için ise; resim çerçeveleri, albüm setleri, çeşitli özel tablolar, cüzdan, fotoğraf makinesi, hobi malzemeleri, DVD filmler ve şık ev aksesuarları alınabilir.

yengeç burcu kadına ne hediye alınır

Yengeç Kadını için; "İsme Özel Fotoğraflı Love Yastık"


İsme özel olarak hazırlanan bu yastık hem şık hem de zarif görünümü ile beğeni toplamaktadır. Zarafeti seven yengeç kadını için de oldukça ideal bir hediyedir. Yastık üzerine baskı yaptıracağınız fotoğraf ve isimler ile çok özel anlamlarda katmış olacaksınız.

yengeç erkeklerine hediye

Yengeç Erkeği için; "Chalk Mug - Tebeşir Kupa Bardak"


Özel tebeşiri ile üzerine istediğinizi yazabileceğiniz bu kupa, yengeç erkeği için hem çok özel hem de kullanışlı bir hediye olacaktır. Yengeç erkeğinin tarzını da yansıtan ve aynı zamanda ekonomik fiyatıyla da bütçenizi sarsmayan çok hoş bir hediye seçimidir.

hangi burca ne hediye alınır

Aslan Burcu için Hediye Önerileri


Gösterişli ve lüks yaşamı seven Aslan burçları için hediye seçimi oldukça zordur. Aslan burçları onurlandırılmaktan hoşlanmaktadırlar. Gösterişli ve ihtişamlı hediyeler seçmeye dikkat etmelisiniz. Her şeyin en güzelini isteyen, özgüveni oldukça fazla olan aslan burcu kadını için hediye alırken çok özenli davranmalısınız. Aslan kadını için hediye önerileri olarak; deri çantalar, orjinal parfümler, taşlı, kristalli aksesuarlar, gümüş ve altın takılar ideal ürünlerdendir. Aslan burcu erkeği için de kaliteli viski, puro, sigara aksesuarlar, kaliteli hobi takımları, şık kol düğmeleri gibi ürün grupları tercih edilebilir.

burçlara göre kadına hediye

Aslan Burcu Kadını için; "Sonsuzluk Kalp Ritmi Gümüş Kolye"


Aslan burcu kadınlarının gösterişi sevmesinden dolayı en uygun hediyeler gümüş, altın gibi metaryele sahip takılardır. Sonsuzluk figürüne sahip gümüş kolye, aslan burcu sevgiliniz için ideal bir hediye seçeneğidir.

aslan burcu erkeğine ne hediye alınabilr

Aslan Burcu Erkeği için; "Erkeğe Özel 4'lü Hediye Seti"


Lüksü ve ihtişamı seven aslan burcu erkekleri için çok şık bir hediye olarak bu seti önermekteyiz. Aslan burcu sevgilinizi şaşırtmak ve mutlu etmek istiyorsanız, 4 parça üründen oluşan bu seti düşünebilirsiniz. Gömlek, deri cüzdan ve deri kemer setindenoluşan bu harika hediye seti içerisinde, aynı zamanda erkek arkadaşınızı çok şaşırtacak bir de sürpriz hediye yer alıyor. Erkeğe 4'lü hediye seti içerisinde bir hem şık bir kol saati, hem de çakmak olarak kullanılabilen Çakmaklı Kol Saati yer alıyor. Aslan Burcu erkeğe ne hediye alınır derseniz, bu şaşırtıcı ve aynı zamanda sürpriz hediyeyi kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 

burçlara göre hediye

Başak Burcu için Hediye Önerileri


Sağlık ve hijyen konusunda çok hassas olan başak burcu karakterleri için fonksiyonel ürünlerden hediye seçimi yapabilirsiniz. Başak burcu karakterlerinin en çok sevdiği hediyeler; parfümlerdir. Hafif bir kokuya sahip, şekerli ve ferahlatıcı kokulardan oluşan parfümleri tercih edebilirsiniz. Oldukça titiz ve düzenli olan başak burcu karakteri için, dekoratif eşyalar da çok iyi bir hediyedir. Antika ürünler, heykel türü aksesuarlar, başak burcunu oldukça fazla mutlu etmektedir. Kitap okumayı seven başak burcu erkekleri için çeşitli gelişim kitapları ve kitap okuma aksesuarları satın alabilirsiniz.

başak burcuna özel hediyeler

Başak Burcu Kadını için; "Bayanlara Özel Fotoğraflı Mutfak Önlüğü"


Başak burcu kadınlarına hitap eden şık ve kullanışlı bir hediye olarak özel fotoğraf baskılı mutfak önlüğünü tercih edebilirsiniz. Mutfakta vakit geçirmeyi seven bayanlar için kusursuz bir hediye olarak önermekteyiz. Üzerine fotoğraf baskısı yapılabilen ve isme özel olarak düzenenlenen kişiye özel mutfak önlüğü, özellikle yemek yapmayı seven Başak Kadınları için özel hissettirici güzel armağanlardan biri olacaktır. 

başak burcuna özel hediyeler

Başak Burcu Erkeği için; "Düşen Kitap Tutucu"


Kitap okumak, başak burcu erkeklerinin yapmaktan en çok keyif aldıkları ve hatta en yakın sırdaş ve en iyi dostlarıdır. O halde kitap sevdalısı başak burcu erkeğine ne hediye alınabileceği kendiliğinden cevabını bulmuş oluyor. Kitap okumayı seven başak burcu erkeklerinin, evlerinde kullanabileceği çok şık ve kullanışlı bir hediye. Düşen tasarıma sahip kitap tutucu ile kitapları dizmek çok keyifli olacaktır. Kullanışlı eşyalardan oluşan başak burcu erkeği için kusursuz bir hediyedir.

burçlara özel kolye el yapımı

Terazi Burcu için Hediye Önerileri


Terazi burcu kadınları da, erkekleri de dış görünüşlerine büyük önem vermektedir. Terazi burcu karakterleri için şıklık ve gösteriş büyük önem taşımaktadır. Bu yüzden, alacağınız hediyenin ambalajına büyük önem göstermelisiniz. Terazi karakterine sahip kişiler için zarafet önemlidir. Seçeceğiniz hediyenin de zarif olmasına dikkat etmenizi önermekteyiz. Terazi kadını özellikle sürprizlerden çok hoşlanmaktadır. Terazi kadını için sürpriz niteliğini taşıyan hediyeler tercih edebilirsiniz. Hediyeyi verirken oluşturacağınız ortamla da sürprizinize anlam katabilirsiniz.

terazi burcu için hediye rehberi

Terazi Burcu Kadını için; "İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye"


Burçlara özel hediye fikirleri listemizde, şimdiki flaş hediyemiz ise, özellikle terazi burcu kadınlarını bir hayli memnun edecek türden. Terazi burcu kadını için şık bir hediye arayışındaysanız, gerçek incili olan bu gümüş kolye ile şaşırtabilir ve mutlu edebilirsiniz. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan kolye, istiridye içinden çıkmaktadır. Bu da kolyeye farklı ve özel anlam katmaktadır.

terazi burcu için hediye önerileri

Terazi Burcu Erkeği için; "Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak"


Kişiye özel olarak hazırlanan çakmak üzerine sevgilinizin fotoğrafını baskı yaptırabilir ve çok şık bir hediye sunabilirsiniz. Çeşitli yıldönümleri ve doğum günü için terazi burcu erkeğine verilecek en şık hediyelerden biridir. Aynı zamanda kullanışlı olması nedeniyle de tercih sebebi olmaktadır.

burçlara göre hediye

Akrep Burcu için Hediye Önerileri


Akrep burcu karakteri, hediyelerden en çok hoşlanan burçtur. Özellikle gizemli ve şaşırtıcı hediyeleri tercih etmektedir. Sezgilerine önem veren akrep burçlar, hediyelerinin çok özenle hazırlanmasını ister. Şık bir akşam yemeği ile birlikte, konser, tiyatro, sinema ya da gece kulübü gibi etkinlikler akrep burcu karakterleri için kusursuz sürprizlerdir. Bunların yanı sıra; şık cüzdanlar, el emeği ile yapılmış takılar, ahşap tasarım ev aksesuarları gibi ürünler akrepler için büyük önem taşır.

akrep burcu için hediye fikirleri

Akrep Burcu Kadını için; "Sevgililere Özel Ahşap Aşk Defteri"


Akrep burcu kadınlar için özel ve anlamlı bir hediye düşünüyorsanız, ahşap tasarımdan oluşan aşk defterini tavsiye edebiliriz. En özel anılarınızı birlikte yazabileceğiniz bu aşk defterini ömür boyu saklayarak çok özel bir anı biriktirmiş olabilirsiniz. Akrep burcu kadınını şaşırtabilecek bir tasarımı olan bu hediyeyi incelemenizi kesinlikle öneriyoruz.

Akrep Burcu Erkeği için; "Büyük Boy Nostaljik Vosvos Metal Araba Bej"


Nostaljik tasarıma sahip olan Vosvos araba, akrep burcu erkekleri için ideal hediyeler arasında yer alıyor. Akrep burcu erkeğini şaşırtmak ve mutlu etmek istiyorsanız, bu hediyeyi düşünebilirsiniz. Hem şık bir dekorasyon ürünü hem de güzel bir anı olarak saklanabilmektedir. Her erkeğin içinde bir vosvos hayali vardır. Romantik akrep erkekleri için de çok özel anlama sahip bir hediye olarak tercih edebilirsiniz.

burçlar için hediyeler

Yay Burcu için Hediye Önerileri


Yaylar için gezip eğlenmek ve yeni insanları tanıyabileceği seyahatler yapmak oldukça büyük öneme sahiptir. Gezginci yay burcu karakterleri için sürpriz turizm aktiviteleri alabilirsiniz. Bununla birlikte çeşitli takılar, fotoğraf makinesi, seyahat çantası, bavul, koşu ayakkabısı gibi ürünler yay burcu kadını için alınabilecek hediyeler arasında yer alır. Yay burcu erkekleri için ise; spor salonu aboneliği, spor ayakkabısı ile seyahat çantası ve çeşitli gelişim kitapları alarak şaşırtıcı bir hediye vermiş olursunuz.

yay burcu için hediye fikirleri

Yay Burcu Kadını için; "İsme Özel Tatil Havası Plaj Terliği"


Gezmeyi, yeni yer ve insanlar keşfetmeyi seven rahatına düşkün ve oldukça eğlenceli tipler olan yay burcu mensuplarına ne hediye alınabilir? Arkadaşınız bol bol tatil çıkmayı seven biriyse eminiz ki bu terlik modelini de çok beğenecek. Yay burcu kadını için tatilde kullanabileceği özel bir hediye düşünüyorsanız, isme özel olarak hazırlanan plaj terliklerinden seçim yapabilirsiniz. Her iki tekine de isim yazdırılabilen ve onlarca farklı modeli bulunan kişiye özel plaj terlikleri ile yay burcu sevdiklerinize memnuniyet verici bir armağan verebilirsiniz. 

yay burcu erkek için hediye

Yay Burcu Erkeği için; "Kişiye Özel Deniz ve Kum Plaj Terliği"


Kişiye özel hediyeler, herkes için özel gün armağanı olarak düşünülebilecek şeylerdir. İster bir kupa bardak, ister yastık, ister kol saati. Üzerinde isim, mesaj, resim gibi tamamen size özel fotoğrafların yer alacağı kişiye özel hediyelerle, hangi burç olursa olsun sevdiklerinize harikulade bir hediye verebilirsiniz. Yay burcu erkeğine özel olarak hazırlatabileceğiniz bu plaj terliği ile plajlarda dikkat çekmesine katkı sağlayabilirsiniz. Hem bayan hem de erkek için kullanılabilen bu terlikler yeni sezonun favorileri arasında yer alıyor.

oğlak burcuna hediye

Oğlak Burcu için Hediye Önerileri


İş disiplinine önem veren, aşırı titiz ve inatçı olan çalışkan oğlaklara alınabilecek en iyi hediyeler ofis hediyeleridir. Bunun dışında çalışan oğlak bayanı için çiçekler, dekorasyon malzemeleri, iş çantaları gibi çeşitli hediyeler düşünebilirsiniz. Oğlak kadını için takı setleri ve kolye de iyi bir hediye seçeneğidir. Romantik oğlak erkekleri için de kişisel ürünlerden yana tercihinizi kullanabilirsiniz.

burçlara göre hediye seçme

Oğlak Kadını için; "Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak"


Kariyer planlaması her şeyin üzerinde olan ve tamamen başarıya odaklı bir hayat felsefesi bulunan oğlak bayanlarına yine harika bir hediye önerimiz var. Oğlak burcundaki bayanlar için fotoğraf baskılı Sihirli Kupa Bardak. Kupa bardaklar ofis hediyesi olarak düşünülebilecek en ideal ve aynı zamanda en çok kullanışlı hediyelerdendir. Oğlak kadınının ofiste çalışırken kullanabileceği hem şık, hem özel, hem de oldukça kullanışlı bir hediyedir.

Oğlak Erkeği için; "Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak"

Oğlak Erkeği için; "Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak"


Duygularındansa, yaşamında daha çok mantığını kullanmayı tercih eden ve başarıya her zaman aç olan oğlaklar zor beğenir ve zor ikna olurlar. Peki, inadı tuttuğunda "Nuh deyip, peygamber demeyen" Oğlak erkeğine ne hediye alınır? Oğlak erkeği için kişisel ürünler arasından fotoğraf baskılı çakmağı tercih ederek çok şık ve kullanışlı bir hediye vermiş olursunuz. Sigara tabakası ve çakmaktan oluşan bu harika hediye seti, aynı zamanda Oğlak burcu erkeğinin resmine özel olarak hazırlanıyor. Şayet sevgiliniz oğlak burcundansa ve Ona özel bir hediye vermeyi planlıyorsanız, her ikinizin de üzerinde resimlerinizin yer alacağı bu hediye setini Ona özel olarak hazırlatabilirsiniz. 

Kova Burcu için Hediye Önerileri

Kova Burcu için Hediye Önerileri


Özgürlüğünü her şeyin üzerinde tutan kovalar, aynı zamanda diğer tüm burçlar içerisinde de  anlaşılması en zor burçtur. Kova kadın ve erkekleri sırf aşırı derecedeki özgürlük tutkuları sebebi ile ikili ilişkilerinde de çok başarılı sayılmazlar. Ancak zekaları, dahi sayılabilecek derecede gelişkin olan ve ön sezileri son derece yüksek kabul edilen kovalar insanları etkilemeyi de çok iyi bilirler. Kova burcu karakterleri için farklı hediyeler önemlidir. Teknolojik hediyelere de oldukça meraklı olan Kova burçları için bir çok hediye alternatifini bulabilirsiniz. 

kova burcuna özel hediye fikirleri

Kova Kadını için; "Star Master Projeksiyonlu Gece Lambası"


Fazlaca egoist ve sadece kendi fikirlerinin değerli olduğunu düşünen kova kadınlarına hediye almak oldukça zordur. Çünkü, kovalar hiçbir zaman statik bilgilerle hareket etmezler, fikirleri değişime uğradıkça beğenileri de bundan fazlasıyla etkilenir. Bu yüzden de, çok iyi tanıdığınızı düşündüğünüz ve neleri sevip neleri sevmediğini iyi bildiğinizi zannettiğiniz kova burcu insanlar, aynı yerde saymazlar. Haliyle de kova burcuna ne hediye alınabilir sorusuna çok emin olmamakla birlikte tahmini şekilde yaklaşmak en doğru yöntemdir:) Bu gece lambası ile kova burcuna romantik ve şaşırtıcı bir hediye vermiş olursunuz.

kova burcu erkeğine hediye

Kova Erkeği için; "Projeksiyonlu Okyanus Dalgaları Gece Lambası"


Tabi ki de seçeveğiniz hediye bütçenize de uygun olmalıdır. Ancak dahilikle, delilik arasında asla olmayan, ya birinde ya da ötekinde yer alan kova burcu kadın-erkeği teknoloji ürünlere bayılırlar. Şimdiki hediyelik eşya önerimiz de bu burcun özelliklerini taşıyan kişilere verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri. Teknolojik eşyaları seven kova erkekleri için çok şık ve dekoratif bir hediye olarak okyanus dalgalı gece lambasını tercih edebilirsiniz.

balık burcu için hediye fikirleri

Balık Burcu için Hediye Önerileri


Balık burçları romantik ve şehvetlidir. Özellikle heyecanlı hediyeleri tercih ederler. Balık burcu kadını için iç çamaşırı, güzellik ürünleri gibi hediyeler çok iyi bir seçenek olur. Balık burcu erkekleri için de müzik ve sanatın her türlü dalı büyük önem taşımaktadır. Balık burcu erkeğine hediye alırken sanatsal ürünler tercih edebilirsiniz. Eğer balık burcu kadına güzel bir hediye sürprizi yapmak istiyorsanız, örneğin dans kursuna yazdırabilir veya ilgi duyduğu müzik aletini Ona hediye edebilirsinmiz. Bunun yanında sinema, romantik bir akşam yemeği, tiyatro, konser gibi aktivitelerle de Onu çok mutlu edebilirsiniz. 

balık burcu hediyeleri

Balık Burcu Kadını için; "100 Romantik Görev İçeren Kavanoz"


Hangi burca ne hediye alınabilir? İçerisinde 100 adet romantik görevler bulunan ve bu görevler hem kadın; hem de erkek için ayrı ayrı olmak üzere yer alan bu özel kavanozla, sevgilinize güzel bir hediye alabilirsiniz. Her biri bir diğerinden farklı ve sevgilinizle okuyup, uygulamaya başladığınızda eminiz ki bir hayli eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız! Doğum gününde, sevgililer gününde veya yıldönümünüzde hediyenizi balık burcunun hoşlanabileceği tarzda ürünlerden seçecekseniz, 100 Romantik Görev İçeren bu kavanozu kaçırmamanızı öneririm. Bu hediye seti ile heyecanlı ve aşk dolu zamanlar geçirebilirsiniz.

burçlara göre hediyeler

Balık Burcu Erkeği için; "Erotik Kavanozu"


İçerisinde 100 erotik görev bulunan erotik kavanozla balık burcu erkeğine ne hediye alınır sorusu güzel bir hediye ile sanıyoruz ki son buluyor. Şehvetli, ve duyguları bir hayli güçlü olan balık erkekleri bu tarz hediyelerle mutlu edilebilir. Sanata ilgi duyan balık burcu erkekleri için çok şık ve orjinal bir hediye olarak bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Burçlara Göre Hediye Seçimi

Yorum Gönder

 
Top