z Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı | En iyi Hediye Fikirleri

seni sevmemin nedenleri kitabı
Bugüne kadar sevgiliniz için hep, Onu çok mutlu edecek orijinal hediyeler peşinde koştunuz! Ancak iddia ediyorum ki, bu sefer ki çok ama çok duygu yüklü bir hediye olacak. Şöyle ki, yan tarafta sadece dış kapağını gördüğünüz 96 sayfalık Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı, bu muhteşem sürpriziniz için biçilmiş kaftan! Birbirinden romantik ve sevimli illustrasyonlarla hazırlanmış kitabın sayfalarında cevaplamanız gereken ve sevgilinizin hakkında sevdiğiniz şeyleri ortaya çıkartacak onlarca güzel soru yer alıyor. Bu sorular nasıl mı? Mesela "Sevdiğiniz kişinin en sevdiğiniz özelliği neler?" "Sevgilinize gözleriniz kapalı güvendiğiniz en önemli yönü hangisi?","Eğer sevgiliniz Nobel ödülü alsaydı hangi konuda alırdı" Bir örnek soru daha verelim; "Birlikte en çok yapmak istediğiniz hayaliniz ne? İşte bu tarz sorulara el yazınızla vereceğiniz cevaplarla Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabını hazırlayabiliyorsunuz. Dolayısıyla işte bu sıra dışı kitapla aşkınızın hikayesini bu kez enteresan bir şekilde kaleme alacaksınız! Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı içerisinde yer alan sorulara vereceğiniz yazılı cevaplarla, sevgilinize acayip güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Sevgilinizde hoşlandığınız tüm güzel yönlerini boşlukları doldurarak hazırlayacağınız Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabını tüm özel günlerde sevgilinize hediye edebilirsiniz.

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabını Nasıl Sipariş Verebilirsiniz?

Senin En Sevdiğim Yönlerin Kitabı
Seksenin üzerinde illustrasyonlar ve içerisindeki sorularla  uyumlu romantik resimleriyle bu özel defter 96 sayfadan oluşuyor. Sayfaların tamamı parlak ve birinci sınıf kuşe kağıttan hazırlanmış. Aynı zamanda kaliteli ve sert dış kapak tasarımı bulunan Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabını sipariş vermek ise çok kolay. Aşağiıda yer alan Fiyat Bilgisi İçin Tıklayın butonuna tıklayarak, Hediyemen.com sitesinden güvenle alış verişinizi yapabilirsiniz. 
ürünün fiyatı
Seni sevmemin 52 nedeni, Bize dair herşey isimli kitaplar da Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabına benzer özelliklerde. Aynı gün kargoya teslim ve kapıda ödeme ile satın alabileceğiniz Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabıyla sevgilinizin kalbini bir kez daha fethedeceksiniz.
senin hakkında sevdiğim şeyler

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı Tam Olarak Nedir 


Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı ile bir nevi sevgilinize bir kitap dolusu mutluluk hediye edeceksiniz! Aslında bu ürün için, hem kitap, hem de defter demek galiba çok daha doğru bir terim olacaktır. Anı defteri veya hatıra defteri tadına hazırlanmış olan Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabıyla ilişkinize bambaşka bir boyut katacaksınız! Bu kitabın sayfalarını doldururken eminim ki siz de bir hayli keyif alacaksınız! Çünkü, bir çırpıda cevaplayacağınız ve kimi yerde de seçenekli sorulardan oluşan bu kitabı doldurmak çok kolay! Bir yerde sizi gönül dünyanıza güzel bir yolculuğa çıkartacak olan bu romantik kitapla, sevdiğiniz insanı belki de tanımadığınız yönleriyle yeniden keşfedeceksiniz. Kaliteli dış kapağı, kuşe kağıda basılmış sayfalarıyla şahane bir görünüm sergileyen bu özel kitap, sevgilinizin de uzun yıllar saklayacağı ve sizi her özlediğinde de sayfalarını yeniden okuyabileceği özel bir kitaba dönüşecek!
seni özel yapan en önemli şey
Sevgilinizin en beğendiğiniz veya sevdiğiniz yönlerini hiç düşündünüz mü? Gerçi böyle saçma bir soru elbette ki olamaz! Çünkü seven biri bunu günde en az binlerce defa zaten yapıyordur. Demek istediğim şu ki, artık sevgiliniz hakkındaki düşünceleriniz, Ona karşı neler hissettiğiniz, en sevdiğiniz huyları, en beğendiğiniz yönleri gibi içinizdeki duygular sadece içinizde kalmasın! Tüm bu his ve düşüncelerinizi sevgilinizle paylaşın! Nasıl mı? Mesela önünüze bir kağıt ve kalem alarak ve tıpkı yalnız kaldığınızda nasıl ki sevgilinizin en sevdiğiniz şeylerini düşünüyorsanız, tüm bunları Ona adeta mektup yazıyormuş gibi yazılı hale getirebilirsiniz! 
Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı
Peki böyle bir şey yapmanızın ilişkinize ne faydası olacak? Birincisi, sevgilinizi inanılmaz derecede mutlu edeceksiniz. İkincisi ise, duygularınızı en iyi şekilde tartıp, biçip, sevgilinizle ilgili belki de daha önce hiç keşfedemediğiniz özelliklerini tanıyacaksınız. Üçüncüsü ise, sevgilinize yıllarca saklayabileceği anı defteri tadında bir sürpriz hediye vermiş olacaksınız. Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı da tıpkı bir mektup, bir şiir gibi sevgilinizi heyecanlandıracak özel bir ürün! 
Sevgiliniz hakkında aklınızdan ve kalbinizden geçenleri kitap haline getirerek, sevgilinize inanılmaz etkileyicilikte bir hediye verebilirsiniz. Mektuplar, şiirler, şarkılar ve kitaplar sevgilinize hediye edebileceğiniz en anlamlı şeyler. Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı ise şık sunumu ile bu anlamlı hediyeyi kaliteli baskısıyla estetik kılıyor.

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabında Neler Var?

96 sayfadan oluşan bu enteresan kitap içerisinde, bol bol romantik resimler ve cevaplamanız için güzel sorular var. Sorulara vereceğiniz samimi cevaplarla kalbinizden geçenleri bu kitaba aktaracaksınız. Eminim ki, şimdiden Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabını doldurmaya heyecanlısınızdır. Sevgilinizin okurken kimi zaman kahkaha atacağı, kimi zaman gözlerinin ıslanacağı, kimi zamansa size olan aşkının daha da alevleneceği Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabında aşağıdaki tarzda sorular yer alıyor.

Yaşamınıza Anlam Katan Sevdiğiniz Kişinin

  • En Sevdiğiniz Özelliği ne?
  • Seni bu kadar çok seviyorum Çünkü?
  • Sizi güldüren davranışları neler?
  • Hangi konularda ondan daha delisi yok?
  • O hayatınızda olmasaydı hayatınız nasıl olurdur?
  • Milyon kez dünyaya gelsem yine seninle olmak isterdim Çünkü .......................................
  • Seninle en büyük dileğim?
  • Seninle yaşadığım en anlamlı hatıram?
  • Sen birtanesin... Çünkü........
  • Alkış!!! ................. konuda benim kahramanımsın.
  • Çok Komiksin Çünkü ......................... sende en güldüğüm şey
  • ............... konusunda hayatımda gördüğüm en cesur kişisin
  • ............... konusunda sana gözlerim kapalı güveniyorum.
  • ................ bence bu şarkı tam bizim için yazılmış.
  • Seninle en çok .................... yapmayı seviyorum.
  • Seninle en çok ..................... yaptığımda içim kıpır kıpır oluyor.
  • Kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü sen benim (Seçenekli Soru)
senin hakkında sevdiğim şeyler
Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı içerisinde yer alan seçenekli sorulara bir örnek.
Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabının iç yüzü
Bu şirin kitabı doldururken acayip keyif alacak, sevdiğinizin hakkında belki de daha evvel hiç aklınıza gelmeyen yeni yönlerini öğreneceksiniz. Sevgilinize süper bir hediyeye dönüşecek olması da işin BONUSU:) 
sevgiliye hediye

Yorum Gönder

  1. Boyutu ne kadar

    YanıtlaSil
  2. Hangi kitapçılarda var bilen var mı ? Veya hangi sitede nakit ödeme var ?

    YanıtlaSil
  3. kitap için değilde parfümünü sıkmıştı ,her açışımda mest oluyodum be hocam.

    YanıtlaSil

 
Top