z Hediyelik Fotoğraf Makinesi Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

en iyi fotoğraf makinesi modelleri
Teknolojinin gelişmesi ile birçok teknolojik ürün ortaya çıkmakta veya var olanlar bir üst seviyeye ulaşmaktadır. Teknoloji harikası ürünlerden biri de fotoğraf makineleri. Artık sadece fotoğraf makinesi olmaktan çıkıyor ve birer ilham kaynağı haline dönüşüyorlar. Eğer fotoğraf çekmek hobileriniz arasında ise veya bu işi hobi edinen tanıdıklarınız varsa en güzel fotoğraf makinesi modellerini sizlerin beğenisine sunacağız. Bu fotoğraf makinelerini ister kendinize seçebilir isterseniz sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Sevdiklerinize hediyelik fotoğraf makinesi modelleri seçerken en ince ayrıntılarına dikkat etmeye özen göstermelisiniz. Çekim modları, flaş modları, ekran boyutları fotoğraf makinesi seçiminde mutlaka dikkat edilmesi gereken noktalardandır. Profesyonel fotoğraf makinesi modelleri diğer sıradan fotoğraf makinelerine nazaran daha güzel ve iyi çekim yaptığı aşikâr. Özellikle Nikon ve Canon markaları fotoğraf makinesinde gerçekten uzmanlaşmışlardır. Şimdi sizler için en iyi fotoğraf makinesi modellerine bir göz atalım.

En İyi Fotoğraf Makinesi Modelleri


CANON EOS 100D DİJİTAL SLR FOTOĞRAF MAKİNESİ

Hediyelik Fotoğraf Makineleri
Sizlere adeta ilham kaynağı olacak harika bir fotoğraf makinesi ile karşınızdayız. Her yere götürebileceğiniz oldukça küçük ve hassas olan Canon marka bu fotoğraf makinesi sezgisel dokunmatik ekrana sahip. 18 megapiksel kameraya sahip bu fotoğraf makinesi ile en güzel fotoğraf ve videoları çekebilmeniz mümkün. Son derece kompakt ve kolaylıkla taşınan bir DSLR ile yüksek kaliteli ve düşük parazitli fotoğraflar çekebilirsiniz. Ayrıca fotoğraf ile sınırlı kalmayarak full HD videolar da çekebilirsiniz. Kullanımı kolay, büyük dokunmatik ekran ve otomatik akıllı sahne modu ile hızlı ve kolayca çekim yapabilirsiniz. Yüz tanıma, harika çekim modları, diyafram önceliği ve daha pek çok özelliği ile dikkatleri üzerine çeken bu fotoğraf makinesini sakın kaçırmayın.

NİKON D3300 DİJİTAL SLR FOTOĞRAF MAKİNESİ

Nikon markasının bizlere sunduğu harika bir fotoğraf makinesi ile karşı karşıyayız. 24 megapiksel kameraya sahip bu eşsiz kamera otomatik odaklama özelliğine sahiptir. 3 inç ekranı ile çektiğiniz fotoğrafları çok iyi bir şekilde görebilir ve en iyi açıyı yakalayabilirsiniz. Doğa ve manzara fotoğrafları çekmeye bayılanlar için harika bir tercih olacaktır. Yüz tanıma, gece çekim modu, kırmızı göz düzeltme, panorama fonksiyonu, seri çekim modu ve daha pek çok özelliği bulunan dijital kamera oldukça dikkat çeken fotoğraf makinesi modelleri arasında yer almaktadır. Ayrıca sadece fotoğraf çekmekle kalmayıp harika videolar da çekebilmeniz mümkün. Hafif tasarımı sayesinde kolaylıkla her yere taşınabilen bu fotoğraf makinesini sakın kaçırmayın. 2 yıl garantili olan bu ürünün yanında askı aparatı da verilmektedir.

CANON EOS 750D DİJİTAL SLR FOTOĞRAF MAKİNESİ 

Canon markası yine bizlere çok iyi bir fotoğraf makinesi sunmayı başarmıştır. Canon EOS 750D, 24 megapiksel kamerası ile beğendiğiniz anları sizlere en güzel haliyle kalıcı olmasını sağlamaktadır. Otomatik flaşlama özelliği sayesinde fotoğrafları hangi ortamda çekerseniz çekin her zaman en iyi sonucu alacağınız kesin. Bu fotoğraf makinesi sayesinde fotoğraf çekmek artık çok daha keyifli! İster durağan fotoğraflar ister hareketli fotoğraflar çekin. Her seferinde en net sonucu almayı başarabileceksiniz. Elinize uyum sağlayan ergonomik yapısı ile çekimlerinizi çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Birbirinden güzel filtreleri sayesinde de fotoğraflarınızı kendi zevkinize uygun yeniden tasarlayabilirsiniz. Canon EOS 150D ile sadece fotoğraf çekmekle yetinmeyin. En güzel anılarınızı full HD kalite ile ölümsüzleştirebilirsiniz. Ayrıca online paylaşım kolaylığı sayesinde sevdiklerinizi bu güzel anlardan mahrum bırakmayacaksınız.

CANON EOS 1200D FOTOĞRAF MAKİNESİ

Kendine hayran bıraktıracak fotoğraflar çekmeye hazır mısınız? Üstün kaliteye sahip Canon EOS 1200D ile harika fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz. 18 megapiksel kameraya sahip bu fotoğraf makinesi ile fotoğraflar çok net, videolar full HD! Işık hassasiyeti sayesinde gece çekimleriniz gündüz çekimlerini arattırmayacak. Her yere kolaylıkla taşınabilen ve oldukça kullanışlı bu fotoğraf makinesi ile harikalar yaratacaksınız. Ayrıca fotoğraflarınızın manzara mı yoksa hızlı hareket fotoğrafı mı anlayabilmeniz için sahne analizi özelliğini kullanabilirsiniz. Elinize kolayca uyum sağlayacak ergonomik tasarımı ile fotoğraf çekmeyi daha çok seveceksiniz. Bu fotoğraf makinesi ile sadece fotoğraf çekmekle yetinmeyecek full HD videolar da oluşturabileceksiniz. 3 inçlik geniş LCD ekranı ile çektiğiniz fotoğraf ve videoları incelemek de sizlere ayrı bir keyif verecek. Siyah beyaz, oyuncak kamera ve balıkgözü efektleri bulunan bu harika kamerayı kendinizden ve sevdiklerinizden sakın mahrum bırakmayın.

CANON EOS 80D DİJİTAL SLR FOTOĞRAF MAKİNESİ

Canon’un biz fotoğraf severler ile paylaştığı harika bir makine daha. Canon EOS 80D, 3 EV’ye varan oldukça duyarlı ve hassas otomatik odaklama sistemi sayesinde en hareketli çekimlerin bile en ince ayrıntısını yakalayabilmeniz mümkün. 45 tam çapraz tip AF sistemi ile de daha geniş odaklama alanlarında daha fazla hassasiyet imkânı sunar. Tam çözünürlük ile sürekli hızlı çekimler yaparak saniyelik anları yakalayabilirsiniz. Bu harika özelliklere sahip fotoğraf makinesi ile artık fotoğraf çekmekten daha çok keyif alacaksınız. Doğa çekimleri yapan bir macera tutkunuysanız bu kamera tam da sizlere göre. Farklı lens kombinasyonları yaparak en net görüntüleri Canon EOS 80D ile çekebilmeniz mümkün. 

NIKON D5200 DİJİTAL SLR FOTOĞRAF MAKİNESİ

Yaratıcılığınızı kullanarak harika çekimler yapmak istiyorsanız bu fotoğraf makinesi sizler için tam ideal. Nikon markasına ait bu fotoğraf makinesi 24 megapiksel kameraya sahiptir. Fotoğraflarınız için ışık duyarlılığı sağlayarak istediğiniz yerde ve zamanda en güzel sonuçları elde edebilirsiniz. Fotoğraflarınız çekerken otomatik odaklama yaparak, istediğiniz kareleri en iyi şekilde ortaya çıkarabilmeniz mümkün. 3 inçlik geniş LCD ekranı ile çektiğiniz kareleri görüntülemek daha zevkli ve kolay olacaktır. Kırmızı göz düzeltme özelliği sayesinde de fotoğraf çekerken hiçbir korkunuz kalmayacak! Gece çekimi, iç mekan, alacakaranlık, mum ışığı, yakın çekim, yiyecek, portre ve pek çok çekim efekti ile kendi yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Seri çekim özelliğini kullanarak hızlı hareketleri en ince detayına kadar yakalayabilirsiniz. Hem fotoğraf makinesi hem de video kamera olarak kullanabileceğiniz bu harika ürünü sakın kaçırmayın!

CANON EOS 70D DİJİTAL SLR FOTOĞRAF MAKİNESİ

Çektiğiniz fotoğraflar ile herkesi büyülemek ve harikalar yaratmak istiyorsanız ihtiyacınız olan tek şey Canon marka bir fotoğraf makinesi. Canon EOS 70D fotoğraf makinesi 20,2 megapiksel kameraya sahip. Yüksek performanslı bu fotoğraf makinesi sayesinde ayrıntılarla dolu çok net fotoğraflar ortaya koymanız mümkün. Renklerin ahenkine kapılarak büyüleyici ve doğal fotoğraflar elde edebileceksiniz. Yüksek hassasiyeti sayesinde hızlı karelerde de anı yakalayabilir ve her ince ayrıntıyı görebilirsiniz. 19 çapraz tip noktalı AF sistemi sayesinde de saniyede 7 kare çekerek sürekli çekimler elde edebilirsiniz. Böylece istediğiniz her ayrıntıyı görebilmeniz ve sevdikleriniz ile paylaşabilmeniz mümkün olacak. Canon’un bu modeli Dual Pixel CMOS AF teknolojili ilk fotoğraf makinesidir. Bu eşsiz özellikli fotoğraf makinesi sadece fotoğraf çekmekle kalmıyor ayrıca full HD filmler de çekmenize olanak sağlıyor. Wi-Fi özelliği sayesinde de çektiğiniz video veya fotoğrafları bilgisayar veya telefonunuza aktarabilir sevdiklerinize hızlı ve kolay bir şekilde eriştirebilirsiniz. 

CANON EOS 1300D DİJİTAL SLR FOTOĞRAF MAKİNESİ

Fotoğraf makinesi konusunda uzmanlaşmış bir marka olan Canon, yine çok özel bir ürün ile karşımızda. 18,7 megapiksele sahip Canon EOS 1300D ile harika kareler elde edebilmeniz mümkün. Yüksek ışık duyarlılığı sayesinde fotoğraflarınızı istediğiniz her yerde ve zamanda çekebilirsiniz. Işık problemini ortadan kaldıran bu fotoğraf makinesi ile fotoğraf çekmek artık çok daha eğlenceli bir hal alacak. Otomatik odaklama yaparak, çekmek istediğiniz bölgenin daha ön plana çıkmasını sağlar ve daha net fotoğraflar elde edilir. 3 inçlik geniş LCD ekranı sayesinde de çektiğiniz fotoğraf ve videoları keyifli bir şekilde izleyebilirsiniz. Ayrıca flaş ayarını ister otomatik isterseniz manuel halde kullanabilirsiniz. Yüksek video çözünürlüğü ile de full HD videolar çekebilir ve keyifli bir şekilde izleyebilirsiniz. Diyafram öncelikli AE, yiyecek, yaratıcı otomatik, portre ve daha pek çok çekim efektleri ile fotoğraflarınızda yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Bu benzersiz kamerayı kendinizden ve sevdiklerinizden sakın mahrum bırakmayın.

CANON EOS 5D DİJİTAL SLR FOTOĞRAF MAKİNESİ

Canon markasının son teknoloji bir ürünü daha sizlerle. Fotoğraf makinesi seçerken üstün kalitede bir şeyler arıyorsanız bu EOS 5D modelini kesinlikle tercih etmelisiniz. Her ne kadar fiyatı ile dudakları uçuklatsa da gerçekten vereceğiniz paraya değecek özellikte! 22.3 megapiksel kamerası ile ayrıntılı ve yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Işık koşulları ne olursa olsun yüksek hassasiyeti ile her koşulda fotoğraflarınızı çekmeniz mümkün. 61 noktalı geniş alanlı otomatik odaklama özelliği sayesinde de en hızlı kareleri bile en ince ayrıntısıyla yakalayabilirsiniz. Vurgulamak istediğiniz alanları kamera içi HDR görüntü oluşturma özelliği ile sağlayabilirsiniz. Bir fotoğraf makinesinden çok daha fazlası olan bu ürün, full HD videolar çekmenize olanak sağlar. Çektiğiniz videoları ise harika ses kalitesi sayesinde keyifle izleyebilirsiniz. Her yere götürebileceğiniz şekilde tasarlanan bu fotoğraf makinesinde kullanılan magnezyum sayesinde daha sağlam hale gelmiştir. Hava geçirmezlik özelliği sayesinde toz ve neme karşı koruma sağlar. 

SONY ILCE 7S BQ AYNASIZ SİSTEM FOTOĞRAF MAKİNESİ

Diğer fotoğraf makinesi markalarına nazaran Sony markası da oldukça iyi makineler üretmektedir. 12 megapiksel kameraya sahip bu fotoğraf makinesi ile harika pozlar elde etmeniz mümkün. 3 inçlik geniş LCD kamerası ile çektiğiniz fotoğrafları rahatlıkla görebilirsiniz. Sony 7S BQ ile fotoğraf çekmek artık çok daha kolay ve eğlenceli! Seri çekim özelliği sayesinde istediğiniz fotoğrafları en ince ayrıntısına kadar yakalayabilirsiniz. Aynı zaman da video çekme özelliğine de sahip olan bu makine ile harika videolar oluşturabilirsiniz ve sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz. 

NIKON P900 DİJİTAL KOMPAKT FOTOĞRAF MAKİNESİ

Kendinizi bir fotoğraf karesinin içindeymiş gibi hissetmek ister misiniz? Nikon marka bu dijital fotoğraf makinesi sizleri bambaşka bir boyuta sürükleyecek. Ultra yüksek güçlü zoom özelliği sayesinde çıplak gözle görülemeyen harika detaylı yakalamanız mümkün. Titreşim azaltma özellikli 5,0 duraklamalı bu harika fotoğraf makinesi ile fotoğraflarınız hiç olmadığı kadar net! Duyarlı görüntü sensörü ile gece çekimleri gündüz çekimlerini arattırmayacak. POI özelliği ile GPS desteği sayesinde yaptığınız çekimlerin hızlı ve ayrıntılı konum bilgisini elde edebilirsiniz. Harika tasarıma sahip bu fotoğraf makinesi tam macera severlere göre! Sevdiklerinizi seyahatiniz esnasında merak içinde bırakmak istemiyorsanız dâhili wi-fi ile görüntülerinizi sevdiklerinize aktarabilirsiniz. Bu süper telefoto sadece fotoğraf çekmekle kalmıyor ayrıca full HD videolar da çekmenize olanak sağlıyor. 

Yorum Gönder

 
Top