z Yılbaşında Gidilebilecek Eğlence Yerleri | En iyi Hediye Fikirleri

yılbaşı
Daha önceki bir çok yazımızda sizlere yılbaşı hediyeleri konusunda hediye fikirleri ve öneriler sunmaya çalışmıştık. Ancak bu yazımızın konusu, yeni yılınızı çok daha hareketli ve eğlenceli geçirmek üzerine! İstanbul'daki en güzel yılbaşı kutlama mekanları ile sizlere harika mekan önerilerinde bulunmak istiyoruz! Genel olarak insanlar yılbaşını evde kutlamak yerine daha çok dışarıda mekanlara giderek ve eğlenerek yeni yıla girmek istiyor. Eğlence standartları insanların karakterlerine göre değişiklik gösterebiliyor. Bazı insanlar,partiye giderek eğlenmek istiyor,bazı insanlar ise; sakin ve hafif müzik eşliğinde yılbaşını kutlamak istiyor. Sizi daha fazla merak ettirmeden İstanbul'da yılbaşı kutlaması nerede yapılır? En güzel yılbaşı parti mekanları nerelerdir? Ya da İstanbul'un en popüler yılbaşı eğlence yerleri nerelerdir? Hep birlikte öğrenelim..

Laila

Yılbaşında İstanbul'daki eğlence kulüpleri
Boğazda yer alan ve en çok popüler olan mekanlardan birisi de şüphesiz lailadır. Suadiye otel'inin yanında bulunan laila, 1999 yılından beri en çok tutulan ve tavsiye edilen mekanların başında yer alır. Bir çok Türkçe şarkısı ise unutulmaz geceler yaşatan bu mekan, ilk açılış tarihinde ünlü isimleri konuk ederek,son derece eğlenceli bir ortam sunmuştu.Şimdi ise; popülerliğini koruyarak, yılbaşında İstanbul'da gidilebilecek yerler sorusunun cevabını vererek birinci sırada yer almıştır. 

Opera Club

Yılbaşı parti mekanları
Beyoğlu'nda üzerinde yer alan opera club,Pop veya Arabesk müzik sevenlerin eğlenebileceği bir mekandır. Arabesk müziğini bir de Özgür Ataer ile dinlediğinizde bağımlı olacağınız mekanlar arasında yer alır. Pop müziği ve Arabesk gibi türleri ile yılbaşını kutlamak isterseniz Opera club'ın her zaman kapısı sizlere açıktır. 

İstiklal Palas

eğlence mekanları istanbul
Demirören alışveriş merkezi yakınlarındaki binada yer alan mekan, kısa zaman içerisinde çok popüler olduğu için,en gözde mekanlar arasındaki yerini almıştır. Genel olarak,Fransızca şarkılarına katmış olduğu farklı performansları, misafirlerine sergileyerek,beğeni kazanan Damla Pehlevan'ın profesyonel sahnesiyle eğlenceye doyamayacaksınız. Aynı zamanda İstiklal Palas'ın lezzetli yemekleri ile oldukça tercih edilen mekanlar listesinde yerini almıştır. 

Vogue İstanbul

yılbaşı eğlence mekanları
Dikkat çeken ve beğenilen bir mekan olan vogue, İstanbul'un tüm büyüleyici manzarasını gözler önüne sererek,misafirlerine hizmet vermektedir. Birbirinden farklı DJ müzikleri ile eğlenmek isteyen insanlara,eğlenceyi sonuna kadar yaşatıyor. Yemek menüsünde,ördek, rabioli, polenta gibi lezzetleri içinde barındırırken; ıstakoz ve siyah rosotto gibi değişik lezzet türleri ile eğlence severleri adeta büyülüyor. Üst düzey bir yılbaşı kutlaması yapmak isterseniz, Vogue'yi her zaman tercih edebilirsiniz. 

Hazine

yılbaşında gidilebilecek yerler istanbul
İnsanların çoğu yılbaşı nerede geçirilir? sorusunu düşünerek kafa karışıklığı içerisinde mekan arayışına giriyor. Bu noktada Hazine mekanı devreye girerek, misafirlerine öncülük ediyor.Haftanın her günü müziği ile,konuklarını büyüleyen Hazine'de genel olarak ünlü kişiler sahne alıyor.Müzik türü değişiklik gösterirken,bazen caz performansı eşliğinde,sessiz bir gece geçirilirken,bazen de tempo müzikleri ile oturmayan misafirlerimiz neredeyse kalmıyor. Konum olarak, Cihangir'de yer alan Hazine,kokteyl tatlarıyla ve mükemmel sunumlarıyla favori mekanlardan birisi olmuştur. 


Le Baron Zorlu Center

istanbul eğlence mekanları
Zorlu Center'da yer alan Le Baron,Türkçe şarkılarıyla siz misafirlere,unutulmaz bir gece yaşatarak eğlendirmeyi başarıyor. Genel olarak,Türkçe veya Caz severlerin tercih ettiği bu mekan,kaliteli hizmetiyle ve profesyonel kadrosuyla size güzel bir hizmet sunuyor. Türkçe müziğin keyfine bu mekan sayesinde doyuluyor. Şık bir şekilde dekore edilmiş Le Baron'un atmosferi oldukça fazla olduğu için gecenin ilerleyen saatlerinde DJ müzikleriyle tempolu bir biçimde eğlence devam ediyor. 

Room+Rumours

yılbaşı parti mekanları
Nişantaşı'nda yer alan ve yıllarca aynı kalitede popüler olmayı başaran mekanların başında Room+Rumours gelir. Yemekleri ve müziği ile ünlü olan bu mekan hizmetiyle göz kamaştırıyor. Arkadaşlarınızla yemek yerken müziğin sesi sohbet etmenizi asla engellemiyor. İlerleyen saatlerde, DJ müziklerinin başlamasıyla doyasıya eğlenebileceğiniz bu mekana gelerek oldukça güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

Anjelıque Ortaköy

İstanbul eğlence merkezleri
Ortaköy'de bulunan ve Boğaz'ın tüm güzelliğini gözler önüne seren Anjelıque, İstanbul'un en gözde eğlence yerlerinden birisidir. Yılbaşında İstanbul'da gidilebilecek yerler arasında bulunan bu mekanın her katında, farklı türde müzikler tempo tutuyor. Ünlü isimlerin bulunduğu bu mekanda, eşsiz güzellikte partilerin yapılması Anjelıque'yi özel kılıyor. Eğlencesinin yanı sıra,dünya mutfağı ile de ünlü olan Anjelıque, profesyonel bir hizmet sunuyor. 

Reina Club

istanbul'un yılbaşı eğlence yerleri
Bugüne kadar ünlü isimleri misafir ederek, eğlence mekanlarının en iyileri arasında olmayı başarmıştır. İstanbul boğazı eşliğinde,misafirlerinin eğlence ihtiyaçlarını gidererek,kusursuz ve kaliteli bir hizmet vermektedir. Reina'da genel olarak hizmet 19.00'da başlıyor.Club ise 21.30-06.00 saatleri arasında misafirlerine doyumsuz eğlencenin ne demek olduğunu öğretiyor.

Sortie İstanbul

Genel olarak gençlerin yoğun bir şekilde akın ettiği ve doyumsuz müziğin keyfini yaşattığı bir mekan olan Sortie, misafirlerine oldukça kaliteli bir hizmet sunuyor. Kuruçeşme'de yer alan Sortie, lezzetli menüsüyle çok tercih edilen bir mekan haline geldi. Yılbaşında kutlama nerede yapılır? sorusuna cevaben Sortıe'yi tavsiye ediyoruz. 

Mask İstanbul Beyoğlu

Beyoğlu'nda yer alan Mask,haftanın her günü sunmuş olduğu canlı müzik ve eğlence sayesinde,İstanbul'un önemli mekanlarından birisi olmuştur. Her gün sabaha kadar eğlenebileceğiniz ve her müzik tarzı ile insanlara hitap edebilen bu mekan, İstanbul'da en uygun hizmet veren mekanlardan birisidir. 


Riddim İstanbul

yılbaşı istanbul eğlence clupleri
Gençlerin çok tercih ederek,güvenerek ve huzurlu bir şekilde gidebileceği,kaliteli bir hizmet sunan mekanlardan birisidir. Taksim'de yer alan Rıddım; yılbaşında sevdikleriniz ile birlikte,üst düzey bir mekana gidip eğlenmek istiyorsanız, Rıddım'ı hiç düşünmeden seçebilirsiniz. 

Hilton Convention

istanbul yılbaşı parti mekanları
2017 yılbaşı programında eğlenceli ve kaliteli hizmetiyle,aynı zamanda Kerim can Durmaz,Caner Çalışır ve Ece Gürsel gibi ünlü isimlerin bu mekanda sahne alacağı güzel bir geceyi sizde Hilton'a rezervasyon yaptırarak bu güzel sahneden mahrum olmayıp eğlenebilirsiniz. 

Taps Bebek İstanbul

Çeşitli dünya mutfağı ile bugüne kadar misafirlerine kaliteli bir hizmet veren Taps Bebek, 2017'nin yeni yıl kutlamasında,deniz manzarası eşliğinde dans etmenin ve eğlenmenin keyfini yaşatacak. Her yıl kutlamalarında bu mekan,özel bir şekilde dizayn edilerek göz zevkine hitap ediyor. 

Jolly Joker İstanbul

Jolly Joker İstanbul
En iyi eğlence mekanlarının arasına giren Jolly Joker,ünlü isimleri ağırlamaya her zaman devam ediyor. Genel olarak bu mekanda, Gökhan Tepe,Cem Adrian,Koray Avcı,Levent Yüksel ve Tan Taşçı gibi ünlü isimler yer alıyor.Beyoğlu'nda yer alan Jolly Joker,eğlence ve kalite arayanların tek adresidir. 

Tren Pera

İstanbul yılbaşı eğlenceleri
Asmalımescit de yer alan ve son dönemlerin popüler mekanı unvanını alan Tren Pera, ünlü isimlerin performanslarıyla eğlenceye doyabileceğiniz güvenilir ve kaliteli bir mekandır. Bu mekan her zaman,arkadaşlarınızla veya tek başınıza gelebileceğiniz,nezih bir mekandır.

Fox Club

istanbul yılbaşı parti mekanları
Misafirlerin oldukça beğenisini kazanan Fox club, yılbaşı eğlencesi için,tercih edebileceğiniz iddialı bir mekandır. Avcılar da yer alan, İstanbul'un en güzel performanslarını sergileme konusunda kendine özgü bir stili olan bir mekandır. Son zamanlarda yılbaşı yaklaştığı için,genel olarak herkes yılbaşı nerde geçirilir? diye düşünerek kararsızlığa düşüyor. Fakat sizi bu kararsızlıktan kurtararak Fox club ile tanıştırıyoruz. Bun nedenle Fox club,eğlencesine doyduktan sonra mutlu ve huzurlu olacağınıza hiç şüphemiz yok. 

Manos Taverna

yılbaşı partisi için gidilebilecek yerler
Levent'de bulunan ve Rum müziklerine yer veren bu harika mekan,yılbaşı için misafirlerine sıra dışı bir eğlence hizmeti vermeyi planlıyor. Yılbaşı gecesinde özel ve güzel lezzetlerin sunumuyla sonuna kadar kapılarını açarak siz kıymetli müşterilerini bekliyor. Adrianna Gurgoni ve ekibinin sahne alacağı bu özel günde kaliteli ve profesyonel hizmet almak istiyorsanız Manos Tavernayı tercih seçeneklerinize ekleyebilirsiniz.


Big Plate İstanbul İstinye Park

İstanbul için yılbaşı parti yerleri
Yılbaşına eğlence ve mükemmel lezzetli sunumlar eşliğinde girmek ister misiniz? Big Plate, unutamayacağınız bir parti ile yılbaşı kutlaması için siz değerli misafirlere güzel bir program hazırlattı. Lezzetli menüsüne ve eğlencesine doyamayacağınız bu programa sizleri davet ediyoruz. İlk olarak,DJ müziklerinin çalınacağı,daha sonra keman eşliğinde unutulmaz bir gece yaşayacak,ilerleyen saatlerde ise sürpriz lezzetlerin ikram edileceği bu mekanda yeni yıla enerji ile ve mutlu bir şekilde girmeniz için, Big Plate mekanını seçmeniz sizin için iyi bir tercih olacaktır. 

Zelda Zonk İstanbul Haliç

Gradiva Hotel içerisinde yeni müşterilerine hizmet vermeye başlayan Zelda Zonk, Haliç'e bakan manzarası ile hem yemek yiyebileceğiniz hem de ilerleyen saatlerde barda eğlenebileceğiniz keyifli bir mekandır. İki tane terası olan bu mekanın,özellikle hafta sonları daha tempolu ve daha eğlenceli olduğu için hızına yetişmek mümkün olmuyor. Manzarası ile büyüleyen Zelda Zonk'da güneşin batmasını lezzetli bir yemek eşliğinde izleyerek güzel bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca hafta sonları çok yoğun olan bu mekana rezervasyon yaptırarak gitmenizi öneriyoruz. 


Al Jamal

Yılbaşı eğlence merkezleri
Orta Doğu kültürü ve konseptinden esinlenerek,güzel bir eğlence mekanı olan Al Jamal, özel olarak tasarlanan dekoru ile aynı zamanda süslenen yer sofraları,dansöz ve harem odaları gibi siz değerli misafirlere farklı kültürden eğlenceler sunuyor.Mekana girdiğiniz anda kendinizi eski dönemlerde ki Osmanlı Saraylarının içinde hissedecek ve Lübnan mutfak lezzetlerini tadarak,kendinize unutulmaz bir ziyafet çekeceksiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde eğlencenize dansçılar eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşayacaksınız.İstanbul'un en iyi ve en gözde mekanlarından birisi olan bu mekan, diğer mekanlardan farkını anlamak için mutlaka rezervasyon yaptırıp görmenizi tavsiye ederiz.

Chilai Bebek

yılbaşı eğlence yerleri
Boğaz'a karşı olan manzarası ile farklı bir dekora sahip olan Chilai Bebek,şeflerin lezzetli sunum eşliğinde,İstanbul'un diğer gece mekanlarından farklı bir eğlence mekanıdır. Adını İstanbul'un eski semt isimlerinden almıştır. Şehir merkezinde eşsiz bir mekan olan Chilai Bebek, istediğiniz bütün kokteyl çeşitleri ve sunumuyla sizin harika bir gece geçirmenizi sağlıyor. 

Mövenpick Hotel

yılbaşında gidilebilecek yerler
Yeni yıl kutlaması için parti düzenleyen,aynı zamanda diğer mekanlardan farklı özellikleri ve eğlence anlayışına sahip olan bu hotel sayesinde eğlenceye doyamayacaksınız. 22.00'de başlayacak olan bu parti sabaha kadar DJ müzikleri ve danslarla son hız devam edecektir. Yeni yıla girdiğiniz ilk saatlerde ve eğlence devam ettiğinde snack ikramları başlayacak,böylelikle enerjiniz bitmeyecektir. 

Martı Otel

yılbaşı kutlaması için mekan önerileri
Martı Otel,yılbaşı gecesinin sürpriz eğlence ve gala gecesiyle misafirlerini karşılıyor. Beklemediğiniz anda Sürpriz eğlenceli müziklerle karşılaşacağınız,aynı zamanda kaliteli bir sunum alabileceğiniz Martı Otel'de yılbaşı gecesini asla kaçırmayın.

Divan Hotel İstanbul

yılbaşı eğlenceleri
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Divan Otel,özel misafirlerine harika bir program hazırlayarak,Türk mutfağından oluşan güzel lezzetli tatları siz değerli konuklara,farklı bir sunum eşliğinde tattırarak güzel bir gece geçirmenizi sağlıyor. Aynı zamanda canlı müziği ve keyif veren performansı ile unutulmaz bir yılbaşı akşamı geçirmeye hazır mısınız?


Renassance Bosphorus

Yılbaşı Eğlence Yerleri
Dünya mutfağının en özel ve lezzetli yemeklerini sunan,ayrıca Topkapı grubunun kendine özgü performansı ile yıl başı gecesi size güzel bir eğlence ortamı hazırlayan bu mekan, İstanbul'un en çok beğenilen eğlence mekanlarından birisidir. Bunun dışında Yılbaşı gecesi eğlence sonrası otelde kalmak isteyen misafirler içinde özel paketler yer almaktadır.Bu özel paketler, ekonomik olarak bütçenize uygun olmak ile birlikte kalabileceğiniz nezih hotellerden bir tanesidir. Bu güzel eğlence gecesini kaçırmak istemiyorsanız ve kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. 


Maria


Yılbaşı nerede geçirilir? diye düşünmeye Maria mekanı sayesinde son verebilirsiniz. Birbirinden güzel yemekleri ve sunumu ile ağzınızın tadı yerine gelecek,aynı zamanda Rumca ve Pop müzikler sayesinde eğlencenin doruklarına ulaşacaksınız.Rumca yada pop müziğin keyfini yaşamak isteyen konuklarımız bu mekana hemen rezervasyon yaptırarak, eğlencenin ve müziğin eşsiz keyfini yaşayabilirler. Size sunulan bu sürpriz yılbaşı programını asla kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 

Yorum Gönder

 
Top