z El Yapımı Çiçekli Tül Etek | En iyi Hediye Fikirleri

 El Yapımı Çiçekli Tül Etek
Bir insanın evde kendisi bir şeyler yapabilmesi kadar güzel bir şey yok! Özellikle her tarafımızın çiçeklerle dolu olduğu şu aylarda çiçekleri kullanarak bir kendin yap projesi yapmak kaçınılmaz! El yapımı çiçekli tül etek gören herkesin dikkatini çekeceği kesin! Bahara uygun, cıvıl cıvıl giyinmek istiyorsanız bu proje tam da sizlere göre! Sadelikten kurtulup hayatınıza biraz renk katmanın tam sırası! Sadece üç malzeme ile ortaya harika sonuçlar çıkartmanız mümkün. Dikiş makinesi, iğne, iplik ve benzeri şeyler kullanmadan kolay bir yoldan çiçekli tül eteğinizi yapmanız mümkün. Hele ki evde hali hazırda bir tül eteğiniz varsa o zaman sizden şanslısı yok! Tek yapmanız gereken dilediğiniz renklerde dilediğiniz kadar yapma çiçekler almak! Sizlere en kolay yoldan, uygun bir dille el yapımı çiçek tül etek nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Demode olan eski tül eteklerinizi, modern rengarenk eteklere döndürmenin günü bugün! Üstelik bu projenin maliyeti sadece 30 TL! Ne kadar da harika değil mi? El yapımı çiçekli tül etek bahar veya yaz gelinlerine de ilham verebilir. Nedimelerin kullanabileceği bu harika eteklerle, düğün tam bir görsel şölene dönecek! O halde ne bekliyoruz, el yapımı çiçekli tül etek nasıl yapılır, hep birlikte öğrenelim!

EL YAPIMI ÇİÇEKLİ TÜL ETEK İÇİN MALZEMELER

El Yapımı Çiçekli Tül Etek
• Beyaz bir tül etek 
• Boyutu değişken sahte çiçekler (bu projede biz 40 adet kullandık) 
• Tutkal tabancası

EL YAPIMI ÇİÇEKLİ TÜL ETEK YAPILIŞI


El yapımı çiçekli tül eteğin yapılışı oldukça basit! Birazcık sabır ile ortaya harika bir sonuç çıkartacaksınız!
El Yapımı Çiçekli Tül Etek
İlk olarak tül eteğin üst tabakasını eteğin geri kalanından ayrı tutmak için yukarıya doğru kaldırın. Böylece eteğin üst tülüne tutkal yapışma riskini de en aza indirmiş olacaksınız. Eğer hem tutkal hem de çiçekler ile aynı anda uğraşamam diyorsanız bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz.

Haydi, artık çiçekleri tül eteğe yapıştırmanın vakti geldi! Tutkal tabancası ile çiçeklerin arka kısmına tutkal sürün ve sonra tül eteğin alt kısmına yakın yerine çiçekleri yapıştırın. Tülün üst katmanı çiçeklerin üstünden güzelce düşeceği için çiçeklerin eteğin en kenarına yakın tarafında olmasına dikkat edin.
El Yapımı Çiçekli Tül Etek
Dilediğiniz kadar çiçek ve renk kullanmanız mümkün! Tüm çiçeklerin yerleştirme ve miktarından memnun olana kadar eteğin kenar yolu boyunca çiçek yapıştırma işlemine devam edin. Dilerseniz eteğin bir karış üstüne minicik çiçekler ekleyebilirsiniz! Ve geldik son aşamaya! Tül eteğiniz neredeyse hazır! Son aşamada tül etekten ayırdığınız en üst tül kısmını bırakın ve çiçeklerin üstüne düşmesine izin verin! El yapımı çiçekli tül etek kullanılmaya hazır! Artık tüm güzelliğiniz ile sokağa çıkıp eteğinizin dikkatleri üzerine toplamasına izin verin!

Yorum Gönder

 
Top