z En Güzel Başarı Kutlama Sözleri | En iyi Hediye Fikirleri

En Güzel Mezuniyet Kutlama Sözleri
Hayat boyunca birçok başarıya muhakkak imzanızı bulundurmuş olacaksınız. Bu gibi başarı durumlarında sizleri tebrik eden onlarca kişi de bulunacaktır. Ancak çevrenizde sizin haricinizde başarıya ulaşmış kişilerde bulunacaktır. Gerek iş hayatında, gerekse okul hayatında başarıya ulaşan yüz binlerce kişi bulunmaktadır. Bu yüz binlerce kişi arasından sizin yakından tanıdığınız kişilerde olabilmektedir. Başarıya ulaşan kişiye geleneklerin dışında, farklı türden bir tebrik mesajı göndermeniz, başarıya ulaşan kişiyi daha çok teşvik edecektir. Bu durumdan dolayı başarıya ulaşan kişiye farklılık gösteren bir tebrik mesajı göndermeniz gerekecektir. Unutmamalısınız ki sizin göndereceğiniz marjinal tebrik mesajları, bu kişiyi oldukça mutlu edecek ve aynı zamanda bu kişiyi daha çok başarı isteği içerisinde olacaktır.
mezuniyet kutlama mesajları
Bu nedenden dolayı aklınıza gelen farklılık içeren bir mesaj bulunuyor ise bu mezuniyet mesajları başarıya ulaşan kişiye gönderebilir, gelmiyor ise bu konu hakkında biraz daha düşünme yoluna gidebilirsiniz. Her başarıya ulaşan kişiye ‘’tebrikler’’ gibi oldukça sık kullanılan kelimeler kullanılmaktadır. Ancak siz çok daha farklı bir tebrik mesajı yayınlayarak, başarıya ulaşan kişinin hayatında çok daha farklı bir yere sahip olabilirsiniz. 
mezuniyet kutlama mesajları
Böylece başarıya ulaşan kişi sizin güzel mezuniyet mesajınızı oldukça beğenecek ve bu tür mesajların daha da artması adına daha çok çalışmaya başlayacaktır. Bir mesajınız ile başarıya ulaşan kişiyi daha çok başarıya teşvik edebilmeniz, böylece mümkün bir durum olacaktır. Eğer aklınıza farklılık içeren bir tebrik mesajı gelmiyor ise, bu yazımızın sonunda ne tür mesajlar atabileceğiniz konusunda bir fikir edinebilmeniz mümkün olacaktır. Ancak aklınızda bir başarı mesajı türü bulunuyor ise, hiç vakit kaybetmeden hemen mesajınızı başarıya ulaşan kişiye gönderebilirsiniz. 
mezuniyet kutlama mesajları
Böylece oldukça kısa bir süre içerisinde sevdiğiniz ve başarıya ulaşan insanı çok daha motive edici mesajlar eşliğinde tebriklerinizi sunabilirsiniz. Güzel mezuniyet tebrik mesajları yollamak için aslına bakılırsa çok fazla düşünmeye ihtiyaç yoktur. Sadece başarıya ulaşan kişiyi, alışılmışın dışında bir tebrik mesajı ile karşılamanız, son derece etkili bir yol olacaktır. Sizin atacağınız bu mesaj, başarıya ulaşan arkadaşınızı, kardeşinizi veya herhangi bir farklı insanı oldukça motive etmeye yetecektir. 
uzun mezuniyet kutlama mesajları
Tebrik mesajını bu kişiye göndermeden önce hatırlatmamız gerekir ki, ‘’tebrikler’’ gibi klişe kelimeler, başarıya ulaşan kişi tarafından oldukça alışık bir durum olarak algılanacaktır. Bu kişiyi, başarıya nasıl ulaştığını ve başarıya ulaşırken ki özverisini anlatan bir mesaj göndermeniz, bu kişiyi çok daha mutlu edecektir. Bu cümleden yola çıkarak, nasıl bir mesaj yazmanız konusunda çok iyi bir fikir elde edebilir ve böylelikle kendi tebrik mesajınızı kendiniz yazabilirsiniz. 
iş tebrik sözleri
Bu yazının sonunda ise, birkaç adet tebrik mesajı yayınlanacaktır. Bu mesajlardan yola çıkarak, dilerseniz tıpa tıp aynı mesajı gönderebilir, dilerseniz de mesaj içerisinde ki kelimeleri ana fikir edinerek kendiniz bir cümle oluşturarak, başarıya ulaşan kişiye gönderebilirsiniz. Emin olmalısınız ki, sizin göndereceğiniz mezuniyet mesajı, başarıya ulaşan kişi tarafından daima farklılık hissettirecektir. Zaten böylesine marjinal bir mesajı göndermekteki asıl amaçta budur. 
en güzel mezuniyet sözleri
Ancak bu türden bir mesajı göndermenin birden fazla amacı bulunmaktadır. Marjinal bir göndermenin diğer amacı ise, şüphesiz başarıya ulaşan kişiyi çok daha fazla motive etmek ve bu işteki olan başarısını kat ve kat daha arttırması adına yapılmıştır. Bu türden atılan mesajlar, daima kişiyi mutlu ederek, çok daha fazla azim ve başarıya sürüklemektedir. 
en güzel mezuniyet sözleri
Bu nedenden dolayı atılan mesajların yeri oldukça büyüktür. Sizlerde bu kişiye nasıl mesajlar atacağınız konusunda fikir edinmek istiyor iseniz, aşağıda yer alan mesajlara göz atmanız yeterli olacaktır.
en güzel mezuniyet sözleri

En Güzel Mezuniyet Mesajı Örnekleri


  • Düşünceler gayeyi doğurur. Gayeler eyleme dönüşür, eylemler alışkanlıkları oluşturur. Alışkanlıklarda karakter belirleyerek kaderimizi tayin eder. Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır.
  • Hayatımız, yaptığımız tercihlerin toplamıdır. Kazanmak için onca emek verdiğin okulun bitiyor artık. Bundan sonra zorlu bir hayat sınavıyla karşılaşacaksın. Ama inanıyorum ki hayatında da tercihlerin hep doğru olacak. Bütün hayatın başarılarla dolu olsun.
  • Eğer bile bile gücünüz yettiğinden daha azını olmayı planlıyorsanız; sizi uyarırım, hayatınızın geri kalan kısmında mutsuz olacaksınız. Kendi yeteneklerinizden ve olanaklarınızdan kaçıyor olacaksınız. Nereye gideceğinizi bilmiyorsanız her hangi bir yol sizi oraya götürecektir.
  • İnsanı ihtiyarlatan geride bıraktığı yılların çokluğu değil, ideal yokluğudur. Yıllar cildi buruşturur, fakat idealsizlik ruhu öldürür.
  • Yapamayacağın şeylerin yapabileceklerini engellemesine izin verme. Hayal ettiklerini birbir gerçekleştirme yolunda önemli bir engeli atlatıp en nihayetinde mezun oluyorsun artık. Geriye kalan tüm hayallerini de aynı başarıyla gerçekleştirmen dileklerimle. Seni Seviyorum sevgilim.
  • Hayatı işe yarar bir şekilde kullanmak, onu kendisinden daha uzun ömürlü bir şey için harcamaktır. Emeğini verdiğin okulundan artık mezun oluyorsun… Umarım bundan sonraki tüm çaban mutluluğun çabası olur ve bu emeklerin karşılığını bulur.
  • Zihinlerimizi onlara hakim olan ve baskı yapan belirli bir konuyla meşgul etmezsek, hayal gücünün tam tanımlanmamış alanında çılgınca bir oraya bir buraya koştururlar. Uzun yolculuklar tek bir adımla başlar.
  • Büyük adamlar olmasa hiçbir bir büyük şey başarılamaz; insanlar da ancak karar verirlerse büyük olabilirler. Savaşan kaybedebilir, savaşmayan çoktan kaybetmiştir. Yaşamın boyunca hep büyük adam olmak için çabala. Savaşmaktan asla korkma. Çünkü sen tüm engelleri aşabilecek yapıda birsin. Mezun olman da bunun bir göstergesi değil mi? Hayatın hep güneşli günlerle dolu olsun.. Başarılar dilerim sana.
resimli tebrik sözleri
  • Olgun insan güzel söz söylemesini bilen insan değil, söylediğini yapan ve yapabildiğini söyleyen insandır. Yapacağım diye vakit geçirme, yaptım de. Hayatın boyunca yaptım demekten pişmanlık duymayacağın nice güzel projelere imza atman dileğiyle. Başarılar diliyorum canım arkadaşım!
  • Bilgelik bundan sonra ne yapılacağını, beceri bunun nasıl yapılacağını bilmektir. Erdem ise bunu yapmaktır. Yarınların hep dünden çok daha mutlu olsun sevgilim. Biliyorum ki okuldaki başarını hayatında da devam ettireceksin…
  • Yönümüzü değiştirmezsek hedeflediğimiz yere varabiliriz. Önemli olan uzaklık değil, ilk adımı atabilmektir. Hayatta her zaman cesur ol. Korkma engellerden. İçindeki insanlık ve sahip olduğun bilgiler engelleri aşman için yeter sana. Yolun hep açık olsun. Mezuniyetin hayırlı olsun.
  • Adım adım küçük başarılar dizisi yaratabilirsiniz. Her yolculuk ilk adımla başlar. Ama gideceğimiz yere ulaşmak için ikinci, üçüncü ve gerekli tüm adımları atmak zorundayız.
  • Tanrıdan bir şey dileyecekseniz bilgiyi dileyin. Çünkü cahil insan dünyanın tadını çıkaramaz. Sahip olduğun değerli bilgilerin ve edindiğin tecrübelerinle yolun hep açık ve aydınlık olsun candan arkadaşım benim!
  • Tırmanmayı göze alan zirvenin hazzını yaşar. Zorluğunu  çektin ama umarım hayatının bundan sonraki aşamasında buna değdi dersin. Güzel yarınlar seninle olsun can dostum!
okul mezuniyet mesajları
  • Amacımız imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı da zarif ve zevkli yollarını bulmak olmalıdır. Okul hayatın boyunca kimi zaman zorlandın, kimi zaman derin bir nefes çektin ama bak artık bitti. Şimdi hayata atılmaz zamanı. Güzellikler seninle olsun.
  • Annem hep, "Herkesin kaderini kendisinin çizdiğine inanırım. Yaradanın sana verdiğiyle en iyisini yapmalısın" derdi.
  • Aradığını bilmeyen, bulduğunu anlayamaz. Almış olduğun diploma bir hazine değerindedir. Umarım sahip olduğun bu değerin kıymetini hiç unutmazsın. Hayatın boyunca büyük başarılar elde etmen dileği ile.
  • Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir. Her başarısızlık bir tecrübedir. Hayatın boyunca karşılaşacağın hiçbir başarısızlıktan asla yılma… Gelecek senin olsun…
  • Başarı kuvvetli olana gülümser, başarısızlık zayıflara çullanır. Azmettin, çabaldın ve emek verdin. İşte başardın Dostum…Nice mutlu bir gelecek hep seninle olsun. Hayata hoş geldin.
  • Başarılarını gizlemek, en büyük başarıdır. Hayatının bundan sonraki her gününde büyük başarılar elde etmen dileğiyle…
  • Başarının dört şartı; bilmek, istemek, cesaret etmek ve susmak. Başarını elde etmek için göstermiş olduğun emeklerin en nihayetinde boşa gitmemiş oldu. Güzel günler seninle olsun daima.
  • Büyük başarıların sahipleri küçük işleri titizlikle yapabilme sabrını gösteren kişilerdir. Biliyorum ki sen de hayatın boyunca aynı şevkle önüne çıkan her engelde bıkmadan usanmadan çalışacak ve hakkın olanı alacaksın. Dün olduğu gibi, yarın da seninleyim. Seni her zaman seveceğim canım sevgilim. 
  • Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından faydalanmak, yahut da başkalarının akılsızlığından faydalanmaktır.
en güzel mezuniyet sözleri
  • Başarının sırrı amaca sadakattir. Her zaman amacını daha yükseklere taşıyacağına eminim. Okulunu başarıyla bitirdin ve şimdi başarı elde etme sırası hayatta! Her zaman bilgi, gücüne güç katacak bir ailen var senin arkanda. Mutlu bir yaşam daima seninle olsun KARDEŞİM...
  • Başkaları için duyduğun kaygı, kendin için duyduğun kaygıların önüne geçtiği zaman olgunlaşmışsın demektir.
  • Bazı yenilgilerin nedeni, insanların işi yarıda bıraktıklarında, başarıya ne kadar yakın olduklarını bilememelerindan kaynaklanmaktadır. Bütün hayatın boyunca karşılaşacağın tüm engellerde asla pes etmeyi düşünme. 
  • Ancak başarılı aksiyonerler duştayken parlak fikirler bulur, sonra kurulanır ve bu fikirlerini hayata geçirmek için ilk adımı atarlar. Seninde hayatının bundan sonraki dönemlerinde aklına geleni icraata dökmen dileğiyle. 
  • Bir noktaya ulaşmanın yirmi değişik yolu olabilir… Ama bir an önce, bunlardan birine başlamalısınız. Ne güzel demiş düşünür. Eminim ki mezun olduktan sonra sen de hiç durmadan geleceğinle ilgili çalışmalara bugünden başlayacaksın. Hayat yolun daima açık olsun.
  • Bir insanın davranışının evrensel ölçüsü, düşündüğü veya inandığı değil, yaptığıdır. Dünyada tutkulu olmaksızın başarılmış hiçbir büyük şey yoktur.
  • Bunca yükle öleceksin dedim hamala… “Ölüm kolay sen umuttan haber ver.’ dedi ve şöyle devam etti Sözüne umut var oldukça, dünyayı ver sırtım hayatın yükü vız gelir bana.
  • Yaşamak, karanlık şeye rağmen, buğulanmış pencere camına güneşi çizilebilmektedir.
  • Hayatlarında hiçbir başarı gösteremeyenler, kendilerini başkalarının başarılarını küçültmekle teselli ederler. 
  • Başarı istediğini elde etmek, mutluluksa elde ettiğini sevmektir.
mezuniyet mesajları
  • Sen hangi yolu seçersen seç, hangi yöne gidersen git biz hep senin destekçin ve arkanda sapasağlam duran ailen olacağız. Başarılarını kutladığımız gibi, her düştüğünde de seni tekrar kaldırıp, yola devam etmeni sağlayacağız. Seni çok seven ailen.
  • Zaman öyle hızlı bitti ki, hiç inanamadım yolun sonuna geldiğimize. Yıllığımız için yazılar yazmaya başladığımızda, mezun olmanın sınırında olduğumuzu fark edemedim bile. Hepinizi çok özleyeceğim ve sizi hep gülümseyerek anacağım.
  • O güzel güne ait onlarca kare arasından en güzeli seçip mezuniyet hatırası ahşap foto ile güzel bir hediye verebilirsiniz. Böylece mezuniyet gününe ait bu güzel hatıra ömür boyu çocuğunuzla birlikte saklanabilen mükemmel bir hatıraya dönüşebilir. Çocuğunuz odasının ya da yeni işindeki odasının en güzel köşesinde bu güzel ve anlamlı hediyeyi ömrünün sonuna kadar saklamaktan büyük mutluluk duyacaktır. Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin anıları bu mezuniyet hatırası ahşap foto sayesinde hep taze kalacaktır.
  • Önünde yaşanmayı bekleyen hayatın umarız sana en güzel hediyeleriyle gelir. Seni çok seven ailen.
  • Yeni bir dönem başlıyor hayatında ve her şey senin şekillendirdiğin şekilde yol alacak. Umarım bu hayat sana hep güler, şans ve başarı asla peşini bırakmaz. Seni çok seven annen.
  • Şimdi her şey o kadar puslu ve bulanık ki. Sanki o kadar anıyı biz birlikte yaşamamışız da senelerce kulaklarımıza bir hikâye fısıldamışlar gibi. Oysaki bugün yeni bir hayat için heyecanla atıyor kalplerimiz. Sizleri çok seviyorum, iyi ki tanımışım hepinizi.
  • Canım kızım, senin bu güzel günü başarı ile kutlayacağını her zaman biliyorduk ve sana güvenmekten asla vazgeçmedik. Yeni hayatın hayırlı olsun, mezuniyetin kutlu olsun güzel kızım.
  • Seninle ne de güzel günler, aylar, yıllar geçirdik benim can dostum. Ne zaman bir omza ihtiyaç duysam hep orada olduğun için sana onlarca kez teşekkürler. Ömrümün her döneminde seninle görüşmek ve hiç kopamamak üzere.
  • Başarılarınla göğsümüzü kabarttığın için sana çok teşekkür ederiz canım benim. Nice güzel başarının gelmesi ümidiyle. Seni çok seven ailen.
  • Hiç durmadan koştuğun ve bir gün dahi olsun şikâyet etmediğin, bir ödül almak için önce emek harcanması gerektiğini bildiğin için seninle öyle övünüyoruz ki. Sen bir tanesin, seninle gurur duyuyoruz.
en güzel mezuniyet sözleri
  • Hayatın boyunca hak ettiğin tüm güzelliklerin seni bulması ümidiyle. Ailen her zaman arkanda.
  • Yaşamımızın amacı, bizim bir tanecik evladımız. Senin yaptığın her işin altına biz de imzamızı atarız çünkü sen her zaman işinin en iyisini yaparsın. Tıpkı bugün olduğu gibi, eve hep başarılarla dönersin. Seni çok seviyoruz.
  • Kendinle ne kadar gurur duysan az sayılır canım sevgilim. Her zaman bir amacın vardı ve sen bu amaca ulaşmak için epeyce bir yol kat ettin. Amacına varmak için hep devam ettin. Sen bu başarıyı alnının akıyla kazandın.
  • Başka şehirlerden geldik bu üniversiteye ve hep birlikte ne kadar çok anı biriktirdik kim bilir; acı ve tatlı her anımızı birlikte paylaştık. Sizinle birlikte yaşadığım hiçbir anıyı asla unutmayacağım. Tekrar görüşene dek, hoşça kalın.
  • Bugün yeni bir hayatın başlangıcındayız ve ileride bizi neler beklediği tamamen sürpriz. Hep birlikte güzel bir gelecek için çalıştık senelerce ve şimdi tam da o eşikteyiz. Umarım her şey hepimiz için hep iyi gider. Sevgiler.
  • İşte sonunda bitti. Bitmez zannedilen yıllar bir yağ gibi kayıp gitti. Şimdi ise sadece meyvesini yemek kaldı geriye. Kolları sıvayıp işe girme vakti sonunda geldi. Yeni hayatın güzel başlasın inşallah canım yavrum.
  • Başarı senin diğer adın, Bundan sonraki hayatının da aynı azimle, başarılı ve güzel olması dileklerimizle. Seni çok seviyoruz. Ailen.
  • Bir gün gelecekti bugün! Her sabah buluştuğumuz bu okul yolları bize yabancılaşmaya başlayacaktı. Yeni arkadaşlar, yeni bir ortam ve yepyeni alışkanlıklar edineceğimiz farklı bir hayata atılmak üzereyiz. Seneler sonra bir gün, yine aynı sevgiyle görüşmek üzere.
  • Arkadaşlarım olmadan bu kadar sene nasıl geçerdi hiç bilmiyorum ve bana her gün yeni şeyler katan değerli hocalarım. Hepiniz, iyi ki vardınız ve iyi ki girdiniz hayatıma, sizleri çok seven arkadaşınız ve öğrenciniz.
  • Hiç durmadan yola devam ettin ve başarılarına her gün yepyenilerini ekledin. Yorulmadın ve bıkmadın. Çünkü pes etmek senin kitabında er almayan bir kavram. Biz seninle gurur duyuyoruz, sen de kendinle gurur duymalısın.
  • Başarıyı en kötü şekilde kullanmak, onunla övünmektir. Şu an sadece okulundan mezun oldun. Henüz önünde upuzun yıllar var. Biliyorum ki sen, hep daha büyük mutluluklar kazanmkak için olanca gücünle çaba göstereceksin.
  • Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar. Çalışmaktan hiçbir zaman bıkma. Unutma ki mezun olmak okulun sonu, ama hayatın başlangıcıdır. 
  • En iyi dost, bendeki en iyi yönleri ortaya çıkaran insandır. Mezun olduktan sonra hayatının tüm safhalarında hep en iyi insanlarla karşılaşmanı ve sana gerçek dost olanları bulmanı diliyorum. Seninle gurur duyuyoruz.
  • Her eylemin atası, düşüncedir. 
  • Derin olan kuyu değil, kısa olan iptir. 
  • Bazı yıkılışlar daha parlak kalkışların teşvikçisidir.
  • Duşta herkesin aklına bir fikir gelir.
  • Neler yaşadın bu koca 6 yılda. Her gün çalıştın, çabaladın. Kendi alın terinle geldin bu günlere kadar ve şimdi de muhteşem bir doktor oldun. Hayatın boyunca Hipokrat yeminine bağlı kalacağına ve vatanına ve milletine iyi bir evlat olacağına şüphemiz yok. Seni çok seven ailen.
  • Bugün senin için çok özel bir gün çünkü yıllarca verdiğin emeğinin karşılığını aldın ve mezun oldun. Artık bambaşka bir hayata başlamak üzeresin. Umarız yeni hayatın hayal ettiğinden de güzel olur. Seni çok seven ailen.
  • Bu şehirde ve bu okul kampüsünde yaşadığım her anının benim için ayrı bir önemi var. Her karesinde anılarım var bu okulun ve her köşesinde tanıdığım birleri. Burada geçen güzel günlerimi ve burada edindiğim arkadaşlarımı asla unutmayacağım.
  • Zafer, zafer benimdir, diyebilenindir.
mezuniyet sözleri
  • Muvaffakiyet, muvaffak olacağım diye başlayanın ve muvaffak oldum, diyebilenindir. İstemek, ´İstiyorum´ demek değil, harekete geçmektir.
  • Her şeyden önce plan. Nuh Peygamber, gemisini yapmaya başladığı zaman daha yağmur başlamamıştı.
  • Tırmanmayı göze alan zirvenin hazzını yaşar. Kader bir şans oyunu değil, seçim sorunudur.
  • Beklenecek değil, elde edilecek bir şeydir. İnsan yenilince tükenmez, pes edince tükenir.
  • Üstelemek başarının temel unsurudur.
  • Kapıyı yeterince uzun süre ve yüksek sesle çalarsanız, birilerini uyandıracağınızdan emin olabilirsiniz.
  • Bir milletin büyüklüğü, nüfusunun çokluğu ile değil, akıllı ve fazilet sahibi adamlarının sayısı ile belli olur. Coşku, zekadan daha önemlidir.
  • Deneyim düşüncenin, düşünce ise eylemin çocuğudur.
  • Ders alınmış başarısızlık, başarı demektir.
  • Dün öldü, bugün can veriyor, yarın ise henüz doğmadı. Zamanınızı bu açıdan görün ve faydalı iş yapın.
  • Düşünmek ve söylemek kolay, fakat yaşamak, hele başarı ile sonuçlandırmak çok zordur.
  • Eğer hepimiz, yapabileceğimiz her şeyi yapsaydık, şaşkınlıktan kendi aklımızı başımızdan alırdık.
başarılı öğrenciye güzel sözler
  • En sıradan iş bile büyük başarılar getirme potansiyeline sahiptir.
  • Gücünü aşan rolü üzerinde alırsan, bu rolü iyi oynamadığın gibi yapabileceğin rolü de terk etmiş olursun.
  • Harikulade şeyler, ancak içlerindeki bir şeyin koşulların üzerinde olduğuna inanma cesareti gösterenler tarafından yapılmıştır.
  • Hayatta başarılı olanlar, kendilerine gereken bilgileri öğrenmekten bir an geri kalmazlar ve hadislerin sebeplerini her zaman araştırırlar.
  • İnsan kendisi için karar verir. Bu yüzden eğitimin amacı karar verme yeteneğini geliştirmek olmalıdır.
  • Bazı insanlar hayatta hiçbir gayeye sahip olmadan yaşarlar. Sen ise inandın ve inandığın  şeyi başarmış olmanın mutluluğuyla hayata atılıyorsun. Bundan sonraki tüm adımların mutluluğa doğru olsun. 
  • Böyle insanlar bir nehir üzerinde akıp giden saman çöplerine benzerler. Onlar gitmezler; ancak suyun akışına kapılarak akarlar.
  • Senin bıkıp tükenmek bilmeyen azmin seni bu günlere taşıdı canım yavrum. Asla pes etmek bilmeden emin adımlarla ilerlediğin her gün hanene skor olarak yazıldı.
  • İşte bu başarı paranın asla satın alamayacağı kadar değerli. Bunun için sadece çalışmak ve istemek yeterli. Bu güzel duyguyu ailene yaşattığın için sana çok teşekkür ederiz bir tanem.
  • Bir gün senin mezun olup da bu kadar büyüyeceğini ve kendi ayaklarının üzerinde durmaya başlayacağını asla hayal edemezdim ama işte geldi çattı o gün. Bugün seninle bir kez daha gurur duyduk, sen bir tanesin.
  • Tam da büyüme çağımda tanıdım sizleri. Dünyanın bana en asi geldiği zamanlarda girdiğiniz hayatıma ve bana en az ailem kadar çok destek oldunuz. Sizler de benim kardeşlerim sayılırsınız artık. Hepinizi çok seviyorum.
başarılı öğrenci sözleri
  • Başarı için plan yapmıyorsanız, o zaman hükmen başarısızlığı planlıyorsunuz demektir. 
  • Başarı sahip olduğun yeteneklerle nereye kadar çıkabildiğinle ölçülür.
  • Başarı, küçük hataların ve başarısızlıkların biraz ilerisinde duran şeydir.
  • Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin ve ne kadar anı not ederse etsin beynim, bu yıllara ait yaşadıklarımı hep en özel yerde muhafaza edeceğim. Anılarımı sakladığım sandığıma saklayıp hiç unutmamak üzere onları sonsuza kadar oraya kilitleyeceğim.
  • Bugün seninle bir kez daha gurur duydum canım kızım. Başarıların bizim başarılarımız oldu. Sen bizim bir tanecik evladımızsın. Seni çok seviyoruz.
  • Sağlam bir gelecek kurmak için sağlam adımlar atmak gerekir. Sen bu yolda üzerine düştün ve bu başarıyı sonuna kadar hak ettin. Başarı hep seninle olsun.
  • Öyle günler oldu ki, hasta halinle bile kalkıp okula gittin, öyle zamanlar geldi ki hiç bıkmadan hedefine koşmak için gecelerce uyumadın. Bu başarı için çok fedakârlık yaptın canım kızım. Seni çok seviyorum ve seninle övünüyorum.

Yorum Gönder

 
Top