z Sevgiliyle Gidilebilecek Kamp Yerleri | En iyi Hediye Fikirleri

Türkiye de Sevgiliyle Gidilebilecek Kamp Yerleri
Sevgililer, insanların hayatında oldukça önemli bir role sahip olan kişilerdir. Gün içerisinde birbirleri ile sürekli olarak iletişim kurmakta olan bu çiftler, beraber yapılabilecek aktivitelere büyük önem göstermektedir. Sevgililer, genel anlamda bakıldığında beraber en çok yaptığı aktivite, sinema salonlarında film izlemek olmuştur. Ancak bazı çiftler farklı ve güzel aktiviteleri yapmak istemektedir. Daha önce yapmadığı bir aktiviteyi sevgilisiyle yapan kişiler, o anda harika bir duygu beslemekte olup, aralarındaki ilişki seviyesini bir tık ileriye taşımaktadır. Sevgiliniz ile birlikte yapabileceğiniz birçok güzel aktiviteler bulunmaktadır. Bu aktivitelerin başında ise sevgiliniz ile birlikte bir kamp dönemi geçirmeniz olacaktır. Doğa ile iç içe olduğunuzda, ormanın sesini dinleyebilir ve sevgilinize sarılarak harika bir romantizm yaşayabilmek mümkün olacaktır. 
sevgiliyle kamp yapmak
Türkiye üzerinde yer alan birçok ilde, özel kamp alanları bulunmaktadır. Yani ormanda tamamen tek başınıza olmayacaksınız. Çiftlerin harika bir ortamda birkaç gün geçirebilmesi adına gerekli olan her şeyi temin eden firmalar, bu anlamda çiftlere harika bir ortam sunmayı başarmış olarak gözükmektedir. Fiyat açısından da oldukça makul ücretlere kalınabilen kamp ortamları, aynı zamanda sevgililerin gitmesi gereken en ideal yer olarak bilinmektedir. Yüzlerce çift, hafta sonlarını kamp alanında geçirerek, sevgilisi ile bir aktivite yapmanın peşinde olmaktadır. Kamp alanları, gerek ışıklandırma, gerekse yiyecek ve içecek anlamında oldukça zengin yerlerdir. Bu sebepten dolayı herhangi bir zorluk çekmeden sevgiliniz ile birlikte şahane bir hafta sonu geçirmeniz mümkün kılınmıştır.
sevgiliyle kamp yapmak
Tüm bunların yanı sıra, özellikle kadınlar bu tür aktivitelerden oldukça hoşlanmaktadır. Bir erkek olarak kız arkadaşınıza kamp teklifi yapmanız, onu hem şaşırtacak, hem de mutlu edecektir. Sizlerde öncelikli olarak sizlere sunmuş olduğumuz kamp alanlarından birisi üzerinde seçim yaparak, sevgilinize kamp planının detaylarını anlatabilirsiniz. Kamp alanlarında sizlere özel olarak çift kişilik bir çadır verilmektedir. Bu çadırların içerisinde elektrik prizleri, ışıklandırma ve isteğe özel olarak televizyon gibi ekipmanda eklenebilmektedir. Sizler için harika bir deneyim olacağı, şüphesiz kesindir. Aşağıda yer alan kamp alanlarını inceleyerek, birisi üzerinde seçiminizi yapabilir ve hemen kız arkadaşınıza sürprizinizi anlatabilirsiniz.
nerelerde kamp yapılır

Muğla Köyceğiz Gölü – Sultaniye Köyü;

Muğla Köyceğiz Gölü – Sultaniye Köyü
Sultaniye köyü, Türkiye’nin Muğla ilinde bulunmakta olan harika bir kamp alanıdır. Bu kamp alanı, henüz çok fazla kişi tarafından bilinmediği için oldukça sakin olan bir yerdir. Eğer amacınız kafa dinlemek ve sevgiliniz ile baş başa kalmak ise, Sultaniye köyü tam size göre olan bir kamp alanıdır. Denize oldukça yakın olan bu kamp alanında, dilerseniz kendi çadırınızı kendiniz götürebilir, dilerseniz de kamp alanının yetkililerinden bir çadır kiralayabilirsiniz. Özel olarak restoran ve cafe gibi hizmetler barındıran bu kamp alanı, adeta sevgililerin odak noktası olmuş durumdadır.

Akyaka Orman Kampı;

Akyaka Orman Kampı
Denizin dibine kurulu olan Akyaka Orman Kampı, sevgililer için en ideal kamp alanlarından birisidir. Çadırınızı ister kalabalığın olduğu taraflara kurdurabilir, isterseniz de sessiz sedasız olan bölgelere kurdurabilirsiniz. Bu kamp alanı, restoranı ile özdeşleşmiş bir kamp alanıdır. Oldukça zengin menünün yer aldığı bu kamp alanında, sevgiliniz ile birlikte şahane bir hafta sonu geçirebilir ve beraber oldukça keyifli anlara tanıklık edebilirsiniz.

Karagöl Kamp Alanı (İzmir)

Karagöl Kamp Alanı (İzmir)
Karagöl kamp alanı, sadece yaz aylarında değil, tüm yıl boyunca açık olan ve hizmet veren bir kamp alanıdır. Tüm ekseni orman ile kaplı olan Karagöl kamp alanı, insanlar tarafından oldukça beğenilen bir yerdir. Gün içerisinde onlarca sevgilinin beraber giderek keyif aldığı yerlerden birisi olan Karagöl kamp alanı, oldukça ucuz rakamlar eşliğinde hizmet sunmaya devam etmektedir. Sizlerde bir hafta sonunu İzmir’de bulunan Karagöl kamp alanında geçirmek istiyor iseniz, Karagöl kamp alanı yetkililerine telefon aracılığı ile ulaşabilir, sormak istediğiniz tüm sorulara memnun edici cevaplar almanız durumunda bir rezervasyon kaydı oluşturabilirsiniz. Ardından sevgilinize sürpriz anlatarak, şahane bir heyecana birlikte ortak olabilirsiniz.

Olympos Kamp Alanı (Antalya)

Olympos Kamp Alanı (Antalya)
Antalya, Türkiye’nin yaz ayları ile meşhur olan bir ilidir. Yaz aylarında ayrı bir güzel havası olan Antalya, yıl içerisinde yüz binlerce turiste ev sahipliği yapmaktadır. Antalya’da yer almakta olan Olympos kamp alanı, bu anlamda en çok ziyaret edilen yerlerden birisi olma ünvanını taşımaktadır. Harika bir manzarası olan Olympos kamp alanı, yaz aylarında gidilebilecek en güzel mekanlardan birisidir. Kamp alanı hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilmek adına Olympos kamp alanı görevlilerine telefon aracılığı ile ulaşabilir ve böylelikle sormak istediğiniz sorulara cevap alabilirsiniz.

Bozcaada Kamp Alanı (Çanakkale)

sevgiliyle kamp yapmak
Çanakkale’nin oldukça meşhur olan yerlerinden birisi olan Bozcaada kamp alanı, sevgililerin gitmesi gereken harika yerlerden birisidir. Sessiz ve sakinliği ile bilinen bu kamp alanı, denize sadece 200 metre uzaklıkta kurulu bir alandadır. Gece veya gündüz fark etmeksizin sevgiliniz ile denize girebilir, ortamın keyfini çıkarabilirsiniz. Daha sonrasında sevgiliniz ile bir orman yolculuğuna kalabalık ile birlikte çıkabilir, böylece harika bir deneyim yaşayabilirsiniz. Her yıl Mayıs ayında hizmete açılan Bozcaada kamp alanı, Ekim ayında hizmetini sonlandırmaktadır. Sizlerde bu kamp alanı hakkında daha fazla detaya ulaşabilmek adına Bozcaada kamp alanının resmi web adresini ziyarette bulunabilir ve böylelikle aklınızda kalan tüm soruların yanıtını bu adres üzerinden öğrenebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top