z Sevgiliye En Etkileyici Sürprizler | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye sürpriz
Eşinize ya da sevgilinize benzersiz ve orijinal bir sürpriz yapma niyetindesiniz ama, bu konuda farklı önerilere mi ihtiyacınız var? O halde doğru bir adrestesiniz! Bu yazımızda özel günlerde eşinize, kız arkadaşınıza ya da erkek arkadaşınıza yapabileceğiniz, bize göre en etkileyici sürpriz önerilerimizi sizlerle paylaşacağız! Sürpriz evlilik teklifinden, en mükemmel tatil önerilerine, romantik bir akşam yemeğinden, Sürpriz doğum günü partisine kadar onlarca öneri sizi bekliyor olacak! Elbette yazımız içerisinde sevgilinizin hobi/ilgi alanlarına yönelik sürpriz fırsatlardan da sizi haberdar etmeye çalışacağız! Bu yazımızda kısaca, çok fazla harcama gerektirmeyen minik sürprizler da bulabilecek, aynı zamanda büyük prodüksiyon gerektiren (Pahalı sürpriz aktiviteler) sürprizlerle de sizleri tanıştırma düşüncesindeyiz! Umarız beğenebileceğiniz bir yazı kaleme almışızdır. Keyifli bir vakit geçirmeniz dileği ile!
    Gerçekten de insanlar, kendilerine sevdikleri tarafından güzel sürprizler yapılmasına her zaman bayılırlar! Çünkü yapılan bu sürpriz, kişinin hiç beklemediği bir anda gerçekleşmiş, O'nu şaşkına çevirmiş ve en nihayetinde de tarifi imkansız bir mutluluğa sevk etmiştir! Eğer sürpriz, öngörülebilir bir şey olmuş olsaydı, ne etkileyiciliği kalırdı, ne de mutluluk derecesi bu kadar yüksek olabilirdi! Demek ki, bir şeyin sürpriz olabilmesi için, beklenmedik bir anda gerçekleşmesi ve öngörülememiş olması gerekmektedir. İşte biz de bu yazımızda, siz değerli okurlarımıza, özelikle sevgilinizin hiç beklemediği bir anda yapabileceğiniz, O'nun da şaşkınlığını gizleyemeyeceği, aklının ucundan bile geçmeyen en güzel sürpriz önerilerinde bulunmak istiyoruz! Eğer sürpriz hediye fikirleri de isterseniz sitemiz içerisinde bol bol hediyelikler de bulabilirsiniz!

    Acaba Sevgilime Nasıl Bir Sürpriz Yapsam?


    sevgiliye sürpriz yapmak
    Aslında hayatın kendisi bile başlı başına bir sürpriz! Biraz sonra ne olacağı, başımıza nelerin gelebileceğini kim bilebilir ki? İşte, belki de sırf bu yüzden sıkı sıkıya yaşama asılmaya çalışıyoruz! Önümüzde henüz yaşanmamış ancak, sevgiyle, güzelliklerle dolu bir geleceğin bizleri beklediğine inandığımız için belki de bu kadar çok seviyoruz hayatı! Geleceğimiz ile ilgili her şeyi biliyor olsaydık, sizce bu kadar sabırlı olabilir miydik? Yaşadığımız güzel şeylerden bu kadar keyif alabilir miydik? İzlediğimiz bir filmi, ikinci kez izlediğimiz de aynı heyecanı yeniden yaşayabiliyor muyuz? Bu hayatta her şey gelip geçici olabilir ama, ne sevdiklerinize vereceğiniz hediyeler unutulabilir; ne de yapacağınız sürprizler! Hadi o zaman, çok vakit kaybetmeden sevgilinize yapabileceğiniz en güzel sürpriz önerilerimize hemen geçelim! 

    Sevgiliye Yapılabilecek En Güzel Sürprizler


    Balonla Peri Bacaları

    Sevgiliye ne sürpriz yapılabilir
    Daha önce Peri Bacaları'nı ziyaret etmiş miydiniz? Tüm Dünya'nın gelip görmek istediği bu fantastik yere daha evvel hiç gitmediyseniz, hafta sonu Sevgilinize güzel bir sürpriz yapıp, O'nu Nevşehir'e götürün! Eminiz ki, bu klas hareketiniz, uzun yıllar kız arkadaşınızın aklından hiç çıkmayacaktır! Peri Bacaları gezisi ya da benzer türde doğa harikası olan yerlere kız arkadaşınıza götürme fikri, olabilecek en güzel doğum günü hediyelerinden biri. Unutmadan, Peri Bacaları'nın eşsiz manzarası ancak Balon Turu ile görülebilir... Oraya kadar gitmişken Balon Turu yapmadan dönmeyin deriz. Bu arada Türk Hava Yolları'nın Nevşehir için Uçak biletlerinde kampanyaya gittiğini belirtmek isteriz! Bu konuda detaylı bilgi almak isterseniz, tıklamanız yeterli: Türk Hava Yolları 

    Karikatürlü Kupa Bardak Sürprizi 

    sevgiliye yapılabilecek sürprizler
    İşte bu sürprize gerçekten de şapka çıkartılır. Hazırlanması kolay, sunumu ise şahane. Birinci sınıf cilt kaplı ve içerisinde 96 sayfası bulunan, yazılması için boşlukları ve konuyla ilgili resimlerle süslenmiş bu defterle, acayip güzel bir sürpriz sevgilinizi bekliyor olacak. Şöyle ki; Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Defteri içerisinde aşkınıza dair onlarca eğlenceli soru yer alıyor. Örnek vermek gerekirse mesela; Hangi konuda sevgilinizden daha çılgını yok? Veya Eğer geçmiş hayatlar gerçekse, geçmişte senle ben..... idik. Bir diğer soru örneği; Seninle ilgili en büyük dileğim ....... gibi. Sayfaları güzel illustrasyonlar ve anlamlı resimlerle dolu olan Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Defterini el yazınızla doldurarak sevgilinize romantik bir kitap sürprizi yapabilirsiniz.

    Kişiye Özel Gif El Sineması Sürprizi

    sevgiliye sürpriz
    3 saniyelik videonuzla hazırlanacak el sineması sürprizi ile sevgilinizin aklını başından alacaksınız. Sürpriz bir evlilik teklifinde bulunmak, sevgilinize Onu sevdiğinizi söylemek veya yıldönümünüzü kutlamak için Kişiye Özel Gif El Sineması size harika bir sürpriz yapma fırsatı sağlayacak. Yan tarafında yer alan çevirme kolunu döndürdüğünüzde fotoğraflarınızın hareket ettiğini ve adeta sinema filmi oynuyor tadında bir görsel şölen sunan bu harika el sineması, size özel 3 saniyelik video ile hazırlanıyor. Sevgiliye sürpriz fikirleri içerisinde biz bu harika ürünü şiddetle tavsiye ediyoruz.
    sürpriz sevgiliye
    Bu kitabın içerisinde aşkınıza dair her şey olacak! Sevgilinizin sizi en fazla gülümseten, en çok duygulandıran, en etkili bulduğunuz, kısacası Onda en sevdiğiniz özellikleri Senin Hakkında En Sevdiğim Şeyler Kitabının boşluklarını doldurarak hazırlayabilirsiniz. Bu sürpriz kitabı esprili bir dille kaleme alabilir ya da romantik cümlelerinizle sevgilinizin ayaklarını yerden kesebilirsiniz. Aşkımıza Dair Her şey kitabı, sevgililer günü veya yıldönümünde sevgilinize yapabileceğiniz en unutulmaz sürprizlerden biri olacak.
    etkileyici sürpriz
    Rustik bir çerçeve içerisinde anılarınızı yansıtan fotoğraflarınızla hazırlanacak anı çerçevesi ile sevgilinize yapabileceğiniz harika bir sürprize erişiyor olacaksınız. Eskitme ahşap çerçeve içerisinde 12 adet Polaroid fotoğrafınızla hazırlanacak anı çerçevesi hem çok anlamlı bir hediye olacak sevgilinize, hem de etkileyici bir sürpriz. İpli ve mandallı fotoğraflı anı çerçevesi hediyesine ulaşmak için resim üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Daha sonra kolay bir şekilde siparişinizi verebilir ve sevgilinizin duvarlarını süsleyecek hatıralık bir hediyeyi satın alabilirsiniz. 

    Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları

    sevgiliye küçük sürprizler
    İşte bu kutunun içinde büyüleyici aşk sözleri ve sevgilinizi heyecanlandıracak özel tasarımlar yer alıyor. "Seni sevmemin 50 nedeni" mesajlı kartlar bu kutunun içinde yer alıyor! Her biri olağanüstü şekilde illüstrasyonlarla tasarlanmış olan 50 aşk kartı ile sevgilinize unutamayacağı romantik sürpriz yapabilirsiniz.  Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartlarını buzdolabının içinde, sevgilinizin cebine, çantasına, arabasının torpidosuna, okuduğu kitaplarının arasına, gömleğinin cebine, Ona özel göndereceğiniz çiçek buketi üzerine kısacası sevgilinize sürpriz yapmak istediğiniz her yerde bu şahane kartlardan istifade edebilirsiniz. 

    Sevgililere Özel WEB Siteleri

    sevgiliye sürpriz
    Fotoğraflarınıza ve mesajlarınıza, şiirlerinize, size özel  bir alan adına özel olarak hazırlanacak ve sürpriz şekilde (mektupla) sevgilinizin haberdar edileceği sevgililere özel Web Sitesi kaçırılmaması gereken şahane sürprizlerden biri. Bizden söylemesi siz de biricik aşkınıza yıldönümünüzde bu sürprizi mutlaka yapmalısınız. Profesyonel şekilde hazırlanan aşkınızın Web sitesi, harika arayüz tasarımı, art alanda çalan romantik müziği, başınızdan aşağı yağan gül yaprakları efekti ile sürprizlerle dolu bir WEB Sitesine dönüşüyor.

    Led Işıklı Kalpli Fotoğraf Çerçevesi

    sevgiliye sürpriz
    Yıl dönümü, sevgililer günü gibi özel günlerde herkes sevgilisine yapabileceği çok orijinal sürprizler araştırır! İşte belki de günlerdir peşinden koştuğunuz orijinal sürprizlerden biri karşınızda duruyor! Gezdiğiniz, dolaştığınız her yerde sevgilinizle fotoğraf çektirme gibi bir alışkanlığınız varsa, içerisinde hatıralarınızın olduğu bu romantik fotoğraflarla sevgilinize muhteşem bir sürpriz yapabilirsiniz. Nasıl mı? Etrafı LED ışıklarla aydınlatılmış El Yapımı kalp şeklinde fotoğraf çerçevesiyle! Ancak kabul etmek gerekirse böylesine anlamlı bir sürprizi hazırlayabilmek için biraz el beceri ve sabır gerekiyor. Ancak, zannediyoruz ki özellikle erkek okurlarımız, bu hediyenin büyüleyici görüntüsüne kapılıp, şimdiden yapım aşamasına çoktan geçmiştir bile:)
    sevgiliye etkileyici sürpriz
    Kalp şeklindeki resim çerçevesi içerisine istediğiniz sayıda fotoğraf koyup hazırlayabilirsiniz! Daha sonra etrafını da LED ışıklarla çevreleyip mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz! Karanlıkta Led ışıkları yandığında, fotoğraflarınız bu özel çerçeve içerisinde adeta yıldızların altındaymış gibi bir ambiyans oluşturuyor. Sevgilinize bu şık el yapımı hediye ile sadece romantik bir sürpriz yapmış olmakla kalmayacak, aynı zamanda duvarlarını süsleyen dekoratif bir ürün de hediye etmiş olacaksınız!

    Kişiye Özel Sevgili Cüzdanı

    sürpriz
    İşte karşınızda, sevgilinize hem eğlenceli, hem esprili ve bir o kadar romantik bir sürpriz vaat eden Sevgili Cüzdanı. Evlilik Cüzdanı şeklinde tasarlanmış olan sevgili cüzdanını almak için şahitlere veya herhangi bir resmi makama müracaat etmeye gerek yok:) Etkileyici kırmızı dış kapağı ve içerisinde vesikalık fotoğrafınızla birlikte hazırlanacak olan sevgili cüzdanı ile kız arkadaşınıza evlilik öncesi güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Belki de sevgilinizi evliliğe alıştırmak için bir ön adım da sayılabilir:) Kişiye Özel Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı kız arkadaşınızın uzun yıllar saklayacağı en esprili armağanlardan biri olacaktır. Sevgili Cüzdanını Satın Almak için TIKLAYIN

    Sürprizlerin En Acayibi Aşkıma Mesaj Konservesi

    sürpriz
    İşte bu sürpriz daha önce ne duyuldu, ne de görüldü! Sürpriz önerileri veren diğer sitelerden birazcık farkımız olsun ama değil mi? Sevgilinize hislerinizi konserve kutusu içerisinde sunmak ister miydiniz? Çok mu acayip? Kesinlikle evet çok ama çok enteresan bir fikir! Teneke gıda konserve kutusu şeklinde tasarlanmış bu ilginç ürünle aşkınıza özel mesajınızı iletebilirsiniz. Mesela evlilik teklifinize ne dersiniz? Teneke konserve kutusu sunumuyla şaşırtıcı ve kız arkadaşınızı kahkahalara boğacağı kesin! Orijinalliği bir teklif olması sebebiyle sevgilinizden teklifinize karşılık olarak "Eveeeet" mesajını duyma şansınızı da bir o kadar yüksek! Kırmızı renk mesaj kağıdı üzerine sevgilinize özel kalbinizden gelen en özel mesajlarınızı konserve kutusu ile Ona iletebilirsiniz. Hem ilginç, hem de son derece etkileyici sürprizlerden biri olan Aşkıma Mesaj Konservesi aynı zamanda tüm özel günler için de sevgilinize verebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri. FİYATINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

    Sürprizlerin En Tatlısı Butik Kurabiyeler

    sevgiliye tatlı sürprizler
    Aşkınızı çok ama çok tatlı bir sürprizle gösterin! Üzerine dilediğiniz romantik mesajları yazdırabileceğiniz konsept kurabiyeler ile sevgilinizi çok mutlu ve özel hissettirebilirsiniz. Yüzlerce farklı ve sevimli modeli bulunan butik kurabiyelerle hem sevgilinizin ağzını tatlandıracak, hem de O'na romantik mesajınızı en tatlı şekilde ileteceksiniz. Yıldönümü, sevgililer günü, doğum günü gibi tüm özel günler için lezzetli kurabiyeler tamamen size özel hazırlanıyor. Şeker hamuru, tere yağı ve usta ellerle hazırlanan butik kurabiyeler, mis gibi kokusu, olağanüstü lezzeti ile sevgilinizin asla unutamayacağı en güzel sürprizlerden biri.

    Ucunda Romantik Notlar Uçan Balon Sürprizi 

    sevgiliye ne sürpriz yapılabilir
    İşte bu sürpriz, diğer sürpriz önerileri içerisinde belki de en kolay ve en masrafsız olanı! Tek yapmanız gereken arabanızın içerisine bol bol uçan balon sıkıştırmak ve bunları eve götürmek:) Sonrası malum! Eşinize veya sevgilinize yıl dönümünde, sevgililer gününde romantik bir sürpriz yapmak için, rengarenk, kalpli uçan balonları kullanacaksınız! Şöyle ki; Uçan balonları yatak odanıza taşıyın! Daha sonra her bir balonun ucuna romantik notlar iliştirin. Yazacağınız romantik mesajlar günün anlam ve önemine uygun olsun:) Örneğin doğum günü için bir sürpriz yapacaksanız, doğum günü teması etrafında romantik sözler yazın! Kesinlikle bu sürpriz, eşinizin yaşamı boyunca hiç unutamayacağı en çılgın ve de en romantik sürpriz arasında yerini alacaktır. Bir öneri isterseniz, özellikle yılbaşı akşamı bu sürprizi eşinize yapmayı deneyin:) Önce romantik bir yılbaşı hediyesi, ardından da bu baş döndürücü sürpriz! 

    Duvarda Romantik Yazılar Sürprizi 

    sevgiliye sürpriz önerileri
    Bilgisayarınızda kayıtlı olan ve içerisinde hem kendinizin, hem de sevgilinizin olduğu tüm fotoğrafları yazıcınızdan bastırın! Daha sonra renkli kağıtlar üzerine romantik sözler, romantik şiirlerler yazın! Nasıl olsa yazıcım var diye, bu aşamada işin kolayına kaçıp bu yazıları da bilgisayardan yazdırmazsınız artık öyle değil mi? Sürprizin daha etkili olabilmesi için yazılarınızı, kendi el yazınızla yazmaya özen gösterin! Hem fotoğraflar, hem de yazılarınızı resimde görüldüğü gibi, duvarınıza kalp olacak şekilde yapıştırın! İşte size sevgilinize yapabileceğiniz harika bir sürpriz:) 

    Sevgilinize Şirin İsim Yazılı Vosvos 

    sevgili sürprizleri
    İşte bu sürpriz de erkek arkadaşınız için! Şirin ve oldukça sempatik tasarımı bulunan namı diğer adıyla Vosvos Arabalar, sevgilinize en etkileyici sürprizlerden biri olacaktır. Plakasına isim yazılabilen Vosvos Arabalar hem şık hediye kutusu içerisinde gönderiliyor; hem de oldukça da şirinler. Yıldönümü, sevgililer günü veya sevgilinizin doğum günü için etkileyici bir sürpriz hediye arıyorsanız, Kişiye Özel Vosvos Arabaları kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Bu sürprizi satın almak istiyorsanız, işte adresi TIKLAYIN: Sevgiliye Vosvos

    Sevgiliye Sürpriz Spotify Ses İzi Bardak 

    sevgiliye sürpriz kupa
    Sevgilinize yapabileceğiniz en güzel sürprizlerden biri de; sıra dışı ve oldukça romantik tasarımlara sahip olan bu kupa bardaklardan hediye etmektir! Düşünebiliyor musunuz, O'nun için hazırlatacağınız bu kişiye özel kupalardan sevgiliniz ne zaman kahvesini yudumlasa, aklına bu harika sürprizini gelecek!
    sevgiliye yapılacak sürprizler
    Beyaz ve sihirli olmak üzere 2 farklı modeli bulunan bu kupaların ortak özelliği ise kişiye özel olarak hazırlanması! Beğeneceğiniz kupa modeline bağlı olarak; bazı modeller üzerine yalnızca fotoğrafınızı, bazısı üzerine mesajınızı, bazısına ise fotoğraf ve mesajınızı birlikte yazdırabiliyorsunuz. Elbette ki amacımız sevgiliye sürpriz yapmak ise, romantik mesajlar yazılması da bir nevi şart!
    kişiye özel kupa bardak
    Örneğin sevgilinize doğum günü için sihirli kupa bardak üzerine şöyle bir mesaj yazmışsınız; "Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun AŞKIM! Çünkü sana çok yakışıyor. Doğum günün kutlu olsun Hayatım!" Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak üzerinde size ait fotoğrafların, mesajların ya da isimlerinizin yer alacağı sihirli kupa bardak olabilir mesela! Üzerine de doğum günü kutlama mesajınızı yazdırabilir ve O'na en güzel sürprizlerden birini yaşatabilirsiniz. 

    Sevgiliye Hediye Konsept Kutular

    sevgiliye sürpriz
    Sevgilinize sürpriz yapacaksanız, işin içerisinde illa ki yüksek dozlarda romantizm katılmalı. Aksi halde sürprizin ne bir anlamı, ne de gerekçesi kalır öyle değil mi? Çünkü yapacağınız sürprizle, hem sevgilinize O'nu ne kadar sevdiğinizi hissettirmek, hem de özel olduğunu en şık biçimde göstermek gerekir. Mesela sevgililer günü hediyesi olarak yukarıda yer alan romantik ürünlerden biricik aşkınıza armağan etmeye ne dersiniz?
    erkek sevgiliye sürpriz
    Sizin için seçmiş olduğumuz romantik hediyeler, hem sürpriz içerikli, hem de oldukça anlamlı! İçerisinde 365 adet aşk dolu "Seni Seviyorum Çünkü" ile başlayan romantik sözler, aşk dolu kavanoz, sihirli bitki, seni her şeyden çok seviyorum aşk kulesi, erkek sevgilinize özel fotoğraf ve mesaj baskılı çakmak, gerçek inci tanesi ile hazırlanmış baş döndürücü güzellikte istiridye inci kolye, gül yaprakları ile süslenmiş size özel fotoğraflı taş baskı, üzerinde fotoğraflarınızla hazırlanmış çikolatalar...
    romantik sürprizler
    İşte tüm bu romantik hediyeler biricik sevgilinizi büyüleyecek şıklıkta ve özellikte. 

    Bayan Sevgiliye Romantik Yastıklar

    sürpriz hediye fikirleri
    Sevgilinize etkileyici bir sürpriz için, kendinizi mümkün mertebe klasik hediyelerden uzak tutmaya çalışmalısınız! Çünkü, hediye paketi içerisinde ne olduğunu ilk etapta kesinlikle anlamamalı ve paketin içerisinde ne olduğunu merak etmeli! Beğenir misiniz bilemeyiz ama, yukarıda gördüğünüz kişiye özel romantik yastıklar, güller, çiçekler gibi alışılagelmiş hediyelerin oldukça dışında. Efsane aşıklar yastığı, 8 adet fotoğrafınıza özel hazırlanacak Instagram Yastık, kalp içerisinde fotoğınızın yer alacağı sevgiliye özel yastık, film şeridi şeklinde düzenlenmiş şık tasarımlı yastık ve yıl dönümünüz için sevgilinize hediye edebileceğiniz yıldönümüne özel yastıklar. Her birbiri birbirinden göz alıcı ve güzel.

    Sevgiliye Hafta Sonu Mardin Gezi Sürprizi

    Tarihi Şehir Mardin
    Canım memleketimin dört bir yanı cennet! Sevgiliniz için yapmanızı tavsiye ettiğimiz bir diğer gezi sürprizi ise, Mardin Turu! Tüm doğallığı ve enfes yemekleri ile hayal gibi geçen bir hafta sonu! Kesinlikle bu da gezmeyi seven sevgilinize yapabileceğiniz en güzel sürprizlerden biri! Mardin hakkında detaylı görsel için her şeyimizi danıştığımız sevgili arkadaşımız Google görsel aramadan bilgi  sahibi olabilirsiniz! Ayrıca bu Mardin Turu için de THY'nin kampanyalı Uçak biletinin bulunduğunu belirtmek isteriz. Bakmak isterseniz ilgili link: THY Mardin

    Evde Sevgiliye Yapılabilecek Sürpriz

    Sevgiliye sürpriz
    Gün içerisinde sizin kendi işleriniz, eşinizin (sevgiliniz) işleri derken, zamanla bir ilişkinin en önemli unsuru olan "Paylaşım" azalmaya başlar! İş yerinde kalınan mesailer, evinizden uzak farklı şehirlere iş gezmeleri derken O'na ayırdığınız zamanda ciddi azalmalar olur. Artık siz gece geç saatte eve geldiğinizde eşiniz ya uyumuş oluyor, ya da gün içerisinde bitkin düşen bedeni artık kendini taşıyamaz hale geliyor! Sonuçta ise, aynı evde farklı hayatlar yaşayan iki insandan bir farkınız kalmıyor! O halde bir şeyler yapmanız kaçınılmaz! Sadece O'nun için ayrılmış bir zaman ve kendi elleriniz ile hazırladığınız romantik bir akşam yemeği şimdiki sürprizimizin konusu! Eşiniz işteyken, atın kendinizi mutfağa, kendi elleriniz ile mükemmel bir akşam yemeği hazırlayın!
    etkileyici sürprizler
    Sakın dışarıdan yemek siparişi versem daha iyi olur düşüncesine sahip olmayın! İşin sırrı burada saklı çünkü! Bu özel yemeği A-Z'ye tek başınıza kendiniz yapmayı deneyin! "Ben asla yemek yapamam... Bir yumurta bile kıramam" diye endişelenmenize hiç gerek yok! Evinizde nasıl olsa İnternet var, bu durumda Google, Yandex ne işe yarar? Ayrıca, yemek masanızda içiyorsanız şarabınızı ve bunun yanında mum ışıklarını eksik bırakmayın! Sofranızı gül yaprakları ile donatmayı da ihmal etmeyin! Göreceksiniz ki sevgiliniz için en büyük sürpriz, meğerse sizinle baş başa kalmakmış... Yemekten sonrası içinse, yatak odasını dilerseniz kalpli balonlarla süsleyin, dilerseniz yatağınızın üzerine gül yaprakları serpiştirin!

    En Güzel Şiirinizi O'na Yazın

    En Güzel Şiiriniz O'na
    Gecenin bir vakti sevgilinizi düşündünüz! Acaba uyuyor mu şu an? O'nu aramak istediniz ama, vakit de epeyce geç! "Şimdi aramak olmaz!" dediniz içinizden.. Ama O'nu düşünmekten kendini alı koyamıyorsunuz! Eğer bu ruh halindeyseniz, emin olun şimdi muhteşem bir şiire imza atmak üzeresiniz. Çünkü ilham perisi omuzlarınızda. Hemen hiç vakit kaybetmeden alın karşınıza bir A4 kağıdı ve bir kalem, dökün içinizi... Çünkü yazacağınız bu özel yazı, gelecekte aşkınızın en özel hatırasına dönüşecek! Sevgilinize hazırlayabileceğiniz en güzel romantik sürprizlerden biri de, O'na özel olarak kendi el yazınız ile yazacağınız şiir ya da mektup olacaktır. Sitemizde ilham alabileceğiniz sevgilinize mektup örnekleri için şu yazımızı inceleyebilirsiniz.: Sevgiliye Aşk Mektubu 

    En Güzel Sürpriz Bir Buket Çiçek

    Sevgiliye sürpriz önerileri
    Kadınların kalbine uzanan yol, romantik jestlerden geçer! Eğer siz de bunun farkındaysanız zaten sevgilinizi asla çiçeksiz bırakmıyorsunuzdur! Gerçekten de bir bayana uzatılmış güzel bir çiçek buketi, aslında o kadar çok şeye kadirdir ki, bunu anlamamak için değim yerindeyse tabirimizi hoş görün ama "Aptal" olmak gerekiyor. Sevgilinize eşinize, tarihi ya da saati hiç fark etmez, zamanlı zamansız (spontane bir şekilde) çiçek hediye edebilirsiniz! Çiçek bir kadına yapılabilecek en güzel sürprizlerden biridir. Hatta sevgilinizin iş yerine belirli periyotlarla sürekli olarak O'nu hatırladığınızı hissettirmek için çiçek gönderebilirsiniz!

    Doğduğun Gün Neler Oldu Sürprizi

    sevgiliye sürpriz
    Sevgilinizin doğduğu o özel gün var ya? Bir bilseniz neler olmuş neler! Olanları öğrendiğinizde şaşkınlığınızı kesinlikle gizleyemeyeceksiniz. Daha fazla sizi merakta bırakmayalım hadi! İşte karşınızda sevgilinizin doğduğu gün vuku bulan önemli olayların yazılı olduğu Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi! Bu özel takvim ile doğum gününde sevgilinize son derece orijinal bir sürpriz yapabileceksiniz! Yukarıda gördüğünüz ürün, kişiye özel hazırlanan bir armağan! Yani sizin belirteceğiniz tarih doğrultusunda hazırlanıyor. Detaylara aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ürün acayip derecede romantik bir kalp kutu içerisinde satışa sunuluyor! İçerisinde rulo halinde kırmızı bir mesaj kağıdı yer alıyor ve işte tüm sürpriz de o kağıdın içerisinde yazılı! Hem fiyat, hem de diğer bilgilere ulaşmak için resim üzerine tıklayabilirsiniz.

    El Yapımı Led Işıklı Şişe Lamba

    unutulmaz sürprizler sevgiliye
    Sevgilinize yapabileceğiniz küçük ve romantik sürprizlerden biri daha! Aşk Dolu Kavanoz içerisinde bulunan romantik sevgi notları, tam bir yıl boyunca sevgilinizin kalbini besliyor. Evet hiç de yanlış duymadınız, birbirinden farklı 365 adet romantik cümlelerden hazırlanmış kırmızı not kağıtları! Zaten bu yüzden namı diyar Aşk Kavanozu! Sevgiliniz içinden her gün farklı bir aşk mesajı çeksin, kendini mesut ve bahtiyar hissetsin:)) Sevgililer gününde kız arkadaşınıza sevgi dolu bir armağan vermek isterseniz Aşk Dolu Kavanoz tercih edebileceğiniz romantik hediyelerden biri! Bu ürün hakkında bilgi alabileceğiniz link ise resme tıklayınca açılan sayfadan öğrenebilirsiniz.

    Eşsiz Manzarada Baş başa Akşam Yemeği

    Romantik Bir Akşam Yemeği
    Sevgiliniz şüphesiz, her şeyin en güzelini ve en iyisini hak ediyor. Evliyseniz Eşinizle, değilseniz gelecekte müstakbel eşiniz olacak biricik sevgilinizle zaman buldukça, her defasında değişik mekanlarda olmak üzere romantik bir akşam yemeği yemek, en güzel sürprizlerden biri!Neden değişik mekanlar diyoruz, işte sürpriz de burada gizli! İnternette vakit buldukça, fırsat sitelerindeki özel ve seçkin mekanlar hakkında bilgi alabilirsiniz! Her keşfedeceğiniz yeni yer, sevgiliniz için birer güzel sürprize dönüşecek!

    Bir Oda Dolusu Renkli Balon

    Sürpriz fikirleri
    Herkesin içerisinde çocukça bir yön mutlaka vardır! Biraz yetişkin olmayı bir kenara atmanızın kimseye zararı dokunmaz her halde! Eşiniz eve gelmeden Odanıza yüzlerce balon koyabilirsiniz! Rengarenk görüntüsü içerisinde eşiniz eve geldiğinde neye uğradığını şaşıracak! Hele hele böyle bir şeyi sizin yapabileceğinizi hiç ön görememişse (Ciddi kişiliğinizden dolayı), Bu sevgilinizin hayatı boyunca asla aklından çıkartamayacağı çok özel bir sürprize dönüşecektir!

    Kişiye Özel Sevgili Çorapları

    kız sevgiliye sürpriz
    Bazen sevgilinize küçük bir sürpriz yaparsınız ancak etkisi o kadar büyük olur ki, siz bile gözlerinize inanamazsınız! İşte kendisi küçük ama sevgilinize yaptığınızda kendisini kaybedebileceği acayip bir ürün! Daha önce sihirli yumurta ismini duymuş muydunuz? Muhtemelen duymuşsunuzdur. Çünkü son dönemlerin en popüler sürpriz araçlarından biri. Ama bilmeyenler için yenilemekte yarar var! (Magic-Egg) Sürpriz yumurta, yapraklarında sevgi dolu mesajlar filizlenen çok şaşırtıcı bir ürün! Tepesini hafifçe kırıp suluyorsunuz ve 1 hafta içerisinde filizlenen yaprağında "I Love You" yazısı yer alıyor. Nasıl etkileyici değil mi? Sürpriz Yumurtayı sevgilinize aldığınız bir hediyenin kutusu içerisine koyup Ona romantik bir sürpriz yapabilirsiniz. 

    Sevgiliye Romantik Sürpriz O'nu Aşksız Bırakmayın

    Sevgilinizi Aşksız Bırakmayın
    Gün içerisinde kendi başınıza kaldığınız sakin anlarda "Sevgilinizi düşünün","O'nunla nasıl bir gelecek istediğinizi hayal edin" sonra alın elinize kağıt kalem, bu özel duygularınızı kelimelere dökün! Elbette ki bu notlar saklamanız için değil! Yazmış olduğunuz bu romantik notları daha sonra tek tek ve ara ara sevgilinizin masasına koyun, kitabının arasına yerleştirin, hatta çantasına atın! Göreceksiniz ki, bu romantik hareketiniz asla karşılıksız kalmayacaktır.

    Vücudunuza İsmini Dövme Yaptırın!

    İsmini Dövme Yaptırın
    O'nu o kadar çok seviyorsunuz ki, o kadar büyük bir aşk ile O'na bağlısınız ki, artık sözler kifayetsiz kalıyor! Bunu O'na şık ve biraz da psikopatça bir hareket ile göstermek istiyorsanız, kalıcı dövme bunlardan bir tanesi! Gerçekten de biricik sevgilinize romantik bir sürpriz yapmak istiyorsanız, Vücudunuzun istediğiniz bölgesine O'nun ismini kalıcı dövme ile yazdırabilirsiniz! Sevgilinizin bundan müthiş bir mutluluk duyacağı kesin ama birazcık canınızın yanmasını göze almanız gerekecek! Ama sevgilinizin gözlerindeki mutluluğu görmek için, bu gelip geçici ve ufak acıyı kim gözünde büyütür ki?

    Evlilik Teklifini Gökyüzünde Yapmaya Ne Dersiniz?

    Orijinal Evlilik teklifi
    Yükseklik korkusu olmayan kız arkadaşınıza sıra dışı bir "Evlilik Teklifi" yapmaya hazır mısınız? Bu öyle bir sürpriz bir evlilik teklif olacak ki, yedi cihan bundan haberdar olacak! Yamaç Paraşütü hizmeti veren bir yer ile görüşüp bu konuda neler yapabilirsiniz ya da ne gibi eğitimler alabilirsiniz bu konular hakkında öncelikle bilgi almalısınız! Aman ha! Her şeyden önce can güvenliğiniz gelir, sürpriz yapacağım diye bir kabus yaşamayın! Evlilik Teklifi dışında da Yamaç Paraşütü sevgilinize yaşatabileceğiniz en güzel sürprizlerden! Eşsiz güzellikteki doğa manzaraları, plajlar, kum ve güneş sevgilinize sıra dışı bir deneyim yaşatmak için Yamaç Paraşütü en ideal tercihlerden biri!

    İstanbul Boğazında Lazerle "Benimle Evlenir misin?"

    İstanbul Boğazında Lazerle "Benimle Evlenir misin?"
    Siz yeter ki kendinizden emin bir şekilde Evlenmeye karar verin! Evlilik teklifi işin Çileği ya da kreması diyelim! Şimdi önereceğimiz sürpriz evlilik teklifi ile Kız arkadaşınıza öyle gösterişli bir teklifte bulunacaksınız ki, bunu sadece siz değil, tüm İstanbul şahit olacak! İstanbul Boğazı'nın nasıl bir eşsiz manzaraya sahip olduğunu bilmeyenimiz yoktur! İşte bu sefer bu gösterişli yapı ve boğazın eşsiz manzarası, aşkınız ve geleceğiniz için özel bir sahneye dönüşüyor! İstanbul Boğazı'nda Yat/Tekne turu ile muhteşem bir evlilik teklifine hazırlanın! Lezzetli ve romantik bir akşam yemeği sonrasında lazerler aşkınız için ışıldayacak! "Benimle evlenir misin?" Böyle ihtişamlı ve son derece romantik bir evlilik teklifini ret edecek bir bayan varsa, şimdi hemen bir adım öne çıksın:)

    Romantik Evlilik Teklifi Teknede Aşk Başkadır!

    Yat turunda evlilik teklifi
    Siz sadece, önünde diz çöküp kız arkadaşınızın yüzük parmağına nasıl bir tek taş yüzük takacağınıza ve nasıl bir romantik konuşma yapacağınıza odaklanın! İşin sürprizini düşünmek de bize kalsın! Bir bayanın güzel geçirmek istediği en büyük hayali; kendisine sevdiği erkek tarafından romantik bir evlilik teklifi yapılmasıdır! Size önereceğimiz sürpriz evlilik teklifi, bu en büyük hayali gerçekleştiriyor. Şehrin gürültüsünden uzak, deniz ortasında sadece aşkınız konuşsun! Sevgilinize Evlilik Teklifinizi İstanbul Boğazında yapmaya ne dersiniz?

    Helikopter Turunda Unutulmaz Evlilik Teklifi

    İstanbul Helikopter Turu
    Her şeyinizle o kadar eminsiniz ki, O'nunla evlendiğinizde yeryüzünün en mutlu kişisi siz olacaksınız! Elbette ki, bu evlilik teklifi öyle sıradan ve klasik olmamalı! Üzerinden yıllar da geçse, her an hatırlanabilecek ve asla unutulmayacak özel bir teklif! Bu şekilde bir evlilik teklifi acaba nasıl yapılabilir? Size bir öneri; Bu özel teklifi İstanbul Semalarında Boğaz Köprüsü, Marmara Denizi, Adalar üzerinde kısacası İstanbul'un eşsiz manzarasında sevgilinize yapmak ister misiniz? Yaklaşık 30 dakika sürecek olan Helikopter Turu ile İstanbul Turu yapabilirsiniz.

    İkinizin Portresini Çizin!

    Sevgiliye sürpriz hediyeler
    İnanın kendi eli ile yaptığı her şeyin bir başka değeri ve anlamı olur! Bu bazen bir şiir olabilir, bazen bir yemek, bazen de bir resim! Sevgilinize unutamayacağı şık bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız, O'nun resmini çizebilirsiniz. Bundan daha güzel bir sevgililer günü hediyesi olabilir mi? Yok, eğer ben resim çizemiyorum ama ille de karakalem resim çizdirmek istiyorum diyorsanız, detaylar için bu linke bakabilirsiniz: Tıkla

    "Benimle Evlenir Misin?" Pankartı

    Benimle Evlenir Misin?
    Böyle bir evlilik teklifi ile daha önce karşılaşmış mıydınız? Hınca hınç dolu bir tribün ve o kalabalık içerisinde açılmış romantik bir pankart. Elbette ki üzerinde "Benimle evlenir misin?" yazılı! Böyle bir evlilik teklifi karşısında hiçbir bayanın kayıtsız kalabileceğini hiç sanmıyoruz! Ancak bu bir organizasyon ve ekip işi... Bu konuda en az 8-10 tane yakın arkadaşınızın da işin içerisinde olması gerekiyor! Zaten normalde futbol maçlarına giden biriyseniz, böyle bir sürpriz evlilik teklifi yapmak sizin için pek de zor olmasa gerek!

    Bir Bahçe Dolusu Çiçekle Mutlu Edin!

    Kendinizi sevgilinize affettirme yolları arıyorsanız, ya da O'na unutamayacağı bir "Evlilik Teklifinde" bulunacaksanız, iddia ediyoruz tavana asılmış şişeler dolusu çiçeklerle O'nu etkilemeniz an meselesi! Kabul edelim ki bu sürprizi hazırlamak için İstanbul şartlarında birçoğumuz için böyle bir mekan bulabilmek adına ciddi anlamda teknik yetersizlikler var! Ancak, imkanı olanlar ya da böyle bir sürprizi ben yapabilirim diyenler için fikir olabilmesi açısından sizinle paylaşmak istedik!

     Aşkınızı İlan Etmenin En Romantik Yolu

    Sevgiliye sürpriz evlilik teklifi
    Yüzlerce defa eminiz ki, bir çok yerde şimdi bahsedeceğimiz romantik sürprizi okumuş, görmüş ya da duymuşsunuzdur. Ancak biz yine de, görseli ile birlikte sevgiliye yapılabilecek bu son derece romantik sürprizden bahsetmek istiyoruz! Onlarca mum ışıkları, yüzlerce gül yaprakları ve insanın kalbini titreten keman sesi! Böyle bir evlilik teklifinden ya da bu kadar romantik sürprizin çekim gücünden hiçbir kadın kurtulamaz!

    sevgiliye hediye
    BU YAZIMIZIN DEVAMI GELECEK, Sakın bizden ayrılmayın:)))

    Yorum Gönder

     
    Top