z Kız Arkadaşa Gül Yaprakları İle Sürpriz | En iyi Hediye Fikirleri

kız arkadaşa sürpriz önerisi
Kız arkadaşa sürpriz konusunu, sevgiliye yapılabilecek sürprizler çerçevesinde ele alacağız. Henüz sevdiği kıza açılamamış, şu an sadece kız arkadaşı olan beyleri de unutmadık. Hatta ilk tüyolarımız size gelecek. Sevdiğiniz kıza açılacaksınız ve bu güzel duygularınızı paylaşırken en mükemmel sürprizi de hazırlayıp onu etkilemek istiyorsunuz. Kesinlikle doğru yoldasınız. Çünkü bayanlar ilişkiye başlarken kimi zaman kendilerini naza çekme, kimi zaman ise duygularından emin olamama sebebi ile olumlu dönüş yapamayabiliyorlar. 

Şimdi sunacağımız sürpriz sayesinde, eğer karşınızdaki kız da sizden etkileniyorsa, olumlu cevap alma umudunuz çok büyük bir ihtimal gerçeğe dönüşecek. Nasıl mı?

Yukarıdan Yağan Gül Yaprakları

kız arkadaşa yapılabilecek güzel sürpriz
Yaşınız 18’in üzerindeyse ve ehliyetiniz de varsa şimdi önereceğimiz kız arkadaşa sürpriz fikrini gerçekleştirmeye hazırsınız demektir. İhtiyacımız olanlar;

- Bize, kiralık ya da sahip olduğumuz bir araba lazım. Babamızın ya da ailemizden birinin arabasını da ödünç alabiliriz.

- Arabanın içerisinde güneşlik olmalı ve sağlam olmalı. Yani açılıp kapanabildiğinden emin olmalısınız.

- Birçok hediyelik ürün satan mağazalar içerisinde kolaylıkla bulabileceğiniz hatta kimi kırtasiyelerde bile bulabileceğiniz kurutulmuş gül yapraklarından satın alıyoruz. 

- Son olarak; elbette ki olmaza olmazımız, sevdiğimizi söylemek ve ona açılmak istediğimiz bir kız arkadaşımız olmalı. Bu kız arkadaşımızı araba ile seyahat etmeye de ikna ettik mi bu iş tamam demektir. 
kız arkadaş için sürpriz
Arabaya binmeden önce kurutulmuş gül yapraklarını, sevgilinizin olduğu taraftaki güneşliğin arkasına yayın. Müsait bir yerde durduğunuzda, hoşlandığınız kızdan güneşliği açması için bir rica da bulunun. Mesela ‘Güneşliğin arkasında ruhsat var mı kontrol eder misin rica etsem?’ gibi bir bahane bulmak hiç de zor olmasa gerek. İşte muhteşem an geldi. 

Tam gül yaprakları sevdiğiniz, ilgi duyduğunuz ve duygularınızı açmak istediğiniz kızın başından aşağıya yağarken ‘Seni Seviyorum’ sözcüklerini usulca fısıldayabilir ya da avazınız çıkığı kadar haykırabilirsiniz. Sonuçta duygular sizin. Paylaşma şekli de size kalmış. 

Sevgilinize Sürpriz

kız arkadaş için sürpriz
Kız arkadaşa sürpriz olarak sunduğumuz ilk seçeneği, sevgiliniz için de hazırlayabilirsiniz. Sonuçta seni seviyorum sözleri sadece kız tavlamak için kullanılmamalı değil mi beyler? Hele ki ilgi bekleyen, sürprizlerden hoşlanan bir kız arkadaşınız varsa bu sürpriziniz ile onu çok mutlu edebilirsiniz. 

Eğer sevgiliniz ile aynı evi paylaşıyorsanız ya da birlikte tatile çıkabilme ihtimaliniz varsa kurutulmuş gül yapraklarını evin (ya da kaldığınız otel odasının) içerisine süsleyerek yerleştirebilirsiniz. Minik kalpli mumlardan da yararlanabilirsiniz. Ancak mumlara dikkat. Birbirinizin gözlerine dalıp etrafı yakmayın. Sevginizle birbirinizi yakın yeter:)

Yorum Gönder

 
Top