z Kendin Yap Kupa Bardak Boyama | En iyi Hediye Fikirleri

Kendin Yap Kupa Bardak Boyama
Son yıllarda sulu boya ile yapılan kendin yap projeleri ya da el emeği hediye işleri bir hayli gözde. Biz de bu nedenle sizlere şahane bir DIY hediye projesi sunmaya geldik. Bu proje gerçekte bir sulu boyadan daha çok oje projesi söylenebilir. Yapacağınız projenin daha uzun süreli olmasını isterseniz evinizdeki ojelerden birini kullanmak daha faydalı olacak. Evde arta kalan ojeleriniz ya da bundan böyle kullanmaktan sıkıldığınız renkler var ise bu proje ile bu kişileri değerlendirmenin tam sırası. Hatta evdeki düz renk kupa bardakları da bu proje ile yenileyebilirsiniz. Rastgele sıçramalar ile yapılan boyalar sanki bir sanat eserine dönüşüyor. Bu projeyi yapabilmek için rastgele bir beceriye ister olmadığını düşünüyoruz. Yani birçok kimse için uygun bir proje söylenebilir. Sulu boyalı kupa bardak hazırlanması nasıl olmaktadır sizler için adım adım ve görselleriyle anlatmaya çalışacağız. Modası geçmiş kupa bardakları yenilemek için o zaman daha ne duruyoruz. İşte huzurlarınızda eniyihediyefikirleri kalitesiyle el yapımı göz nuru sulu boya kupa bardak süsleme projesi. 
Kendin Yap Kupa Bardak Boyama

Sulu Boyalı Kupa Bardak Süslemesi İçin Gereken Araç Gereçler


• Beyaz renkte bir kupa bardak.
• Eski bir kase 
• Tırnak ojesi.

Sulu Boya Kupa Bardak Yapılışı 

Kendin Yap Kupa Bardak Boyama
Malzeme teminini sağlamak ve listeyi hazırlamak bir hayli basit olduğunu tahmin edebiliyoruz. Sıra geldi yapılış aşamalarına. 

** İlk önce önce kâseyi ılık suyla doldurun. 
** Sonrasında suya bir damla tırnak ojesi ekleyin ve kâsenin içerisinde yayılmasına müsaade edin. Dilediğiniz şekli kazandırmak için ya da rengi biraz değiştirmek için bir kürdan değerlendirebilirsiniz. 
** Kupa bardağı suyun içine koyun ve ojeli su ile temas durumunda bırakın. 
** Şayet bardağın altındaki ve içindeki aşırı miktardaki tırnak ojelerinden rahatsız olduysanız ve çıkartmak isterseniz aseton ve benzeri şeyler değerlendirebilirsiniz. 
** Son olarak kâğıt havlu ile kupa bardağı dikkatlice alın. Yaklaşık olarak 3-4 saat kurumasına izin verin ve yararlanılmaya hazır. 
Kendin Yap Kupa Bardak Boyama
İstiyorsanız bunun yanında farklı renklerle bu işlemleri tekrarlayabilirsiniz. Bu kupa bardakları yıkarken elle yıkamanızı tavsiye ederim. Tersi durumda bulaşık makinesinde deseninde tahribat oluşabilir. Tırnaklarınızda olduğu gibi dayanıklılık süresi tırnak ojenizin kalitesine de bağlı olacak. Elde yıkamanıza karşın henüz soyulmalar oluşuyorsa kupa bardağın dış yüzeyini tırnak cilası ile kaplayabilirsiniz. 

Tebrikler işte hepsi bu kadar...

Yorum Gönder

 
Top