z Erkek Neden Terk Eder? | En iyi Hediye Fikirleri

sevgilim beni terk etti
Gerek erkeklerin gerek kadınların, çoğu zaman bahsedemediği ve fiziki özelliklerle alakası olmayan terk etme sebepleri olabilmektedir. Karakteristik özelliklerden dolayı birçok erkek, ilişkide kendisini mutlu ve huzurlu hissetmediği için terk edebilmektedir. Bugün sizlerle erkekler neden terk eder konusunu inceleyecek ve sizlere erkeklerin neden terk ettiği hakkında birkaç bilgi vereceğiz. Vereceğimiz bilgiler doğrultusunda neden terk edildiğinizi anlayabilir ya da halen bir ilişki içerisindeyseniz, ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz.

Aşırı Derecede Çaba Göstermek

sevgilim beni terk etti
Erkekler aşırı ilgiden çok çabuk sıkılmaktadır. Bir erkeğe annesi gibi davranmak yerine sevgilisi gibi davranmayı tercih etmelisiniz. Erkek arkadaşınızı, nişanlınızı veya eşinizi mutlu etmek adına aşırı derecede ilgi göstermemeli veya çaba sarf etmemelisiniz. Sırf karşınızdaki erkeği mutlu edebilmek için kendinizden vazgeçmemelisiniz. Sırf o seviyor diye sevmediğiniz şeyleri yapmamalısınız. Örneğin erkek arkadaşınız saçınızın rengini kızıl istiyor diye saçınızı kızıl yapmamalısınız. O istiyor diye bir yerlere gitmemeli, kilo vermemelisiniz. Erkek arkadaşınız için kendinizi unutmamalısınız. Sadece sevgili olmalı, stres topu olmadığınızı kendinize hatırlatmalısınız. Sürekli olarak onun isteklerine göre davranmak ya da onun sevdiği şeyleri yapmak erkek açısından “nasıl olsa her istediğimi yapacak” şeklinde algılanacaktır. Size olan ilgisini kaybetmesine sebep olabilmektedir. Bu nedenle “hayır” demeyi bilmeli ve her istediğini yerine getirmeye çalışmamalısınız. Sizi olduğunuz gibi sevmeli ve değer vermelidir. Başkası gibi olmamalı, başkası gibi davranmamalısınız. Siz “siz” olduğunuz için güzel ve özelsiniz. Bunu asla unutmayın!

Sürekli Olarak Israrcı Bir Yapıya Sahip Olmak

sevgilim beni terk etti
Sürekli olarak erkek arkadaşınıza ısrarcı bir yapıda davranırsanız bu sizden soğumasına sebep olacaktır. Her işinizde erkek arkadaşınızı davet etmek veya sürekli olarak yaptığınız planlara onu dahil etmek zorunda değilsiniz. Haftanın her günü buluşmamalısınız. Birbirinize özlemek için zaman tanımalısınız. Haftanın her günü buluşmak, birlikte aktiviteler yapmak konusunda karşı tarafa baskı yapmanız onu sizden bir süre sonra itecektir. Kendi hayatınızın olduğunu, kendi hobilerinizin ve günlük planınızın olduğunu unutmamalısınız. 
özür dileme hediyesi
fiyat bilgisi
Eğer sürekli olarak her işinizde erkek arkadaşınızı çağırırsanız ya da yaptığınız her plana onu dahil ederseniz bir süre sonra “bensiz hiçbir işi halledemiyor” lafını ondan duyabilirsiniz. Bu sizi herhangi bir işi tek başına halledemeyen zavallı bir insan konumuna düşürecektir. İlişkinizi tamamen olumsuz yönde etkileyecektir. Bu nedenle kendi kararlarını alabilen, kendi işlerini halledebilen “güçlü bir kadın” imajını ona yansıtmalısınız. Örneğin size gün içerisinde neler yapacağınızı sorduğu zaman ona “spora gideceğim, spor sonrası da arkadaşımla kahve içmeyi düşünüyorum” diyebilirsiniz. Bu sayede kendi hayat düzeniniz olduğunu da ona yansıtabilirsiniz. 

Çok Konuşmak Bir Terk Edilme Sebebidir

sevgilim beni terk etti
Erkek arkadaşınız sizi terk ettiyse sebeplerinden biri de çok konuşuyor olmanız olabilir. Aniden terk eden erkek arkadaşınız sizi uzun süreli konuşmalarınızdan ötürü terk etmiş olabilir. Evet! Buna şaşırmamalısınız… Hiçbir erkek karşısında çok konuşan bir kadın görmek istemez. Hatta çok konuşan kadın tipi erkeklerin en nefret ettiği kadın tiplerinden yalnızca birisidir. Bu nedenle erkek arkadaşınızla uzun süren telefon görüşmeleri yapmamalısınız. Bir sıkıntınız ya da probleminiz olduğu zaman bunu net kelimeler ile ifade etmeli ve konuyu uzatmamalısınız. Sizi zorunda olduğu için dinliyor gibi davranabilir. Erkek arkadaşınızın sizi gerçekten dinlemesini istiyorsanız onu merakta bırakmayı denemelisiniz. Kısa ve öz konuşmalar yapmanız onun aklında merak uyandıracak ve anlattığınız konu hakkında detayları öğrenmek isteyecektir. 

Sürekli Baskın Bir Karakterde Olmak

sevgilim beni terk etti
Erkek arkadaşınızın karşısında kesinlikle dominant bir yapıda olmamalısınız. Sürekli olarak baskın bir karakterde davranmanız, erkek arkadaşınız tarafından ona saygı duymadığınız şeklinde yorumlanacaktır. Saygı çerçevenizi bozmadan onunla konuşmalısınız. 
sevgiliye özür hediyesi
fiyat bilgisi
Erkekler genellikle ilişkideki baskın karaktere sahip olmak isteyen taraftır. İlişkinin hakimiyetinin ellerinde olduğunu bilmek isterler. Fakat kadınlar da ilişkinin hakimiyetini erkek tarafına bırakmak istemezler. Kadınlar için bu durum oldukça itici olarak yorumlanmaktadır. Birçok kadının yaptığı taktiği uygulamanızda fayda olacaktır. İlişkinin hakimiyeti ondaymış gibi davranıp kendi istek ve arzularınızın yerine gelmesini sağlamalısınız. Bu durumu ona belli etmeden nasıl yapacağım derseniz, onun isteklerine saygı duyduğunuzu belli ederek sadece rahatsız olduğunuzu dile getirebilirsiniz veya yapmasını istemediğiniz bir şey varsa bu durumun ona yakışmadığını söyleyebilirsiniz. Bu sayede hem saygınızı bozmayacak hem ona erkek gibi hissettirecek hem de ilişkinin hakimiyetinin sizde kalmasını sağlayacaksınız. 

Yorum Gönder

 
Top