z Bir Kızla İlk Buluşmada Ne Giyilir | En iyi Hediye Fikirleri

kızla ilk randevuda ne giyilir
Kız Arkadaş ile Buluşmaya Giderken Neler Giyilebilir? Erkeklerin kıyafet seçiminde en çok zorlandıkları anlardan birisi de kız arkadaş ile buluşma zamanları ortaya çıkmaktadır. Kumaş pantolon çok klasik, sweat alternatifleri çok günlük… Derken her bir giyime bir kulp takılarak evden bir türlü çıkılamaz. Bugünkü yazımızda kız arkadaş ile buluşmaya giderken neler giyilebilir konusunu ele alacağız. Birçok erkeğin kabusu olan bu zor anlarda altın anahtar yerine geçecek fikirlerimiz ile sizlerde aradığınız çözümü bulabilirsiniz. 

İlişki Seviyesine Göre Giyim Tarzı Belirleme

kızla ilk randevuda ne giyilir
Kız arkadaşınız ile olan ilişkinizin boyutu direk olarak giyim tarzınızı belirlemenizde etkili bir rol oynayacaktır. Örneğin sevgiliniz ile ilk buluşmayı gerçekleştirecekseniz, üzerinde çok daha fazla düşünmeli ve ince eleyip sık davranmalısınız. Kız arkadaşınız ile görüşmelerinizin sayısı arttıkça zaman içerisinde zaten aşağı yukarı onun zevkini tahmin edebilir bir hale gelirsiniz. Hatta bir yılı aşan ilişkilerde ise bu kıyafet seçimi neredeyse hiçbir sorun olmamaya başlar. Çünkü hem kız arkadaşınızın giyim tarzını hem de onun zevkini biliyor olursunuz. Arından kendi zevkleriniz ile kız arkadaşınızın zevklerini harmanlayarak ortak bir noktada buluşabilirsiniz. Zaten ilişkide ortak noktada buluşmak değil midir?
kızla ilk randevuda ne giyilir
Kız arkadaşınız ile ilk kez buluşacaksanız asla sizi gereğinden fazla resmi gösterecek olan takım elbiselere yönelmeyin. Böyle bir giyim tarzınızın içerisindeyken hem kendiniz daha gergin olacaksınız hem de bu gerginliği hareketleriniz ile ve duruşunuz ile karşınızdaki bayana yansıtacaksınız. İlk buluşmada çuvallamak istemiyorsanız takım elbiselerinizi diğer özel günlere saklayın. Örneğin düğünlerde tam takım bir kombin ile boy göstermek güzel bir fikir olabilir. 
kızla ilk randevuda ne giyilir
Takım elbiseye hayır dedik ama sportif bir cekete asla hayır demiyoruz. Gömlekler kadar kazaklar ile bile kolayca kombinlenebilen, günümüzün rahat erkeklerine yönelik olarak üretilen spor kesim ceketleri bulmak çok kolay. Sizin de dolabınızda muhakkak böyle bir ceket vardır. Yoksa bile hemen bir tane satın alıp gardırobunuzda bulundurmanızı tavsiye ediyoruz. 
kızla ilk randevuda ne giyilir
Buluşacağınız gün havaların soğuk olduğu bir güne denk geliyorsa eğer, erkekleri çok daha klas bir görünüme kavuşturacak olan atkılardan da faydalanabilirsiniz. Üzerinize tercih ettiğiniz ceket ya da monta uygun olarak atkıyı boynunuza dolamayı ya da salık bir şekilde boynunuzdan dökümlü görünmesine izin verebilirsiniz. 

Klas Erkeklerin Tercihi Deri

kızla ilk randevuda ne giyilir
Klas erkekler giyimlerinde deri ürünlere fazlasıyla yer verirler. Kullanıcısına verdiği o iddialı duruşu seven erkeklerdenseniz kız arkadaşınız ile buluşmanız ister ilk olsun isterse yıllardır birlikteliğini sürdüğünüz bir kız arkadaşınız ile gerçekleşecek bir buluşmanız olsun hiç önemli değil! Çekinmeden deri monta yönelebilirsiniz. Tabi içerisinde bulunduğunuz mevsim yaz değilse… Bahar aylarında bile giyebileceğiniz ince deri ceketler var. Evde gardırobunuzu karıştırın. Eğer sizi zor günde kurtarabilecek böyle bir deri ceketiniz yoksa bütçenize uygun olanından satın alarak işe başlayabilirsiniz. 

4 Mevsim Kolaylık: Gömlek

kızla ilk randevuda ne giyilir
Eğer mevsimine ve gidilecek mekana uygun olarak bir gömlek tercihi yaparsanız, sizi hedefinize her zaman ulaştırabilir. Gömleğinizi yaz aylarında tişört, serin havalarda ise yelek, hırka, ceket ya da mont ile kombinlemeyi unutmayın. Ayrıca serin havalarda şık olacağım diye üşümek istemeyenlerdenseniz oduncu gömlekleri tercih etmenizi tavsiye ederiz. Oduncu gömlekler, erkekleri her zaman çok daha seksi ve bakımlı gösterme konusunda yeteneklidir. 

İlk Buluşmada Uç Noktalara Çıkmayın

kızla ilk randevuda ne giyilir
Buluşacağınız bayanın zevki ve tarzı konusunda yeterli bilgiye sahip değilseniz asla giyimde sınırları zorlamayın ve uç noktalara ulaşmayın. Örneğin yırtık pantolonlar, zincirli aksesuarlar ya da giyimde çok farklı renkleri bir arayı getirmek gibi tercihlerden uzak durun. Mümkün olduğunca mütevazı olun ki harekelerinizle de samimiyetinizi kolayca karşınızdaki bayana ulaştırabilesiniz. Unutmayın ki, siz ne kadar siz olabilirseniz karşınızdaki kişiye de kendinizi o kadar net ifade edebilirsiniz. 
kızla ilk randevuda ne giyilir
Son olarak önemli bir noktaya daha değinmemiz gerekiyor. Yakışıklı olmanız elbetteki çok şeydir ama bir kadının kalbine uzanan yol, yakışıklılıktan geçmez! Ancak bakımlı ve kendinden emin olarak bir duruş sergilemeniz çok önemlidir. Siz kendiniz konusunda emin değilseniz, kız arkadaşınızın size güvenmesini ve size saygı duymasını nasıl bekleyebilirsiniz ki? Şimdi bu samimiyeti ve kendinize olan güveninizi ortaya koymanın tam zamanı. Giyim tarzınıza ekleyeceğiniz birkaç küçük detay ile bunu başarmanız çok kolay. Sıradan ve belki de basit bulduğunuz bir atkı bile bu konuda size yardımcı olabilir. Yeter ki kendinize yakışacak ürünü bulun ve yine kendinize yakışacak şekilde onu üzerinizde sergileyin. İşte hepsi bu! Artık kız arkadaşınız ile olan randevunuza hazırsınız. Giyiminize yansıttığınız öz güveni ve samimiyeti, hareketlerinizle de sergileyebildiğiniz zaman buluşmalarınız çok daha etkili ve tam da istediğiniz gibi geçecektir.
yılbaşı hediyesi

Yorum Gönder

 
Top