z Viski Taşları | En iyi Hediye Fikirleri

viski taşları
Siz de bir viski sever misiniz? O halde sıkı durun çünkü bu obje ile viskinizi, buzlara bağımlı kalmadan ve aromasını kaybettirmeden keyifle içebileceksiniz. Ayrıca bu objeyi yılbaşı armağanı olarak da viski sever dostlarınıza armağan edebileceksiniz. Viskilerinizi sulandırmadan zevkle ve önemli olan de buz gibi içebilmeniz için, sizler için bir hayli göz kamaştırıcı bir hediye kutusu içinde 6 adet viski taşı sunuyoruz. Dahası kullanma rehberiyle birlikte. Artık en sevdiğiniz keyif içeceği olan viskilerinizi, viski taşıyla hem çok sevdiğiniz kıvamında; hem de daha önce olmadığı kadar büyük bir afiyetle yudumlayabileceksiniz. Ekonomik fiyatıyla satışa sunulan viski taşlarından istediğiniz kadar kendiniz için alabilir veya viski içmeyi seven dostlarınızın adreslerine hediye olarak yollayabilirsiniz. Bilhassa babaya ya da kocaya yeni yıl hediye tercihi için de değerlendirebileceğiniz viski taşları an itibariyle huzurlarınızda duruyor.
viski taşları
fiyat bilgisi
Yeni ve modern hediyelik eşyanın adresi olan online alış veriş sitesi Hediyemen bu sefer viski severler için çok önemli bir eşya olan viski taşları satışa sunuldu. Viski içmeyi keyif bilen kişiler için viski aromasının korunması ve viskinin buz gibi tüketilmesi kıymetli bir konudur. İşte aynen bu aşamada viski taşlarının önemi somut olarak çıkmaktadır. Tabi bilmeyenler için "Viski taşı nedir ya da ne gayeyle kullanılır?" suali haklı bir suale dönüşüyor. "viski taşları; doğal taşlardan üretilmiş, ekseriyetle buz görünümü vermek amacıyla küp şeklinde kesilmiş ve içeceği sulandırmadan soğutma amacıyla kullanılan objelerdir" diye izah edebiliriz. Viski taşlarının ne şekilde kullanıldığına gelince de şu yol izlenilir; Taşlar iyice yıkandıktan sonra 3 saat süresince derin dondurucuda bekletilmelidir. Arkasından tercihinize göre istenilen sayıda viski kadehlerine konularak servis edilebilir. Fakat aynen burada önemli bir detayı daha belirtmemizde yarar var; viski taşlarını hem kullanmadan önce, hem de kullandıktan sonra kesinlikle yıkanmalıdır. Hatta verimli bir sonuç elde etmek amacıyla 3 saat buzlukta bekletilmelidir.
viski taşları
Viski, birçok insan tarafından başka alkollü içeceklerle kıyasladıklarında en keyif verici sıvı olarak görülür. Viskinin bilhassa, yıldönümü, yeni yıl gibi özel zamanlarda, alkollü sıvı servisi yapılan yerlerde, karşılıklı muhabbetlerde ve etkinliklerde tüketimi oldukça yüksektir. Fakat viskinin iyisinden anlayan, viski damak keyfini iyi anlayan veya viski sever olarak kendisini nitelendiren her insan çok iyi bilir ki ; küçücük bir buz parçası dahi, gerçek bir viskinin tadını bozmaya ve aromasını değiştirmeye kafi bir sebeptir. Zira bir viski bardağı arasında bulunan buz parçaları, dakikalar içinde erir ve eriyen buz parçaları da viskinin tadını bozmaya ve sulandırmaya yol açar. Bu da, favori alkollü içeceği viski olan tutkunlar için istenmeyen fena bir durumdur. Aynen bu aşamada harika bir icat olan viski taşları, sanki hakiki bir kurtarıcı olarak önümüze geliyor ve viskileri sulandırmadan servis edilmesine fırsat veriyor.
viski taşları
Özetle viski bardaklarınıza buz koymadan, tadının bozulacağı korkusu yaşamadan ve sulanmasına seyirci kalmadan zevkle viskinizi yudumlamanıza viski taşları yardımcı oluyor. Hazır mevzusu da açılmışken dilerseniz sayfamızda bulunan kişiye özel viski bardaklarımıza da göz gezdirebilirsiniz. Viski taşları doğal taşlardan tasarlanmış ve küp şekli verilmiştir. Erimez özellikte olduğundan viski ve başka içeceklerinizin tadını sulandırmaz ve aromasını bozmaz. Sizler de hakiki bir viski deneyimi yaşamak, içeceğinizin alkol derecesini ve kalitesini bozmadan içmek isterseniz, içki kadehinize buz yerine viski taşı koymalısınız. Bu şekilde viskinizin aromasında ve alkol derecesinde bozulmadan aynen damak zevkinize uygun bir şekilde viskilerinizi yudumlayabileceksiniz. Kendinize sipariş alabileceğiniz, babanız için, kocanıza, sevgili dostunuza ya da viski sever erkek arkadaşa hediye olarak gönderebileceğiniz viski taşları, 6'lı set olarak işte karşınızda.

Yorum Gönder

 
Top