z Tesettürlü Arkadaşa Ne Hediye Alınır? | En iyi Hediye Fikirleri

tesettürlü arkadaşa hediye
Müslüman bir ülkede yaşıyor oluşumuz ve inancımız gereği, kadınlarımız tesettürüne önem gösteriyor. Tesettürlü bayanlar, gündelik hayatında giyimine kuşamına belki de en fazla önem gösteren kişilerdir. Bundan dolayı da tesettürlü arkadaşlarımıza hediye seçerken, bazı maddelere dikkat etmemiz gerekli. Eğer arkadaşınıza kıyafet tarzında hediyeler seçecekseniz, bunun için aklınızda bulunması gereken, bir tesettürlü bayana alınabilecek hediyeleri göz önünde bulundurmak olacaktır. Aklınızda buna dair bir ipucu bulunmuyor ise, örneklerini vererek sizlere fikir sunmak isteriz. Örneğin eşarp, uzun elbiseler veya dini kitabımız Kuran-ı Kerim gibi ürünler, tesettürlü arkadaşınıza alabileceğiniz en uygun hediyeler olacaktır. Fakat bu ürünlerin dışında olarak tercihinizi hediyelik eşyalardan yana kullanmak isterseniz, bu rehberimiz size öncülük edecektir.

tesettürlü arkadaşa hediye

İpli ve Mandallı Anı Çerçevesi


Tesettürlü bayan arkadaşınıza, günlük hayatını kolaylaştırabilecek yada hediyeyi sunduğunuzda onu fazlasıyla mutlu edecek hediyeler arıyorsanız, bu liste tam olarak ihtiyacınızı görecektir. Sizlerin tesettürlü arkadaşa seçilecek hediye konusunda sorun yaşayabileceğinizi göz önünde bulundurduğumuzdan dolayı, böyle bir içerik üretme kararı aldık. Bu sayede arkadaşınız için en uygun hediyeyi kolaylıkla bulabileceğiniz gibi, onu fazlasıyla mutlu etmeyi başarabileceksiniz. Üstelik tüm bunları gerçekleştirirken uygun fiyat politikamızdan yararlanacaksınız. Bunlar göz önüne alındığında, en doğru tercihin Hediyemen olduğu bir kez daha gözler önüne serilmiş oluyor. 

tesettürlü arkadaşa hediye

Tesettürlü Arkadaşıma Ne Hediye Alabilirim?


Tesettürüne önem gösteren arkadaşlarınıza saymış olduğumuz kıyafet ve dini içerikler haricinde hediye arıyorsanız, aşağıdaki örneklerini sunmuş olduğumuz hediyelere göz atabilirsiniz. Bu ürünler tesettürlü bayan arkadaşlarınıza alabileceğiniz harika birer ürün olmakla birlikte, şıklığı ve uygun fiyatıyla da müthiş birer tercih olacaktır. İşte; tesettürlü arkadaşa alınabilecek hediyeler; 

tesettürlü arkadaşa hediye

Ayetel Kürsi Dekoratif Tabak 

Arkadaşınızın evinin bir parçası olabilecek olan, şıklığı ve dini içeriğiyle göz dolduran bu harika tabak, onun için yapacağınız en doğru tercihlerden birisi olacaktır. Ayetel Kürsi duasını içeren bu dekoratif tabak, arkadaşınız için vazgeçilemeyecek bir hediye olacakken, onun gözünde alacağı en güzel hediyelerden birisi olmuş olacak. Bu harika ürün oldukça uygun bir fiyat çizelgesi ile satıştaki yerini alırken, arkadaşınızın evinin en güzel yerinde daima saklayacağı bir hediye olacaktır. 

tesettürlü arkadaşa hediye

Vav Simgeli Dekoratif Masa Saati 


Arapçada vav yazısının masa saatiyle birleşmiş hali, her bir insan için harika hediye seçimi olacaktır. Her bir birey bu ürünü evinin en güzel köşesinde bulundurmayı arzu edecekken, sizin bu ürünü arkadaşınız için hediye almanız, onun için tarifi anlatılamayacak kadar şahane bir hediye olmuş olacaktır. Sizin bu ürünü arkadaşınıza hediye etmeniz demek, ona hediye seçerken düşündüğünüzü de simgelemiş olacaktır. Tesettürlü arkadaşa verilebilecek en iyi hediyelik ürünlerimizden birisi olan bu masa saati, uygun fiyatıyla Hediyemen’de satışta! 

tesettürlü arkadaşa hediye

Allah Yazılı 925 Ayar Gümüş Kolye 


Allah (c.c) yazılı gümüş kolye, tesettürlü bayana en güzel hediye seçimlerinden birisidir. Arkadaşınıza sizden gelen, sürekli yanında gezdireceği bir hediye deneyimi yaşatmak istiyorsanız, en iyi tercihin bu kolye olduğunu kolaylıkla söyleyebiliriz. Bu harika ürün arkadaşınızın dine olan bütünlüğü için de çok şey ifade edecek olurken, hediyenin uygun fiyatı bu ürünü daha da cazip hale getiren en büyük detaylardan birisidir. 

tesettürlü arkadaşa hediye

Dekoratif Kabe Biblosu 


Her evin kendine has hediyelik eşyaları bulunur. Bu çoğu zaman tablolar olurken, tabloların yanı sıra daha farklı ürünleri de görebilmek mümkün oluyor. Dinini büsbütün bir şekilde yaşayan tesettürlü arkadaşınıza Kabe biblosu hediye etmek, onun için tarifi olmayacak bir hediye olacaktır. Arkadaşınız, sizden alacağı bu hediyeyi evinin en çok yakışacak bölümüne bu ürünü yerleştirecek ve bu ürüne gözü her çarptığında sizi hatırlayacaktır. 

tesettürlü arkadaşa hediye

Zümrüt Yeşili Seccade - Hediye Kutusunda 


Beş vakit namazını kılan bir insanın evinde en olmayacak nesne ne olabilir diye soracak olursak ne cevap verirsiniz? Evet, cevabınız doğru. Seccade namaz kılan insanlar için demirbaş ürünlerden birisidir. Arkadaşınıza bir seccade hediyesinde bulunmak, ona gösterdiğiniz saygıyı en iyi şekilde ifade etmenin yollarından birisidir. Bu hediyeden sonra arkadaşınız her namaz kılışında sizi aklına getirecek ve bu da eminiz ki size de düşündükçe mutluluk katacak. 

tesettürlü arkadaşa hediye

Hediyelik Tespih Hediyeli Seccade 


Tercihini daha sade bir görüntü sergileyen seccade ile kullanmak isteyen kişiler için örnek olabilecek ürünümüz, tespih hediyeli bu seccadedir. Görüntüsü itibariyle kalpleri ısıtan bu harika ürün, Hediyemen’in avantajlı ortamında çok daha uygun. Fiyatının yanı sıra tespih hediyeli oluşu, hem arkadaşınıza yaşatacağınız hediye sürprizi için önemli, hem de sizin alacağınız hediyeyi tamamlamak açısından oldukça önemlidir. Tercihinizi bu üründen yana kullanarak, yine başarılı bir tercihte bulunabilirsiniz. 

tesettürlü arkadaşa hediye

Hilal İçinde Allah ve Muhammed Dekoratif Biblo 


Arkadaşınızın evine şıklık katacak, dinini en güzel bir şekilde insanlarla paylaşacak ve bir o kadar gördükçe mutluluk katacak bir hediyede bulunmak istiyorsanız, hilal içinde yer alan Allah ve Muhammed (S.A.V) yazılı dekoratif biblo ürününü tercih edebilirsiniz. Bu hediye karşısında arkadaşınız mutluluğunu saklamak istemeyeceği gibi, alacağı bu hediyeyi evinin en güzel yerinde taşımaya başlayacaktır. 

tesettürlü arkadaşa hediye

Kabe Tasarımlı 3 Parça Kanvas Tablo 


Neredeyse her evde, farklılıklar içeren tablolar bulunur. Bu ürünler eve zenginlik katmanın yanı sıra, insana huzur vermesiyle de oldukça önemlidir. Tesettürlü arkadaşınız için verebileceğiniz en iyi tablo, Kabe tasarımlı kanvas tablo ürünümüzdür. Üç parçadan oluşan bu tablomuz, Kabe’yi en güzel şekilde tarif eden görüntüsüyle arkadaşınızın evine muhteşemlik katacaktır. Alınan bu hediye onun için çok şey ifade edecek olurken, arkadaşınız bu hediyeyle bir ömür geçirecek ve dolayısıyla sizi unutması mümkün olmayacaktır. 

tesettürlü arkadaşa hediye

Allah Yazılı Metal Kolye 


Tesettürlü veya tesettürsüz her bayan, kolye tarzı takı ürünlerine karşı büyük ilgi duyar. Fakat tesettürlü bayanların kullandığı kolyeler ile tesettürsüz bayanların kullandığı kolyeler değişiklik gösterebilir. Bu açıdan düşündüğümüzde, arkadaşınıza hediye edebileceğiniz en uygun kolye ürünü, Allah yazılı bu şahane ürünümüzdür. Eminiz ki bu hediye onun fazlasıyla hoşuna gidecek ve bir an evvel ürünü boynuna geçirmek isteyecektir.

tesettürlü arkadaşa hediye

Nazar Ayeti Yazılı Buzdolabı Magneti 


Arkadaşınız için çok daha sade bir hediye arıyorsanız, onu mutlu edebilecek diğer ürünlerimiz arasında, Nazar Ayeti içeren buzdolabı magneti yer alıyor. Bu ürün onun devamlı göz göze gelebileceği bir ürün olacağından, hediye edilebilecek en güzel ürünler arasında bulunuyor. Ürünün arkadaşınız için çok basit bir hediye olacağını düşünmeyin. Çünkü bu ürün, onun için birçok şey ifade edeceği gibi, buzdolabının üzerinde belki de ömür boyunca taşıyacağı bir hediye olmuş olacaktır. 

tesettürlü arkadaşa hediye

İsme Özel Eyvallah Kalemliği 


Özellikle çocuklu evlerde mutlaka bulunan ürünlerden birisi nedir diye sorulacak olursa, kalemlik en güzel örneklerden birisi olacaktır. Arkadaşınıza hediye edeceğiniz “Eyvallah” içerikli kalemlik kutusu, onun devamlı kullanacağı bir ürün olmayacak olsa bile, evinin içinde sık sık rastlayabileceği şahane bir ürün olacaktır. Dolayısıyla da ona gösterdiğiniz sevgiyi, tesettürüne verdiğiniz önemi ve dinine duyduğu saygıyı gösterebilmenin en güzel yolu, bu harika tasarım ürünü kalemlikten geçiyor. Her ne kadar basit bir hediye gibi görünüyor olsa da, aslında öyle değildir. Bu hediye, arkadaşınıza birçok güzel duyguları tattırmaya yetecektir. 

Yorum Gönder

  1. tesettürlü olsun olması herkese alınabilir bu ürünler

    YanıtlaSil

 
Top