z Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Duvar Saati | En iyi Hediye Fikirleri

Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Duvar Saati

Çiftler için eğlenceli hediyeler üretmeye bayılıyoruz. İstiyoruz ki beraber gülüp eğlenebildiğiniz bir ilişkiye biz de hediye ile katkı sağlayalım. Sizler için Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Duvar Saatini tasarladık ve beğenilerinize sunmak istedik. Bu duvar saati sevgilinizin çok hoşuna gidecek. Üzerinde hem isimleriniz hem de özel tarihiniz yer alırken aynı zamanda şirin çift çizimleri ile de saat oldukça hoş bir tasarıma dönüşecek. Özellikle kadınların çok hoşuna gidecek bir hediye arıyorsanız bu şirin duvar saatini tercih edebilirsiniz. 

Sevgiliye özel duvar saati tasarımı yeni yıl hediyesi olarak, yıl dönümü kutlama hediyesi olarak ya da aşkınızı her an haykırma amaçlı hediye edilebilir. Bu hediye ile aslında ona benim her saniyem her dakikam her saatim sensin mesajını da vermiş oluyorsunuz. Böyle naif ve kibar ve aşk kokan bir hediye sevgilinize yakışmaz mı? Bizce fazlası ile yakışıyor olacak. Sevgiliye kişisel bir hediye almak istiyorsanız odasının duvarında severek kullanacağı bu Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Duvar Saati ile güzel bir kutlama yapabilirsiniz. Özellikle sevgilinize ev hediyesi olarak ya da ofis hediyesi olarak da alınabilecek hediyelerden biridir. Kız erkek arkadaşlarınızı mutlu etmek onlara hatıra bırakmak için de tercih edeceğiniz bu duvar saati sevginin en güzel örneği olacak. Eğlenceli hediye arayanlar için bizce daha güzeli olamaz diye düşünüyoruz.

Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Duvar Saati

Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Duvar Saati ile İlgili Bilinmesi Gerekenler

1 -) Ürün, HDF malzemeden üretilmiş  olup, 27 cm çapındadır.

2 -) Yazılar duvar saati üzerine sublimasyon baskı tekniği ile uygulanmaktadır. Süblimasyon baskı son derece kaliteli olup, uzun ömürlüdür.

3 -) Duvar Saati, 1 Adet AA Pil ile çalışmaktadır. (Lütfen Dikkat: Ürün fiyatına Pil dahil değildir.)

4 -) Bu romantik duvar saati kişiye özel hazırlanmakta olup, lütfen siparişiniz esnasında kişisel mesajınızı, size özel bir tarihi ve isimlerinizi belirtmeyi unutmayınız!

5 -) Bu ürün hafta içi saat 14:00'a kadar verilen siparişlerde aynı gün kargoya teslim edilmektedir.

Yorum Gönder

 
Top