z Kişiye Özel 3D Seni Seviyorum Banner Kart | En iyi Hediye Fikirleri

Kişiye Özel 3D Seni Seviyorum Banner Kart

Canlılık emaresi taşıyan her varlığın ve her hücrenin bana göre yaşamdaki en büyük motivasyon kaynağı veya hayata tutunma sebebi adına aşk dediğimiz güçlü duygudur. Bu duygu öylesine özel, öylesine güzel ve öylesine değerlidir ki, kalbinde aşk ateşi olan her insan insan kendini pozitif manada adeta sarhoş gibi hisseder. Rabbim herkese böyle güzel sarhoşluklar versin:) İnsan aşık olunca, başına her ne gelirse gelsin kendini daha güçlü ve durumlara karşı daha dirençli hisseder. Eğer siz de şu an veya eskiden birine aşık olduysanız hem bu duygunun değerini biliyorsunuz hem de ne demek istediğimi eminim ki çok iyi anlaşmışsınızdır. Neyse, gelelim bugün sizlere tanıtacağım romantik ürüne. Aşık olan çiftler için ilişkilerinin başlamasının ilk işareti yani söz konusu olan ilişkinin miladı "Seni Seviyorum" cümlesi ile başlar. Bu sözü işitmeden insan aşk hayatında kendine bir pozisyon belirleyemiyor maalesef. Yani arkadaş mıyız yoksa sevgili mi? Ne zaman ki dudaklardan Seni seviyorum cümleleri dökülür işte o zaman gerçek anlamda sevgili olunur ve insan artık resmi olarak sevgili olduğuna karar vermiş olur. Öte yandan bir aşk ilişkisinin sağlıklı şekilde devamlılığı açısından da "Seni Seviyorum" cümlesinin her zaman değil de yerli yerinde kullanılması elzemdir. Bu son cümleye kadar aşk dediğimiz duygunun öneminden ve bu duyguyu en güzel şekilde besleyen "Seni Seviyorum" mesajından bahsettim. Şimdi ise sizlere sevgilinize özel günlerde hediye olarak gönderebileceğiniz veya dilerseniz Ona yaptığınız el yapımı hediyelerinizi en güzel şekilde anlamlandırabileceğiniz ufak bir hediyeden bahsedeceğim. Sevgilinize Onu sevdiğinizi kelimelere dökecek ve aynı zamanda da başlı başına bir hediye olan Kişiye Özel 3D Seni Seviyorum Banner Kart göndermeye ne dersiniz?

Romantik Seni Seviyorum Banner Kart Seti


3D Seni Seviyorum Banner

Kabartma şeklinde Seni Seviyorum mesajı çıkan bu kart aynı zamanda fotoğrafınızla daha da bir anlamlı kimliğe bürünüyor. El işçiliği kullanılarak hazırlanan bir hediye olduğu için de eminiz ki sevgilinize daha özel duygular yaşatacaktır. Hem seni seviyorum sözcüğünün yer alması, hem isimlerinizin üzerinde güzel bir yazı karakteri ile sergileniyor olması, hem de ön kısmında 3 adet siyah beyaz fotoğrafın yer alması bu romantik kartı benim gözümde ve eminim ki hediye edeceğiniz sevgilinizin de gözünde çok değerli kılacaktır.

Kişiye Özel 3D Seni Seviyorum Kartı

Utangaç bir yapınız varsa veya sevgilinize Ona olan duygularınızı açmakta sıkıntılar yaşıyorsanız yine bu kart eminim ki sizi Ona anlatacak en güzel obje olacaktır. Kız arkadaşınızın masasında güzel bir dekor olarak yer alacak Kişiye Özel 3D Seni Seviyorum Kartı, Hediyemen ve Bikolihediye sitelerinde sizlerin beğenisine sunuluyor. Yani bu sitelerden online olarak satın alabilir ve sevgilinizin adresine gönderebilirsiniz. 

Kişiye Özel 3D Seni Seviyorum Kartı

El yapımı doğum günü hediyesi içerisinde veya yıldönümü olarak biricik sevgilinize göndereceğini el emeği hediye kutularınız içerisinde bu karta yer vererek hediyenizi daha akılda kalıcı ve romantik kılabilirsiniz. Resimlerden de gördüğünüz üzere Kişiye Özel 3D Seni Seviyorum Kartı katlanmış kalın kartondan hazırlanmıştır. Kartın kapağını açtığınızda 3 boyutlu olarak (3D) SENİ SEVİYORUM Mesajı yer alıyor. Resimli ve isimlerinize özel olarak hazırlanan bu kartla Onu çok şımartacağınıza eminim! Kolay şekilde sipariş verebileceğiniz bu harika ürüne aşağıdaki resmi tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kişiye Özel 3D Seni Seviyorum Banner Kart

Yorum Gönder

 
Top