z Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Öğretmenler Günü Mesajları

Öğretmenlerimizin önemi hayatımızda yadsınmayacak derecede üst düzeydir. Hepimizin öğrencilik yıllarında öğütlerini, ismini - soy ismini ve derslerini unutamadığımız öğretmenlerimiz olmuştur mutlaka! Bazısı babacan, bazısı sıfırcı hoca, bazısı esprili, bazısı da şefkati ile insana bir baba sıcaklığı yaşatan öğretmenleridir. Öğretmenler gününde amacımız sevgili öğretmenimize kıymet verdiğimizi, kendisini unutmadığımızı sevgimizin ve saygımızın her zaman olacağını göstermektir. Bizler öğretmenlerimizin emeklerinin karşılığını veremeyecek olsak da, onları hatırlayarak, güzel öğretmenler günü mesajları göndererek, şükranlarımızı öğretmenlerimize ileterek mutlu etmeliyiz. Bazen öğretmenimize mesajımızı anlam ifade edecek kısa cümlelerle veya uzun ve sevgi içerikli mesajlarla vermek isteriz. İşte bu yazımızın yazılış maksadı da tamamen bu ihtiyaçtan doğdu. İnsanın fikirlerini sayfalarca anlatılabilecek bir durumu kısa ama en kestirme şekilde sevdiğine anlatabilmesi hayranlık uyandırıcıdır. Bir düşünceyi en iyi ifade edebilmenin yolu; gereksiz ayrıntılardan kaçınmak, kısa, net ve anlamlı cümleler kurmaktır. Hislerini en yalın haliyle iletebileceğiniz resimli orijinal sözleri, anlamlı mesajınızın yanında da paylaşarak, değer verdiğiniz kişileri özel hissettirebilirsiniz. Resimli ve metinsel olarak paylaştığımız orijinal sözler üzerinde siz de dilediğiniz şekilde değişiklikler yaparak istediğiniz hale getirebilir ve bu öğretmenler günü sözünü erkek öğretmeninize gönderebilirsiniz. Gönlünüzden öğretmenler günü için geçenleri biz eniyihediyefikirleri olarak kağıda kaleme ve hatta resimlere döküyoruz. En şık formunda resimli öğretmenler günü sözlerini ise sizlerle paylaşıyoruz. İnsan her zaman öğretmenler gününde kendi düşünce ve duygularını ifade edebileceği doğru cümleleri bulamayabilir. En sıra dışı öğretmenler günü mesaj örneklerini bu yazımızda bulacağınızı garanti ediyoruz. Ayrıca resimli ve metinsel öğretmenler günü mesajlarını whatsapp, akıllı telefonunuzda sms alanlarından veya e posta gibi dilediğiniz kanallardan erkek öğretmeninize gönderebilirsiniz.

# Sizi sadece bugün değil, mesleğimi elime aldığım her gün gururla anımsıyorum. Bana el verdiğiniz için, beni geleceğe taşıyıp ışık olduğunuz için size minnettarım. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

# Sabrını, sevgisini ve saygısını benden esirgemeyen, en büyük destekçim, sevgili öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Mesajları

# Benim sevgi elçisi, doğru bekçisi, bilgi avcısı güzel öğretmenim. Bana kattığınız her şey için minnettarım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Öğretmenim, bu günde sizi ne kadar sevdiğimi belirtmek ve üzerimdeki emekleriniz için minnetlerimi sunmak isterim. Hayatta her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Mesajları

# Hayatımda kıymetli izler bırakan, her hatamda büyüklüğü ile beni derinden etkileyen bir öğretmenim var. İyi ki varsınız…

# O dopdolu sevginiz her şeye değer öğretmenim, şefkatli bakışlarınız içimi ısıtır öğretmenim. Sabrınız her defasında beni de güçlendirir öğretmenim… Öğretmenler gününüzü kutlarım.

# Yeryüzünde öğretmenlikten daha onurlu bir meslek tanımıyorum. (Diyojen)

# Hayatta istediğim konuma gelmemde, başarılarımda ve insanlar tarafından gördüğüm saygı ve sevgide sizin bana bıkmadan usanmadan öğrettiklerinizin payı çok büyük. Sizin kalbimde yeriniz aklınıza gelmeyecek kadar büyük… Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Mesajları

# Bizlere göstermiş olduğunuz sonsuz sabır, inanç ve hoşgörü için teşekkür ederiz. Gösterdiğiniz o inanç, bugünkü başarılarımızda bizler için en büyük motivasyon kaynağı olmuştur. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

# Anne baba kadar kutsaldır öğretmen. Ülkenin dört bir yanında canla başla çalışan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.

# Geleceğime adım adım yürürken, hala bana yıllar önce verdiğiniz yaşam derslerinden ilham alıyorum. Bana öğrettiğiniz her şey, yaşamım için en değerli pusula olmaya devam ediyor. Sizi iyi ki tanımışım. Gününüz kutlu olsun.

Öğretmenler Günü Mesajları

# Öğretmen doğan güneş gibidir, etrafını aydınlatmayı ve karanlıklara meydan okumayı amaç bilir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Kendini tüketerek başkalarına ışık veren bir kandil gibidir öğretmen. Hep özverili, hep canla başla çalışır. Gelecek nesiller için büyük emekler veren çok kıymetli öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.

# Dünyanın en iyi öğretmeninin öğretmenler gününü kutlar, güzel yarınlarda öğrettiklerinizin izinde buluşmayı dilerim. İyi ki varsınız.

# Beni her zaman umut etmeye teşvik eden, hep faydalı işlere yönelten ve her zaman bana inandığını hissettiren canım öğretmenim. Eğer omzumda sizin desteğinizi, sırtımda sizin şefkatli ellerinizi hissetmeseydim aynı durumda olur muydum bilemiyorum… Bende emeğiniz çok büyük. Size binlerce kez teşekkür ediyor öğretmenler gününüzü en güzel dileklerimle kutluyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Mesajları

# Dünyanın en kutsal vazifesini kendisine yaşam tarzı benimsemiş, gözü pek, yüreği güzel öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutlarız.

# Yoluma ışık tuttunuz, yaralarımı sardınız, hatalarımı bağışlayıp hep doğruyu anlattınız. Şimdi biliyorum ki sizin hayatınızda önemli olduğum için sizin sevginize tanık olabildiğim için başarılıyım. Şimdi kimin hayatında önemliysem, kimin hayatında güzel bir izim varsa sizin gibi bir öğretmenin öğrencisi olduğum içindir. Sizi mahcup etmeyeceğim, öğretmenlikte sizin izinizden yürüyeceğim… Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Öğretmen bahçıvan gibidir. En güzel çiçekleri o yetiştirir. Hiç şikayet etmeden, yorgunluk nedir bilmeden, bıkmadan usanmadan onları besler, aydınlatır, su verir.

# Benim kanatlı bilgi meleğim… Umut ettirenim, güzel gördürenim. Direnmeyi ve mücadele etmeyi seçtirenim, canım öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Mesajları

# Öğretmenliğe kimselerin aşina olmadığı bambaşka bir boyut kattığınız, her zaman farklı olduğunuz için teşekkür ederim. Siz benim için bilgi veren, okulda görevini yerine getiren bir öğretmenden çok daha ötesiniz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Yeni neslin doğru bir karakter ve engin bilgilerle yetişmesini, kararlı adımlarla başarıya yürümesini, ülkesine faydalı işler yürütmesini, en önemlisi her zaman adaletin ve sadakatin izinde hareket etmesini siz yüreği güzel öğretmenlere borçluyuz. Çocuklarımızın en doğru şekilde yetişmesinde sizlerin payı çok büyük. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Mesajları

# Siz bir ışık, biz de o ışığa muhtaç, onunla aydınlanmaya hevesli öğrencileriz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Hayatıma yön veren, kimliğimi bulmama yardımcı olan, yeteneklerimi keşfetmemi sağlayan, gizli kahramanım. İyi ki yaşamımdan geçtiniz.

# Yarından istediğiniz ne varsa muhakkak sizi bulsun, gönlünüzden geçen dilekler bir an önce gerçek olsun. Mutluluk ve huzur her an yanı başınızda bulunsun, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Hayatta her şeyin bir anlamı olduğunu, esas olanın sevmek ve sevilmek olduğunu ve fedakarlıkların insana hiçbir şey kaybettirmeyeceğini sizden öğrendim. Şefkatin en somut halini, emeğin en güzel karşılığını, direnmenin insana verdiği gücü sizinle gördüm. Sorularımla sizinle cevaplar buldum, sorunlarıma sizinle çareler buldum. İyi ki sizin gibi kıymetli bir öğretmenin öğrencisi oldum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Sizin bana kazandırdıklarınızın yanında ben size ne söylesem sevgimi ve minnetimi anlatmaya yetmeyecek. Sizin için ne yapsam fedakarlıklarınızla örtüşmeyecek, hakkınız ödenmeyecek. Dilerim, hayatta her şey gönlünüzce olur çünkü siz mutluluğu en çok hak edensiniz. Siz benim değerli öğretmenim, yol göstericimsiniz. Sizi çok seviyorum.

Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Mesajları

# Her bilgiyi, doğruyu zihinlerimize sevgiyle ilmek ilmek işleyen, her zorlukta sabretmeyi öğreten biricik öğretmenim. Sizi tanıdığım için, hayatıma dokunduğunuz için çok şanslıyım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

# Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder. (Atatürk)

Öğretmenler Günü Mesajları

# Bana şefkatin tanımını sorsalar onlara sizi göstermek isterim. Sizin umut dolu, parlak bakışlarınız ve iç ısıtan gülüşleriniz birçok insanın ihtiyaç duyduğu tek şey olabilir. Sizi tanıdığım için çok şanslıyım… Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Hayatı sizinle paylaşmış olmak, hayatımda sizden izler bulmak beni çok mutlu ediyor. Sizin kadar donanımlı, bilgili ve güzel yürekli bir insanı ömrüm boyunca hayatımda tutmak, baş tacı etmek isterim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun, önünüzde hak ettiğiniz kadar güzel bir gelecek sizi bekliyor olsun öğretmenim…

Öğretmenler Günü Mesajları

# Güzel ülkemizin insanlarını özveri ile yetiştiren öğretmenlerimiz siz her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Sizin kadar anlayışlı, sabırlı ve şefkat dolu olmayı çok istiyorum. Öğretmenlik mesleğine yaklaşmama çok az bir zaman kaldı ve ben öğrencilerimin hayatlarına en az sizin kadar etkili dokunuşlarla güzel şeyler katmak istiyorum. Sizi gururlandırmak için olanca gücümle çalışıyorum öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretmenler Günü Mesajları

# Okumayı, yazmayı, büyümeyi, her şeyi sizden öğrendim. Annem, babam oldunuz şefkati ilgiyi sizden gördüm. Siz bana bir armağansınız, kalbimde her zaman yer alacak, hep özlemle hatırlanacaksınız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Siz bana her zaman şefkatle yaklaştınız, her sıkıntımda bana arkadaş oldunuz. Yeri geldiğinde ailem gibi koruyup kolladınız. Bana sevmenin ve yaşamanın ne kadar güzel olduğunu her fırsatta hatırlatıp, karanlığa düşmeye yaklaştığım anda umut olup ellerimden tuttunuz. Sizi gururlandırdığım günlerin bir an önce gelmesini öyle çok istiyorum ki… Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Dünyada her şeye değer biçilebilir ama öğretmenin eserine değer biçilemez. Çünkü onun eseri her şeydir ve hem de hiçbir şeydir. (Sokrates)

# Cehaletin düşmanı, sevgi dağıtıcısı, bilgi ile aydınlatıcı değerli öğretmenim. Öğretmenler gününüzü kutlar, başarıların her zaman sizinle olmasını temenni ederim.

Yorum Gönder

 
Top