z Kağıttan Yıldönümü Hediyesi Hazırlama | En iyi Hediye Fikirleri

Kağıttan Yıldönümü Hediyesi Hazırlama
Sevdiğiniz için sadece bir hafta sonunda yapabileceğiniz bazı kolay kendin yap kağıt yıldönümü hediyeleri arıyorsanız, aşağıdaki listeyi yararlı bulacağınızı umuyoruz. Yabacı sitelerden derlediğimiz bu çalışma sizlere ilham kaynağı olacak çalışmalardan oluşmaktadır. El hünerinize güveniyor ve yeterince de vaktinizin olduğunu düşünüyorsanız, bu projeler kesinlikle kolayca yapılabilir niteliktedir. Sizler de sevgiliniz için el emeği hediyeler hazırlamayı seviyorsanız kağıttan kolayca yapabileceğiniz yıldönümü hediyeleri ile sevdiğinizi inanın büyüleyeceksiniz. DIY veya Handmade olarak yapabileceğiniz bu projeler ekstra olmakla olmakla kalmaz, aynı zamanda sevdiğinize tam olarak istediğiniz gibi bir armağan verebilmiş olacaksınız. Aşağıdaki hediyelerin her biri, yıllar boyunca unutulmaz ve kişiselleştireceğiniz için de birbirinize verdiğiniz değeri harika şekilde yansıtacaktır.

1. Kalp Haritası Tablosu

Kağıttan Yıldönümü Hediyesi Hazırlama
Yapabileceğin çok fazla harita sanatı projesi var ama kendin yap kalp haritası çerçeve eminiz ki sizin de çok seveceğiniz bir çalışma olacaktır. Toplamda on dakikadan az süren, yapımı kolay ve güzel bir çerçeveye atıldığında çok da romantik görünüyor. Nerede tanıştığınızı, nişanlandığınızı, evlendiğinizi göstermek haritalı kalp yapabilirsiniz. Dekoratif ve romantik bir çerçeve oluşturmaya yardımcı olması için çok şık bir çerçeve kullanabilir veya ayrı çerçeveler kullanabilirsiniz. Her iki durumda da, bu DIY harita kalpli çerçeveyi yapmayı seveceksiniz. Ve bu çerçeve her kime gidecekse onu da sevindireceksiniz!

2. Kağıttan Bir Buket Çiçek

Kağıttan Yıldönümü Hediyesi Hazırlama
Haritalardan bahsetmişken, onlarla evde atıl olarak duran vazolar içerisinde güzel kağıt güller de yapabilirsiniz. Hatta haritalı kağıtlardan oluşan bir buket kağıt çiçek bile! Elbette sadece harita kullanmak mecburiyetiniz yok. Kağıdınızı kesip rulo haline getirdiğinizde bu projeyi kolaylıkla hayata geçirmiş olacaksınız. 

3. Aşk Çekleri

Kağıttan Yıldönümü Hediyesi Hazırlama
İlk yıl dönümünüzde sevgilinizi şımartmak istiyorsanız, neden Ona üzerinde romantik mesajlarınızı el yazınızla yazabileceğiniz kartlardan vermiyorsunuz? Kart şeklinde tasarlanmış aşk çeklerini hazırlamak için bir banka soymak zorunda değilsiniz:) Ekstra şımaracak olan sevgiliniz, Ona olan aşkınızı cümlelere dökmüş olmanıza da bayılacaktır. 

4. İplerle Şık Kartlar Yapmak

Kağıttan Yıldönümü Hediyesi Hazırlama
Bir iğne ve iplikle elinizin altındaysa, neden kendi işlemeli kalp kartınızı yapmıyorsunuz? İp sanatı birkaç yıldır popülerdir, ancak genellikle tahtaya çivi çakmayla hazırlanıyordu. Bunun yerine, bazı nakış iplikleriyle kart üzerine resimdeki gibi kalp figürleri oluşturarak ve ikinizin de isimlerinizi yazarak böyle ufak ama oldukça beğenilecek kağıttan el yapımı yıldönümü hediyesi elde edebilirsiniz. 

5. Romantik Notlar Kavanozu

Kağıttan Yıldönümü Hediyesi Hazırlama
El yazınızı küçük not kağıtlarına yazın, daha sonra bunları rulo haline getirerek ortasından hasır iple bağlayın. Yapabildiğiniz kadar rulo kağıdını iple sararak genişçe bir kavanoz içerisine koyun. Kaç adet not yapacağınız veya bu proje için harcayacağınız zaman tamamen size kalmış.

6. Romantik Süslemeli Kart

el yapımı yıldönümü hediyesi
Boyalarınızı çıkarıp, yapması da süper eğlenceli, kolay sanat eserleri yapmak ister misiniz? Neden sevgilinize kendi ellerinizle boyayıp, içerisine yıldönümü tarihinizi ve isimlerinizi yazabileceğiniz bir Picasso eseri yapmayasanız ki? 15 dakika gibi kısa bir sürede yapabileceğiniz bu romantik çalışma, sevgilinizi inanın çok etkileyecektir. 

7. Düğün Kartı Hatıra Defteri

el yapımı yıldönümü hediyesi
İlk evlilik yıl dönümünüzü birlikte kutlamanın, bir evlilik davetiyesi hatıra defteri yapmaktan daha iyi bir yolu var mı? Daha sonra bu hatıra defterini yıllarca özel gününüzü hatırlamak için kullanabileceksiniz.

8. El Yapımı Romantik Kanvas Tablo

Kağıttan Yıldönümü Hediyesi Hazırlama
İşte sevgiliniz yarınız için yapabileceğiniz başka bir süper basit resim!  kanayan sanat tekniğini kullanarak. Bunu yapmak için kağıt mendil denilen bir şey kullanacaksınız (bu kağıt kısmı) ve resminizi tuval üzerinde yapabilmenize rağmen, bunun yerine sanat kağıdı kullanmanıza engel olacak hiçbir şey yok. Bizimki için bir Hawaii alıntısı kullandım (Hawaii hayatımızda büyük bir rol oynadığı için), ancak tercih ederseniz bunun yerine romantik bir alıntıyı tercih edebilirsiniz.

9. El Yapımı Günlük veya Defter

Kağıttan Yıldönümü Hediyesi Hazırlama
Biraz daha büyük bir projeye kafa yormak istiyorsanız, kağıt evlilik yıldönümü hediyesi olarak kendi günlüğünüzü veya defterinizi biraz daha kalın bir formda düşünebilirsiniz. Düşündüğünüzden daha kolay ve yukarıdaki günlüğe göre biraz daha fazla ayrıntı içeriyor. En sevdiğiniz anılarınızdan bazılarını birlikte kaydetmek için kullanın veya sevgilinizi sevmenizin tüm nedenlerini not edin. Yaparken siz eğleneceksiniz, okurken de sevgiliniz eğlenecek!

10. Mühürlü Aşk Mektupları

el yapımı yıldönümü hediyesi
Günlük veya defter yapmaktan hoşlanmıyor musunuz? Bunun yerine neden mühürlü bir aşk mektubu yapmıyorsunuz ? Çok kolay ve size, diğer yarınıza onlar hakkında tam olarak ne hissettiğinizi anlatabileceğiniz bolca yazı alanı sunuyor.

11. Romantik Ters Tablo Sanatı

el yapımı yıldönümü hediyesi
Sizin için başka bir romantik ve aynı zamanda da gösterişli bir el emeği hediye fikrimiz var. Kesinlikle bunun yapımı da çok basit! Sevdiğiniz bir çiçeği veya objeyi yazıcıdan çıktı olarak alın ve altına da el yazınızla güzel şeyler yazın. Daha sonra bu kağıtı güzel bir resim çerçevesine yerleştirerek sevdiğinize armağan edin. 

12. Renkli Kağıt Çiçekler

el yapımı yıldönümü hediyesi
Daha kolay kağıt çiçek fikirleri mi arıyorsunuz? Neden güzel çiçeklere benzeyen renkli kağıt mendilleri denemiyorsunuz? Evin veya birinin masasının etrafında harika süslemeler yaparlar, ancak bunları hediye paketinizi süslemek için de kullanabilirsiniz.

13. Atılacak Kağıtlardan Hediye Ambalajları

el yapımı yıldönümü hediyesi
Evdeki kağıtlarınızı çiçekler şeklinde buruşturarak, hediyelerinizin cazibesini de arttırmanız mümkün. Hem evde atıl duran kağıtlarınızı değerlendirmiş olacak, hem de hediyelerinizi daha da güzelleştirmiş olacaksınız.

14. DIY Ambalaj Kağıdı

el yapımı yıldönümü hediyesi
Ve son olarak, işte size eğlenceli bir bonus fikri! Hediyeleriniz için yine evdeki renkli kağıtlarınızı değerlendirerek çiçek görünümlü süsler hazırlayabilir ve hediyelerinizi şıklaştırabilirsiniz. Sevgiliniz için bir hafta sonu yapabileceğiniz 14 eğlenceli ve kolay kendin yap kağıt yıldönümü hediyesi. İlk önce hangisini yapmayı deneyeceğinizi düşünüyorsunuz? Bu ev yapımı birinci yıl dönümü hediyeleri listesini beğendiniz mi? Neden bu sayfayı şimdi tarayıcınıza sabitlemiyor veya yer imlerine eklemiyorsunuz ve daha sonra tekrar okumuyorsunuz?

Yorum Gönder

 
Top