z Sevgililer Günü İçin Romantik Fikirler | En iyi Hediye Fikirleri

sevgililer günü sürprizleri

Aşıklara adanan gün giderek yaklaşıyor ama bu yıl eşinize klasik bir kutu çikolata veya romantik bir restoranda iki kişilik akşam yemeğinin ötesine geçen bir hediye ile sürpriz yapmaya karar verdiniz. Ama bilirsiniz, söylemekle yapmak arasında dağlar kadar far var ve artık sevgililer günü için banallikten sapan fikirler ararken tamamen kendinizi dehlizler içinde kaybolmuş buluyorsunuz. Bir çözüm var mı? Elbette çaresiz de değiliz. Size harika romantik fikirler sunmaya hazırız. Romantik fikirler arasından favorinizi seçmek ise tamamen size kalmış! İşte sevgilinize sürpriz yapacak romantik Sevgililer Günü fikirleri. Sevgililer Günü için ne yapacağınızı, ne organize edeceğinizi bilmiyorsanız, aradığınızı burada eminiz ki bulacaksınız. Unutmayın ki en güzel sürprizler aynı zamanda en basit ve en beğenilenlerdir. Nihayetinde nereye gideceğiniz veya ne kadar harcayacağınız önemli değil, önemli olan birlikte olmak ve güçlü duygular yaşamaktır. Sevgililer Günü her yıl heyecan ile birlikte gelir ve çözülmesi gereken küçük bir sorun vardır: Ona ne hediye vereceğim sarmalı? Her 14 Şubat'ta kendinizi aynı hikayeyi yaşarken buluyorsunuz ve kendinize şunu soruyorsunuz, Sevgilime klasik Sevgililer Günü hediyesi dışında romantik bir sürprizle nasıl sürpriz yapabilirim? Size yardımcı olmak ve sizi bu küçük sıkıntıdan "kurtarmak" için, bu günü çok belirgin hale getirmemek ve onu unutulmaz romantik sürprizlerle şaşırtmak için romantik fikirler derledik. İşte romantik hediyeler, düşük maliyetli hediyeler ve kendin yap fikirleri için onu fethetmekten geri duramayacak bazı fikirler!

    İlk Tanıştığınız Andaki Gibi

    sevgililer günü sürprizleri

    Sevgililer Günü'nün en güzel sürprizlerinden biri. İlişkinizin başında ona romantik yönünüzü göstermek için her şeyi yaptığınızı hatırlıyor musunuz? İyi. zamanı geri alın ve tekrar romantik olun. İlk randevunuzla aynı restoranda, aynı masada, aynı yemeklerde akşam yemeği rezervasyonu yaptırın ve o güzel anıların tozunu alın. Çok heyecan verici olacak.

    Mekanı Romantik Şekilde Dekore Edin!

    Farklı, romantik bir atmosfer yaratın. Odanın etrafında en az  50 yanan mum bulundurun ve arka planda rahatlatıcı bir müzik açın. Ön kapı girişinizden yatak odasına kadar bir gül yaprakları yolu oluşturun. Ardından hediyeyi, belki bir kutu çikolata, dev bir oyuncak ayı, fotoğrafınız olan kişiye özel çikolatalar, bir şişe köpüklü şarap yatağın üzerine bırakın. Odada duruma uygun giysilerle bulunun ve… Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun!

    Ona Romantik Bir Akşam Yemeği Hazırlayın

    sevgililer günü sürprizleri

    Kendi ellerinizle yaptığınız romantik bir akşam yemeğinden başlayarak, ona her bakımdan sevildiğini ve şımartıldığını hissettirin. Akşamları ocak başında bulunmanızı gerektirmeyen hafif bir akşam yemeği öneririm, onunla mı yoksa zamanınızı tamamen mutfakta mı geçirmek istersiniz? Önerilerimizden bazı fikirler alın. Yapacağınız yemeğe bir şişe şarapla eşlik edin, böylece çok daha rahat ve sınır tanımaz hale gelebilirsiniz.

    Çikolata Çeşmesi

    Bir çikolata çeşmesi , taze meyve ve yüksek kaliteli çikolata satın alın. Fıskiye, mükemmel bir görsel etki yaratmanın yanı sıra, meyveleri çikolata veya aklınıza gelen herhangi bir şeyle kaplamak için kullanılabilir…

    İkiniz İçin Spa Rezervasyonu Yapın

    En sevdiğiniz spada çiftler için bir masaj rezervasyonu yapın. Sevgililer Günü atmosferine tam olarak girmek ve akşamın tadını doyasıya çıkarmak için rahatlatıcı bir masaj ya da çikolata masajı  yeterlidir. Veya masaj için biraz yağ alın, yatağı kirlenebilecek bir çarşafla örtün, havlu alın (radyatörde ısıtın) ve kendiniz masör olun!

    Buz Pateni Yapabilirsiniz

    Romantik filmlerde sık sık buz pateni sahnesi gördüğünüz için olabilir ama bence hem komik hem de romantik bir deneyim, tam da Sevgililer Günü için ihtiyacınız olan şey, çok hoş bir sürpriz olacak. Ve hemen ardından ısınmak için güzel bir sıcak çikolata alın.

    İki Kişilik Bir Otel Odası Ayırtın

    sevgililer günü sürprizleri

    En az bir gün, her gün olan her şeyi bir kenara bırakın, akşam yemeğini hazırlayın, bulaşıkları yıkayın, evi temizleyin, etrafı kirletmemeye, gürültü yapmamaya özen gösterin,. Otel veya motelde yer ayırtın, akşamın tadını çıkarmaktan başka düşünceniz olmayacak ve ayrıca hikayenizin başında hissettiğiniz yeniliğin heyecanını uyandırabileceksiniz…

    Ona Çikolata Masajı Yapın

    Çikolata sever misin? Çikolata masajı, unutulmaz bir duyu yolculuğu ve büyülü bir an yaşatın.

    Kişiye Özel Çikolatalar

    sevgililer günü sürprizleri

    Sevgiliniz gerçek bir çikolata sever mi? Bazı çikolataları kişiselleştirerek onu şaşırtabilirsiniz, kendi sözlerinizi ve ikinizin bir fotoğrafını ekleyin. Bu fikri gerçek bir hediyeye eşlik etmek için de kullanabilirsiniz. Çikolatalarınızın ve baş başa özel anınızın sevginizin tadını çıkarın.

    Onunlayken Kendinizi Ona Adayın!

    Bazen hiçbir şey yapmak zorunda olmamak bile gerçekten güzel ve özel olabiliyor. Kendinize stresten uzak bir Sevgililer Günü ısmarlayın, cep telefonlarınızı kapatın, kimseye kapıyı açmayın ve bütün bir günü yatakta birlikte geçirin.

    Birlikte Köpüklü Bir Banyo Yapın

    Evde küvet olacak kadar şanslıysanız, banyo tuzları, gül yaprakları, kokulu mumlar, fonda yumuşak müzik ve bol bol rahatlama ile iki kişilik sıcak bir banyo hazırlayın.

    Romantik Bir Film İzleyin

    Akşam yemeğinden sonra, neden kanepeye sarılıp romantik bir film izleyerek ya da sinemaya giderek (kanepe en iyisi olsa bile!) biraz zaman geçirmiyorsunuz?

    Hediyenizi İpuçları ile Sunun! 

    sevgililer günü sürprizleri

    Hediyeyi hemen teslim etmek yerine gerçek bir sürpriz yaratın. Evin (veya şehrin) çeşitli yerlerinde takip edilecek ve sevgilinizi hediyesine götürecek ipuçları hazırlayın. Sevgilinizi hediyesi, rezervasyon yaptırdığınız bir restoran veya sizin için özel anlamı olan bir yer de olabilir.

    Romantik Hafta Sonu Planlayın

    Vaktiniz ve hafta sonunu şehir dışında geçirebilecek maddi gücünüzü varsa neden dışarı çıkmıyorsunuz? Birlikte romantik ve küçük bir tatilin cazibesine kim karşı koyabilir ki?

    Baş Başa Şömine Keyfi

    Sevgililer Günü'nü evde kutluyorsanız şömineyi yakın ve önüne yorganlı bir yatak hazırlayın. Ateş çok sıcak ve romantik bir atmosfer yaratır.

    Yıldızlı Gökyüzü

    Odasının tavanına, gündüzleri görünmeyen ve karanlıkta muhteşem görünen yıldızlı bir gökyüzü uygulayın. Mum ışığında bir akşam yemeği sırasında doğru atmosferi yaratmak için de harikadır. Özleyemez. Yıldızları kullanarak birkaç cümle de yazabilirsin, örneğin klasik "Seni seviyorum". Ya da 10 dakika evden dışarı çıkın, birbirinize sarılın ve gökyüzündeki yıldızların doğal manzarasının tadını çıkarın, belki partnerinize verdiğiniz yıldızı bulabilirsiniz.

    Balon Sürprizi

    sevgililer günü sürprizleri

    Bir sürü kırmızı veya kalp şeklinde balon alın ve tüm odayı veya arabasını onlarla doldurun. Belki her balonun içine aşk cümleleri, düşünceleriniz, hediyeyi bulmak için ipuçları ve hatta hediyenin kendisini içeren kartlar koyabilirsiniz.

    Birlikte Güneşin Doğuşunu İzleyin

    Hava uygunsa, kışın gün doğumu muhteşem bir şeydir, sevdiğiniz kişiyle geçirebileceğiniz romantik bir andır. Biraz kucaklaşmak için yorganın altındaki sıcaklığa geri dönmek güzel olurdu.

    Aşkınızın Videosunu Hazırlayın 

    Akşam sürpriz olarak izlemek için arka planda çalan şarkınız ve ikinizin fotoğraflarından oluşan bir video hazırlayabilirsiniz. Partnerinizi ağlatmak için harika.

    Karaoke Yapın

    Şarkını partnerine ithaf ederek söyle. Sürprizlerle dolu bir gün.

    Ayrıca Sevgililer Günü hediyelerine, olası romantik sürprizlere ve el yapımı hediyeler için diğer fikirlere göz atın. Bir hediye vermeniz gerekiyor ama doğru olanı bulamıyor musunuz? " Hediye arama motorumuzu" deneyin, hediyeyi kime vermeniz gerektiğine, yaşa, tutkulara, duruma, ilişkiye, fiyata göre hediye fikirleri önerir. aradığınızı bulun!

    1. Garantili Bir Sürpriz Etkisi İçin Ona Ne Vermeli?

    sevgililer günü sürprizleri

    Ona bir hediye arayışındaysanız ve aramaya fazla vaktiniz yoksa, aşağıda güzel ve orijinal fikirler bulacaksınız. Doğru fikri bulmak için şehirdeki tüm mağazaları dolaşmanıza bile gerek yok, online alışverişin avantajlarından da yararlanabilirsiniz! Burada esprili, eğlenceli ve hatta faydalı fikirler bulacaksınız: En sevdiği kokteyli tatlandırmak için bir setten sakalını bakımını yapmaya kadar. Ayrıca moda dünyasından alınmış, her zaman güzel görünen bir nesne de seçebilirsiniz. şekil: Kendinizi çok fazla adamak istemiyorsanız bir eşarptan, hikayeniz önemliyse ve şimdiye kadar daha pahalı bir hediyeyi hak ediyorsa bir saate. Galerimizdeki fikirlere göz atın. Onun tutkusunu içeren bir akşam düzenleyerek onun için gerçek bir sürpriz düşünebilirsiniz: onu sürpriz bir konsere veya düzenli olarak gitmek için çok pahalı olabilecek en sevdiği restoranda akşam yemeğine götürebilirsiniz. Duruma göre romantik ya da seksi giyinebilir ve ona aşk filmleriyle zengin bir ev yapımı akşam yemeği bulmasını sağlayabilirsiniz. Bir arada, hepsi mum ışığında. Tek yapmanız gereken, erkeğinizi, tutkularını iyi tanımak ve onları ilgilendiren bir sürpriz organize etmek. Birini şaşırtmanın ve heyecanlandırmanın, ona unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatmanın sırrı budur.

    2. Az Parayla Ne Hediye Verilir?

    sevgililer günü sürprizleri

    Çok fazla para harcamak istemeyen ama yine de garantili bir hayranlık uyandırmak isteyenler için, iki kişilik romantik bir gezi kadar özel olan birçok düşük maliyetli fikir var. Ona özel bir akşam yemeği ısmarlamak istiyor ama onu en sevdiği restorana götürecek fazla paranız yoksa, onun en sevdiği yemeği pişirmeyi deneyebilirsiniz. Öte yandan, yemek yapmayı sevmiyorsanız, uygun bir yerden eve sipariş vermeyi deneyebilir ve ardından yemek odasını veya oturma odasını özel bir yer olacak şekilde dekore edebilirsiniz: mumlar ve müzik, eğer o şeyse, hatta yerde oturmuş bir pizza yiyerek masadaki kartları değiştirip, usulüne uygun bir aşk yuvasına dönüştürebilirsiniz.. Daha sonra ona güzel bir konuşma yaparak, onun hakkında sevdiğiniz, yeterince sık tekrarlamadığınız şeyleri söyleyerek özel bir düşünce verebilirsiniz ya da ona bir mektup bile yazabilirsiniz, o kadar eski bir düşünce ki kesinlikle onu şaşkın ve heyecanlı bırakın. 

    Yorum Gönder

     
    Top