z İlginç Doğum Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

ilginç doğum günü hediyesi
Doğum günü, yılda sadece bir kez kutlanan özel günlerden biri. Spesifik olarak bakacak olursak, doğum günü bir insanın bir yıl içerisinde yaşadığı en özel gündür de diyebiliriz! Çünkü, diğer özel günler (yılbaşı, sevgililer günü, bayramlar) herkes için aynı değerde! Ancak doğum günü, sadece o gün doğmuş olan kişiye özel bir gün! Elbette ki böyle bir günde insan, diğer günlerden farklı olarak kendisini daha bir özel ve daha bir mutlu hisseder. Çünkü, doğum gününüz kutlanıyorsa şayet, o günün yıldızı sadece sizsiniz! O gün herkesin aklında sadece size vereceği doğum günü hediyesi ve siz varsınızdır! Sizi bu özel günde yalnız bırakmayan tüm sevdiklerinizin tek bir ortak amacı vardır; O da sizi yeni yaş gününüzde olabildiğince mutlu görmek!

Bu kadar değerli ve özel bir gün için, hala klasik hediyeler alınması ya da verilmesi, artık bu çağda biraz ayıp kaçmıyor mu sizce de? Çünkü gerçekten de klasik hediyelerin modası çoktan geçti. Daha hediye paketini uzatır uzatmaz, içinde ne hediye olabileceğini kişinin tahmin edebiliyor olması, sizce de çok can sıkıcı bir durum değil mi? Oysa ki, hediye dediğin şaşırtmalı, sürpriz içermeli ve akılda kalıcı olmalı. Bu üç unsuru da bir arada taşıyan hediyeler nedir diye soracak olursanız, cevabımız pek tabi ki de ilginç hediyelerdir. İşte bu yazımızda siz değerli takipçilerimize, erkeğe ve bayana doğum gününde alabileceğiniz en ilginç doğum günü hediyeleri sunmaya çalışacağız! Vereceğimiz ilginç hediye fikirleri ile bundan böyle, doğum gününde erkek arkadaşınıza, sevgilinize sadece bir gömlek, kravat ya da klasik bir kalem almak zorunda kalmayacaksınız! Ya da kız arkadaşınıza, bayan dostlarınıza sıradan bir kolye, cüzdan, çanta veya geleneksel tipte doğum günü hediyeleri arasından bir seçim yapmaya kendinizi mecbur hissetmeyeceksiniz! O halde hiç vakit kaybetmeden, sizin için seçtiğimiz birbirinden ilginç doğum günü hediye seçenekleri ile sizi baş başa bırakalım. Sitemizde keyifli dakikalar geçirmeniz dileği ile.

En İlginç Doğum Günü Hediyesi Fikirleri


İlginç Doğum Günü Hediyeleri

Çakmaklı Kol Saati


Sigara paketinden bir dal sigara çekiyorsunuz! Buraya kadar etrafınızdaki kişilerde şaşkınlık yaratacak pek de bir şey yok gibi! Daha sonrasında ise herkes cebinizden çakmak çıkartacağını düşünürken, siz, size bakan tüm gözleri yanıltıp kol saatinize bakıyorsunuz! Ardından da gömleğinizi ya da ceketinizi şöyle güzelce bir sıyırıp kol saatinizden sigaranızı yakıyorsunuz! Her haldeki bu manzarayı gören herkesin ağzını açıkta bırakacak bir durum bu:) Sevdiklerinize ilginç bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız, hem kol saati, hem de çakmak olarak kullanılabilen ÇAKMAKLI KOL SAATİ tam size göre. Sigara kullanan erkek için kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Doğum Gününe Özel Aşk Konservesi

İlginç ve Sürpriz Doğum Günü Konserve Kutusu


İlginç ve şaşırtıcı özellikte doğum günü hediyesi düşünenler için bu ürün tam bir şaheser diyebilirim! Yemek konserve kutuları bu kez, doğum günü sürprizi için karşınızda. Klasik konserve kutusu biçiminde tasarlanmış olan Doğum Günü Konservesi, içerisinde yer alan romantik hediyeleri ile sevgilinizi şaşırtacak en enteresan armağanladan biri. Bir kere doğum günü konserve kutusunun sunumu bile tam 10 puanlık! Çikolatalardan ve 100 güzel doğum günü mesajından hazırlanmış olan bu ilginç hediye ile doğum gününde sevgilinize en sıra dışı sürprizlerden birini yapabilirsiniz. Bu arada konserve kutusu son derece hijyeniktir. 

İlginç Doğum Günü Hediyeleri

Para Sayan Kumbara


İşte karşınızda doğum gününde sevdiklerinizi şoke edecek en orijinal armağanlardan biri olan Para Sayan Kumbara! Kavanoz şeklinde tasarlanmış olan ve Üzerinde yer alan LCD ekranı ile içerisinde yer alan bozukluk miktarını toplam şekilde söyleyecek olan Para Sayan Kumbara, hem çok şaşırtıcı, hem de tam bir muhasebeci:) Artık cebinizi rahatsız eden ya da çantanızda şangır şungur ses çıkartan bozuk paralarınızdan hesabını bilerek kolaylıkla kurtulabileceksiniz! Ne kadar para biriktirmek istiyorsanız Para Sayan Kumbaraya hedef belirtmeniz yeterli. İstenilen para tutarına ulaştığınızda bip sesleri ile sizi uyaracak olan Para Sayan Kumbara, 5.10, 50, 100 kuruş ve 1 TL paraları tanıyor. 999 TL ye ulaştığında ise farklı bir bip sesi ile size paranızın toplamını söylüyor. Bozuk paralarınız artık emin ellerde!

ilginç doğum günü hediyeleri

Telefon Kulübesi Dokunmatik Gece Lambası


Dünya'nın en tarihi, en romantik ve en ünlü bir kaç şehrinden biridir Londra! İşte bu fantastik şehirle özdeşleşmiş olan en ünlü figürlerden biri de Kırmızı renkteki nostaljik telefon kulübeleri. Size tanıtacağımız şimdiki ürün ise, bu telefon kulübesinden esinlenilerek tasarlanmış olan dokunmatik bir gece lambası! Üzerine bir kez dokunduğunuzda mistik ve loş bir ışık veren, bir kez daha dokunduğunuzda ise kapanan bu gece lambası ile sevdiklerinize en ilginç doğum günü hediyelerinden birini verebilirsiniz. Telefon Kulübesi Dokunmatik Gece Lambası, hem sıra dışı bir armağan, hem de nostaljik görünmesine rağmen son derece teknolojik!

doğum günü için ilginç hediyeler

Mıknatıslı Masaüstü Not tahtası


Sürekli bir şekilde randevularına geç kalan, sınav tarihlerini unutan ya da diyete başlamak isteyip de günlerden pazartesi olduğunu unutan arkadaşınız için işte karşınızda harika bir doğum günü armağanı! Özel kalemi sayesinde masanıza dikey olarak konumlandırabileceğiniz, hayatınızı kolaylaştıracak ve düzene sokacak en önemli notlarınızı yazıp, dilediğiniz anda da silebileceğiniz, çizgili defter şeklinde tasarlanmış olan Mıknatıslı Masaüstü Not tahtası, arkadaşınıza verebileceğiniz en ilginç doğum günü hediyelerinden biri. Mıknatıs özelliği sayesinde üzerine ister en beğendiğiniz fotoğrafı, isterseniz de şu klasik renkli not kağıtlarını da tutturabiliyorsunuz.

arkadaşa ilginç doğum günü hediyesi

Piksel El Şeklinde Mouse


Bilgisayar programcısı, yazılımcısı, tasarımcısı, bilgisayar başında iş yapan mesai arkadaşlarınız, oyun oynayan, sosyal medya (Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus) zaman geçiren sevdikleriniz için düşünebileceğiniz sıra dışı bir bilgisayar faresi işte karşınızda! Hepimizin çok yakından bildiği Windows'un muhteşem piksel el imleci, bu sıra dışı farenin tasarımına ilham kaynağı oldu! Klasik oiksel el şeklinde tasarlanmış olan Piksel El Şeklinde Mouse, sevgilinize, kız/erkek arkadaşınıza, ofis arkadaşlarınıza, sınıf arkadaşlarınıza armağan edebileceğiniz en ilginç doğum günü hediyelerinden bir tanesi!

arkadaşa ilginç doğum günü hediyesi

Mini Masaüstü Basketbol Oyun Seti


Basketbol oynamayı sever misiniz? Sevmiyorsanız bile etrafınızda bu spora ilgisi olan arkadaşlarınız illa ki vardır öyle değil mi? İşte bu ürün de bu arkadaşınız için düşünebileceğiniz eğlenceli ve çok acayip bir ilginç doğum günü hediyesi olacaktır! Masa üzerinde kolaylıkla kurulabilen, istenildiği zaman da çarçabuk toplanabilen Mini Masaüstü Basketbol Oyun Seti ile çok çekişmeli ve son derece eğlenceli oyunlar oynayabilirsiniz. Diğer adı Parmak Basketbolu olan bu mini oyun seti, hem kendiniz için düşünüp satın alabileceğiniz, hem de arkadaşlarınıza doğum günü için hediye edebileceğiniz oldukça hoş bir armağan seçeneğidir.

en ilginç doğum günü hediyeleri

Kama Sutra Oyun Kağıtları


Hadi o zaman sizi çok cesurca bir hediye ile tanıştıralım:) Çok samimi olduğunuz bir arkadaşınız için erotik-cinsel içerikli bir doğum günü hediyesi düşünebilirsiniz mesela:) Hem eğlenceli, hem yüz kızartan, hem de emin olun ki gülümseten bir doğum günü armağanı olacağı kesin! Siz Ne dersiniz? Tabi ne olduğunu bilmeden balıklama da atlayamazsınız öyle değil mi:) İşte karşınızda, içerisinde 54 farklı cinsel pozisyonun yer aldığı KAMASUTRA OYUN KAĞITLARI. Bir deste poker kağıdı ve üzerinde karikatürize edilmiş 54 farklı cinsel pozisyon! Bize göre de yaş günü için düşünülebilecek oldukça iddialı bir hediye seçeneği.

İlginç doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Instagram Kupa Bardak


Eskiden sosyal medya yokken insanlar nasıl yaşıyor veya neleri paylaşıyorlardı acaba? Şimdi ise, dip dibe otururken bile "Nasılsın? İyi misin? Şu an şuradayız, şunu yiyoruz! Kahve içiyoruz siz de fincanınızı alıp gelin" muhabbetleri cep telefonlarından Sosyal Medya aracılığıyla yapılmaya başlanır oldu. Bu, iyi mi oldu, kötü mü oldu artık başka bir tartışmanın konusu! İşte size Sosyal Medya Müdavimlerini, özellikle de Instagram kullanıcılarının çok beğeneceği şık ve kullanışlı bir hediye ile tanıştıralım. Ortasında Instagram Logosu bulunan ve üzerine dilediğiniz 8 farklı fotoğraf taşıyabileceğiniz Kişiye Özel Instagram Kupa Bardakla, sosyal medya meraklısı sevdiklerinize en ilginç doğum günü hediyelerinden birini verebilirsiniz.

ilginç doğum günü hediyeleri

Projeksiyonlu Okyanus Dalgaları Gece Lambası


Sizin için önerdiğimiz doğum günü hediyeleri içinden sizlere hangisi daha ilginç geldi bilemiyoruz ama şimdi bahsi geçecek gece lambası bizlerin en favori bulduğu ürünlerden biri. Okyanusun, denizlerin maviliği yatak odanıza taşımaya ne dersiniz? Projeksiyonlu Okyanus Dalgaları Gece Lambası ile evinizin tavanında odanızın duvarlarında üzerine ay ışığı düşmüş gibi masmavi dalga efektleri geliyor. Aynı zamanda müzikli bir gece lambası olan bu ilginç gece lambası ile mışıl mışıl uyumak garanti:) Sevdiklerinize doğum günleri için de armağan edebileceğiniz Projeksiyonlu Okyanus Dalgaları Gece Lambası, aynı gün kargo teslim ve kapıda ödeme kolaylığıyla satışa sunuluyor.

en ilginç doğum günü hediyeleri

Smartphone Projector - Akıllı Telefon Projektörü


Hemen hemen tüm akıllı telefonlarla mükemmel bir uyum içerisinde çalışan Akıllı Telefon Projektörü ile sevdiklerinize hayatlarının en ilginç doğum günü hediyesini verebilirsiniz. Cep telefonlarının minik ekranlarından film veya video izlemek keyifsiz geliyorsa, siz bir de Akıllı Telefon Projektörü deneyin isterseniz! Cep telefonlarından aldığı görüntüyü, beyaz perde veya beyaz duvar üzerine şahane bir şekilde yansıtan ve dolayısıyla size evinizde cep telefonunuzla mini bir sinema salonu keyfi yaşatan bu cihaz bizden 10 tam puan almayı fazlasıyla hak ediyor. Hem iPhone, hem de Samsung Galaxy serisi tüm telefonlardan mükemmel sonuç alabileceğiniz Akıllı Telefon Projektörünin 2 farklı modeli bulunuyor!

erkeğe doğum günü hediyesi ilginç

Nostaljik Ahşap Radyo


Daha öncesinde hiç tanışmadıklarından 21. yüzyılın çocukları ahşap radyoya baktıklarında pek de bir şey hissetmeyeceklerdir. Dolayısıyla Nostaljik Ahşap Radyo, Onlar için sıradan bir ürün sayılabilir. Aslında bakarsanız bu çok da normal kabul edilmeli! Ancak, yaşı itibari ile televizyonların, internetin, bilgisayarların olmadığı dönemlerde yaşayanlar için Radyo, gerçek bir eğlence aracıydı! İşte biz de geçmişin bu sihirli kutusunu yeniden keşfedip beğeninize sunuyoruz! Nostaljik Ahşap radyo ile, sevdiklerinize, kendilerini geçmişin güzel hatıralarına keyifli bir yolculuğa çıkartacak son derece güzel bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz.

İlginç Doğum Günü Hediyeleri
Parmak USB Bellek


Kesilmiş Parmak şeklindeki bu USB Bellek, görenleri sadece şaşkına çevirmiyor, aynı zamanda hayret ve dehşet içerisinde bırakıyor! İlginç tasarımı ile değim yerindeyse bu dalda Oscar'a aday gösterebileceğimiz Parmak USB Bellek, teknolojiyle uyum içerisinde yaşayan tüm sevdiklerinize en ilginç doğum günü hediyesi. 2-4-8 GB veri depolama kapasitesi bulunan Parmak USB Bellek, espriden hoşlanan, eğlenceli ürünleri seven herkese hediye edilebilir. Hatta Doktor, Eczacı, Hemşire gibi meslek dallarında arkadaşlarınız varsa onlara verilebilecek en enteresan armağan.

ilginç doğum günü hediyeleri

Magic Egg & Sihirli Yumurta


Japonların mucizevi buluşu Magic Egg & Sihirli Yumurta, tüm sevdiklerinize doğum gününde yapabileceğiniz en mükemmel ve de en romantik sürprize dönüşüyor! Bu yumurtanın içerisinden filizlenen yapraklarında sevgi ve aşk var! Görenlerin hayranlıklarını gizleyemediği ve olsa olsa bu bir mucize olabilir dedikleri Magic Egg & Sihirli Yumurta, ilginç doğum günü hediyeleri başlıklı yazımıza girmeyi çoktan hak ediyor. Tepesini hafifçe kırıp, üzerini suladığınızda bir kaç gün içerisinde sevgi mesajları yapraklarında belirmeye başlıyor. Sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır sorusuna en sürpriz cevabı Magic Egg & Sihirli Yumurta veriyor. Yaprakları üzerinde beliren "I Love You" sevgilinize en güzel doğum günü hediyesi oluyor. Bu ilginç hediye ile ilgili tüm ayrıntıları, fiyat bilgisini resim üzerine tıkladığınızda görebilirsiniz.

Sevgiliye ilginç doğum günü hediyesi

Aşk Çekleri


Kadınlar kendilerine verilen sözleri asla unutmazlar. Erkekler ise kadınlara ne söz verdiklerini pek hatırlamazlar! İşte bu kargaşa yaratan duruma Aşk Çekleri son noktayı koyuyor. Aşk Çekleri ile bundan sonra siz siz olun sevgilinize vereceğiniz sözlerde dikkatli davranın! Zira sevgilinizin elinde kapı gibi aşk çeki var! İlişkinize neşeli ve eğlenceli bir hal katmak istiyorsanız, Aşk Çeklerinin gücünden yararlanabilirsiniz. İçerisinde "Televizyon olmadan bir akşam sohbet etme sözü veriyorum.","Bitmeyen sorular sormadan seninle futbol maçı izleme sözü veriyorum." gibi esprili sözler yer alan Aşk Çekleri ile, Sevgilinize/eşinize doğum gününde muhteşem bir sürpriz yapabilirsiniz. Sitemiz içerisinde yer alan diğer romantik hediyelere buradan ulaşabilirsiniz; Sevgiliye Romantik Hediyeler

İlginç doğum günü hediyesi

Tava Şeklinde Duvar Saati


Canınız tavada yumurta çektiyse hiç de boşuna heveslenmeyin! Çünkü bu tava ve içindeki sahanda yumurta bildiğiniz gibi değil! Görenleri şaşkına uğratacak Tava Şeklinde Duvar Saati, mutfak konseptiyle son derece uyumlu ve mutfakta kullanılabilecek en sıra dışı saat modellerinden biri. İçine adeta yumurta kırılmış gibi ağızların suyunu akıtan ve iştah kabartan Tava Şeklinde Duvar Saati, ev hanımlarına verebileceğiniz muhteşem bir doğum günü hediyesi olacaktır. Aynı zamanda farklı bir şekilde birlikte yaşayan ve aynı evi paylaşan üniversite öğrencisi dostlarınıza da armağan edebileceğiniz en ilginç ürünlerden biri.

en ilginç doğum günü hediyeleri

Ctrl Alt Delete Kupalar


Bu ürün de erkek arkadaşıma ilginç doğum günü hediyesi vermek istiyorum ama dişe dokunur bir şey bulamıyorum diyenlere gelsin. Bilgisayar meraklısı dostlarınız için düşünülebilecek yine son derece dikkat çekici bir doğum günü hediye seçeneği daha! Bilgisayar klavyesinden yakinen bildiğimiz ve son derece işimize yarayan Ctrl+Alt+Del tuş kombinasyonu işte bu kupaların tasarımına hayat verdi. Ctrl Alt Delete Kupaları ister çerezlik olarak, ister içerisine kalemlerinizi koyarak, isterseniz de çay/kahve kupa bardağı olarak kullanabilirsiniz. Beyaz ve siyah renk seçenekleri ile birlikte satışa sunulan Ctrl Alt Delete Kupalar, adeta dev klavye tuşları şeklinde!

arkadaşa ilginç doğum günü hediyesi

Kot Pantolon Şeklinde Kupa Bardak


Klasik erkek giyimini (Ceket + gömlek + Kumaş pantolon) O'na çok yakıştırmanıza rağmen, ısrarla kot pantolon giyinmeye hevesli bir sevgiliniz mi var? Bırakın canı ne isterse O'nu giysin:) Sözü Kot Pantolon Şeklinde Kupa Bardağa bağlayacağız ya, nereden ve nasıl başlasak tam olarak bilemedik:) İşte karşınızda, diğer tüm klasik kupa bardakların pabucunu dama fırlatacak son derece özel bir tasarım olan Kot Pantolon Şeklinde Kupa Bardak! Adeta bir kupa bardağa mavi kot pantolon giydirilmiş gibi oldukça orijinal bir görünüme sahip olan Kot Pantolon Şeklinde Kupa Bardak, hem kız, hem de erkek arkadaşınıza armağan edebileceğiniz en enteresan doğum günü hediyesi!

doğum günü hediyesi ilginç

Kişiye Özel Portre Karikatür


İşte karşınızda yaş günü için benzersiz orijinallikte Kişiye Özel Portre Karikatür! Hem eğlenceli, hem renkli, hem de son derece şık bir doğum günü hediyesi olmaya aday bir armağan siz ne dersiniz? Kişiye özel olarak hazırlanacak Karikatür çizimi, profesyonel karikatüristler eliyle hazırlanıyor. Üstelik karikatürünü çizdirmek istediğiniz kişinin ne şekilde çizilmesini istiyorsanız bunu siz belirtiyorsunuz! Örneğin sipariş verirken "Beni Süpermen olarak çizin" ya da "Beni RED-KİT olarak çizin" şeklinde yönlendirme yapabiliyorsunuz. Ortalama 2-3 iş günü içerisinde hazırlanan kişiye özel karikatür hediyesi, orijinal bir doğum günü hediyesi düşünenler için bulunmaz bir nimet! İşte o kadar:) 

Erkeğe İlginç hediyeler

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek


Taşınabilir USB Belleklerin ekmek peynir gibi satıldığı ve hemen hemen herkesin çantasında bir ya da bir kaç tane USB Bellek olduğu bir dönemde, sizin bir farkınız olsun öyle değil mi? Üzerinde sahibinin ismini taşıyacak olan Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek, hem çok kullanışlı, hem de çok şık! Kristal parlaklığında olan bu şeffaf ürün ile, tüm elektronik dosyalarınız her an çantanızda, cebinizde sizinle. İçerisinde 4 GB veri depolanabilen bu şahane ürün, erkek arkadaşınıza, kız arkadaşınıza, sevgilinize en kullanışlı ve de en güzel doğum günü hediyesi. 

ilginç doğum günü hediyeleri

Projeksiyon Gece Lambası Star Master


Yıldızların eşsiz manzarası yatak odanıza taşınıyor. Gökyüzündeki yıldızları seyretmek içinize tarifi imkansız bir huzur katıyorsa, Projeksiyon Gece Lambası Star Master'in yatak odanızın duvarlarına yansıtacağı ışık oyunlarını da eminiz ki çok beğeneceksiniz! Star Master, değişen rengarenk ışıklarıyla geceleri odanıza adeta huzur katıyor! Çocukların yatak odalarında gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Projeksiyon Gece Lambası Star Master, daha keyifli uykuların kapılarını aralıyor. Onu izlemek, onunla uyumak müthiş bir keyif. İçerisinde bulunan renkli-hareketli LED ışıkları ile duvarlarda rengarenk ışık şovu sizi bekliyor. Sadece çocuklar için değil, ebeveynlerin de kullanabileceği bu harika gece lambası, romantik anlarınızda da kullanabileceğiniz harika bir araç! Çocuklara ilginç doğum günü hediyesi ne alabilirim derseniz, Projeksiyon Gece Lambası Star Master tam size göre.

Çocuklara ilginç doğum günü hediyeleri

Uzay Kaşifi Resim Projektörü ve Gece Lambası


Çocuğunuzun hayal gücüne Uzay Kaşifi Resim Projektörü ve Gece Lambası ile siz de destek olun! İçerisinde 24 adet uzay-astronomi ile alakalı resim bulunan bu ilginç gece lambası, hem çocuklarınızın yatak odası daha keyifli bir hava katıyor, hem de hayal gücünü zenginleştiriyor. Uzaydan çekilmiş dünya fotoğrafı, NASA'dan havalanan uydu, Jupiter, Satürn, Samanyolu, Astronot fotoğrafları Uzay Kaşifi Resim Projektörü ve Gece Lambası içerisindeki bir kaç örnek fotoğraf. Çocuklara ilginç doğum günü hediyesi ya da karne hediyesi düşünenlerin bu ürünü kaçırmamasını tavsiye ediyoruz.    

Farklı doğum günü hediyeleri

iPhone Tasarımlı Tartı


Nihayet yaz sıcaklarıyla buluştuk! Mevsimlerden yaz olunca, bir çok kişi harıl harıl "fit" bir görünüme kavuşmanın yollarını arıyor. İlginç doğum günü hediyeleri kategorisinde şimdi önereceğimiz ürün, sağlıklı kilo vermenin püf noktalarını göstermiyor olabilir ama, tartılmayı ve kilonuzu öğrenmeyi eğlenceli hale getiriyor. Bildiğiniz iPhone, baskül tasarımıyla karşınızda. Iphone Tasarımlı Tartı, sıra dışı görüntüsüyle tartılmaya eğlence ve tarz getiriyor. Led ekranı sayesinde kilonuzu rahatlıkla öğrenebileceğiniz Iphone Tasarımlı Tartı, formda kalmanız için en büyük arkadaşınız sırdaşınız olmaya geliyor. Eşinize, sevgilinize, arkadaşlarınıza, anne-babanıza ilginç bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, Iphone Tasarımlı Tartıdan daha ilginci yok!

İlginç Doğum Günü hediyeleri bayana

Kara Tahta Amerikan Servis


Yemeklerimin lezzeti kadar, masada nasıl göründükleri de benim için önemlidir diyenlere, Kara Tahta Amerikan Servis yemek sunum setleri Eniyihediyefikirleri.com'da. Evinizde ağırlayacağınız misafirlerinizi her zaman el üstünde tutuyorsunuz! Onlar için bin bir zahmetle mutfakta enfes lezzetler ortaya çıkartıyorsunuz! Tatlılar, tuzlular, soslular kısacası söz konusu yemekler olunca tüm hünerinizi konuşturuyorsunuz! Peki ya iş bu yemeklerin sunumuna gelince? İşte bu noktada imdadınıza ilginç tasarımı ile Kara Tahta Amerikan Servis yetişiyor. Eski tip kara tahtalardan ilham alınarak tasarlanmış olan Kara Tahta Amerikan Servis, hamarat kadınlara en ilginç doğum günü hediyelerinden biri!  

Enteresan doğum günü hediyeleri

İtati Seksi Hizmetçi Mutfak Önlüğü


Yemeklerini büyük bir ustalık ve büyük bir aşkla hazırlayan erkek ve bayanlara eğlenceli-esprili bir doğum günü hediyesi isterseniz, İtati Seksi Hizmetçi Mutfak Önlüğü armağan edebilirsiniz. Deri-dekolte kıyafeti içerisinde, acayip derecede kışkırtıcı bir görünüme sahip seksi bir kadın figürü, seksi hizmetçi mutfak önlüğüne eğlence katıyor. Güzel yemekler hazırlamak için çok fazla sabır ve mutfakta epeyce bir zaman geçirmek gerekiyor. Mutfakta geçirilen saatler eğlenceli olmalı ki, yemekler de etkileyici olsun. İtati Seksi Hizmetçi Mutfak Önlüğü, ilginç ve eğlenceli görüntüsü ile yepyeni ilham perisi.

Erkeğe ilginç doğum günü hediyesi

Buzlu Donan Kupa Bardak


Yaz günlerinin en büyük keyfi, sevdiklerimizle buz gibi içecekler eşliğinde koyu sohbetler yapmak, tavla, okey iskambil kağıtlarıyla oyunlar oynamak! Hele hele bu tip eğlenceli aktiviteler bir de plajda yapılıyorsa, akşamın nasıl olduğunu insan hiç anlayamıyor bile! Az önce sarf ettiğimiz cümle içerisinde geçen soğuk içecekler şimdi önereceğimiz ilginç ürünün anahtar kelimesi. Kola, bira, gazoz gibi soğuk içilmesi gereken, aksi halde pek de lezzetli olmayan içecekleri, yaz sıcağında soğuk muhafaza etmek bir hayli zor iş! İşte Buzlu Donan Kupa Bardak, bu soruna son derece pratik bir çözüm sunuyor. İçinde bulunan özel sıvısı sayesinde en sevdiğiniz içecekler, tıpkı buzdolabından yeni çıkarmışsınız gibi çok uzun süre soğuk kalıyor. Size de Buzlu Donan Kupa Bardak ile sohbetin keyfini çıkartmak kalıyor. Erkek arkadaşınıza ilginç doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, Buzlu Donan Kupa Bardak tam size göre. 

İlginç doğum günü hediyeleri

Sinema Klaketi Resim Çerçeve


Sevdiklerinize içerisine fotoğraflarını yerleştirdiklerinde kendilerini film yıldızı gibi hissedebilecekleri Klaket Resim Çerçeve sizlerle. Sinema denildiğinde akıllara gelen ilk objelerden biri klaket! Sinemaya özgü bu kadar meşhur bir araç neden hayatımızın tam içinde olmasın diye düşünen tasarımcılar Klaket Resim Çerçeveyi tasarladılar. Ucuz fiyatı ile Klaket Resim Çerçeve, tüm sevdiklerinize özel günlerde armağan edebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri!  

Erkeklere İlginç Doğum Günü Hediyesi

Tabanca Şeklinde USB Bellek 8 GB


Silah icat edildi, mertlik bozuldu sözüne en modern yorumu Tabanca Şeklinde USB Bellek getiriyor. Ancak bu sefer ateşli bir silah olarak değil, elektronik bilgileri kaydetme ve depolama aracı olarak! 8 GB hafızasıyla Tabanca Şeklinde USB Bellek, görenlerin hayranlık ve hayretler duyacağı sıra dışı bir tasarım. Tabanca Şeklinde USB Bellek tüm bilgisayar virüslerinin korkulu rüyası. Orijinal tabanca şeklinde tasarlanmış olan bu hayret verici ilginç ürün, erkek arkadaşınıza doğum gününde armağan edebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri! İçerisine fotoğraf, müzik, video, daha sayamadığımız bir çok veri depolanabilen Tabanca Şeklinde USB Bellek şimdi size bir "tık" mesafede. 

erkeğe ilginç doğum günü hediyeleri

Işıklı ve Minderli Laptop Tepsisi


En büyük hayaliniz; Bacaklarınızda diz üstü bilgisayarınızın yakıcı sıcaklığı olmadan Youtube'daki videolar arasında gezinmekse işte bu hayalinizi gerçeğe dönüştürecek süper buluş Işıklı ve Minderli Laptop Tepsisi! Üstelik bu tepsinin bir tarafında bardağınızı koyabileceğiniz bir bardaklığı, diğer tarafında ise karanlıkta bile laptop'unuzu keyifle kullanabileceğiniz lambası bulunuyor. Yumuşacık minderi ile bundan böyle hava alanında, kırda, bayırda, sokakta diz üstü bilgisayarınızı rahatlıkla kullanabileceksiniz! Patronunuza, sevgilinize, babanıza, erkek arkadaşlarınıza hem fonksiyonel hem de son derece ilginç bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız Işıklı ve Minderli Laptop Tepsisi mükemmel bir armağan seçeneği!   

İlginç doğum günü hediyeleri

Palyaço Balığı USB Bellek


Tüm güzelliği ve kırmızı beyaz renkleri ile resiflerden kopup gelen Palyaço Balığı, USB flash Bellek olarak karşınızda. "Kayıp Balık Nemo" animasyon filmi ile ünlenen, 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan Palyaço Balığı, şirin bir tasarımla USB Flash Belleğe dönüştü. 2-4-8 GB seçenekleri ile veri depolama ve kaydetme özelliği bulunan Palyaço Balığı USB Bellek, hayatınızı çok kolaylaştıracak! Erkek-kız arkadaşlarınıza, sevgilinize ya da bilgisayarla işi olan çocuklara hediye edebileceğiniz bu ilginç ürün, tasarımıyla oldukça dikkat çekici!    

İlginç Doğum Günü Partisi

Mini Doğum Günü Parti Şapkaları


Şimdiki ürünümüz bir hediyeden ziyade, doğum günü partilerine eğlence katacak sevimli şapkalardan oluşuyor! Mini Parti Şapkaları ile, eğlencenize eğlence katın. Kolaylıkla katlanıp birleştirilebilen 6 ilginç parti şapkası aynı set içerisinde sizinle. Küçük boyutta tasarlanmış olan Meksika, şef, kraliyet, kovboy kız, fes, korsan şapkalarını kullanmak çocuk oyuncağı! Elastik bant sayesinde kafanıza rahatlıkla takabilir, doğum günü partisinde tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Hadi o zaman iyi eğlenceler. Bu tarz hediyeler ilginizi çekiyorsa bu yazımıza da bakmanızı tavsiye ediyoruz: Komik Hediyeler

bayana ilginç doğum günü hediyeleri

Kitap Görünümlü Gizli Kasa


Evinizde, ofisinizde en değerli eşyalarınızı %100 kitap görünümlü gizli kasaya emanet edebilirsiniz. İçerisine ister değerli mücevherlerinizi koyun, ister paranızı. Kitap Görünümlü Gizli Kasa, evinize ya da iş yerinize giren davetsiz misafirlerin, içine asla bakmayı akıl edemeyecekleri en büyük sırdaşınız! Orijinal bir kitap şeklinde tasarlanmış olan bu ürünün içerisine sizin için önemli olan şeyleri koyarak, rahatlıkla uykunuzu uyuyabilirsiniz. Kitap Görünümlü Gizli Kasa, bayan arkadaşlarınıza, erkek arkadaşlarınıza doğum günü hediyesi olarak da verebileceğiniz en farklı armağanlardan biri.    

ilginç doğum günü ürünleri

Happy Birthday yazılı Doğum Günü Mumları


İlginç doğum günü hediyelerinin havada uçuştuğu bu yazımızda, sıradan doğum günü mumlarının pek de şık olmayacağını düşündük! Bu yüzden sizlere tasarımı ile ödül almış olan Happy Birthday yazılı Doğum Günü Mumlarını seçtik! Doğum günü pastası üzerindeki mumlar üflemeden, doğum günü kutlanır mı hiç? Bu gerçeği göz ardı edemeyeceğimizi düşünmüş olduğumuzdan, bu başlık altında sizlere doğum günü pastası üzerinde kullanabileceğiniz Happy Birthday yazılı Doğum Günü Mumları bulduk ve seçtik!

ilginç doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Aşkınla Eriyorum Ürünleri


Güneşten daha çok, O'na bakmaktan yüreciğiniz eriyor, gönlünüz ısınıyorsa Aşkınla Eriyorum Ürünleri, ateşinizi söndürmeye geliyor. Üzerinde "Aşkınla eriyorum" yazısı, "Roma Dondurması" deniz, plaj resimli bu şirin ve sempatik ürünlerle, aşkınızı en serin şekilde dile getirebilirsiniz. Bunaltıcı havalar bana işlemez, kalbimi ısıtan onun sıcacık bakışları diyorsanız, Aşkınla Eriyorum Ürünlerinin 6 farklı modeli ile sizinle. Üzerine sevgilinizin ve sizin isimlerinizin yer alacağı Aşkınla Eriyorum Ürünleri, sevgilinize doğum günü hediyesi olarak verilebilecek en sempatik hediyelerden biri. 

İlginç doğum günü parti ürünleri

Facia Dişler & Takma Diş Seti


Amaç doğum günü partisini unutulmaz ve eğlenceli kılmaksa, o halde buyurun Facia Dişler & Takma Diş Setine yakından bakmaya! Bu dişlerle tüm dikkatlerin üzerinizde olacağını garanti ediyoruz! Bu takma dişler o kadar gerçekçi ve o kadar çarpıcı ki aynaya baktığınızda siz de gözlerinize inanamayacaksınız! 4 farklı modeli bulunan Facia Dişler & Takma Diş Seti sıra dışı doğum günü partilerinin en sıra dışı ürünü!  

İlginç doğum günü hediyeleri

Dilek Feneri Dilek Balonu


Bir dilek tutun! İçerisinde yalnızca mutluluk ve aşk olsun! Bir dilek tutun, sevginiz hep çoğalsın hiç eksilmesin! Doğum gününde kız arkadaşınıza havai fişek gösterisi yapamıyorum diye sakın üzülmeyin! Çünkü en az havai fişek gösterisi kadar etkileyici, daha tehlikesiz, daha gürültüsüz ve iddia ediyoruz daha da romantik Dilek Feneri Dilek Balonu var! Sevgilinize doğum gününde Dilek Feneri Balonu ile en romantik sürprizlerden birini yapabilirsiniz! Geçen seneye olduğu gibi, bu yıla da damgasını vuracak olan Dilek Feneri Dilek Balonu, tüm dileklerinizi gerçekleştirmek üzere havalanmayı bekliyor. 

ilginç doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Kızılderili Duvar Saati


Kızılderili efsanesi ya da onları konu olan vahşi batı western filmleri ilginizi çekmeyi başardıysa, Kişiye Özel Kızılderili Duvar Saati de beğeninize mazhar olacaktır. Doğal ahşap üzerinde Kızılderili Reis figürü yer alan bu sıra dışı duvar saati, kişiye özel olarak hazırlanıyor. Kişiye Özel Kızılderili Duvar Saati, evinizin, mahallenizin, arkadaş ortamının gerçek reislerine ithaf olunur! Arkadaş ortamınızda her konuda sivrilmeye çalışan, her durumda de hiç çekinmeden elini taşın altına koyan ve Reis Sıfatını fazlasıyla hak eden arkadaşlarınıza ilginç bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, Kişiye Özel Kızılderili Duvar Saati tam size göre!   

İlginç Doğum Günü Hediyesi

Öksüren Akciğer Kül Tablası


Sevdiklerinize sigara bıraktırmanın en etkili yollarını arıyorsanız, işe kullandıkları kül tablasını değiştirmekle başlayabilirsiniz! Nasıl mı? Öksüren Akciğer Kül tablası ile tabi ki! Bu süper buluş, sigara tiryakilerine sigaranın nasıl bir illet olduğunu hem görsel, hem de işitsel olarak apaçık gösteriyor. Sigara içenlere bu zararlı alışkanlıklarını günün her anı hatırlatacak olan Öksüren Akciğer Kül tablası, erkeğe de bayana da en ilginç doğum günü hediyelerinden biri. Küllük içerisindeki akciğer, sigara içicisine ciğerlerine verdiği zararı hatırlatırken, kül tablası içerisinden periyodik aralıklarla yükselen öksürük sesleri ise, nasıl bir tehlike ile burun buruna olduğunu anımsatacak! 2 Adet AA Boy pil ile çalışan Öksüren Akciğer Kültablası, sevdiklerinize sigarayı terk ettirmek için geliyor.  

ilginç doğum günü hediyesi

Uçak Tasarımlı 8 GB USB Bellek


Lütfen kemerlerinizi bağlayınız! Türk Hava Yolları'na ait 927 sefer sayılı Uçak USB Bellek havalanmak üzeredir. Bilgisayarınıza kayıtladığınız tüm elektronik verileriniz, asla rötar yapmadan sadece aktarma yaparak Uçak USB Belleğe kaydedebileceksiniz! Uçak şeklindeki sıra dışı tasarımı ile, hayran ve şaşkın bakışların üzerinde gezineceği Uçak USB Bellek, sevdiklerinize de en enteresan doğum günü hediyelerinden biri! İçerisinde fotoğraf, video, müzik, office dosyaları kaydedebileceğiniz Uçak USB Bellek, 8 GB veri depolama kapasitesi ile çok işinize yarayacak!

Erkeğe ilginç doğum günü hediyeleri

Sosyal Ayakkabılar & Facebook Ayakkabı


Sosyal dünyanın en büyük fenomeni Facebook yazlık spor ayakkabı olarak aramızda. Fecabook hayatımıza girmeden önce ne kadar sosyal olduğumuz, bambaşka bir tartışma konusu ancak, tartışmasız bu yazın en moda ayakkabıları Sosyal Ayakkabı Facebook olacak! Rengiyle, ikonlarıyla, rahatlığıyla bu yaza damgasını çoktan vurdu bile! Her ayak numarasına uygun modelleri ile Sosyal Ayakkabı Facebook, erkeğe en ilginç doğum günü hediyesi. Sosyal Ayakkabı Facebook ile artık kaç takipçinizin olduğu değil, ayağınızdaki bu özel ayakkabılar konuşulacak

İlginç doğum günü hediyeleri

En Sosyal Ayakkabı Twitter


Ben Facebook'tan ziyade Twitter hastasıyım yok mu bu ayakkabının Twitter olanı? diyorsanız, sizi de düşündük ve ortaya kusursuz şıklığıyla Sosyal Ayakkabı Twitter'i çıkarttık. Üzerinde Twitter logosu, bulunan rengiyle göz kamaştırıcı Sosyal Ayakkabı Twitter, sevdiklerinize sıcak yaz günlerinde armağan edebileceğiniz en şık ürünlerden biri! Dışının şıklığı kadar, tasarımında rahatlığın da ön planda tutulduğu bu en sosyal ayakkabı Twitter ile, bu yaz çok ama çok hareketli geçeceğe benziyor. Ayak numaranız kaç olursa olsun, size uygun bir Sosyal Ayakkabı Twitter mutlaka vardır. 

Erkeğe ilginç doğum günü hediyesi

Çelik Görünümlü Mikro Fiber Cüzdan


Çelik Görünümlü Mikro Fiber Cüzdan, akıl almaz ilginç ve özel tasarımıyla erkeğe verebileceğiniz en ilginç doğum günü hediyelerinden biri. Üst üste binler mikro fiberin konulmasıyla elde edilen bu sıra dışı cüzdan, yırtılmaya ve su geçirmeye karşı son derece dayanıklı bir ürün! Çelik Görünümlü Mikro Fiber Cüzdan daha cebinizden çıkarttığınız anda herkesin pür dikkat bakışlarına maruz kalacak çekicilikte! Bir çok modeli bulunan bu cüzdan içerisine kimlik, kredi kartları, banknot koyabiliyorsunuz! Erkek arkadaşıma çok ama çok ilginç bir hediye vermek istiyorum diyorsanız Çelik Görünümlü Mikro Fiber Cüzdan modellerinden bir tanesini seçin ve Onu çok şaşırtın.

ilginç doğum günü hediyesi

Güneş Enerjisiyle Çalışan Araç İçi Soğutucu


Otoparkta park halinde bıraktığınız aracınıza geri döndüğünüzde, cehennem sıcağına dönmüş koltuğa oturamıyor ve direksiyonu tutamıyorsanız sizin için süper pratik bir ürünümüz var! Sıcak yaz günlerinde, canım arabanızın güneşte pişmesine ve cayır cayır alev topuna dönüşmesine gönlünüz razı değilse, Güneş Enerjisiyle Çalışan Araç İçi Soğutucu tam size göre. Araç içerisinde kurulumu son derece kolay ve güneş dışında hiçbir enerjiye ihtiyaç duymadan çalışan Auto Cool Güneş Enerjisiyle Çalışan Araç İçi Soğutucu, otomobiller için yaz sıcaklarını kabus olmaktan kurtarıyor. Arabanızdaki sıcak havayı tahliye ederken, kirli havayı da dışarı atan orijinal buluş Güneş Enerjisiyle Çalışan Araç İçi Soğutucu, arabası olan tüm sevdiklerinize en enteresan doğum günü hediyesi. 

ilginç doğum günü hediyeleri

Hedef Tahtası Tasarımlı Bıçaklık


Gerçek kullanım amacı, bıçakları derli-toplu bir hale sokmak olan Hedef Tahtası Tasarımlı Bıçaklık, sıra dışı tasarımıyla görenlerde tebessümlere neden oluyor. Kollarını ve bacaklarını iki yana açmış, kaderine razı bir görüntü sergileyen kırmızı kukla, bu bıçaklığa fazlasıyla ilginçlik katıyor. Evinizde tarz ve ilginç ürünler kullanmaktan hoşlanıyorsanız, Hedef Tahtası Tasarımlı Bıçaklık, mutfağınıza bambaşka bir hava katacak! Bu ilginç ürünü dilerseniz sevdiklerinize armağan ederek, onları bu zevkten mahrum bırakmayabilirsiniz.    

ilginç hediyeler

Sevimli & Sempatik Tırnak Süsleri


Dost başa, düşman ayağa bakarmış derler ama, Tırnak Süsleri ile herkesin tırnaklarınıza bakacağını şimdiden garanti ediyoruz. Sevimli ve sempatik şekillerden oluşan Tırnak Süsleri, narin tırnaklarınıza stil-tarz katıyor. Kullanımı nasıl? İstediğiniz renk ojeyi sürdükten sonra, paket içerisinde yer alan 4 farklı Tırnak Süsünden ruh halinize en uygun olanı seçin ve tırnağınıza yapıştırın. Daha sonra üzerine şeffaf tırnak cilası sürün. Kullanımı ve uygulaması son derece rahat olan Tırnak Süsleri, ucuz fiyatı ile kız çocukları için en ilginç doğum günü hediyelerinden!   

ilginç doğum günü hediyeleri kız arkadaşa

Renk Değiştiren Şemsiye


Sıradan şemsiyeler bir yana, Renk Değiştiren Şemsiye bir yana! Yağmurda, sevgilinizle yürümek ve birlikte ıslanmak, yaşanabilecek en romantik şeyse, yağmur şiddetini arttırdığında ise, nasıl korunacağınızın planlamasını da şimdiden düşünmeniz gerekiyor. Bunun için size hem ilginç, hem de eğlenceli bir ürün öneriyoruz. Renk Değiştiren Şemsiye ile, tarzınıza tarz, eğlencenize eğlence katacaksınız! Kuruyken üzerindeki benekli alanların beyaz olduğu bu sıra dışı şemsiye, ufacık bir yağmur damlası görmeye dursun! Üzerinde yer alan özel mürekkebi sayesinde beyaz benekli alanlar, yağmurla birlikte rengarenk bir görünüme kavuşuyor. Kapalı havalarda her yer zaten gri ve mat! Gri tonlar içerisinde içinizi açacak renkli bir şeyler arıyorsanız, bu Renk Değiştiren Şemsiyeden başkası değil! Kız arkadaşınıza ilginç bir doğum günü hediyesi için bu ürün düşünülebilir.

İlginç Hediyeler

Yansıtıcı Şemsiye


En kötü hava koşullarında bile tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyenlerin Yansıtıcı Şemsiye, Eniyihediyefikirleri.com farkıyla sizlerle. Çünkü böylesine enteresan bir ürünü, binlerce sıra dışı ürün arasından fark etmek ve sizlere önermek bizim başarımız olsa gerek:) Bir üstte yer alan hediye önerimizde renkli şemsiyeden bahsetmişken, aynı kategoride yer alan, ancak farklı özellikleri bulunan Yansıtıcı Şemsiyeden bahsetmemek olmazdı. Karanlıkta sıra dışı bir şeklinde parlama özelliği bulunan bu şemsiye ile, her zaman fark ediliyor olacaksınız! 

İlginç hediyeler
Yukarıda görmüş olduğunuz ilginç hediyeler bir sonraki sayfamızda yer almaktadır. Daha fazla hediye seçeneğine ulaşmak için lütfen resim üzerine tıklayınız. 

Yorum Gönder

 
Top