z Çocukların Doğum Günü İçin En Güzel Parti Mekanları | En iyi Hediye Fikirleri

çocuklar için doğum günü parti mekanları
Çocuklar için doğum günü partisi çok önemli ve heyecanlıdır. Hepimiz çocukluğumuzdan hatırlarız doğum günlerinin verdiği o tatlı heyecanı ve o özel günün iç dünyamızdaki yansıması olan tarifi imkansız mutluluğu. Şimdilerde ki çocuklar da aynı heyecanı birazcık farklı; ancak çok daha modern ve eğlenceli etkinliklerle kutlamaktadırlar. Çocuğunuz için doğum günü hediyesi seçiminizi yaptıktan sonra şimdi de sıra güzel bir doğum günü partisi hazırlamaya geldi. Doğum günü hazırlıkları kendi evinizde olabildiği gibi çeşitli mekanlarda da yapılabilmektedir. Çocuklar için doğum günü parti mekanları, sizin tarafınızdan da hazırlanabildiği gibi organizasyon firması aracılığıyla da hazırlanabilmektedir. Parti süsleme ve hazırlıklarının tümü için hizmet veren bir çok organizasyon firması mevcuttur.
çocuklar için parti mekanları
Organizasyon firması aracılığıyla doğum günü partisi hazırlığı yapmak her zaman daha kolay ve daha özenli olmaktadır. Bu iş için hizmet veren firmalar, çocuğunuzun hayal ettiği partiyi gerçeğe dönüştürmektedir. Çocuğunuzun sevdiği konseptleri hazırlayarak unutulmaz bir doğum günü partisi heyecanı yaşamasını sağlamaktadırlar. Çoğu çocuk, sevdiği çizgi film karakterinde konseptler hazırlanmasını ister. Bu yüzden de ebeveynler tarafından yapılan organizasyon anlaşmasında, çocuğun sevdiği çizgi film karakterinde konseptler hazırlanır ve parti heyecanı doyasıya yaşanır. Doğum günü partisinde gerekli olan tüm ikramlıklar ve doğum günü pastası da organizasyon firması tarafından hazırlanmaktadır. Talep ettiğiniz kişi sayısı kadar pasta boyutu ve ikramlıklar özenle hazırlanmaktadır. Çocuğunuz için gerçekleştirilecek doğum günü partisinin ayrıcalıklı ve özel olmasını istiyorsanız bu işte uzman organizasyon firmaları ile iletişime geçebilirsiniz. 

Doğum Günü Partisi Nerede Kutlanabilir?

Doğum günü kutlama mekanları
Doğum günü partisinin kutlanacağı mekan seçimi de büyük önem gerektirmektedir. Bazı ebeveynler ev içinde bir kutlama tercih etmektedir. Ancak, ev ölçüleri kalabalık bir davet için çok uygun olmamaktadır. Çocuklar, doğum günü partisinin olduğu gün birlikte koşup eğlenmek isterler. Ev ortamı bu heyecanlarını gerçekleştirmek için çok müsait değildir. Bu yüzden de bu iş için hizmet veren parti mekanları ile anlaşma yapmanızı öneriyoruz. Parti mekanlarında gerçekleştirilen hazırlıkların tamamı mekan yetkilileri veya organizasyon firmaları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Bazı mekanlar, tüm hizmetleri kendileri gerçekleştirmeyi tercih ederken, bazıları ise sadece mekan kiralaması yapmaktadır. Hayal ettiğiniz konsepte uygun olarak yapılacak doğum günü partisi için İstanbul'da doğum günü kutlama mekanları hakkında araştırmalar gerçekleştirdik. Yaptığımız araştırmalar ile İstanbul Avrupa yakası ve Anadolu yakasında tercih edebileceğiniz mekan önerilerini sizlerle paylaşıyoruz. Bu öneriler ışığında mekanlarla iletişime geçerek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Doğum günü parti mekanları Avrupa Yakası içinde ve Anadolu yakasında çokça yer almaktadır. Bu mekanlardan sizin bütçenize ve konumunuza en uygun olanı tercih edebilirsiniz.


İstanbul Avrupa Yakasında Doğum Günü Parti Mekanları


İstanbul Avrupa Yakasında ikamet ediyorsanız, adresinize yakın bir lokasyonda doğum günü partisi yapmanız daha uygun olacaktır. Sevdiğiniz yakınlarınızın ve çocuğunuz arkadaşlarının partiye gelebilmesi için mekanın konumu mutlaka yakın olmalıdır. İstanbul Avrupa Yakasında bulunan doğum günü parti mekanlarından derlediğimiz önerileri inceleyerek sizin için uygun olanlarla iletişime geçebilirsiniz.

Baby Symphony Parti Evi

doğum günü için parti mekanları
Baby Symphony, Ayça Tekin Keleşoğlu tarafından 2005 yılında kurulmuştur, 4 ay ile 4 yaş arasındaki çocuklara klasik müzik bazlı özel bir eğitim programı sunmak amacıyla kuruldu ancak, gelen yoğun talepler üzerine parti evi olarak da kullanılmaya başlandı. Baby Symphony mekanında yapılan partiler yaklaşık 3 saat sürmektedir. Baby Symphony mekanında düzenlenen doğum günü partilerinde, çocuklar önce klasik müzik aletlerinin tanıtıldığı bir derse başlıyor. Daha sonra doğum günü şarkıları eşliğinde, pasta üflemeye ve oyunlara geçiliyor.

Adres: Küçükbebek Cad. Yeniyol Sok. No:16/12 A Bebek – Beşiktaş


İstanbul'da Doğum Günü Parti Mekanları & Turkuazoo

Turkuazoo'da doğum günü sürprizi
İstanbul'da doğum günü kutlama mekanları arasında en dikkat çekici ve bilinenlerden birisidir, Turkuazoo. Akvaryum içindeki onbinlerce deniz canlısı eşliğinde eğlenceli bir doğum günü kutlaması hayal edenler için ideal bir mekan diyebiliriz. Turkuazoo maskotları arasında servis edilen pasta ve özel rehberli akvaryum turu ile birlikte dalgıçlar tarafında su altında açılan doğum günü kutlama pankartı ile çocuğunuza muhteşem bir doğum günü heyecanı yaşatabilirsiniz. Çocuğunuzla birlikte arkadaşlarının da katılacağı bu partide heyecan, eğlence ve mutluluk bir arada olacak. Hiç unutulmayacak özel bir doğum günü aktivitesi planlıyorsanız, Turkuazoo kesinlikle doğru bir seçim olmalıdır. Turkuazoo mekanında doğum günü partisi hazırlığı yapmak için maximum 8 kişilik 0-10 yaş grubundan çocukların davetli olması gerektiğinin de altını çizmek isteriz.

Adres: Forum İstanbul, No:5/5 Kocatepe Mah. Paşa Cad.34045 – Bayrampaşa

İstanbul'daki Doğum Günü Parti Yerleri & Party Kids

Party Kids Beşiktaş doğum günü parti mekanları
Party Kids, Beşiktaş'da bulunan 4 katlı müstakil bir binada yer almaktadır. Party Kids'in en üst katında ise çocuklar için özel olarak oluşturulmuş disko, karaoke ve sinema partileri düzenlenmektedir. Binanın üçüncü katında, çocukların yemeklerini yiyebilecekleri aynı zamanda pasta kesebilecekleri özel parti odaları yer almaktadır. Binanın giriş katında ise özel dizayn edilmiş bir cafe bulunuyor. Geniş bahçesinde çocuklar için özel olarak doğum günü partileri düzenlenebilmektedir. Bahçe partilerinde 120 kişiye kadar davetli katılabilmektedir.

Adres: Fulyalı Sokak no:24, Levent – Beşiktaş

Kids Point Party House

doğum günü için çocuklara parti düzenlemek
Bahçeşehir'in en güzel yeri olan Gölet bölgesindeki Kids Point Party House parti evinde çocukları hayal dünyasına sürükleyecek muhteşem partiler düzenlenmektedir. Parti organizasyonu için özel olarak dizayn edilmiş olan Kids Point Party House parti evinde, doğum günü partisi ihtiyacınız olan her hizmet mevcuttur.Kids Point Party House, doğum günlerinde gerçekleştirilecek çeşitli aktiviteler ile hem doğum günü çocuğuna hem de konuk çocuklar için unutamayacağı bir gün yaşatıyor. Ulaşımı da kolay olan bu parti evinde çocuklar ve ailelerin hayal ettiği her etkinlik ve hizmet yer almaktadır. Beklentileri fazlasıyla karşılamayı başaran Kids Point Party House parti evinde rezervasyon yapmak için iletişime geçebilirsiniz.

Adres: Bahçeşehir 1. Kısım mah. Gölet Mevkisi Sevinç Koleji Yanı Anka Kuşu Sok. No:6/A Başakşehir-Bahçeşehir-İstanbul

Ponçik Parti Evi Bahçeşehir

Ponçik Parti Evi Bahçeşehir
Çocuklar için çeşitli aktivitelerle birlikte unutulmaz bir doğum günü planlıyorsanız, Ponçik Parti Evi ile iletişime geçmenizi öneriyoruz. Ponçik Parti Evi'nin çocuklar için özel olarak hazırladığı etkinlik odalarında hem eğlenceli hem de maceralı bir doğum günü partisi yapılmaktadır. Doğum günü partisinin yalnızca pasta ve mum üflemeden ibaret olmasını istemiyorsanız, Ponçik Parti Evi kesinlikle doğru adres. Çocuklar için özel olarak hazırlanan kuaför odasında, çocuklarınız kendisini bir kuaför gibi hissedip, yapay eğitim mankeni üzerinde çeşitli yeteneklerini gösterebilirler. Özellikle kız çocuklarının büyük bir hayranlıkla vakit geçirdiği kuaför etkinlik odası, Ponçik Parti Evi'nin en önemli özelliklerindendir. Bunun yanı sıra erkek çocukları için hazırlanan playstation oyun salonunda, keyifli oyunlar oynamalarına imkan tanınmaktadır. 

Adres: 26. Sokak Cafe, Avni Akyol Bulvarı Sofa Gül İnşaat Evleri No:15 Bahçeşehir İstanbul

İstanbul Anadolu Yakasında Doğum Günü Parti Evleri

en güzel doğum günü parti mekanları
İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorsanız, doğum günü partisini de bu bölgede organize etmeniz daha uygun olacaktır. Anadolu yakasında yer alan parti evlerinden en çok tercih edilenler arasında araştırmalar gerçekleştirdik ve sizlerle paylaşmak istedik. Bu parti evlerinde, çocuğunuz için unutulmaz etkinliklerden oluşan, eğlenceli ve heyecanlı bir parti düzenleyebilirsiniz.

Bilgen Yılmaz Parti Salonu 

doğum günü partisi çocuklara
Organizatör Bilgen Yılmaz tarafından kurulan mekanda çocuklar için çeşitli etkinlikler ve özel dekorlar ile doğum günü partileri hazırlanmaktadır. Partinin tüm hazırlıkları Bilgen Yılmaz ve ekibi tarafından gerçekleştirilmektedir. Çocuğunuzun sevdiği çizgi film karakteri üzerine özel konseptlerle dizayn edilen doğum günü partisinde, her ayrıntı özenle hazırlanmaktadır. Çekmeköy'deki parti salonu haricinde dilediğiniz herhangi bir mekanda, sizin için özel anlaşmalar yapılıp parti düzenlemesi de gerçekleştirilmektedir. Bilgen Yılmaz tarafından yapılan doğum günü partilerinde, pastadan ikramlıklara, mekanın süslemesinden doğum günü çocuğunun kıyafetine kadar her ayrıntı özenle hazırlanmaktadır. 

Adres : Hamidiye mah. Barışyolu cad. NO:15 Çekmeköy / İstanbul


Çocukların Doğum Günü İçin Parti Mekanları & Play Inn

en güzel doğum günü parti mekanları
Çocuklar için düzenlenen doğum günü partisinde, eğlenceli ve heyecanlı aktiviteler, doğum günü partisini unutulmaz kılan önemli detaylardır. Doğum günü partisinde birbirinden eğlenceli zamanlar geçirmek için Play Inn parti evi iletişime geçebilirsiniz. Play Inn, parti evinde çocuğunuz ve arkadaşlarının macera dolu sürprizlerle birlikte keyifli bir doğum günü geçirmesi için her ayrıntı özenle hazırlanmaktadır. Çocuklarınız eğlenceli bir parti heyecanı yaşarken, ebeveynler için de özel olarak hazırlanmış kafeterya da keyifli zaman geçirebilirsiniz. Play Inn parti evinde, genellikle 1-9 yaş arasındaki çocuklar için doğum günü partileri düzenlenmektedir.

Adres: Bayar Cad. Sıtmapınar Sok. No: 17 Kozyatağı – Kadıköy

Yaş Günü Organizasyon Firmaları & Hoki Poki Enyjoy Club

Hoki Poki Enyjoy Club
Hoki Poli Enyjoy Club parti evinde birbirinden yaratıcı fikirlerle özel konseptler oluşturuluyor ve bu konseptler ile doğum günü partileri düzenlenebiliyor. Düzenlenen doğum günü partilerinde kişiye özel temalar hazırlanmaktadır. Bu temaya uygun süslemeler ve tüm ikramlıklar parti ekibi tarafından hazırlanmaktadır. Özel bir bahçesi bulunan parti evinde, çeşitli animasyonlar, gösteriler, yarışmalar ve bahçe oyunlarıyla birlikte etkinlikler yapılmaktadır. Çocuklarınızın sıkılmadan ve büyük bir heyecanla doğum günü partisini yaşaması için tüm ekip profesyonelce çalışmalarını yürütmektedir. Çocukların özellikle önem verdiği oyun ve aktiviteler, Hoki Poki Enyjoy Club parti evinde en çok önemsenen detaydır. Doğum günü partisinin yalnızca pasta ve mum üflemekten ibaret olmasını istemiyorsanız, kesinlikle bu parti evi ile iletişime geçmelisiniz.

Adres: Erenköy Mah. Çamlı Köşk Sok. Gardenya Çıkmazı No:6 34738 İlk Beş Köşkü – Kadıköy


En Güzel Doğum Günü Parti Mekanları & Yoyo Kids Club

yaş günü parti mekanları
0-12 yaş gurubundaki çocuklar için özel doğum günü organizasyonu ve etkinlikleri düzenlenen Yoyo Kids Club'da, çocukların hayal ettiği her detayı bulabilirsiniz. Doğum günü partisinde oyun ve aktivite süresi 2 saat sürmektedir. 2 saat boyunca çocuklar için çeşitli etkinlikler, aktiviteler ve oyunlar düzenlenmektedir. Mumların üflendiği ve pastanın kesildiği sırada da çocuklara özel animatörler eşlik etmektedir. Çocuklarınızın doğum günü partisini doyasıya eğlenerek geçirmesini istiyorsanız, Yoyo Kids Club yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz. Doğum günü partisinin kişi sayısına göre organizasyon hazırlıkları ve ücreti belirlenmektedir.

Adres: Yazmacı Tahir Sok. No:30 Bostancı – Kadıköy

Ataşehir Bonbon Parti Evi

çocuklar için doğum günü parti yerleri İstanbul
Ataşehir'de bulunan Bonbon Parti Evi, 11 yıldır bu sektörde hizmet vermektedir. 11 yıl boyunca çocuklar için çeşitli doğum günü organizasyonları ve partileri düzenlemektedir. Bu sektörde en tecrübeli firmalar arasında yer alan Bonbon ekibi ile unutulmaz bir doğum günü partisi deneyimi yaşayabilirsiniz. Doğum günü partisi için her bütçeye uygun paket seçenekleri sunabiliyor olması da, mekanın tercih edilebilirliğini yükseltmektedir. Paket seçeneklerinde, yalnızca mekan kullanımı, her şey dahil paket veya süper paket olarak üç farklı seçenek sunulmaktadır. Sizin için en uygun doğum günü partisi organizasyonunu Bonbon Parti Evi, ekibinde bulabilirsiniz. Doğum günü partisinin kusursuz geçmesi için profesyonel ekip ile hizmet vermektedir.

Adres: Meriç Cad. Kamelya Çarşı 2. Kat No: 20 Ataşehir – İstanbul

Yorum Gönder

 
Top