z Hediyelik Yılbaşı Çikolataları | En iyi Hediye Fikirleri

yılbaşı çikolatası
Yeni yıl yaklaştıkça içimiz daha bir kıpır kıpır olmakta ve daha bir heyecanla dolmaktayız. Her yeni yıla umutla yaklaşmakta ve kendimiz için en iyi temennilerde bulunuruz. Tabi, yeni yıla girerken sevdiklerimizi de unutmamalıyız. Sevdikleriniz için onları mutlu edecek küçük hediyeler almayı tercih edebilirsiniz. Mesela bu, güzel bir yılbaşı çikolatası pekala olabilir. Yılbaşına girerken hem ağzınızı tatlandırıp hem de sevdikleriniz işle birlikte yüreğinizi de tatlandırabilirsiniz. Hediyelik çikolata modelleri arasından seçim yapmak sizler için oldukça zor olacak fakat sizin için en güzel hediyelik çikolata modellerini araştırdık. Sitemizde bulunan önerilere bakarak en güzel yılbaşı çikolatası modellerini seçeceğinizden eminiz. Yılbaşı çikolatası, sevdiklerinize hediye edilebilecek en güzel yılbaşı hediyelerinden biri olacaktır. Bu lezzetli yılbaşı hediyeleri sayesinde yeni yıla sevdikleriniz ile mutlu bir şekilde gireceksiniz! Kişiye özel çikolatalar, kalp tasarımlı çikolatalar, yılbaşı ikonları ile hazırlanmış çikolatalar ve yılbaşına özel hediye sepetleri içerisinde yer alan çikolata modelleri ile sevdiklerinize en tatlı yılbaşı hediyesini verebilirsiniz. Yılbaşı misafirliklerinde, akraba ziyaretlerinizde, erkeğe, bayana veya sevgilinize hediye edebileceğiniz yılbaşı çikolataları işte karşınızda! Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun.


MUTLU YILLAR DİLERİM YILBAŞI ÇİKOLATASI

yılbaşı çikolata modelleri
fiyatı için tıklayın
Üzeri yılbaşı simgeleri ile süslenmiş ve içerisinde birbirinden anlamlı yeni yıl dileklerinin yazılı olduğu çikolatalar bulunan Mutlu Yıllar Dilerim Çikolatası, sevdiklerinizin yeni yılını kutlamanın en tatlı yolu!


FOTOĞRAFLI YILBAŞI ÇİKOLATASI

yılbaşı çikolatası
fiyatı için tıklayın
Yeni yıl dileklerinizi, hediye çikolatanızla yansıtmaya ne dersiniz? Ambalajı üzerine dilediğiniz fotoğrafın basılacağı ve yılbaşı mesajınızla birlikte en keyifli hediyelerdenbirine dönüşecek olan Kalp Kutuda Kişiye Özel Fotoğraflı Çikolatalar, özellikle sevgilisine yılbaşında çikolata hediye etmek isteyenler için biçilmiş kaftan! 

SPESİYAL ÇİKOLATA 25’Lİ KUTU

hediyelik yılbaşı çikolataları
fiyatı için tıklayın
Sevdikleriniz için bu yılbaşında ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremiyor musunuz? Sizler için çok tatlı bir hediye önerimiz var! Harika lezzetli bir yılbaşı çikolatası! Bu güzel hediyeye kim mutlu olmaz ki? Sevdiklerinize hediye edeceğiniz bu yılbaşı çikolatası özel yılbaşı ağaçlı kutunun içerisinde yer almaktadır. Bu çikolatalar sayesinde yeni yıla ağzınızı tatlandırarak gireceksiniz ve keyifli anlar yaşayacaksınız. İster eşinize ister sevgilinize isterseniz de akrabalarınıza tercih edebileceğiniz bu yılbaşı çikolataları çok ama çok tatlı! İçerisinde birbirinden farklı türlerde 25 adet çikolata yer alan bu lezzetli spesiyal çikolata kutusuna en çok da çocuklar bayılacaktır! Sevdiklerinizi mutlu etmek için daha ne bekliyorsunuz? Lezzetli çikolatalar sadece bir tık uzağınızda!


PREMIUM YILBAŞI KUTUSU BÜYÜK BOY


fiyatı için tıklayın
Yılbaşına girerken ailecek toplanmak, birlikte vakit geçirmek, yemekler yemek en çok istediğimiz şeylerden biridir. Peki, yılbaşına girerken sevdiklerinizin ağzını tatlandıracak hoş bir hediye almak istemez misiniz? İçerisinde harika lezzetlerin yer aldığı lezzetli mi lezzetli bir yılbaşı çikolatası kutusu, sevdiklerinizi çok ama çok mutlu edecektir. Bu yılbaşı kutusunun içinde yok yok! Kutu içerisinde Türk kahvesi, lokum, çikolata, roche, filtre kahve, salep, sıcak çikolata ve lavi fruitbon yabanmersini yer almaktadır. Tüm ailenize yetecek olan bu lezzetli yılbaşı kutusu en güzel yılbaşı hediyelerinden biri olacaktır. Sevdiklerinizi bu yılbaşında ihmal etmeyin ve onları bu güzel hediyelerden mahrum etmeyin!

PREMIUM YILBAŞI KUTUSU

yılbaşı çikolatası
fiyatı için tıklayın
Yılbaşı git gide yaklaşmakta ve bizleri tatlı bir hediye telaşı sarmış durumdadır. Sevdikleriniz için hala ne hediye alacağınızı bulamadıysanız sakin panik yapmayın çünkü şuan tam da doğru adrestesiniz. Sizler için birbirinden güzel ve tatlı hediye önerilerimiz bulunmaktadır. Örneğin içi harika lezzetler ile dolu bir yılbaşı kutusu, hediye tercihlerinizden biri olabilir. Bu kutunun içerisinde neredeyse yok yok! Yılbaşı kutusunun içerisinde Türk kahvesi, Trüf çikolata, sıcak çikolata, Lavi çikolata küp kutu, fruitbon çilekli, bitter çikolata kaplı portakal çubuk, salep, popçik, sütlü gofrik ve bitter gofrik bulunmaktadır. Tüm ailenize yetecek olan bu yılbaşı kutusu ile adeta bir lezzet patlaması yaşayacaksınız!

LAVİ ÇİKOLATALI YILBAŞI AĞACI KUTUSU

Lavi Çikolatalı Yılbaşı Ağacı Kutusu
fiyatı için tıklayın
Sevdikleriniz ile yeni yıl mutluluğunu paylaşmak, onlarla güzel vakit geçirmek istiyorsanız size ufak bir tavsiyemiz olacak. Bu yılbaşında sevdiklerinizi daha da mutlu etmek istiyorsanız harika lezzetli çikolatalar almayı tercih edebilirsiniz. Böylelikle sevdiklerinize çikolata dolu bir mutluluk yaşatmış olacak ve birlikteliğinizi daha da pekiştireceksiniz. Yılbaşı ağacına benzeyen özel kutusu ile sevdiklerinizi tam yeni yıl havasına sokabilirsiniz. Bu özel kutunun içerisinde fıstıklı, fındıklı, frambuazlı, sütlü, kahveli ve bitter Lavi çikolata çeşitleri bulunmaktadır. Tüm ailenize yetecek olan bu özel yılbaşı ağacı çikolata kutusu en güzel yılbaşı hediyelerinden biri olacaktır. Üstelik bu çikolatalar sadece bir tık uzağınızda! Yorulmadan, zahmetsizce satın alabileceğiniz bu harika lezzetleri almak için daha ne bekliyorsunuz?


YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN HARF ÇİKOLATA

fiyatı için tıklayın
Yeni yıl için temennilerimiz arasında sağlık, mutluluk ve huzur bulunmaktadır. Ve en güzel yılbaşı ise aile ile birlikte toplanarak güzel sofralar eşliğinde hoş sohbet etmektir. Bu hoş aile ortamınızı daha da güzelleştirmek ve onları tatlı bir mutluluk yaşatmak istiyorsanız yılbaşı hediyesi olarak kişiye özel çikolata kutusu hediye edebilirsiniz. Ama bu çikolata diğerlerinden çok farklı! Her bir çikolatanın üzerinde bir harf bulunmakta ve hepsi birleştiğinde yeni yıl mesajınız ortaya çıkmaktadır. “yeni yılınız kutlu olsun” gibi güzel mesajlar yazdırarak sevdiklerinizi mutlu etmeniz mümkün. Tatlı yiyip tatlı konuşarak hoş bir yılbaşı geçirebilir ve bulunduğunuz ortama mutluluk katabilirsiniz. Bu harika lezzetli özel çikolataları yılbaşının en güzel hediyelerinden biri olacaktır. Tabi, bir de en tatlı… 

YILBAŞI HEDİYESİ 32 ADET MADLEN ÇİKOLATA

hediyelik yılbaşı çikolatası
Bu yılbaşında sevdiklerinizi mutlu etmek istersiniz değil mi? Artık sıradanlaşan yılbaşı hediyeleri yerine harika lezzetli ve herkesi mutlu edebilecek bir hediye almayı tercih edebilirsiniz. Yılbaşı hediyesi olarak yılbaşına özel tasarlanmış madlen çikolataları sevdiklerinize hediye ederek onları çok mutlu etmiş olacaksınız.

AŞIKLARA ÖZEL YILBAŞI ÇİKOLATALARI

yılbaşı hediyesi çikolata
fiyatı için tıklayın
Zaten bir çikolata kimleri mutlu etmez ki? 7’den 70’e herkesin beğenerek yiyeceği bu çikolatalar tüm ailenize yetecektir. İçerisinde 32 adet madlen çikolata bulunan bu hediye, özel altın sarısı kutusunda bulunmaktadır. Ayrıca her bir çikolata kabının üzerinde de mutlu yıllar yazısı yer almaktadır. Eğer sizde sevdiklerinizi şımartmak ve birlikte tatlı bir yılbaşı geçirmek istiyorsanız bu yılbaşı çikolatasını mutlaka tercih etmelisiniz. 

KIRMIZI KUTUDA KALP ÇİKOLATA

yılbaşı çikolatası
Bu yılbaşında sevdiğiniz ile romantik anlar yaşamak istemez misiniz? Güzel bir yılbaşı gecesi geçirmek istiyorsanız eğer bu tavsiyemize kulak vermenizi öneriyoruz! Eşiniz veya sevgiliniz için en güzel yılbaşı hediyesini hala bulamadıysanız sizin için çok güzel bir teklifimiz var. Kırmızı kalpli kutunun içerisinde harika lezzetli çikolatalar eminiz ki sevdiğinizi çok mutlu edecektir. Bu hediye sayesinde hem aşkınızı gösterebilir hem de yeni yılını kutlayabilirsiniz. Güzel bir yemek sonrasında bu tatlı çikolatalardan yiyerek mutluluğun zirvesine ulaşmanız mümkün. Kalpli kutunun içerisindeki kalpli çikolatalar çok anlamlı ve güzel bir yılbaşı hediyesi olacaktır. İçerisinde 63 adet kalpli çikolatanın yanı sıra 20 adet de gümüş draje bulunmaktadır. Sevdiklerinize lezzet şöleni yaşatmak istiyorsanız bu yılbaşı hediyesini sakın kaçırmayın!


KIRMIZI KUTUDA FINDIKLI KALP ÇİKOLATA LOLİPOP VE DRAJE

yılbaşı çikolatası
Sevdiklerinizi bu yılbaşında şımartmak ve onlara tatlı sürprizler hazırlamak ister misiniz? Kırmızı bir kutunun içerisinde bu lezzetli çikolatalar ile bunu yapabilmeniz mümkün! İçerisinde 6 adet fındıklı kalp şeklinde çikolata, 16 adet gümüş ve kırmızı draje ve 2 adet çilekli lolipop yer almaktadır. Ayrıca bu kalp şeklindeki çikolataların üzerine sevgilinize dilediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz. Bu yılbaşı çikolatası “ I love you” yazılı özel kutusunda yollanmaktadır. Bu hediye sayesinde hem aşkınızı yansıtabilir hem de mutluluk deposu olacak tatlı bir armağan verebilirsiniz. En güzel yılbaşı hediyelerinden biri olacak bu aşk dolu çikolatayı sakın kaçırmayın! Üstelik hiç zahmet etmeden tek tık ile ulaşabileceğiniz bu çikolataları almak için daha ne bekliyorsunuz?

Yorum Gönder

 
Top