z Minyatür Mini Bahçe Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

Minyatür bahçe modelleri
Doğum gününden sevgililer gününe kadar her özel gün, güzel ve etkileyici hediyeleri beraberinde getiriyor. Çok sevdiğiniz arkadaşlarınız, aileniz veya hayatınızı paylaştığınız kişi için minyatür bahçe modelleri içerisinden seçim yapmak oldukça iyi bir hediye fikri olacaktır! Doğal ve samimi hediyelerin arasında olan minyatür bahçe tasarımları, uzun yıllar boyunca sevdiğinizin yanında olacaktır. Uzun ömürlü hediye almak isteyen kişiler için uygun olan minyatür bahçeler, ev ve iş yerlerine uyum sağlayan tasarımları ile çok seviliyor. Minyatür bahçelerin birbirinden farklı özellikleri ve içerisinde bulunan aksesuarlar, farklı zevklere hitap edebiliyor. Minyatür bahçelerin en önemli özelliklerinin başında hayallerde ve anılarda yer alan yerlere sahip olması geliyor. Örneğin Bodrum, Vosvos, Hobbit evi, şirinler gibi herkesin bildiği unsurlar, bahçelerin içerisinde kusursuz olarak yer alıyor. Bu da kişilere, sevdiklerinin hoşlandığı unsurları seçme olanağı veriyor.


Hediyelik Kişiye Özel Minyatür Bahçeler


Sevgililere Özel Minyatür Mini Bahçe

Sevgiliye Özel Minyatür Bahçe Tasarımları


Sevgililer için doğum günleri, yıldönümleri ve sevgililer günü gibi özel günler büyük anlam taşımaktadır. Birbirini seven ve hayatı paylaşmak isteyen 2 güzel insan, birbirlerine olan aşklarını en iyi biçimde göstermek istemektedir. Bu nedenle romantik, aşk dolu ve unutulmaz hediyeler, sevgililer için tasarlanıyor. Sevgiliye Özel Minyatür Bahçe Tasarımları da birbirine aşık kişiler için en iyi hediye fikirleri oluyor. İçerisinde ilişkiye ve aşka dair küçük objeler içeren bahçe tasarımları, çiftlerin mutluluğunu paylaşıyor!

minyatür bahçeler

Kişiye Özel Romantik Aşıklar Minyatür Bahçe


Sevgilinizin doğum gününde veya sevgililer gününde hayallerinize uygun bir hediye almak istemez misiniz? Sevgilinizle kurduğunuz o güzel hayallerdeki ev ve bahçeleri yansıtacak bir hediye alın. Sevgililere özel minyatür bahçeler, sizin için yeni bir hediye fikri oluşturuyor. Romantik aşıklara özel olan minyatür bahçenin içerisinde su kenarında oturan bir çift yer alıyor. Kayık, kuğu ve küçük bir kulübeden oluşan bu bahçe, hayalleri süsleyen ortamı sunuyor. Bahçe tasarımındaki en iyi ve etkileyici detay, kalp yazı aksesuarı üzerinde çiftin isminin yazıyor olmasıdır. Sevgilinizin her zaman saklayabileceği ve baktıkça sizi hatırlayacağı bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye Özel Romantik Aşıklar Minyatür Bahçe tasarımı sizin için en ideal bir seçim olacaktır.

Birlikte Yaşlanalım Minyatür Aşk Bahçesi

Birlikte Yaşlanalım Minyatür Aşk Bahçesi


Canlı bitki tutkunlarının gönlünü fetheden minyatür aşk bahçesi, birlikte yaşlanmak isteyen sevgililere özel olarak tasarlanmıştır. Aksesuarın çerisinde canlı bitki bahçesi, yaşlı bir çift ve siyah yazı tahtası bulunuyor. Çiftlerin yaşlılıklarını hayal etmeleri kaçınılmazdır. Bu hediye de birlikte yaşlanma hayali kuran sevgililerin ev ve iş yerlerini süslüyor. Aşk bahçesinin canlı bitkiden oluşması ise aşkın her zaman emek ve yaşam gerektirdiğini vurguluyor. Birlikte Yaşlanalım Minyatür Aşk Bahçesi tasarımında bulunan yazı tahtası, kişinin sevdiğine söyleyeceği cümleye tanıklık ediyor. Aşkınızın yaşlanana kadar her zaman canlı kalması gerektiğini söylemek için bu güzel hediyeyi tercih edebilirsiniz.

minyatür bahçeler

Kişiye Özel Şirinler Evi Minyatür Bahçe


Her gencin çocukken izlemiş olduğu Şirinler, unutulmaz çizgifilmlerin arasında yer alır. Hatta birçok insan için şirinler ve şirinlerde bulunan küçük şirin kulübe, aksesuar olarak kullanılır. Şirinlerin aşığı olan kişiler için alınabilecek hediyelerin başında Kişiye Özel Şirinler Evi Minyatür Bahçe geliyor. Bahçe tasarımının içerisinde yer alan kırmızı beyaz kulübe, renkli mini mantarlar ve tahta tabela, çocukluk yıllarını hatırlatıyor. Beyaz kupa ise üzerindeki desenleri ile daha çekici bir görünüm kazanıyor. Aksesuar olarak her odada kullanılabilen minyatür bahçe tasarımı, sevgiller ve arkadaşlar için kusursuz bir hediye olacaktır. Sevgiliniz veya çocukluk arkadaşınız için geçmişi hatırlatan bu hediyeyi siz de çok seveceksiniz.

minyatür bahçe çeşitleri

Bir Ömür Birlikteyiz Minyatür Bahçe


Kız arkadaşınızın çok seveceği ve hatta duygulanacağı bir hediye önerimiz var. Tamamen el yapımı olarak hazırlanmış olan minyatür bahçe, sevimli mini objelerden oluşuyor. Pembe ağaç kullanılan bahçe, taş ve kuzu gibi objeler ile birlikte daha da şirin bir görünüm kazanıyor. Yaşlılığın en doğal ve sevgi dolu halini yansıtan Bir Ömür Birlikteyiz Minyatür Bahçe tasarımı, birbirinden ayrılmak istemeyen çiftlere özel tasarlanmıştır. Taş bir binanın önünde duran iki sevimli yaşlı, sevginin ömür boyu bitmediğini vurguluyor. Bir ömür birlikte olmak isteyen kişiler için ideal bir hediye seçimidir. Sevdiğiniz için alabileceğiniz bu aksesuar yaşam boyu sizin hatıranız olarak kalabilir. 

minyatür bahçeler

Bodrum’da Aşk Başkadır Minyatür Bahçe


Bodrum’un pencereleri çiçekler ile süslenmiş olan beyaz evleri, herkesin aklına yerleşmiştir. Mavi denizi, çiçekler ile süslenmiş tek katlı evleri, doğa manzarası ve huzurlu sokakları ile Bodrum, eşsiz bir güzelliğe sahiptir. Bodrum’un diğer özelliklerinden birisi de en güzel aşkları ağırlamasıdır. Bodrum’da Aşk Başkadır Minyatür Bahçe tasarımı da Bodrum’un güzelliklerinden ilham almıştır. Aşkın en doğal halini yansıtan minyatür bahçenin içerisinde Bodrum’un simgeleri olan objeler yer almaktadır. Beyaz, mavi ve yeşilden oluşan bu tasarım beyaz bir kase içerisine yerleştirilmiştir. Tasarım, doğal ve el yapımı ürünlerden oluşarak doğal aşkı temsil etmektedir. Aşkı yazın başlamış veya özel günlerinin yaza denk geldiği çiftlerin oldukça seveceği bir hediyedir.

Kişiye Özel Romantik Minyatür Bahçe

Kişiye Özel Romantik Minyatür Bahçe


Aşk dolu hayallerinizi, deniz kenarında geçirdiğiniz keyifli dakikalarınızı ve hayallerinizdeki evi sevgilinize minyatür bir bahçe tasarımı ile göstermek ister misiniz? Kişiye Özel Romantik Minyatür Bahçe tasarımı, aşkın romantik ve sevgi dolu yanını size sunuyor. Mavi ve beyaz tasarımdan oluşan tasarım, mavi bir kase içerisinde şekilleniyor. Tasarımda kullanılan mini objeler arasında beyaz ve mavi bir ev, sandal, çit, ağaç, köpek ve bir çift sevgili bulunuyor. Aşk dolu olan bu hediye, tamamen el yapımı olması ile aşkın emek getirdiğini vurguluyor. Aşkınızı en güzel biçimde anlatmak ve her zaman sizinle olacağını göstermek için Kişiye Özel Romantik Minyatür Bahçe tasarımını tercih edebilirsiniz. Sevgiliniz bu hediyeye bayılacak ve odasının en güzel köşesine yerleştirecektir.

minyatür bahçe seçenekleri

Vosvos Minibüslü Minyatür Bahçe


1920 yılında Almanya’da üretilen ve bir kuşağın ilgi odağı olan Hippi minibüsü Panelvan vw-t2, günümüz kuşağının da hayran kaldığı bir araçtır. Minibüsüne atlayıp tatil yapmak isteyen gençlerin hayallerini süsleyen vosvos, bahçenin tasarımına ilham kaynağı oluyor. Pembe ve yeşil vosvos minibüslerinin yer aldığı bahçe tasarımında aynı renklerde 2 adet ağaç kullanılıyor. Özgür, aşık ve romantik bir yaşamı simgeleyen bu unsurlar, Vosvos Minibüslü Minyatür Bahçe tasarımında yer alıyor. Erkek ve kıza alınabilecek bu hediye ile hayallerinizi yansıtabilirsiniz. 

kişiye özel minyatür bahçeler

Kişiye Özel Hobbit Evi Minyatür Bahçe


‘Yüzüklerin Efendisi’ filmini bilmeyen ve izlemeyen yoktur. Tolkien’in kült eseri olan filmin müptelası da oldukça fazladır. Yüzüklerin Efendisi deyince akla ilk gelen simgelerin başında Hobbit evleri gelmektedir. Yuvarlak kapı ve pencerelerden, toprak çatıdan oluşan bu evler, birçok aksesuar üzerinde yer almaktadır. Filmin ve evlerin hayranı olan kişiler için hediyeler de bulunmaktadır. Kişiye Özel Hobbit Evi Minyatür Bahçe tasarımı da filmin tutkunu olan kişiler için büyük bir jest oluyor. Fantastik evlerin ilham verdiği bu hediye sevgililer için oldukça idealdir.

minyatür bahçe modelleri

Dekoratif Minyatür Düşler Bahçesi


Sukkulent bitkisi ile hazırlanmış olan minyatür bahçe, mini aksesuarlar ile çeşitlendiriliyor. Atlı karınca, küçük prens ve vosvos minibüsten oluşan Dekoratif Minyatür Düşler Bahçesi, kişileri çocukluğuna geri döndürüyor. Çocukluk yıllarının en sevilen öykülerinden olan Küçük Prens, birçok kişinin hayallerini süslemiştir. Minyatür bahçede kullanılan prens aksesuarı, kişinin duygusal olarak çocukluğuna dönmesini sağlayacaktır. Anlamlı ve romantik olan bu hediye, canlı bitkinin verdiği görünüm ile daha da çekici oluyor.

kişiye özel minyatür bahçeler

Kişiye Özel Aşkımızın Mini Bahçesi


İçerisinde canlı bir bitkinin ve şirin aksesuarların kullanıldığı bir hediye ile aşkınızı anlatmaya ne dersiniz? Aşkın tüm detayları düşünülerek hazırlanan aşk bahçesi, şirin ve güzel aksesuarlardan oluşuyor. Romantik bir kulübe ve çitlerin önündeki bankta el ele oturan sevgiliye mantar ve kuzu eşlik ediyor. Sukkulent bitkisi ile tamamlanan etkileyici Kişiye Özel Aşkımızın Mini Bahçesi, aşkınızı anlatmak için size yardımcı oluyor. Aşkınızın ve sevginizin mesajını bahçede bulunan kalp kartın üzerine yazdırın. Siz de aşkınızı bu güzel hediye ile sevgilinize iletebilirsiniz.

minyatür mini bahçe

Sevgililere Özel Aşk Evimiz Mini Bahçe


Çok sevdiğiniz hayat arkadaşınıza sevginizden bir hatıra olarak özel tasarım minyatür bahçe vermek istemez misiniz? El emeği ile hazırlanan minyatür bahçe, aşkınızı yansıtmak için tasarlanmıştır. İçerisinde romantik bir çift ve şirin aksesuarlar yer alan Sevgililere Özel Minyatür Mini Bahçe, canlı kaktüs ile bütünlük kazanıyor. Kaktüs seven kişiler için önem taşıyan bu hediye, hayat boyu sizinle kalabilir. Aşkınıza özel bir cümle elbet vardır. Bu özel cümleyi sevgilinize hatırlatmak için aksesuarın üzerinde bulunan kartı kullanın. Sevgilinizi mutlu etmek ve aşkınızı en güzel biçimde anlatmak için özenle hazırlanmış olan mini bahçe tasarımını seçebilirsiniz.

minyatür bahçeler

Hayallerinin Peşinden Koş Mini Bahçe


Yaşamı boyunca hayallerinin peşinden koşmak ve bu güzel hayalleri sevdiği ile paylaşmak isteyen kişilere özel bir tasarım bulunuyor. Kupa biçimindeki vazonun içerisine özenle yerleştirilmiş olan mini aksesuarlar, aşkın hayat boyu devam edeceğini sizlere gösteriyor. Son yılların en sevilen animasyon filmlerinden olan Up (Yukarı Bak), çiftlerin aşklarına güzel bir dokunuş yapıyor. Ölene kadar aşık kalmanın mümkün olduğunu gösteren Yukarı Bak filmi, Hayallerinin Peşinden Koş Mini Bahçe tasarımı ile sizlerle! Balonlar, yaşlı bir çift, ağaç ve mantarların bulunduğu mini bahçenin en güzel özelliklerinden biri, duygusallığı da yansıtıyor olması. Fincanın üzerinde yazan ‘hayallerinin peşinden koş’ yazısı, çiftin isimleri ve ilişkinin başlangıç tarihi de oldukça ilham verici… Siz de duygusal filmi aşkınıza uyarlamak istiyorsanız, Hayallerinin Peşinden Koş Mini Bahçe ile sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top